ahh ahh ne günlerdi bi ara bu topic az coşmadı HER- ŞEY ÇO- CUK İ - Ç,İN
HERŞEY ÇOCUK İÇİN nerde o günler bir güler bir ağlardık ahh ahh
yeni üye oldum 2 gün önce eşimin sprem sayısının çok az ve haraektliliği 10 olduğunu öğrendik şu anda şaşkınım
merhaba kizlar uzun zamandir yazmamistim hep takipteydim ama
benden hicbir gelisme yok hersey ayni
yeni hamislerimiz yok insallah kisa zamanda guzel haberler gelsin
hepinizi cok opuyorum
CANIM BİZ YAZA DOĞRU DÜŞÜNÜYORUZ AMA AKLIM KARIŞIK
İLK İKİ DENEMEMİ ADANA TURAN ÇETİNDE YAPTIRDIM ŞİMDİ MERKEZİ DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORU AMMA NEREYE GİDECEĞİMİ BİLMİYORUM
BAŞKENT VAR AKLIMDA MERSİNDE GÖZDE VAR BİRDE ADANA ANKARA TÜP BEBEK VAR
AMA HENÜZ BİLMİYORUM YYYAAAAAAAAAmafoldumben mafoldumben mafoldumben :uhm: :uhm::uhm:
ben geldim hareketlendi topik naniknanik nedense artık :))
naniknanik
öyle aymesim vakit bulabilsem birde kimse yzmayınca insanın yazası gelmiyo aslında hep takipteym burda ama
canım kısmet işte bizim kaderdede bu varmış kendi başımıza halledemedik gitti destekli yapmak gerekiyomuşcanım :roflol::roflol::roflol:
inşallah aymesim siz döndğrğn ben ayak uydurayım bu aralar giremicem malum pc yok evde( alacak parada yok (
ben giremediğim zamanlar güzel haberler getirin
CANIM YİNE COŞTUTURURZ TOPİĞİMİZİ :lepi::lepi::lepi:
KIZLAR YYAAAAAAAAAAA
HEPİMİZ ÇOK İYİ BİLİYORUZKİ BURADAKİ GİBİ KİMSEYLE DERTLEŞEMEYİZ
BURASI ÇOK ÖNEMLİ
ÇÜNKİ HEPİMİZ AYNI DERTTEN MUZDARİBİZ
BENCE DOSTLUKLARIMIZA VE TOPİĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM
.................................................................
İYİKİ SİZLERİ TANIIŞIM BEN SEVİYORUM SİZLERİ YYAAAAAAAAAA :kedi: :kedi: :kedi: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım daha 4 aydır denedik ama ben 1 yıl denedikten sonra gitmek istemedim erkenden baktıralım istedim iyki yaptırmışım hormon testi yaptırmıştım ben prolaktin 27 çıkmıştı ondan sanmıştım doktorlar bu değer önemli deil dedi eşin de bi kontrolden geçsin deyince çıktı herşey Rahim filmi çektirmedim daha onu ne zaman çektiriyoruz dOKTorun biri çok acımasız konuşunca direkt tüp bebek mi yapsak diyorum iğneyle hapla olacak bişi deil dedi varikosel deilmiş sorduk
CANIM YİNE COŞTUTURURZ TOPİĞİMİZİ :lepi::lepi::lepi:
KIZLAR YYAAAAAAAAAAA
HEPİMİZ ÇOK İYİ BİLİYORUZKİ BURADAKİ GİBİ KİMSEYLE DERTLEŞEMEYİZ
BURASI ÇOK ÖNEMLİ
ÇÜNKİ HEPİMİZ AYNI DERTTEN MUZDARİBİZ
BENCE DOSTLUKLARIMIZA VE TOPİĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM
.................................................................
