merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım.
ben mart sonunda 15+3 haftalıkken bebeğimi suni sancı verilerek aldırmak zorunda kaldım. zor bir dönem geçirdim. ilkini düşündükten 4 ay sonra hamile kalmıştım. ama şimdi 8 ay oldu ovülasyon testi ile günümü denk getirmeme rağmen hala tekrar hamile kalamadım. hormon testlerim falan normal. olmayınca geçen ay eşimi özel bir labaratuvara yolladım bir sperm testi yaptır diye. sayı ve hareketlilik iyi çıktı. ama morfoloji %6 , doktora göstermedik ama araştırdığımız kadarı ile biraz düşük. belki bebeğimde de anomali bir sperm denk gelmesi nedeni ile sorun oluştu çünkü birşey bulunamadı. şimdi aşılama düşünüyorum. daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum. her ay yeni bir hüsran oluyor benim için. adanada merkez, doktor araştırıyorum.
ben mart sonunda 15+3 haftalıkken bebeğimi suni sancı verilerek aldırmak zorunda kaldım. zor bir dönem geçirdim. ilkini düşündükten 4 ay sonra hamile kalmıştım. ama şimdi 8 ay oldu ovülasyon testi ile günümü denk getirmeme rağmen hala tekrar hamile kalamadım. hormon testlerim falan normal. olmayınca geçen ay eşimi özel bir labaratuvara yolladım bir sperm testi yaptır diye. sayı ve hareketlilik iyi çıktı. ama morfoloji %6 , doktora göstermedik ama araştırdığımız kadarı ile biraz düşük. belki bebeğimde de anomali bir sperm denk gelmesi nedeni ile sorun oluştu çünkü birşey bulunamadı. şimdi aşılama düşünüyorum. daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum. her ay yeni bir hüsran oluyor benim için. adanada merkez, doktor araştırıyorum.
Canzicim,bu kadar mucizeyi gerçekleştiren allah,sağlıklı kucağına da almayı nasip eder:)şansın döndü seninmerhabalr arkadaşlar nasılsınız bakalım allahım hepinizin dularını kabul etsin bende şimdilik iyiyim ama daha bebeği ve kalp atışını duymadan insan hamileyim diyemiyor allahın izniyle onlarıda duysam çokk daha rahat edicem hamile kalmak bir sorun sonrası bir sorun arkadaşlar insanın içindeki korku hiç bitmiyor doğup kucağına alıncaya kadar sıkıntı var yani allahım herkesin evladını sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin olmayan isteyen tüm insanalra tez zamanda evlat nasip etsin allahım hep dularımdasın canlarım
kızlar günaydınn hayırlı cumalar olsun inş hepimize. rabbim bu günün hayrına ellerimizi boş çevirmesin inşşş
canım inşşşş bebişin kalp atışlarını duyacaksınmerhabalr arkadaşlar nasılsınız bakalım allahım hepinizin dularını kabul etsin bende şimdilik iyiyim ama daha bebeği ve kalp atışını duymadan insan hamileyim diyemiyor allahın izniyle onlarıda duysam çokk daha rahat edicem hamile kalmak bir sorun sonrası bir sorun arkadaşlar insanın içindeki korku hiç bitmiyor doğup kucağına alıncaya kadar sıkıntı var yani allahım herkesin evladını sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin olmayan isteyen tüm insanalra tez zamanda evlat nasip etsin allahım hep dularımdasın canlarım
Ben mart sonunda 15+3 haftalıkken bebeğimi suni sancı verilerek aldırmak zorunda kaldım. Zor bir dönem geçirdim. Ilkini düşündükten 4 ay sonra hamile kalmıştım. Ama şimdi 8 ay oldu ovülasyon testi ile günümü denk getirmeme rağmen hala tekrar hamile kalamadım. Hormon testlerim falan normal. Olmayınca geçen ay eşimi özel bir labaratuvara yolladım bir sperm testi yaptır diye. Sayı ve hareketlilik iyi çıktı. Ama morfoloji %6 , doktora göstermedik ama araştırdığımız kadarı ile biraz düşük. Belki bebeğimde de anomali bir sperm denk gelmesi nedeni ile sorun oluştu çünkü birşey bulunamadı. şimdi aşılama düşünüyorum. Daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum. Her ay yeni bir hüsran oluyor benim için. Adanada merkez, doktor araştırıyorum.
kızlar günaydın ...
Benim yeni tarih 30 aralık sölemişmiydim :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?