Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
senin psikolojin açısından inşalalh tekdşr diyorum badem çünkğ bende yaşadım aynı şeyuleri bu hamileliğim tek olmasına rağmen neler yaşadım kafayı yemek üzereydim sıyırdım resmen Allah' a şükür sağlıkla alabildim hemde 17 haftada açıklık olmasına rağmen ama yatmanın faydasını gördüm kalkınca hep baskı oluyordu 34 den sonra kalkayım dedim onda da bebe müsade etmedş hemen wc ihtiyacı duyuyordum yürüyemedim... Allah şimdiden kolaylık versin sağlıklı bir gebelik geçirmen dileğiyle

Tatlım ben eminim..2. denemede 1. denemede hissettiğim şeyleri hissetmiyordum ve günlükte de yazıyordum zaten olmadı diye tahlil gününden çok önce..Ama bu kez 1. denemede ne hissettiysem aynısı oluyor..Gün içinde çok sık uyuyorum ve erkenden yatıyorum.Hafif baş dönmelerim,kasıklarda ara ara kramplar,seslerden ani ürkmem vs bunların aynısını 1. denemede yaşadım..2 . de yaşamamıştım..
Hamilelik kesinleşirse 12. haftada kesin serklaj ve yatışa geçicem..28. haftayı bile görebilsem en az..Çok ama çok sevinicem..O zaman yaşama umudu olucak..

Ada ve Ege kardeşiniz ya da kardeşleriniz benimle ,biliyorum meleklerim..:asigim: :asigim:

bende o mucizelerden birisiyim aday adayının adayıydım ama Rabbim sanırım mükafatımı gözterdi tüp bebkten sonra kendiliğinden hamile kaldım şimdi kuzumu bana bağışlasın iki melek yavrumun yaşayamadığı uzun ömrübu yavrumun olsun inşalallh

meryem eçmiş olsunn

cucu ya sanda fransız kaldım daha doğrusu burdaki herkese yorgunluk o biçim bende tatlı yorgunluk ama her zman bu topiğe giriyorum yazmasamda okuyorum ama sersem gibi bazen algılayamıyorum burdaki gelişmeleri unutkanlıkta başladı delikafadulden

Canım kaç haftalık yaptın doğumu ?

kesinlikle cnm serklajtan sonra yat hakkında artık hayırlısı olsun tek veya çift yeterki sağlıkla gelsinlerde.. benimde ilk hedefim 28 sonra 32 sonra 34 oldu sonra 36 dedin :)) sonra istediğin zaman gel dedim ve kafayı yemeden artık kendim dedim 38+0 da sezeryanla alın bu sefer erken doğum tehlikesini atlattım ay oynuyormu ay kordonumu dolandı ayy şöylemi diyorum ya kafayı yemeden şükür doğurdum daha yeni kendime geliyorum rüya gibiydi şimdi anlıyorum ki gerçkleri yaşıyorum

Rabbim herkese nasip etsin

Evet şu anki hedefim ah bir 28 olsa :1rolleyes::Saruboceq:

:)) cnm 28 gelince diyorsunki 30 olsa o geliyor 32 olsun :)) Allah tamamına erdirsin prematüre bebekleri takip ettim hep yine korktum bu ssefer çok şeyler yaşıyorlar Rabbim prematüre annelerine sabır versin bebeklerede sağlık özellikle 34 bitince rahatlamıştım :)

selam kızlar hayırlı günler nasılsınız aa badem gelmiş hoşgeldin canım hayırlı olsun tedavin inş meleklerin içindedir hayırlısıyla kucağına alır anne olursun inşş..bende micro tedavisine başladım bugün üçüncü gün iğneye başlayışım ama yarın dr kontrolüm var tedavi devammı edicek iptalmi karar vericek dr hayırlısıyla yumoşlar güzel gelişirde bende anne olurum inş:Saruboceq::Saruboceq:

bademcim inşallah bu sefer mutlu sonla biter hikayen rabbim dileklerini kabul etsin
ne güzel hamişlerin konuştuğu bi topic oldu topiğimiz bizlerde konuşalım aymescim sağol canım istanbulun havalarına alışamadım hala memleketimi özlüyom ondan (

Canım benim de her an iptal durumu söz konusuydu.ilaçları hep taksitle aldım.fsh 16 ile başladık tedaviye.inşallah güzel sonuçlar alırsın:Saruboceq:

ben yine uyku pozisyonuna geçicem sanırım......mirmirmirmir

İzmir gibisi var mı...opuyorumnanaktan

bende bişiler yapmak istiyorum bende tedaviye başlamak ve sizler gibi gün saymak istiyorum offf offf
rabbim el açtık kapına geldik dua ediyoruz dualarımızı kabul buyur bizleride bebişlerle mukafatlandır aminnnn

duygucum inşallah sende yaşayacaksın cnmmmmm sabrınada hayranım ne güzel maşallahh Rbbim mükafatını versn inşallah

hakkımızda hayırlısı olsun inş ah ah yarın büyükgün benim için dr umunda yurtdışına gitmesi gerekiyormuş başka dr bakıcak hayırlısıyla güzel ve sevinçli haberler verebilirim inşş ayrıca yarın bizim evlilik yıldönümümüz 15 yıl dile kolay
bende bişiler yapmak istiyorum bende tedaviye başlamak ve sizler gibi gün saymak istiyorum offf offf
rabbim el açtık kapına geldik dua ediyoruz dualarımızı kabul buyur bizleride bebişlerle mukafatlandır aminnnn
canım AMıNN ıNŞALLAH ALLHIM hakkımızda en hayırlısını nasip etsin inşşş

bafocum naber nasılsın

CANIM SELAM..INSALLAH HEPİMİZ II CIZGIYI GORUCEZ VE CUMLE ALEME DUYURUCAZ BIGUN :)

VALLA BENDE YUMURTALAM GUNUM GELDI GALIBA DR ASILAMA DEDI ARALIKDA AMA BIZ YINE CALISMAYA BASLADIK BAKARSIN BIR MUCIZE OLUR VE ASILAMAYA GEREK KALMAZ kaydirigubbakcemile2

SEN NASILSIN
SENIN GELMESINI ISTEMEDIGIN TARIH NEYDI CNM

merhaba kizlar
badem canim ikinci cizgide bebislerin sana merhaba demistir insallah

pinkrose insallah tedavinin sonunda guzel haberlerini alip hepbirlikte seviniriz

ilk bademin halayini sonrada pinkin halayini cekelim:Saruboceq:

kızlar eşim sperm testi yaptırdı morfoloji %3 çıktı. yani düşük 1 aydır keçiboynuzu kürü uyguluyoruz. doktor bir daha test istedi. sizce ne zaman yaptıralım keçi boynuzu işe yarıyormu acaba test sonucunu etkileyecek mi? bir de diğer sonuçlarını da yazsam bir yorum yapabilirmiseniz çok sevinirim. bu arada bende de yumurta takibi yaplılıyor. yumurtam bu 16 mm çatladı. ((
test sonuçları kısaca:

ileri hızlı hareketli %26
yavaş hareketli %52
yerinde hareketli %7
hareketsiz %15

yıkama sonrası değerler ise;

ileri hızlı hareketli %55
yavaş hareketli %31
yerinde hareketli %5
hareketsiz %9
sperm konsantrasyon 26mil/ml
toplam hareketli sperm 118 mil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…