Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
transfer olan arkadaşlar inşallah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanız nasip olur. rabbim inşallah hepimize bu güzelliği yaşama şansı verir

semıhacaım netten arastırayım bakalım nasıl bırseymıskaydirigubbakcemile5
dr 15 gunu randevu verıyor..ama o 15 gunluk zamn sankı 1 ay oluyor:gitme:
bakmaya calısıyorum.semıhacım ne kadr basarılı olabıılırım bılemıyorum.
hayırlıs dıyelım artık:Saruboceq:

_____________ a.s.GUNAYDIN KIZLAR a.s.___________________

ayyyyyyyyyy harıkaa hadı hayırlısı olur oınsaalh

pekı asılama mı yapıldı tup bebek mı :lepi:

Allahın izniyle herkeste çıkıcak arkadaşlar.:Saruboceq:Ne mucizeler gördü bu topik :1hug:

slm kizlar nasilsiniz ben dis agrisiyla ugrasiyorum hala cuma gunu yine gidicem disciye ama agrim devam ederse yarinda gidebilirim cok zor ya dis agrisi allah kimseye vermesin
bu arada kizlar diyetteyim 1 ay olacak ve 5 kilo vermisim cok mutluyum tedaviye kadar devam edecem allahin izniyle diyete yani aralik sonuna kadar turkiyeye gelinceye kadar devam zayiflamaya

bademcim hosgeldin canim transferin hayirli olsun insallah meleklerin seninledir ve hic birakmazlar annelerini 9 ay boyunca

Hoşbuldum arkadaşlar..opuyorumnanaktan

Az evvel koordinator hemşireyi aradım..Böyle böyle dedim.Kadın bana daha çok erken yapmayın,teste de fazla güvenmeyin dedi..
İçimden haltetmişsin sen dedim,okuyorsa kızmasın kaydirigubbakcemile3
Ben daha önceki hamileliğimde neler hissettiysem aynı şeyleri hissediyorum çünkü..

İçimden bir ses yine ikiz diyor ama yanılıyor da olabilirim..Allah nasib etsin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

Geçen hamileliğimde 8.gün adet gibi şakır şakır kanamam olmuştu hatırlarsanız.Şimdi de tetikteyim kanama olucak diye ama bişey yok çok şükür. 9. gün çıkmıştı testte.Ama daha belirgindi tabi..

canım doktorlar hemşireler her zaman hastaları en kötüye hazırlıklı hale getirmeye çalışıyorlar. ama ssen yinede hissediyorsan doğrudur. inşallah kesinleştiği haberlerini de alırız.

canım doktorlar hemşireler her zaman hastaları en kötüye hazırlıklı hale getirmeye çalışıyorlar. ama ssen yinede hissediyorsan doğrudur. inşallah kesinleştiği haberlerini de alırız.

Hissetmekten ziyade test çubuğunda da gördüm.
Benim geçen sene kanama ile başladı hamileliğim.O zaman dr un biri adet kanaması dedi..Başka bir dr idrara kan karıştığı için yalancı pozitif sonuçtur dedi.Hatta değerlerim ikiz gebeliği bırakın tek gebeliğe göre bile o kadar düşüktü ki bir dr bu kimyasal gebelik diye ödümü bile koparmıştı...benneyaptımki dr şansın az diyordu bana ..Tutmayabilir diyordu hep..ben her hastane dönüşü salya sümük ağlıyordum..
Ama meleklerimin kardeşleri benimle biliyorum:) Hıdırellez dileğim yine kabul olmuştur inşallah
10.gün 34
12.gün 57
15.gün 144 tü...fisfisfis

Son düzenleyen: Moderatör:
Bademim hosgeldin canım. Özlettin kendini canım. Hayırlısı ile hamile haberini alırız inşallah canım. kendine cok iyi bak

Arkadaşlar bu sitede müthiş mucizelere tanık olduk.a.sAllah hepimizin gönlünden geçenleri nasib etsin :Saruboceq:

inşallah içindeki hisler çıkar canım
Allah seninde gönlüne göre versin
Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…