Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım.
ben mart sonunda 15+3 haftalıkken bebeğimi suni sancı verilerek aldırmak zorunda kaldım. zor bir dönem geçirdim. ilkini düşündükten 4 ay sonra hamile kalmıştım. ama şimdi 8 ay oldu ovülasyon testi ile günümü denk getirmeme rağmen hala tekrar hamile kalamadım. hormon testlerim falan normal. olmayınca geçen ay eşimi özel bir labaratuvara yolladım bir sperm testi yaptır diye. sayı ve hareketlilik iyi çıktı. ama morfoloji %6 , doktora göstermedik ama araştırdığımız kadarı ile biraz düşük. belki bebeğimde de anomali bir sperm denk gelmesi nedeni ile sorun oluştu çünkü birşey bulunamadı. şimdi aşılama düşünüyorum. daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum. her ay yeni bir hüsran oluyor benim için. adanada merkez, doktor araştırıyorum.

rabbim yardımcın olsun canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

merhabalr arkadaşlar nasılsınız bakalım allahım hepinizin dularını kabul etsin bende şimdilik iyiyim ama daha bebeği ve kalp atışını duymadan insan hamileyim diyemiyor allahın izniyle onlarıda duysam çokk daha rahat edicem hamile kalmak bir sorun sonrası bir sorun arkadaşlar insanın içindeki korku hiç bitmiyor doğup kucağına alıncaya kadar sıkıntı var yani allahım herkesin evladını sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin olmayan isteyen tüm insanalra tez zamanda evlat nasip etsin allahım hep dularımdasın canlarım

merhabalr arkadaşlar nasılsınız bakalım allahım hepinizin dularını kabul etsin bende şimdilik iyiyim ama daha bebeği ve kalp atışını duymadan insan hamileyim diyemiyor allahın izniyle onlarıda duysam çokk daha rahat edicem hamile kalmak bir sorun sonrası bir sorun arkadaşlar insanın içindeki korku hiç bitmiyor doğup kucağına alıncaya kadar sıkıntı var yani allahım herkesin evladını sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin olmayan isteyen tüm insanalra tez zamanda evlat nasip etsin allahım hep dularımdasın canlarım

Hoşgeldiiiiin,a.s.umarım bir dahakine sağlıkla alırsın bebeğini kucağına canım,
%6 fena gözükmüyor hamile kalmak için,
Dediğin olabilir,boyun bölgesinde bozukluğu olan spermlerde düşük riski oluyormuş diye duymuştum.

Canzicim,bu kadar mucizeyi gerçekleştiren allah,sağlıklı kucağına da almayı nasip eder:)şansın döndü senin

canzi canım inşallah bebişinin pıt pıtlarını duyup rahat etceksin hayırlısıyla sağlıcakla kucağında resimlerinide görcez inşallah evet zor geçiyo insan yıpranıyo korkudan ama rabbime emanet etmekten başka çare yok..
aren hoşgeldin aramıza canım inşallah tez zamanda hamişlerimize girersin
hepinize iyi geceler kızlar bi daha ne zaman girebilirim meçhul malum site problemleri dünden beridir ilk defa girebildim

kızlar günaydınn hayırlı cumalar olsun inş hepimize. rabbim bu günün hayrına ellerimizi boş çevirmesin inşşş

kızlar günaydınn hayırlı cumalar olsun inş hepimize. rabbim bu günün hayrına ellerimizi boş çevirmesin inşşş

GÜNAYDIN KIZLAR a.s.a.s.a.s.

ŞÜKÜR KAVUŞUTURANA DÜN ÖĞLEDEN BU YANA SİTEYE GİREMİYORUM:uhm::uhm:
BU NE BÖLE YAAAAAAkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

ÇOK SİNİR OLDUM klava:klava:klava:klava:

canım inşşşş bebişin kalp atışlarını duyacaksın
rabim yardımcın olsn

aramıza hoş geldin

çok geçmiş olsun zoor günler geçirmişsin
rabim bir daha yaşatmasın innnşşş

Cuma, müminlerin bayramıdır. Cuma günü yapılan ibadetlere iki kat
sevap verilir. Bugün işlenen günahlar da iki kat yazılır. Bilhassa Cuma
gününü, günahlardan kaçarak ibadetle geçirmeye çalışmalıdır! Hadis-i
şeriflerde buyuruldu ki:

(Cuma günü günah işlemeden selametle geçerse, diğer günler de
selametle geçer.)

(Cuma, fakirlerin haccıdır ve müminlerin bayramıdır ve gök ehlinin
bayramıdır ve Cennette de bayram günüdür. Günlerin en iyisi, en
şereflisi
Cumadır.)

(Cuma günü iyiliklerin hazinesidir ve güzel şeylerin menbaıdır.)

(Cuma günü geldiği için sevinen bir mümine, kıyamete kadar her gün, o
kadar sevap verilir ki, adedini Allahü teâlâ bilir.)

Bir hadis-i şerifte,

(Cuma günlerinde bir an vardır ki, müminin o anda ettiği dua red
olmaz) buyuruldu. Bazıları, bu an, ikindi ile akşam ezanları
arasındadır, dedi.

Cuma günü, ruhlar toplanır ve birbirleri ile tanışırlar. Kabirler
ziyaret
edilir. Bugün kabir azapları durdurulur. Bazı âlimlere göre, müminin
azabı
artık başlamaz. Kâfirin Cuma ve Ramazanda yapılmamak üzere,
kıyamete kadar sürer. Bugün ve gecesinde ölen müminler kabir azabı hiç
görmez. Cehennem, Cuma günü çok sıcak olmaz. Âdem aleyhisselam
Cuma günü yaratıldı. Cuma günü, Cennetten çıkarıldı. Cennettekiler,
Allahü teâlâyı Cuma günleri göreceklerdir

HAYIRLI CUMALAR
RABİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN
GÖNLÜMÜZDEKİNİ NASİP ETSİN
İİNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar günaydın ...

Benim yeni tarih 30 aralık sölemişmiydim :gitme:

günaydın canım
hep birlikte yeni umutları yeni aya bıraktık
rabim sağlık huzur versin
inşşbebişlerde gelecek inşşşş

KIZLAR YYAAAAAAAAA NERDESİNİZZ :uhm::uhm:
YALNIZ KALDIM BURADA:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:
GELİN ARTIK ARTIK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…