kızlar ben bişi soracağım biliyorum bir doktora sormam gerekiyor ama yine de önce ara tatile kadar doktora gitmem imkansız bu klomen denen ilaç tam olarak ne işe yarıyor ve hangi durumlarda kullanılıyor. bilen varsa beni bilgilendirebilir mi acaba
Klomen Tedavisi Nedir?
Klomifen sitrat tedavisi (klomen, gonophene) yumurtalık uyarılması tedavisidir. Kısırlık (infertilite) vakalarında, kadınlardaki yumurtlama problemlerinin giderilmesi için klomifen sitrat kullanılır. Normal bir kadındaki adet döngüsünde, hipotalamustan gonadotropin, yani serbestleştirici hormon salgılanması, hipofizin FSH ile LH salgılamasına yol açar ve bu da follikül gelişmesini ve kadında yumurtlamayı sağlar. Hipotalamustan gonadotropin salgılanmasına bağlı bir sorun nedeniyle yumurtlamanın gerçekleşmediği kadınlarda hipotalamustan GnRH salgılanmasını başlatmak amacıyla klomifen sitrat, yani klomen, gonophene türünde ilaçlar kullanılabilir.
Bu laneti 7 ay kullanmıştım kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar,az evvel telefonda Nevro ile görüştüm..:asigim:Yarın sezaryan olucak.Tatlı oğluşuna kavuşacak..
Hepinize çok selamı var...:1hug:
selam kızlar nevo hayırlısıyla doğum yapsın inşş bademcim tekrar tebriker hepinizi öpüyorum ballom sağol canım 2.30 da hast ye gidicm hayırlısıyal inş
CANIM HAYIRLISIYALA GİT GEL İNŞŞŞŞselam kızlar nevo hayırlısıyla doğum yapsın inşş bademcim tekrar tebriker hepinizi öpüyorum ballom sağol canım 2.30 da hast ye gidicm hayırlısıyal inş
ÇOK GÜZEL HABER İNŞŞŞŞŞŞŞArkadaşlar,az evvel telefonda Nevro ile görüştüm..:asigim:Yarın sezaryan olucak.Tatlı oğluşuna kavuşacak..
guanydın kıslarrr iyi haftalarrr bol hamişli haftalar inşallah.
Canım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:teytey:
Hoşgeldin canım emin olki ugur getirecek bu topik sana. Hayırlı olsun tedavin umrım bebişin gelir
pinkcim üzülme benim 5 tane toplandıda ne oldu hepside döllenebilecek kadar iyiydi. Doktorum çok umutluydu ama inatçılar döllenmediler. Sadece bir tanesi döllendi oda içimde şimdi bakalım kalmaya devam edicekmi.
Iyiyki doğmuşsun canım nice mutlu guzel yıllara
korkma zaman öyle akıp geçiveriyorki sen bile unutacaksın bebişler geldiğinde yasadıklarını hoşgeldin aramıza
yok canım daha yakın bir zamanda rapunzelimiz geldi maşşallah doğal yoldan umarım ikinizde hiç çıkmazsınız bu listeden
kızlar herkese gunaydın..
Liyadora cok tebrıkler canım.sabrının meyvesını almıssın.rabbım kucagında gormeyıde nasıp etsın ınsallah...
Yetercım dogum gunun kutlu olsun hayatın.nıce senelere.
Pınk ınsallah bır tanede olsa sapasaglam bebıs olarak sana doner..rabbım hamıs kaldıgın gunlerıde kucagına almayıda sana gostersın.guzel gonlune gore versın canım...
günaydın kızlar, herkese hayırlı bir hafta diliyorum, aymesim nasılsın canım,
hafta sonu giremedim çok şükür güzel haberler varmış topiğimizde,
yeteriiiiimm canım doğum günün kutlu olsun, rabbim sağlıklı, huzurlu ve bebişli nice mutlu yıllar nasip etsin inşallah canım
bademciğim canım değerin çok güzel, tebrik ederim tatlım, allahım kucağınada almayı nasip eder inşallah
pinkimm kuşum dualarımız seninle o tek yumoş bebiş olarak geri gelsin göbişine konsun inşallah bitanem
başka kaçırdığım bişiler varmııı
günaydın yetercim hoşgeldin buyrunnnnnnnnnbende yanlız korkmaya başlamıştım burda:jeyyar:
kzılar ben kk doğum günü etkinlikerinde tüp bebk çekilişi veriyorlardı çekilişe katıldım
listede uykucu da var
rabim çeklişten çıkan arkadaşımıza güzel sonuç almayı nasip etsin
yeterimm inşallahhh çekiliş uykucumla ıkınızden bırıne cıkar :sm_cool:
hoşgeldin canım a.s.Merhaba
Beni de ekleyebilir misin?
