canım bende kabul ettim o oyunla olan istekleri geliyodu süreklide anlamıyomki ben şimdi ne yapıcam öğretsene bana tatlım ya bişeyler ekiyom ekince parammı gidiyo bide dolarlar molarlar çıkıyo onlar ne:uhm:
bende kafayı taktım bu ara farmvılle
Arkadaşlar,az evvel telefonda Nevro ile görüştüm..:asigim:Yarın sezaryan olucak.Tatlı oğluşuna kavuşacak..
Hepinize çok selamı var...:1hug:
arkadaşlar,az evvel telefonda nevro ile görüştüm..:asigim:yarın sezaryan olucak.tatlı oğluşuna kavuşacak..
selam kizlar
liyadora canim dun problem verdi hatda birsey yazamadim
senin icin cok sevindim allah bu sefer sonuna erdirsin
canim ya sizde tam olarak sorun neydi acaba
Arkadaşlar,az evvel telefonda Nevro ile görüştüm..:asigim:Yarın sezaryan olucak.Tatlı oğluşuna kavuşacak..
selam kızlar nevo hayırlısıyla doğum yapsın inşş bademcim tekrar tebriker hepinizi öpüyorum ballom sağol canım 2.30 da hast ye gidicm hayırlısıyal inş
selam kızlar nevo hayırlısıyla doğum yapsın inşş bademcim tekrar tebriker hepinizi öpüyorum ballom sağol canım 2.30 da hast ye gidicm hayırlısıyal inş
liyadora gözün aydın allah tamamına erdirsin hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin..
PİNK cim inşlalah senin sonuçta pozitif olur .herkese iyi haftalar bol hamişli bir hafta olsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?