günaydın kızlar.
Sabretmek, öylece durup beklemek değil, ileri görüşlü olmak demektir. Sabır nedir? Dikene bakıp gülü, geceye bakıp gündüzü tahayyül edebilmektir. Allah aşıkları sabrı gülbeşeker gibi tatlı tatlı emer, hazmeder. ve bilirler ki, gökteki ayın hilalden dolunaya varması için zaman gerekir.
b
aşına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda o sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. şükret! Istediğini elde edince şükretmek kolaydır.
hayırlı olsun canım...tüp bebeğemi başlıyorsun...merhaba ben ucuncu kez basliyorum tedaviye ayin 1 i itibariyle birinci ignemi yapmis bulunuyorum beni listeye eklemeyi unutmayin tesekkurler
merhaba kızlar ben dün eczaneden pregly diye çatlatma iynesi aldım ve böyle buz torbası gibi birşeyle birlikte verdiler aldığımda çok soğuktu yani ŞUAN çantamda akşam vurdurucam o soğukluğu gitti bir sorun olurmu bu iğneyi buzdolabında falan mı bekletmek gerekiyor.Yani bozulmuş yada özelliğini kaybetmiş olabilir mi.Daha önce kullanan arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim
hayırlı olsun canım...tüp bebeğemi başlıyorsun...
evet canim tup bebek allah yardimcim olsun benimde sizinde
]
kk'nın seyir defteri tarih 03.12.09 gemi terkedilmiş durumda ne ses ne seda çıt yok.....:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: terkedilmişligimize ragmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?