Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
CANIM İNŞŞŞ HAYIRLISIYYA BU SEFER POZİF GÖRECEKSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hepinize iyi akşamlar ben foruma yeni üye oldum 29 yaşındayım 8 yıldır evliyim eşiminden dolayı tüp bebek yaptıracağız ama bu konuda iyi bir ürolog ve iyi bir kadın doğumcuya gitmem gerekiyor
HOŞ GELDİN ARAMIZA
DR SEÇİMİ ÇOK ÖNEMLİ [FONT="Arial Bl[/FONT][/COLOR][/FONT]
[quote="rapunzell_82, post: 10399190"]merhaba arkadslar gelemesemde sızlerı okumaya calısıyorum.
hamıle kaldıgımdan bellı evde cok kalamıyorum
dugundu bayramdı derken
bırde mıde bulantım,evımın bana kokmasımafoldumben
sımdıde esımın amelıyat olması apandısttensenağlama
hepsı ust uste geldımafoldumben
sızlerı unutmadım sadece gıremıyorum nete..
gırıdgım zamnda bakıyorum kımse olmuyor
bende cıftcılık yapıyorum..kaydirigubbakcemile3
her ne kadr beceremesemde..
tulını cıldırtsamda..kaydirigubbakcemile3
ektıgım seylerı yakında ben yıyeyecem:kedi:

herkesı cok ozledım..ŞenizŞenizŞeniz
balsuratımın eskı nıkı daha guzeldızemuszemus

[/QUOTE]

CANIM EŞİNE GEÇMİŞ OLSUN
AMA BU BAHÇIVANLIK İŞİNİ ÇOK MERAK ETMEYE BAŞLADIM :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

hayırı cumallar
rabim açılan ellerini boş çevirmesin
dualarıMızı kabul etsin sağlık huzur versin
çok bekletmeden meleklerimizi ggöndersin inşşşşşş
mevlam herkesin gönlündekini nasip etsin innşşşşşş
...............................................................................
şehitlerimizin ruhu şad olsun
yattıklar yer nur dolsun

ocak ayında ankaraya gitmyei planlıyorum anatolia maya tüp bebek araştırmaya başladık yardımlarınızı bekliyorum daha öğreneli 1 hafta olmadı

günaydın hayırlı cumalar kızlar....

günaydın herkese
GÜNAYDINLAR KIZLAR
HAYIRLI CUMALAR
RABıM DUALARINIZI KABUL ETSıN ıNŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tüp bebek yyaptırıp hamile kalan var mı nerde yaptırdınız

ocak ayında ankaraya gitmyei planlıyorum anatolia maya tüp bebek araştırmaya başladık yardımlarınızı bekliyorum daha öğreneli 1 hafta olmadı

HOŞ GELDıN CANIM
TÜPBEBEK YAPTIRIP HAMıŞ OLAN HATTA BEBEĞıNı KUCAĞINA ALAN ARKADAŞLARIMIZ VAR
BENıM BıR ARKADAŞIM GıTTı MAYAYA SONUÇ NEGATıF ALDI AMA ıLGıLERıNDEN MEMNUN KALMIŞ
ıNŞŞŞ SENDE GÜZEL SONUÇLARLA DÖNERSıN
ANCAK GıDECEĞıN MERKEZı ıYı ARAŞTIR
ÇÜNKı MERKEZ ÇOK ÖNEMLı

Hoşgeldiiin,a.s.
Eşinin sorunu ne tam olarak?
Umarım herşey gönlüne göre olur,iyi şanslar..kaydirigubbakcemile3

eşimin sperm sayısı yapılan spremiogram sonuçlarında farklı sonuçlar çıkıyor bazen 30bazen 10 ayrıca morfolojiside iyi değil aslında daha önce sperm sayısı çok yüksekti ama yapılan yanlış bir varokosel ameliyatı yüzünden hayatımız daha da kabusa döndü herşey iyi iken daha kötü oldu

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkese hayırlı cumalarrr. rabbim cuma saatleri yüzü hürmetine dualarımızı kabul etsin

AMıN

Hadi yaaa çok üzüldüm,
Hız ,perhiz gününe göre ters orantılı değişiyor genelde..
Morfoloji biraz daha sabit bir değer,
Ama bence sorun sadece hız ise,hem daha basit tedavi ile(aşılama gibi) hem de kürler ile çözüm bulanabiliniyor.
Acil şifalar..

[

HOŞ GELDİN CANIM
TÜPBEBEK YAPTIRIP HAMİŞ OLAN HATTA BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALAN ARKADAŞLARIMIZ VAR
BENİM BİR ARKADAŞIM GİTTİ MAYAYA SONUÇ NEGATİF ALDI AMA İLGİLERİNDEN MEMNUN KALMIŞ
İNŞŞŞ SENDE GÜZEL SONUÇLARLA DÖNERSİN
ANCAK GİDECEĞİN MERKEZİ İYİ ARAŞTIR
ÇÜNKİ MERKEZ ÇOK ÖNEMLİ
[/QUOTE]

amin inş merkezi araştırmak istiyorum da merkez de başarı oranı kaç sitelerinde yazdıkları doğru mudur yani tüp bebekde başarı oranı %50 mi yaş çok öenli diye biliyorum forumdaki arkadaşlar kürleri dene dedi onları denediikten sonra detaylı araştırıp gideceiz

amin inş merkezi araştırmak istiyorum da merkez de başarı oranı kaç sitelerinde yazdıkları doğru mudur yani tüp bebekde başarı oranı %50 mi yaş çok öenli diye biliyorum forumdaki arkadaşlar kürleri dene dedi onları denediikten sonra detaylı araştırıp gideceiz[/QUOTE]

Slm,benim yaşım 28,eşimin 31,biz de sadece morfoloji problemi var ama %3,doktor bu sonuç doğrultusunda sizin 2 embriyo transferiyle gebelik şansınız %70 dedi,Yüzdesi ümit vaadedici,ama zamanı gelmişse nasip olur diye düşünüyorum..
buyrunnnnnnnnn

rapum geçmiş olsun eşin için canım. aman sen kendine dikkat etde arada gelsende olur canım benim.

bide çilek demişsin şu büyük marketlerde arada oluyo canım.

Kızlar ,hep %3 biliyorduk sonucu ,3 senedir 4 kere test yaptırdık hep öyle çıktı memorialda yaptırdık sonucu yeni aldık %1 çıktı.
Tam herşeye alıştım derken yine sinirlerim bozuldu gece hiç uyumadım,çok gergin bir cuma geçiriyorum,zaten işteyim kapana kısılmış gibi,ağlansan ağlanmaz,söylensen söylenmez:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…