Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bugun bu kadar kalabalik gormek topigi cok guzeldi kizlar
hepimiz boyle gelsek aslinda birseyler paylassak topigimiz elden gitmez
dagilmadan toparlariz belki

Tulincim aşılaman hayırlı olsun,inşallah güzel haberler verirsin:Saruboceq:

Fadikçim ben ne zaman arasam kolay kolay Nevro ya ulaşamadım..Telefona da cevap veremediği zamanlar çok oldu..Zaten çoğunlukla Nevro bana geri dönüp o aradı....

Tşk ederim kızlar:/ inş bir bilen yada benim durumumda mücadele eden biri bişiler yazar,sadece güç istiyorum inanmak istiyorum çokca:/

hadi kızlar hadi kızlar hadiiiiiiiiii

tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiii

hareketlensin herkes basın gaza bakalım

bir tanıdığımın bir sözü var :jeyyar: "her şey çocuk için "

esrik canım üzülme desem boş çünkü aynı şeyleri bende yaşadım ama ben çok fazla üzülmedim yıpranmadımda açıkçası allahın taktiri ilahisi deyip kendimi böyle yaşamaya alıştırdım..........azo olup microtese olup daha sonra bulunup hamile kalan arkadaşlar var.....
-örnek ;larem ,caneylom bide daha bugün yazan bir arkadaş vardı microtesede çıkmayıp daha sonra bitkisellerle doğal yoldan hamile kalan....
-allah yar ve yardımcımız olsun çok zor ama bu zorluklarıda aşmasını bileceğiz allahın izniyle
-bir gün bu yaşadıklarımızın bu zorlu sınavın mükafatını alırız inşallahhhhhhhhh
çıkmadık candan ümit kesilmezmiş durmak yok yola devam canım

evet hava soğuk bide pis bir hava var ya

annemde aynen öyle der canım kat kat giyinmeyi hiç sevmez gene geldi şu kış diyip duruyooo

valla hiç sorma yyaaa
pazar gün çiderin toplantısı varmış mersin
kısmet olursa bende geleceğim inşşşş

ahanda aymesi gördüm canım nerdesin sen yaaa

canım benim hızınıza yetişemedimki
iiyim çok şükür sen nasılsınŞeniz
uzun zamandır böyle yoğun olmamıştı bu topik
okumaya çalışıyodum neyse konu kapanmış bende
üzerine yorum yapmıyım şimdi geç kalmışım

maşallah diyelim dimi topiğimize.

bencede canım konu kapandı boşver. biz topiğimizi hareketlendirmeye sohbetlerimize bakalım. herkese bir tembellik gelmiş çalışmalarda boşlanmış çare bulalım buna

ahh ahh ne günlerdi bi ara bu topic az coşmadı HER- ŞEY ÇO- CUK İ - Ç,İN
HERŞEY ÇOCUK İÇİN nerde o günler bir güler bir ağlardık ahh ahh

casper 33 ordamısın yardımcı olurmusun bana hiç kimse diğer başlıklarda yardımcı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…