Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gunaydın şekerlerrrrrrrrr

aminnnn canım evet baslayacagım ama daha tam tamına 1 ay var :)
inşallah canım yaa inşallah bu sefer ki tedavi vesile olur bebeğime

yetercim yoksa sendemi tedaviye baslamaya niyetlendin inşallah niyetlenirsin. sırnaşık şey
doğru valla canım gözünü açıp kapayana kadar
günler geçip gidiyo 29 yaşında olmuşum ya inanamıyom
hep 30 dan önce doğurucam bi çocuk diyodum
ama bakalım kısmet olucakmı
hadi kolları sıva kısım bekletme bebişini aaaaa sıkılmış beklemekten ama yavrucak :ecrin_bebek:
inşallah iyi çıkar canım troıd hormonlarını kontrol edicekler hamile kalmadan önce bakılması çok çok önemli hem hamile kalamnı engelliyor hemde bebege zararlı bu hormon ben aylarca bekledim duzelsin diye inşallah sende bişeycik çıkmazda baslarsın tedavine hayırlısyla
hepinize iyi akşamlar ben foruma yeni üye oldum 29 yaşındayım 8 yıldır evliyim eşiminden dolayı tüp bebek yaptıracağız ama bu konuda iyi bir ürolog ve iyi bir kadın doğumcuya gitmem gerekiyor
hoşgeldin cnaım inşallah burda huzur bulursun kii öle olucaktır eminim bizi bizden baska kimse anlayamaz

canım yyyaaaaa
üzme kendini rabim kolaylığını versin inşşşşş
ama biliyorsun merkeden merkeze sonuçlarda oynama oluyor

slm kızlar herkese günaydın.hayırlı cumalar rabbim inş şu mübarek günde hepimizn dualarını kabul eder.ayrıca kaç gün önce giremiyordum buralara benim nette sorun var sandım meğerse ama değilmiş.herkese tekrardan hayırlı cumalar.dualarımız kabul olur inşşşşş.AMİN

günaydın hayırlı cumalar canım
yok daha değil
allah izin verirse mart gibi falan diye düşünüyoruz
bakalıkm kısmet

amin inş merkezi araştırmak istiyorum da merkez de başarı oranı kaç sitelerinde yazdıkları doğru mudur yani tüp bebekde başarı oranı %50 mi yaş çok öenli diye biliyorum forumdaki arkadaşlar kürleri dene dedi onları denediikten sonra detaylı araştırıp gideceiz[/QUOTE]

CANIM SAĞLIK BAKANLIĞININ RESMİ SİTESİNDEN ARAŞTIRMA YAPARSAN DAHA KESİN SONUÇLARA ULAŞABİLİYORMUŞSUN
TÜPBEBEKTE YAŞ EVET ÇOK ÖNEMLİ AMA KISMET BAZAN 20 YAŞINDA BİRİSİ GEBE KALAMAZKEN 40 YAŞINDAKİ BİR HAS GEBE KALABİLİYOR
KÜRLERE GELİNCE BİZDE ÇOK FAYDALI OLMADI AMA KULANIP İYİ SONUÇ ALAN ARKADAŞLARIMIZ İNŞŞŞ SİZDEDE İŞE YARAR

saol yetercim yaaa ,nsan herşey alışıyor işte,sanırım bu fikri de alışıcambenneyaptımki

CANIM ÜZME KENDİNİ
RABİM OL DERSE NE ŞATRTLARDA GELİYOR MUCİZELER BİLİYORSUN
HEP BAK YALNIZ DEĞİLSİN
BİZLERDE AYNI DURUMDAYIZ
BİZİMDE MORFOLOJİ %1 SAYI 4 MİLYON
AMA BEN BU ŞARTLARDA BİLE BİR MUCİZE OLABİLŞR DİYE BEKLİYORUM
YETERKİ RABİM OL DESİN

CUMANIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE
SEVGİLİ PEYGABERİMİZİN HÜRMETİNE YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN
İNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yeterr ne güsel yazmışsın ya içimi aydınlattın inan tamda olumsuz düşünmeye başlamıştım şimdi opuyorumnanaktan

hayırlı cumalar canım. herkese hayırlı cumalar DUALARINIZ KABUL OLSUN ıNŞALLAH
inşallah canım inşallah o zaman akadar gelirde hiç gerek bile kalmaz.
CANIM ıNŞŞŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq:
RABıM HEPıMıZı GÜLDÜRSÜN ıNŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

yeterr ne güsel yazmışsın ya içimi aydınlattın inan tamda olumsuz düşünmeye başlamıştım şimdi opuyorumnanaktan

CANIM NERDE YAŞARSAK YAŞAYALIM BıZ AYNI ŞEYLERı HıSSEDıYORUZ
BU DUYGULARI YAŞANYANLAR BıLıR
ıNŞŞŞŞ RABıM YÜZLERıMıZı GÜLDÜRECEK
MELEKLERıMıZı GÖNDERCEK ıNŞŞŞŞŞŞ
ÖNCE SAĞLIK HUZUR
SONRA EVLAT VERSıN RABıM HEPıMıZE

CANIM NERDE YAŞARSAK YAŞAYALIM BİZ AYNI ŞEYLERİ HİSSEDİYORUZ
BU DUYGULARI YAŞANYANLAR BİLİR
İNŞŞŞŞ RABİM YÜZLERİMİZİ GÜLDÜRECEK
MELEKLERİMİZİ GÖNDERCEK İNŞŞŞŞŞŞ
ÖNCE SAĞLIK HUZUR
SONRA EVLAT VERSİN RABİM HEPİMİZE
[/QUOTE]

inşallah canım isteyip dileyen herkese kısmet etsin rabbim :Saruboceq:

günaydınn hayırlı cumalar olsun inş hepimize.ne güzel ya listeyi bu saatte kalabalık görmek rabbim her günümüzü böyle nasip etsin inş

günaydınn hayırlı cumalar olsun inş hepimize.ne güzel ya listeyi bu saatte kalabalık görmek rabbim her günümüzü böyle nasip etsin inş

bir iki gündür hareketleniyo topik inşallah hep böyle devam eder.

İNŞŞŞŞŞ KIZLAR Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
DAHA İYİ OLACAK TOPİĞİMİZ :lepi::lepi::lepi:
BURASI BİZİM İKİNCİ YUVAMIZ hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…