Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar sayfalar cok zor acılıyor.kımseden haberım yok.ınsallah yenı hamıleler vardır...
fadık canım ben 26 kasımda oldum adet.ınsallah bır dahakı aya nasıp beklıyoruz ıste..

slm kizlar nasilsiniz?
benden iyilik ne olsun aliskin oldugum gibi bugun yine bi negatif sonuc aldim, ama ben bile kendime inanmiyorum cunki gayet iyiyim, herhalde artik negatiflere karsi bagisiklik gelistirdi benim bunye delikafadulden
son kararlarima gelince hayatima yeni bi yon vermeye karar verdim bebek konusu su an için rafa kaldirildi, ben 4-5yildir hayatima ara vermistim artik yasama geri donmeye karar verdim, ilk isim safra kesesi ameliyati olmak(onlarca tas var) iyilesir iyilesmezde herhangi bi kursa gidip bir an once is bulup oalbildince bebekten kacmak, bugune kadar o beni istemedi, bu yuzden artik bende onun için en azindan bi sure ugrasmayacagim....
birazdan aile doktorumuza gidip, esimin varikosel durumunu konusacaz, esim bir an once ameliyat olmak istiyo....ameliyattan sonrada bi sene filan para biriktirip turkiyede denerz sansimizi diyo kismet bakalim....
2taze 5dondurulmus (toplam13embryo) 7transfer ve ve 2dusuk 5negatifle rekor benim rabbimden tek dilegim kimse benim rekorumu kiramasin, evlat hasretiyle yananlar benim kadar ugrasmasin, daha cabuk, daha zahmetsiz yavrularina kavussun...amin

kıslarrrr yaa ben geldim sabhtan beridir okumaya çalışyıorum sayfaları ne oldu nazarmı değdi kk ya. umaırm hepinizin bayramı süpperrr geçmiştir. tekrar bayramınızı kutluyorum hepinizi öpüyorum.

aysecim umarım bizlere ben veremediğim o guzel haberi verirsin ve bizleri sevindirirsin canım hadi seni bekliyoruz

ayşecim canım geçmiş olsun söylencek en güzel sözleri sen söylemişsin inşallah kararlarını uygulaman için kapılar açılsın önüne kafanı dağıtabileceğin bir gedçekten çok iyi olur ben çok yırtındım zamanında bi işe girebilmek için ama malesef şartlar belli dilerim sen istediğin gibi yönlendirebilirsin ve kafan dağılır hayatında herşey düzene girince elbet bebişde gelir inşallah

hoşgeldin canımmm aramıza:),güzel haberlerini duyarız umarım 7aralıktakaydirigubbakcemile5

Ah Ayşecim yaaaa çok üzüldüm ne diyim,ama seni böyle umutlu ve kararlı görmek çok güzel.
Safra kesesi olayı için şimdiden geçmiş olsun diyorum
Bazen hayat hiç ummadığın anlarda sürprizler yapıyor,umarım senin de böyle olur canım benim...Hayat hiç ummadığın bir anda gülümsetir...
Kendine çok çok iyi bak..opuyorumnanaktan

merhaba kızlar bende bu ay yumurta takibi yaptırdım ama ilaç falan kullanmadan baktı sağ da 2 yumurtam oluştu ve 18 mm ve 17 mm di bugün doktor baktı yarın prengly diye çatlatma iynesi verdi problem yok yumurtlamanda ama şansını artırmak için bu iğneyi kullanalım dedi ve bu hafta çalışmalara başlıyoruz.Bakalım hayırlısı olur inşlah hepimiz için rabbim bekletmesin tedavi yolarında yıpratmadan göndersin bebeklerimizi.

merhaba ben ucuncu kez basliyorum tedaviye ayin 1 i itibariyle birinci ignemi yapmis bulunuyorum beni listeye eklemeyi unutmayin tesekkurler

ayse senin adina uzuldum ama gercekten bi sure sonra insan artik uzulemiyo gecen seferde bende uzulmedim ve hatta kendime sasirdim hayret dedim aglamiyorum bende hollandada yasiyorum sen belcikanin neresinde kaliyosun bi sakincasi yoksa ogrenebilirmiyim?

slm kizlar
yetercigim gecmis olsun
aysecigim sana diyecek bir soz yok ama yazdiklarini okuyunca bu kadar kararli olman beni sevindirdi,ama ben yaniliyor muyum bilmiyorum ama sanki acini bastirmak ister gibi bir halin vardi
benim sana verecek hic teselli sozlerim yok ama inan senin icin cok uzuldum.insallah yeni isine baslamadan hamile kalirsin
insallah bizlerde anne oluruz

ayşecim geçmiş olsun bencede güzel karar vermişsiniz belli mi olu Rabbim beklemediğin zmanda göndersin inşallah... Çok zor evlat hasreti iyi bilirim öyle iyi anlıyorum ki sizleri arada girip topice bakıyorum varmı bi mucize diye.....

sağol canım

canım ne güzel inşşş her şey yolunda gider
inşşş bebeişin hemen gelir doğal doğal

canım tedavidn sınra böle düşnümek çok zor
zoru başarırıyorsun
inşşş aldığınnız kararları uygularsınız ve her şey istediğiniz gibi gider
inşşş meleğiniz çok bekletmez sizi iinşşş

çoık sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…