Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım bende kabul ettim o oyunla olan istekleri geliyodu süreklide anlamıyomki ben şimdi ne yapıcam öğretsene bana tatlım ya bişeyler ekiyom ekince parammı gidiyo bide dolarlar molarlar çıkıyo onlar ne:uhm:

aymesim yazdığını sonradan gördüm çıkmışsın..
ekiyosun tabi o zaman liralarından gidiyor toplarkende kazanıyosun..
hediyeler geliyor hayvan ağaç falan..
oynayan arkadaşlarını komşu olarak eklemen lazım ilerki aşamalarda tarlanı genişletmek için..
orda detayını anlatırım yine.. kaydirigubbakcemile3

bende kafayı taktım bu ara farmvılle

ah pinkim ah o soktu beni bu oyuna alıştım uğraşıp duruyorum artık kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

Arkadaşlar,az evvel telefonda Nevro ile görüştüm..:asigim:Yarın sezaryan olucak.Tatlı oğluşuna kavuşacak..
Hepinize çok selamı var...:1hug:

Arkadaşlar,az evvel telefonda Nevro ile görüştüm..:asigim:Yarın sezaryan olucak.Tatlı oğluşuna kavuşacak..

aaaaaaaa çok sevindim demek yarın sezeryanı
Allah yardımcısı olsun inşallah herşey yolunda gider
çok çok selamlarımı söyle görüşünce canımŞeniz

meraba kızlar nasılsınız seneelik izne çıktım bu hafta evdeyim nevrom yarın kavuşuyomuş bebeğine zmn ne çabuk geçiyo hayırlısıyla alsın kucağına inşallah

selam kizlar

liyadora canim dun problem verdi hatda birsey yazamadim
senin icin cok sevindim allah bu sefer sonuna erdirsin
canim ya sizde tam olarak sorun neydi acaba

selam kızlar nevo hayırlısıyla doğum yapsın inşş bademcim tekrar tebriker hepinizi öpüyorum ballom sağol canım 2.30 da hast ye gidicm hayırlısıyal inş

liyadora gözün aydın allah tamamına erdirsin hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin..
PİNK cim inşlalah senin sonuçta pozitif olur .herkese iyi haftalar bol hamişli bir hafta olsun inşallah...

ayyy ne kadar güzel allahım sağ salim kucağına aldırsın darısıda senin başına canım allahım sağlıcakla kavuştursun sizi bebeklerinize :Saruboceq: :Saruboceq:

selam kızlar nevo hayırlısıyla doğum yapsın inşş bademcim tekrar tebriker hepinizi öpüyorum ballom sağol canım 2.30 da hast ye gidicm hayırlısıyal inş

liyadora gözün aydın allah tamamına erdirsin hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin..
PİNK cim inşlalah senin sonuçta pozitif olur .herkese iyi haftalar bol hamişli bir hafta olsun inşallah...

:1hug: a.s. Çok teşekkürler tekrar arkadaşlar :kediinkçim güzel haberlerle gel inşallah opuyorumnanaktan

kızlar ben bişi soracağım biliyorum bir doktora sormam gerekiyor ama yine de önce ara tatile kadar doktora gitmem imkansız bu klomen denen ilaç tam olarak ne işe yarıyor ve hangi durumlarda kullanılıyor. bilen varsa beni bilgilendirebilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…