Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sorumun cevabını burda vermişsin atlamışım
kusura bakma hayırlısı olsun ne zaman uygunsan ozaman başlaman daha iyi tabiki
kardeşinide tebrik ederim benimde bi tane erkek kardeşim var
iki kardeşiz biz bu sene oda ciddi bişeyler düşünüyo
kız arkadaşıyla hayırşısı bakalım
bizide bu telaşlar bekliyo galiba

canım kardeşin adına sevindim allahım bir yastıkta kocatsın tebrikler.seninde tedavin hayırlısı ne zamansa allahım o zaman başlamanı nasip etsin arkadaşım...:Saruboceq:

canım kardeşin adına sevindim allahım bir yastıkta kocatsın tebrikler.seninde tedavin hayırlısı ne zamansa allahım o zaman başlamanı nasip etsin arkadaşım...:Saruboceq:

tşk tatlımm öyle evet tatlım rabbim hangi zamana uygun görürse inş hayırlısı o olacaktır ben inanıyorum.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

guanydın kıslarrr iyi haftalarrr bol hamişli haftalar inşallah.

Arkadaşlar,11 . gün beta-hcg kan sonucum 230 çıktı

Allah a şükürler olsun...:Saruboceq: :Saruboceq:
canım tebrik ederim ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:teytey:
hoşgeldin canım emin olki ugur getirecek bu topik sana. hayırlı olsun tedavin umrım bebişin gelir
selam kızlar bir yumoşum vardıya ptesi 3.30 da toplanıcak inş hayırlısıyla ve sağlıkla bebişim olur haber verim dedim bana dua edin olurmu öpüyorum hepinizi ballom o bebiş benim olsun
pinkcim üzülme benim 5 tane toplandıda ne oldu hepside döllenebilecek kadar iyiydi. doktorum çok umutluydu ama inatçılar döllenmediler. sadece bir tanesi döllendi oda içimde şimdi bakalım kalmaya devam edicekmi.
EVET 34 OLUYORUM :gitme: :gitme: :gitme: senağlama senağlama senağlama
iyiyki doğmuşsun canım nice mutlu guzel yıllara
mrb kızlar.benim esimdede sperm sayısına azlıgı kaynaklı infertilite var.ve tüp bebek tedavisine baslıoruz.korkuorum :çok üzgünüm:
korkma zaman öyle akıp geçiveriyorki sen bile unutacaksın bebişler geldiğinde yasadıklarını hoşgeldin aramıza
Ben de hamile listesine mi geçiyorum artık yani..2 kez üstüste bu listeye giren tek benim sanırım...:kedi:kaydirigubbakcemile3

yok canım daha yakın bir zamanda rapunzelimiz geldi maşşallah doğal yoldan umarım ikinizde hiç çıkmazsınız bu listeden

kızlar herkese gunaydın..
liyadora cok tebrıkler canım.sabrının meyvesını almıssın.rabbım kucagında gormeyıde nasıp etsın ınsallah...
yetercım dogum gunun kutlu olsun hayatın.nıce senelere.
pınk ınsallah bır tanede olsa sapasaglam bebıs olarak sana doner..rabbım hamıs kaldıgın gunlerıde kucagına almayıda sana gostersın.guzel gonlune gore versın canım...

kıslar annem kahvaltıya geldi ben kaçayım sonra gelirim öptüm herkesi

Tünaydın kızlar herkeze hayırlı günler opuyorumnanaktan

Pinkimmmmm bugün dualarım seninleee .Allaha emanet ol canım .İnşallahh o 1 yumoşş bebeiş olarak tutunucakkk

aymesim iyyi canım sen nasılsın :))seni yine hüzünlü görüyorum geçmiş sayfaya az göz attım :))ağlamak yok sopaa geliyor

iyiyim aymesim sağol canım..
sen nasılsın..
farmville oynayıp duruyorum kaydirigubbakcemile3

balkafam doğru diyosun canım.. opuyorumnanaktan

iyiyim aymesim sağol canım..
sen nasılsın..
farmville oynayıp duruyorum kaydirigubbakcemile3

balkafam doğru diyosun canım.. opuyorumnanaktan

canım bende kabul ettim o oyunla olan istekleri geliyodu süreklide anlamıyomki ben şimdi ne yapıcam öğretsene bana tatlım ya bişeyler ekiyom ekince parammı gidiyo bide dolarlar molarlar çıkıyo onlar ne:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…