Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
maşallah diyelim dimi topiğimize.

bencede canım konu kapandı boşver. biz topiğimizi hareketlendirmeye sohbetlerimize bakalım. herkese bir tembellik gelmiş çalışmalarda boşlanmış çare bulalım buna

aman maşallah nazar boncuğumuda koydum
valla ne zamandır içimden doğru düzgün girmek gelmiyodu
inşllah eski tadı gelir topiğin

canım evet senin bana şansın döndü demen varya beni o kadar motive etti ki o kadar mutlu ettiki kendimi çok iyi hissettim canım allahım inşallah en kısa zamanda sanada nasip edecek olmayan isteyen herkese versin allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

Di mi yaaa?:)Hep üzülecek halimiz yokya bi vakit şansımız dönecekti,inşallah canım,dualarını üstümüzden eksik etme..

yeni üye oldum 2 gün önce eşimin sprem sayısının çok az ve haraektliliği 10 olduğunu öğrendik şu anda şaşkınım

aman maşallah nazar boncuğumuda koydum
valla ne zamandır içimden doğru düzgün girmek gelmiyodu
inşllah eski tadı gelir topiğin

inşallah canım inşallahhhh.

valla bende istiyorum canım ne geyikler kopardı burada yaaaaaaa

gerçi geliyo mart ayı bişi kalmadı haaaaaaaaa

sperm sayısı 300.000 binlerde hareketlilik de 10 doktorun 2 si direk tüp bebek dedi birisi ilaç vermiş parlodel ve e vitamini 26 yaşındayım 1,5 yıldır evliyiz daha tüp bebekde yaş etkiliymiş kararsısız

merhaba kizlar uzun zamandir yazmamistim hep takipteydim ama
benden hicbir gelisme yok hersey ayni
yeni hamislerimiz yok insallah kisa zamanda guzel haberler gelsin
hepinizi cok opuyorum

ben geldim hareketlendi topik naniknanik nedense artık :))

naniknanik

öyle aymesim vakit bulabilsem birde kimse yzmayınca insanın yazası gelmiyo aslında hep takipteym burda ama

inşallah canım inşallahhhh.

valla bende istiyorum canım ne geyikler kopardı burada yaaaaaaa

gerçi geliyo mart ayı bişi kalmadı haaaaaaaaa

HADİ BAKALIM MART KEDİLERİMİZ KİMLER OLUCAK

İNŞALLAH O TALİHLİLER ARASINDA BENDE VARIMDIR:Saruboceq:

Bİ BECEREMEDİM ŞU İŞİ KAÇ SENEDİR YAyerimseniben

ben geldim hareketlendi topik naniknanik nedense artık :))

naniknanik

öyle aymesim vakit bulabilsem birde kimse yzmayınca insanın yazası gelmiyo aslında hep takipteym burda ama

öyle valla canım gelip gidiyorum boş
bende hiç yazmadan geri çıkıyorum
inşallah döneriz eski günlere

şükür kavuşuturana
nereledesin seni özledim kızzzzzzzzzzz

yeni üye oldum 2 gün önce eşimin sprem sayısının çok az ve haraektliliği 10 olduğunu öğrendik şu anda şaşkınım

canım bizdede sayı ve hareket sorunu vardı. bu duruma alışmak zor oluyo insan kabullenemiyo ama bu topik sana ilaç gibi gelecek canım ben bir çok şeyi burdan öğrendim. benim eşimdede sorun olunca iyi bir üroloji uzmanı bulduk varikosel çıktı. çift taraflı ameliyat oldu. ameliyattan sonra her 3 ayda bir test yapılarak kontrol edildi çünkü 72 günde bir spermler yenileniyomuş. ayrıca keçiboynuzu kürünün bir çok kişinin eşinde spermlerin artmasını sağlasığını gördük işe yaramayanda oldu ama bizde işe yaramıştı.

seninde eşinde belki varikosel olabilir canım. öncelikle eşin doktora gözüksün sende bu arada iyi bir kadın doğumcu bulup kendi ne ait hormon testleri ve rahim filmi var onları yaptırırsın sende de bir sorun yoksa. gidişata göre bakarsınız zaten doktorlarda yönlendirir sizi canım.

sayınız kaç bu arada ne kadardır deniyosunuz canım

merhaba kizlar uzun zamandir yazmamistim hep takipteydim ama
benden hicbir gelisme yok hersey ayni
yeni hamislerimiz yok insallah kisa zamanda guzel haberler gelsin
hepinizi cok opuyorum

merhaba canım nasılsın ne yazıkki hamiş yok bu aralar
ben varım demeyi çok isterdim ama 5 senedir bi türlü diyemedim o cümleyi

yeterim sen şu an tedavi için ne düşünüyosun canım. mersin tüp bebeği düşünmüyomusun

CANIM BİZ YAZA DOĞRU DÜŞÜNÜYORUZ AMA AKLIM KARIŞIK
İLK İKİ DENEMEMİ ADANA TURAN ÇETİNDE YAPTIRDIM ŞİMDİ MERKEZİ DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORU AMMA NEREYE GİDECEĞİMİ BİLMİYORUM
BAŞKENT VAR AKLIMDA MERSİNDE GÖZDE VAR BİRDE ADANA ANKARA TÜP BEBEK VAR
AMA HENÜZ BİLMİYORUM YYYAAAAAAAAAmafoldumben mafoldumben mafoldumben :uhm: :uhm::uhm:

HADİ BAKALIM MART KEDİLERİMİZ KİMLER OLUCAK

İNŞALLAH O TALİHLİLER ARASINDA BENDE VARIMDIR:Saruboceq:

Bİ BECEREMEDİM ŞU İŞİ KAÇ SENEDİR YAyerimseniben

canım kısmet işte bizim kaderdede bu varmış kendi başımıza halledemedik gitti destekli yapmak gerekiyomuşcanım :roflol::roflol::roflol:

inşallah aymesim siz döndğrğn ben ayak uydurayım bu aralar giremicem malum pc yok evde ( alacak parada yok (
ben giremediğim zamanlar güzel haberler getirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…