İYİKİ SİZLERİ TANIIŞIM BEN SEVİYORUM SİZLERİ YYAAAAAAAAAA :kedi: :kedi: :kedi: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bendee bendee kızlar görüşmek üzere şimdilik byee muckkc
bende bende çok seviyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tülincim aşılaman hayırlı olsun canım. karamsar düşünme belkide haklısın vakit kaybettiğini düşünüyosundur anlıyorum seni farzet devlet tarafından zorunlu. hem allhın işi belli olmaz tüple gelir diyosun gelmez aşılamayla gelmez dersin bakarsın allahım ol der oluverir inşallah. bir dene bakalım hayırlısı olsun canım benim.opuyorumnanaktan
canım bana destekte fayda etmediki:kedi:
onunlada beceremedim kaydirigubbakcemile3
Biz micro teseden de umutsuz çıktıkbulunamadı..bundan sonrası nedir bilemiyorum..kök hücreyi araştırmak istiyorum fakat onaylanması zormuş gibi duydum..ilk micro tesede başarısız olup sonradan başarı yakalamış olan varmıdır..çok kötü bunalımdayımm bennnnn (((
tülincim aşılaman hayırlı olsun canım. karamsar düşünme belkide haklısın vakit kaybettiğini düşünüyosundur anlıyorum seni farzet devlet tarafından zorunlu. hem allhın işi belli olmaz tüple gelir diyosun gelmez aşılamayla gelmez dersin bakarsın allahım ol der oluverir inşallah. bir dene bakalım hayırlısı olsun canım benim.opuyorumnanaktan
canım benim bu konuda çok bir bilgim yok...
ama tesenin bir kaç kere denendiğini duymuştum sanki...
allah yadımcınız olsun...inşallah bir dahakine çıkar...
kızlar ben çıkıyorum yeniden yemek yapacağım...
tencere felakat büyük ihtimal çöpe gidecek...
Tulincim aşılaman hayırlı olsun,inşallah güzel haberler verirsin:Saruboceq:
Fadikçim ben ne zaman arasam kolay kolay Nevro ya ulaşamadım..Telefona da cevap veremediği zamanlar çok oldu..Zaten çoğunlukla Nevro bana geri dönüp o aradı....
merhaba kizlar uzun zamandir yazmamistim hep takipteydim ama
benden hicbir gelisme yok hersey ayni
yeni hamislerimiz yok insallah kisa zamanda guzel haberler gelsin
hepinizi cok opuyorum
HADİ BAKALIM MART KEDİLERİMİZ KİMLER OLUCAK
İNŞALLAH O TALİHLİLER ARASINDA BENDE VARIMDIR:Saruboceq:
Bİ BECEREMEDİM ŞU İŞİ KAÇ SENEDİR YAyerimseniben
canım daha 4 aydır denedik ama ben 1 yıl denedikten sonra gitmek istemedim erkenden baktıralım istedim iyki yaptırmışım hormon testi yaptırmıştım ben prolaktin 27 çıkmıştı ondan sanmıştım doktorlar bu değer önemli deil dedi eşin de bi kontrolden geçsin deyince çıktı herşey Rahim filmi çektirmedim daha onu ne zaman çektiriyoruz dOKTorun biri çok acımasız konuşunca direkt tüp bebek mi yapsak diyorum iğneyle hapla olacak bişi deil dedi varikosel deilmiş sorduk
olsun canım gene deneyeceksin ve inşallah bu sefer olacak canım yılmak yok bir an önce hazırla kendini tedaviye durmaklada olmuyo canım kafayı takmasak kendiliğinden gelir ama onuda bizler yapamıyoruz canım
Tülincim,hayırlı uğurlu olsun aşılaman:),Belli mi olur bu işler,bakarsın oluverir,üzme kendini...kaydirigubbakcemile2
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenevt mart aylarını iyi biliriz :))))))))))
canim benim o gunlerde gelicek insallahmerhaba canım nasılsın ne yazıkki hamiş yok bu aralar
ben varım demeyi çok isterdim ama 5 senedir bi türlü diyemedim o cümleyi
HOŞ GELDİN a.s.a.s.
BU KADAR ÖZLETMEYİN KENDİNİZİ opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AMİNNNNN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?