tüp bebek sonucumu bekliyorum 7aralık test günüm sorun varikosel eşim 2008 aralıkta ameliyat oldu 3 negatif aşılama keçiboynuzu arı poleni fındık fıstık hepsi denendi LİSTEYE BENİ DE ALIN KIZLARRRRRRRRRR
KIZLAR ÇOOKK KÖTÜ GRP OLMUŞUMsenağlamasenağlama
YERİMDEN KALKACAM GÜCÜM YOK
AMMAN DİKKAT EDİN
ZATEN BÜNYEM GRİBE KARŞI ZAYIFTI
slm kizlar nasilsiniz?
benden iyilik ne olsun aliskin oldugum gibi bugun yine bi negatif sonuc aldim, ama ben bile kendime inanmiyorum cunki gayet iyiyim, herhalde artik negatiflere karsi bagisiklik gelistirdi benim bunye delikafadulden
son kararlarima gelince hayatima yeni bi yon vermeye karar verdim bebek konusu su an için rafa kaldirildi, ben 4-5yildir hayatima ara vermistim artik yasama geri donmeye karar verdim, ilk isim safra kesesi ameliyati olmak(onlarca tas var) iyilesir iyilesmezde herhangi bi kursa gidip bir an once is bulup oalbildince bebekten kacmak, bugune kadar o beni istemedi, bu yuzden artik bende onun için en azindan bi sure ugrasmayacagim....
birazdan aile doktorumuza gidip, esimin varikosel durumunu konusacaz, esim bir an once ameliyat olmak istiyo....ameliyattan sonrada bi sene filan para biriktirip turkiyede denerz sansimizi diyo kismet bakalim....
2taze 5dondurulmus (toplam13embryo) 7transfer ve ve 2dusuk 5negatifle rekor benim rabbimden tek dilegim kimse benim rekorumu kiramasin, evlat hasretiyle yananlar benim kadar ugrasmasin, daha cabuk, daha zahmetsiz yavrularina kavussun...amin
slm kizlar
yetercigim gecmis olsun
aysecigim sana diyecek bir soz yok ama yazdiklarini okuyunca bu kadar kararli olman beni sevindirdi,ama ben yaniliyor muyum bilmiyorum ama sanki acini bastirmak ister gibi bir halin vardi
benim sana verecek hic teselli sozlerim yok ama inan senin icin cok uzuldum.insallah yeni isine baslamadan hamile kalirsin
insallah bizlerde anne oluruz
merhaba kızlar bende bu ay yumurta takibi yaptırdım ama ilaç falan kullanmadan baktı sağ da 2 yumurtam oluştu ve 18 mm ve 17 mm di bugün doktor baktı yarın prengly diye çatlatma iynesi verdi problem yok yumurtlamanda ama şansını artırmak için bu iğneyi kullanalım dedi ve bu hafta çalışmalara başlıyoruz.bakalım hayırlısı olur inşlah hepimiz için rabbim bekletmesin tedavi yolarında yıpratmadan göndersin bebeklerimizi.
slm kizlar nasilsiniz?
Benden iyilik ne olsun aliskin oldugum gibi bugun yine bi negatif sonuc aldim, ama ben bile kendime inanmiyorum cunki gayet iyiyim, herhalde artik negatiflere karsi bagisiklik gelistirdi benim bunye delikafadulden
son kararlarima gelince hayatima yeni bi yon vermeye karar verdim bebek konusu su an için rafa kaldirildi, ben 4-5yildir hayatima ara vermistim artik yasama geri donmeye karar verdim, ilk isim safra kesesi ameliyati olmak(onlarca tas var) iyilesir iyilesmezde herhangi bi kursa gidip bir an once is bulup oalbildince bebekten kacmak, bugune kadar o beni istemedi, bu yuzden artik bende onun için en azindan bi sure ugrasmayacagim....
Birazdan aile doktorumuza gidip, esimin varikosel durumunu konusacaz, esim bir an once ameliyat olmak istiyo....ameliyattan sonrada bi sene filan para biriktirip turkiyede denerz sansimizi diyo kismet bakalim....
2taze 5dondurulmus (toplam13embryo) 7transfer ve ve 2dusuk 5negatifle rekor benim rabbimden tek dilegim kimse benim rekorumu kiramasin, evlat hasretiyle yananlar benim kadar ugrasmasin, daha cabuk, daha zahmetsiz yavrularina kavussun...amin
yetercim geçmiş olsun ,dikkat et kendine..
Kızlar ben artık işyerinden giremiyor olabilirim
geçmiş olsun yeteeerim dikkat et kendine opuyorumnanaktan
slm kizlar
yetercigim gecmis olsun
aysecigim sana diyecek bir soz yok ama yazdiklarini okuyunca bu kadar kararli olman beni sevindirdi,ama ben yaniliyor muyum bilmiyorum ama sanki acini bastirmak ister gibi bir halin vardi
benim sana verecek hic teselli sozlerim yok ama inan senin icin cok uzuldum.insallah yeni isine baslamadan hamile kalirsin
insallah bizlerde anne oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?