Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı cumalar arkadaşlar bugün ettiğiniz dularınız kabul olsun inşallah rabbim hepimizn dularını kabul eylesin canlarım

hayırlı cumalr kızlarr Rabbim dualarınızı kabul eylesin..
Ben nasılım yorgun bitkin annemde kalıyorum 2 gündür dinlenemk için gece annem bakıyo ama dinelenemiyor insan 2 ayın yorgunluğu var üzerimde sanırım herşeyi unuturyorum dün makarnayı yaktım nerdeyse kül olacakmış :S ayrıca sabah çok sinirlendiğim bebeğe durmadı diye bir anda sanırımyorgunluk uykusuzluk sinirde yapıyo kaç sene bekledim bu bebeği Rabbime nasıl yalvardım ama insan sinirlenebiliyormuş demek sonra ağladım Allah'ım affet bana çok görme diye sonra sevdim oğlumu onun hiç bi suçu yok meğer gazdan durmuyormuş sonra pırtt pırtt sustu.. Ve sonrasında kendime daha çok kızdım meğer yavrum acı çekiyomuş (( Kızlar anne olmak gerçkten zormuş beni sizde anlayacaksınız bir gün öncede sadece olmuyor diye üzülüyordum şimdi gazı oluyo uyumuyo üşütmüşümde çocuğu öksürüyo ağlıyo herşeyine üzülüyorsun yani yine Rabbim bana çok görmesin oğluma uzun ömürler versinde bakarım büyür ...

evet canım sabah aldım. çok şükür doktor bir sorun olmadığını söyledi inşallahda öyledir dediği gibi
CANIM GÖZÜN AYDIN :lepi::lepi::lepi:
HER ŞEYOLUNDA İLERLİYOR ALLAH NAZARDAN SAKLASIN
SORUNSUZ BİR HAMİŞLİK OLUR İNŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı cumalar arkadaşlar bugün ettiğiniz dularınız kabul olsun inşallah rabbim hepimizn dularını kabul eylesin canlarım
AMİNNNN AMİİİNNN İNŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
ne güzel
inş hep böyle devam eder şeker kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

İNŞŞŞ İİNŞŞŞŞŞŞŞ
AMA BEN İNANIYORUM ÇOK DAHA İYİ OLACAK BURASI :lepi::lepi::lepi:
ARTIK SIKILMAK YOK :hulya: :hulya: :hulya:
İNŞŞŞŞ ÇOŞACAĞIZ BİRDE HAMİŞ HERLERİ GELMEYE BAŞLADIMI :lepi::lepi::lepi::teytey::teytey:delikafaduldendelikafaduldenhihoyyythihoyyyt

canımmm yyaaaaaaa
beklemk ne kadar zorsa
ellbette zordur anne olmaksabır ister hoş görü ister
ben kız kerdeşimden biliyorum 1.5 yaşında oğlu ve hala 2 saat uykuyla aykta durmaya çalışıyor
rabim kolaylığını versin
sağlıcakla büyüt inşşşşş kıymetlini

canım benim herşeyin ayrı bi zorluğu var değilmi
Allahım oğluna sağlıklı ve uzun ömür versin inşallah
anne değilim ama az çok anlayabiliyorum ne kadar zorlandığını
Rabbim yardımcın olsun arkadaşım bunlar güzel şeyler
kimi ağlayarak kimi gülerek büyütücen inşallah oğlunu

canım sorun olmadığına çok sevindim
inşallah hep böyle devam eder dediğin gibi

inşallah böyle devam eder canım .dediği gibidir tabii ne olucakki. Sen gönlünü ferah tut

sağolun canlarım benim amin inşallah.

rabbim en kısa zamandada sizlerede yaşatacak ben inanıyorum kızlar.

HAYIRLI CUMALAR kızlar Allah hepimize sağlık sıhhat ve bebeklerimizi verir inşaallah:Saruboceq:

yağmurum henüz olmadık anne ama ileride inşallah hepimiz olucaz tabiki zordur canım her şeyin kendine göre bir zorluğu var. tedavinin zorluğu var hamileliğin zorluğu var anneliğin zorluğu var boşuna dememişler cennetin anahtarı annelerin ayakları altındadı diye sende daha taze bir annesin allahın izniyle bunlarıda oğluşuna sarılarak eski günlerin acısını çıkartarak atlatacaksın sadece sabır canım. sende dahil bizler nelere sabrediyoruz canım biliyosun. allahım uun uzun ömürler versin canım

sağol yeterim nasıl oldun inş tamamen atlatmışsındır rahatsızlığını

sağol yeterim nasıl oldun inş tamamen atlatmışsındır rahatsızlığını

canıms sağol gribim hafifledi
ama böbreklerimde kum var idrar yolu enfeksiyonumda var o rahatsız ediyor

kış geldi havalar soğudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…