CANIM İNŞŞŞ HAYIRLISIYYA BU SEFER POZİF GÖRECEKSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:tulincim konyaya geliyoruz insallah canim konyada olcak tedavimiz
eurofertil konyada hastaneyi arayip konustum cok ilgilendiler bakalim artik kismet
26 aralikta randevumuz var insallah ocak ayinin basinda ki adetimle tedaviye baslicaz allahin izniyle
allahim yardimcimiz olsun
HOŞ GELDİN ARAMIZAhepinize iyi akşamlar ben foruma yeni üye oldum 29 yaşındayım 8 yıldır evliyim eşiminden dolayı tüp bebek yaptıracağız ama bu konuda iyi bir ürolog ve iyi bir kadın doğumcuya gitmem gerekiyor
günaydın hayırlı cumalar kızlar....
GÜNAYDINLAR KIZLARgünaydın herkese
tüp bebek yyaptırıp hamile kalan var mı nerde yaptırdınız
ocak ayında ankaraya gitmyei planlıyorum anatolia maya tüp bebek araştırmaya başladık yardımlarınızı bekliyorum daha öğreneli 1 hafta olmadı
Hoşgeldiiin,a.s.
Eşinin sorunu ne tam olarak?
Umarım herşey gönlüne göre olur,iyi şanslar..kaydirigubbakcemile3
günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkeseopuyorumnanaktan
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkese hayırlı cumalarrr. rabbim cuma saatleri yüzü hürmetine dualarımızı kabul etsin
AMİN
eşimin sperm sayısı yapılan spremiogram sonuçlarında farklı sonuçlar çıkıyor bazen 30bazen 10 ayrıca morfolojiside iyi değil aslında daha önce sperm sayısı çok yüksekti ama yapılan yanlış bir varokosel ameliyatı yüzünden hayatımız daha da kabusa döndü herşey iyi iken daha kötü oldu
[
HOŞ GELDİN CANIM
TÜPBEBEK YAPTIRIP HAMİŞ OLAN HATTA BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALAN ARKADAŞLARIMIZ VAR
BENİM BİR ARKADAŞIM GİTTİ MAYAYA SONUÇ NEGATİF ALDI AMA İLGİLERİNDEN MEMNUN KALMIŞ
İNŞŞŞ SENDE GÜZEL SONUÇLARLA DÖNERSİN
ANCAK GİDECEĞİN MERKEZİ İYİ ARAŞTIR
ÇÜNKİ MERKEZ ÇOK ÖNEMLİ
CANIM İNŞŞŞ HAYIRLISIYYA BU SEFER POZİF GÖRECEKSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
insallah canim amin
gunaydin kizlar herkese hayirli cumalar rabbim dualarimizi kabul etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?