Mrs.Gizmo-23 Kasım-Morfoloji-Doğal Yoldan(Yaza kadar mikroenjeksiyon düşünüyorum)(1 başarısız aşılama)-Vitamin Takviyesi
Teşekkürler..
hayırlı olsun canım...rabbim bir ömür boyu mesut bahtiyar eylesin...tatlım erkek kardeşimin düğünü vardı bu hafta sonu bende yıllık izinden kullandım.İnsanın erkek kardeşinin düğünüde çok farklı oluyormuş çok yoruldum ama rabbim herkeze nasip etsin çok güzel bir duyguymuş, ama aklım hep sizlerdeydi inş daha da çok hamişimiz çıkar.Haydın kızlarrr çalışmalara hız verelim hep beraber.bende beklicem kızlar tedaviye başlamıcam biraz daha zaman verelim dedi doktorumda hayırlısı bakalım işte bu kadar
aaa günler ne çabuk geçti...Arkadaşlar,az evvel telefonda Nevro ile görüştüm..:asigim:Yarın sezaryan olucak.Tatlı oğluşuna kavuşacak..
canım peki çekiliş ne zaman...kzılar ben kk doğum günü etkinlikerinde tüp bebk çekilişi veriyorlardı çekilişe katıldım
listede uykucu da var
rabim çeklişten çıkan arkadaşımıza güzel sonuç almayı nasip etsin
merhaba kızlar adetim malumdur ki yine geçikti 7 gün geçikmelş olrak bekliyorum hala belki bir umuttur deyip test aldım ama yine kocaman bi tek çizzgiii okdar içim acıdıki kimseyede diyemedim demedim içime attım gözyaşlarımı şuanda balımın yazdığı resimli yazıyor bakıyorum rabbimin bir bildiği vardır diyorum çok zor ama bu böylee malaesef
nevroda hayırlısıyla alır inşallah kucağına bebişini
pink im herşey yolunda gider inşallah
özlemcim test günün ne zmandı nasıl gidiyorr hepinize
sevgiler yetercim ne aldın bakalım bebişe bende alsammı kuzene bişiler yaa kararsız kaldım şimdi
seni cok iyi anliyorum canim
evet hepimiz o yollardan geciyoruz
artik ben o kadar kabullenmisimki test yapmak bile gelmiyor icimden
evet balkafanin yazisinda oldugu gibi
vardir bi bildigi rabbimin:Saruboceq:[/QUOT
haklısın canımda işte belki bir umut diyorsun belki değişmiştir bişiler diyorsun
okudukların umut oluyor aklını çeliyor ve olmıcağını bile bile lades diyorsun yapıyorsun testi ve yine hayal kırıklıkları rabbim bizleride güldürsün inşallah
seni cok iyi anliyorum canim
evet hepimiz o yollardan geciyoruz
artik ben o kadar kabullenmisimki test yapmak bile gelmiyor icimden
evet balkafanin yazisinda oldugu gibi
vardir bi bildigi rabbimin:Saruboceq:[/QUOT
haklısın canımda işte belki bir umut diyorsun belki değişmiştir bişiler diyorsun
okudukların umut oluyor aklını çeliyor ve olmıcağını bile bile lades diyorsun yapıyorsun testi ve yine hayal kırıklıkları rabbim bizleride güldürsün inşallah
olsun canim sadece cok uzulme
amin amin amin insallah
sitede sorun vardi galiba yazmadim hic sizlere kizlar
sizleri cok ozledim
ne cabuk bagimlilik yapti demi
merhaba kızlar adetim malumdur ki yine geçikti 7 gün geçikmelş olrak bekliyorum hala belki bir umuttur deyip test aldım ama yine kocaman bi tek çizzgiii okdar içim acıdıki kimseyede diyemedim demedim içime attım gözyaşlarımı şuanda balımın yazdığı resimli yazıyor bakıyorum rabbimin bir bildiği vardır diyorum çok zor ama bu böylee malaesef
nevroda hayırlısıyla alır inşallah kucağına bebişini
pink im herşey yolunda gider inşallah
özlemcim test günün ne zmandı nasıl gidiyorr hepinize
sevgiler yetercim ne aldın bakalım bebişe bende alsammı kuzene bişiler yaa kararsız kaldım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?