gunaydın şekerlerrrrrrrrr
yetercim yoksa sendemi tedaviye baslamaya niyetlendin inşallah niyetlenirsin. sırnaşık şey
aminnnn canım evet baslayacagım ama daha tam tamına 1 ay var :)canzi rabbim sana bize doğum hikayeni anlattığın günleride gösterir inşallahhhh sağlıklı hayırlı bir evladın olur umarım..........
özlemcim tedaviyemi başlıyosun kız inşallah bu sefer pozitifi görürsün canım sende hamileler kervanına katılırsın güzelim.........
yağmurcan sana katılıyorum zanlımca bir tek sen çıktın kız hayırlı bu topikten ayrılmayan hep uğrayıp slm verip haber veren allah herşeyi gönlüne göre versin bebeğin sağlıklı şekilde büysün emii nasıl dua ama...........
yetercim geç ooldu ama geçmiş olsun kızzz......
nan balkafa bir uğrayıp kaçıyon hemen gız artıkın seni diğer topiklerdede göremiyom hayırdır girmiyonmu artıkın fazla nete
inşallah canım yaa inşallah bu sefer ki tedavi vesile olur bebeğimeozlem insallah bebegini kucagina alirsin canim bu sefer
canzi gozunuz aydin insallah hersey yolunda gider
kizlar liyadorayi unutmayin bakin hamile ve aramizda
bencede insanlar yasadigi sikintili gunleri cabuk unutuyorlar bunun bi adi vardir ama ben soyleyemiycem canlarim(demekki sonucta bi site diye dusunuluyor)
allahim bizlerede nasip etsin
günaydınlar herkeseee...
ayrıca nevrosky sağlıkla büyütsün bebeğini ama o kadar hamile olmadan önce yazdı hamile kaldı ortdan kayboldu bir günde olsa fırsat bulup yazmalıydı kanımca... ben nerdeyse 9 ay yattım annemden ordan burdan nete girip takip ettim hep aklım burdaydı yeni haber varmı hala bile sık yazmasamda takip ediyorum hatta ve hatta laptopum çalındı şuanda yine annemden bağlanıyrum nete ...
Nesrin cim demek karar verdin hayırlısı olsun zor ya denizci eşi olmak zor alt komşumunda denizci 6 ayda bir görüyo(
özlemcim hayırlsıı olsun inşallahhh 2. tedavinde pozitif pozitiffff görürsün cnmmm
casper nasılsın cnm bebişş nasıl annesi büyüyomu ??
büyüyo teyzesi maşallah iyiyiz çok şükür sağol canım. sonuna kadarda böyle gider inşallah.
sen ve paşan nasıl canım
aminnn canım
tulıncım canım benim sanki bundada bir hayır varmış gibi geliyo bana sen genede umutsuz ol bu senin sakın olmana yardımcı olucaktır daha rahata geçer aşılaman dahada guzel bir süpriz olur sana tutarsa.hayırlısı olsun canım az kaldı bunlarda birer basamakcanım hayata küsmek değil benimki..
bile bile lades diyorum aşılamaya..
tıbbi açıdan mucize tutması %100 baş yok..
olmayacağına inandığım için rahatım..
tüp için aşılama şartını 2 ye düşürdüler 2. de yaparlar mı bilmem..
sperme göre karar verirler herhalde artık..
sağ salim kucağına al canım sen önce..
zamanı gelince bizde anne oluruz inş..
canım çakşır tozu yedir eşine ben balla karıştırıp vermeye basladım bunu yiyen keçiler o sene hep ikiz dogurmuşlar yani eşleri yemiş:). bunun azosperme çok faydası varmış bir deneyin tadı kötü değil. sanki mesir macunu gibi oluyor.kaydirigubbakcemile5arada kaynadımmı ne:) neyse sonra muhakkak biri benim başımı okşar dimi :/ ne yapıcam bennnnnn
=casper33;10397153]canım benim pozitif oldu diye demiyorum ama gözdede dene derim. yeni bir doktor var necip bey çok iyi %100 olacak diye bişi yok tabiki ama geldi geleli başarısı konuşulmaya başladı ve bir tablo yaptılar sürekli pozitifleri gördükçe çok seviniyorum her kontrole gittikçe taployu kontrol ediyorum hatta gidersen görüründe taployu o taployu görmek insana umut veriyo inan bir bayan vardı ankara ve istnbulda denemiş 3 kere negatif olmuş 19 yıldan sonra son kez deneyeyim demiş ve şu an hamile duyduğumda nasıl gözlerim doldu az bir süre değil pes etmiş üzereyken olmuş işte.
inşallah canım gerek bile kalmadan yaza kadar kendiliğinden hamiş kalırsın allahım isteyen herkese hayırlısı ile en kısa zamanda versin inşallah
CANIM BENİM BİR ARKADAