Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
GÜNAYDIN KIZLAR.
Sabretmek, öylece durup beklemek değil, ileri görüşlü olmak demektir. Sabır nedir? Dikene bakıp gülü, geceye bakıp gündüzü tahayyül edebilmektir. Allah aşıkları sabrı gülbeşeker gibi tatlı tatlı emer, hazmeder. Ve bilirler ki, gökteki ayın hilalden dolunaya varması için zaman gerekir.

B
aşına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! istediğini elde edince şükretmek kolaydır.

güzel yüreğine sağlık
ne güzel yazmışsın

selam kızlar hayırlı günler nasılsınız akşam zarzor girdim bisürü mesaj yazdım gitmedi bu gün nihayet dedim ya hepinizi çok öpüyorum

günaydın kızlar, ne oluyo kk'ya anlamadım ki dünden beri bitürlü giremiyorum, yazdıklarımda çok zor gidiyo
sizler nasılsınız?
Ayşeciğim hakkında hayırlısı böyledir inşallah, en güzelini düşünmüşsün, umarım en yakın zamanda tüm isteklerin gerçekleşir, Rabbim yardımcın olsun canım...

Kızlar gunaydın,

bu ayda olmadı yenı tarıh 30 aralık heheh belkı yılbası hedıyesı olmak ıstemıstır canı

selam kızlar herkes iyidir inşallah
yetercim geçmiş olsun canım allah şifa versin dikkat et kendine hepimiz aynı dertteyiz bu ara domuz gribi olmasında atlatırız gene pat çat inşallah napalım gıcık hastalık üç haftadır süründürüyo beni üç haftada aldığım vitaminli yiyecekler bir ömür aldığımdan fazladır belki ama nafile işti yapacağını yapıyo en iyisi hiç yakalanmamak yakalanmadan çarelerine bakmak ama bence oda boş ne kadar dikkat etsende gelip buluyo neyse hafif hafif atlatırsın inşallah canım...

merhaba kızlar ben dün eczaneden pregly diye çatlatma iynesi aldım ve böyle buz torbası gibi birşeyle birlikte verdiler aldığımda çok soğuktu yani ŞUAN çantamda akşam vurdurucam o soğukluğu gitti bir sorun olurmu bu iğneyi buzdolabında falan mı bekletmek gerekiyor.Yani bozulmuş yada özelliğini kaybetmiş olabilir mi.Daha önce kullanan arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim

merhaba ben ucuncu kez basliyorum tedaviye ayin 1 i itibariyle birinci ignemi yapmis bulunuyorum beni listeye eklemeyi unutmayin tesekkurler
hayırlı olsun canım...tüp bebeğemi başlıyorsun...

canım arkadaşların bazı iğneleri buz dolabinda sakladığını duymuştum ama bu çatlama iğnesimi yoksa yumurtlama iğnelerimi bilmiyorum...
bilen bir arkadaş çıkacaktır....ama burda pek kimse yok istersen birde aşılama bölümüne falan bak...
canım bu arada takibi ilaçsız yapmaları da güzel...inşallah bebişin seni daha fazla bekletmez...

AYŞE cim canım inan üzüldüm...ama elden birşey gelmiyor...
herşeyi biraz oluruna bırakmak güzel...
allah yardımcın olsun...

canım bende kulandım aynı iğneden pregly normal olarak aldım ilk kez senden duydum
tüpbebek tedavisindeki ilaçları buz torbasıyla birlikte veriyorlardı ve buz dolmabında saklayın diyorlardı ama

Bilmiyorum ya eczacıda söylemedi buzdolabında saklayın diye iş çıkışı gidicem iğne yaptırmaya o yüzden yanımda inşallah bişey olmaz iğne yapan hemşire anlar heralde bişey olduysada artık yenisini alırız.

günaydın kızlar... topiğimiz yanlız kalmış dün sadece 1 sayfa ilerlemiş şaşırdım inş herkez iyidir ..rabbim yeni mucizelerini umut olarak gönderir inş hepimize teker teker...

kk'nın seyir defteri tarih 03.12.09 gemi terkedilmiş durumda ne ses ne seda çıt yok.....:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: terkedilmişligimize ragmen

GÜNAYDINLARRRRRRR a.s.a.s.a.s.
KIZLAR TOPİĞİ YALNIZ BIRAKMAYIN
SONRA İN LER CİNLER DOLUŞUYOR :roflol::roflol::roflol:

kk'nın seyir defteri tarih 03.12.09 gemi terkedilmiş durumda ne ses ne seda çıt yok.....:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: terkedilmişligimize ragmen

EVET YYAAAAAAAAA
MİLLET NEDESİNİZ
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…