tatlım erkek kardeşimin düğünü vardı bu hafta sonu bende yıllık izinden kullandım.İnsanın erkek kardeşinin düğünüde çok farklı oluyormuş çok yoruldum ama rabbim herkeze nasip etsin çok güzel bir duyguymuş, ama aklım hep sizlerdeydi inş daha da çok hamişimiz çıkar.Haydın kızlarrr çalışmalara hız verelim hep beraber.bende beklicem kızlar tedaviye başlamıcam biraz daha zaman verelim dedi doktorumda hayırlısı bakalım işte bu kadar
canım kardeşin adına sevindim allahım bir yastıkta kocatsın tebrikler.seninde tedavin hayırlısı ne zamansa allahım o zaman başlamanı nasip etsin arkadaşım...:Saruboceq:tatlım erkek kardeşimin düğünü vardı bu hafta sonu bende yıllık izinden kullandım.İnsanın erkek kardeşinin düğünüde çok farklı oluyormuş çok yoruldum ama rabbim herkeze nasip etsin çok güzel bir duyguymuş, ama aklım hep sizlerdeydi inş daha da çok hamişimiz çıkar.Haydın kızlarrr çalışmalara hız verelim hep beraber.bende beklicem kızlar tedaviye başlamıcam biraz daha zaman verelim dedi doktorumda hayırlısı bakalım işte bu kadar
canım kardeşin adına sevindim allahım bir yastıkta kocatsın tebrikler.seninde tedavin hayırlısı ne zamansa allahım o zaman başlamanı nasip etsin arkadaşım...:Saruboceq:
canım tebrik ederim ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:teytey:Arkadaşlar,11 . gün beta-hcg kan sonucum 230 çıktı
Allah a şükürler olsun...:Saruboceq: :Saruboceq:
hoşgeldin canım emin olki ugur getirecek bu topik sana. hayırlı olsun tedavin umrım bebişin gelirMerhaba
Aranıza yeni katılıyorum,bu topiğin benim için uğurlu olacağına inanıyorum
Çoğu yazışmayı okudum ve duygulandım:)
Biz de 3 senedir çocuk istiyorum ,eşimde morfoloji problemi var(%3),1 kez başarısız aşılama geçirdim,
Duyduğum bütün kürleri denedim nerdeyse,ama en ufak bir düzelme olmadı morfolojide.
Biz de yaza kadar mikroenjeksiyon denemeyi düşünüyoruz.
Herkese Sevgiler..
pinkcim üzülme benim 5 tane toplandıda ne oldu hepside döllenebilecek kadar iyiydi. doktorum çok umutluydu ama inatçılar döllenmediler. sadece bir tanesi döllendi oda içimde şimdi bakalım kalmaya devam edicekmi.selam kızlar bir yumoşum vardıya ptesi 3.30 da toplanıcak inş hayırlısıyla ve sağlıkla bebişim olur haber verim dedim bana dua edin olurmu öpüyorum hepinizi ballom o bebiş benim olsun
iyiyki doğmuşsun canım nice mutlu guzel yıllaraEVET 34 OLUYORUM :gitme: :gitme: :gitme: senağlama senağlama senağlama
korkma zaman öyle akıp geçiveriyorki sen bile unutacaksın bebişler geldiğinde yasadıklarını hoşgeldin aramızamrb kızlar.benim esimdede sperm sayısına azlıgı kaynaklı infertilite var.ve tüp bebek tedavisine baslıoruz.korkuorum :çok üzgünüm:
Ben de hamile listesine mi geçiyorum artık yani..2 kez üstüste bu listeye giren tek benim sanırım...:kedi:kaydirigubbakcemile3
aymesim şekercim beklicem biraz daha inş böylesi daha hayırlı olur
kıslar annem kahvaltıya geldi ben kaçayım sonra gelirim öptüm herkesi
İyi haftalar kızlar..
sidelyacım Allah mesut etsin bir ömür mutlu olsunlar inş..
Herkese güzel bir gün diliyorum arkadaşlar...a.s.
Tünaydın kızlar herkeze hayırlı günler opuyorumnanaktan
Pinkimmmmm bugün dualarım seninleee .Allaha emanet ol canım .İnşallahh o 1 yumoşş bebeiş olarak tutunucakkk
aymesim iyyi canım sen nasılsın :))seni yine hüzünlü görüyorum geçmiş sayfaya az göz attım :))ağlamak yok sopaa geliyor
iyiyim aymesim sağol canım..
sen nasılsın..
farmville oynayıp duruyorum kaydirigubbakcemile3
balkafam doğru diyosun canım.. opuyorumnanaktan
[ı]iyiyim aymesim sağol canım..[/ı]
[ı]sen nasılsın..[/ı]
[ı]farmville oynayıp duruyorum kaydirigubbakcemile3[/ı]
[ı][/ı]
[ı][/ı]
[ı]balkafam doğru diyosun canım.. Opuyorumnanaktan[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?