sağlıklı seneler geçirelim inşallah canım, Rabbim zamanını ayarlamıştır bebişinin, inşallah annesini daha fazla bekletmeden ve üzmeden gelir yaramaz
canım muhakkak al tavsiye ederim ben en başta aldım mükenmmel bişey angelsound almıştım ozaman pahalı diye şu kalp hızınıda gösteren el doplerinden almamıştım
hatta keşke şimdi onu alsaydım diyorum şimdilerde hızınıda ölçmek istiyorum
canısı sen kendine ve bebişimize iyi bak emi
daha çook buralarda olursun Allahın izniyle
Az evvel idrar testi yaptım,gözle zor görülecek kadar çok hafif bir pembe 2. çizgi çıktı.Biraz daha bekledim..Şimdi daha iyi seçilebiliyor :):Saruboceq:
Transferin 4. gününden beri test yapıyorum bi mok çıktığı yok..Bu gün transferimin 8. günü..
Günlüğe de yazacağım :asigim:
ayyyyyyyyyy harıkaa hadı hayırlısı olur oınsaalh
pekı asılama mı yapıldı tup bebek mı :lepi:
rabbim bir mucize de bizeeee
Aldığımız her nefes bir mucize aslında..Allah hepimize güzel günler gösterir inşallah :Saruboceq:
Hoşbuldum arkadaşlar..opuyorumnanaktan
Az evvel koordinator hemşireyi aradım..Böyle böyle dedim.Kadın bana daha çok erken yapmayın,teste de fazla güvenmeyin dedi..
İçimden haltetmişsin sen dedim,okuyorsa kızmasın kaydirigubbakcemile3
Ben daha önceki hamileliğimde neler hissettiysem aynı şeyleri hissediyorum çünkü..
İçimden bir ses yine ikiz diyor ama yanılıyor da olabilirim..Allah nasib etsin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:
hakılısın işte insanlık hali hep daha fazlasını istiyoruz.
canım doktorlar hemşireler her zaman hastaları en kötüye hazırlıklı hale getirmeye çalışıyorlar. ama ssen yinede hissediyorsan doğrudur. inşallah kesinleştiği haberlerini de alırız.
Hoşbuldum arkadaşlar..opuyorumnanaktan
Az evvel koordinator hemşireyi aradım..Böyle böyle dedim.Kadın bana daha çok erken yapmayın,teste de fazla güvenmeyin dedi..
İçimden haltetmişsin sen dedim,okuyorsa kızmasın kaydirigubbakcemile3
Ben daha önceki hamileliğimde neler hissettiysem aynı şeyleri hissediyorum çünkü..
İçimden bir ses yine ikiz diyor ama yanılıyor da olabilirim..Allah nasib etsin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:
Arkadaşlar bu sitede müthiş mucizelere tanık olduk.a.sAllah hepimizin gönlünden geçenleri nasib etsin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?