amin canım aminnnnnnnnnn:saruboceq:
canım aldınmı ikili test sonucunu
CANIM GÖZÜN AYDIN :lepi::lepi::lepi:evet canım sabah aldım. çok şükür doktor bir sorun olmadığını söyledi inşallahda öyledir dediği gibi
AMİNNNN AMİİİNNN İNŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:hayırlı cumalar arkadaşlar bugün ettiğiniz dularınız kabul olsun inşallah rabbim hepimizn dularını kabul eylesin canlarım
ne güzel
inş hep böyle devam eder şeker kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
hayırlı cumalr kızlarr rabbim dualarınızı kabul eylesin..
Ben nasılım yorgun bitkin annemde kalıyorum 2 gündür dinlenemk için gece annem bakıyo ama dinelenemiyor insan 2 ayın yorgunluğu var üzerimde sanırım herşeyi unuturyorum dün makarnayı yaktım nerdeyse kül olacakmış :s ayrıca sabah çok sinirlendiğim bebeğe durmadı diye bir anda sanırımyorgunluk uykusuzluk sinirde yapıyo kaç sene bekledim bu bebeği rabbime nasıl yalvardım ama insan sinirlenebiliyormuş demek sonra ağladım allah'ım affet bana çok görme diye sonra sevdim oğlumu onun hiç bi suçu yok meğer gazdan durmuyormuş sonra pırtt pırtt sustu.. Ve sonrasında kendime daha çok kızdım meğer yavrum acı çekiyomuş(( kızlar anne olmak gerçkten zormuş beni sizde anlayacaksınız bir gün öncede sadece olmuyor diye üzülüyordum şimdi gazı oluyo uyumuyo üşütmüşümde çocuğu öksürüyo ağlıyo herşeyine üzülüyorsun yani yine rabbim bana çok görmesin oğluma uzun ömürler versinde bakarım büyür ...
hayırlı cumalr kızlarr Rabbim dualarınızı kabul eylesin..
Ben nasılım yorgun bitkin annemde kalıyorum 2 gündür dinlenemk için gece annem bakıyo ama dinelenemiyor insan 2 ayın yorgunluğu var üzerimde sanırım herşeyi unuturyorum dün makarnayı yaktım nerdeyse kül olacakmış :S ayrıca sabah çok sinirlendiğim bebeğe durmadı diye bir anda sanırımyorgunluk uykusuzluk sinirde yapıyo kaç sene bekledim bu bebeği Rabbime nasıl yalvardım ama insan sinirlenebiliyormuş demek sonra ağladım Allah'ım affet bana çok görme diye sonra sevdim oğlumu onun hiç bi suçu yok meğer gazdan durmuyormuş sonra pırtt pırtt sustu.. Ve sonrasında kendime daha çok kızdım meğer yavrum acı çekiyomuş(( Kızlar anne olmak gerçkten zormuş beni sizde anlayacaksınız bir gün öncede sadece olmuyor diye üzülüyordum şimdi gazı oluyo uyumuyo üşütmüşümde çocuğu öksürüyo ağlıyo herşeyine üzülüyorsun yani yine Rabbim bana çok görmesin oğluma uzun ömürler versinde bakarım büyür ...
evet canım sabah aldım. çok şükür doktor bir sorun olmadığını söyledi inşallahda öyledir dediği gibi
ne güzel
inş hep böyle devam eder şeker kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
inşallah
İNŞŞŞŞŞ KIZLAR Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
DAHA İYİ OLACAK TOPİĞİMİZ :lepi::lepi::lepi:
BURASI BİZİM İKİNCİ YUVAMIZ hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
amin yetercim öyle.. Rabbim herkese nasip etsin tabi kiii
evet canım sabah aldım. çok şükür doktor bir sorun olmadığını söyledi inşallahda öyledir dediği gibi
CANIM GÖZÜN AYDIN :lepi::lepi::lepi:
HER ŞEYOLUNDA İLERLİYOR ALLAH NAZARDAN SAKLASIN
SORUNSUZ BİR HAMİŞLİK OLUR İNŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
AMİNNNN AMİİİNNN İNŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
İNŞŞŞ İİNŞŞŞŞŞŞŞ
AMA BEN İNANIYORUM ÇOK DAHA İYİ OLACAK BURASI :lepi::lepi::lepi:
ARTIK SIKILMAK YOK :hulya: :hulya: :hulya:
İNŞŞŞŞ ÇOŞACAĞIZ BİRDE HAMİŞ HERLERİ GELMEYE BAŞLADIMI :lepi::lepi::lepi::teytey::teytey:delikafaduldendelikafaduldenhihoyyythihoyyyt
canım sorun olmadığına çok sevindim
inşallah hep böyle devam eder dediğin gibi
inşallah böyle devam eder canım .dediği gibidir tabii ne olucakki. Sen gönlünü ferah tut
hayırlı cumalar kızlar allah hepimize sağlık sıhhat ve bebeklerimizi verir inşaallah:saruboceq:
sağol yeterim nasıl oldun inş tamamen atlatmışsındır rahatsızlığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?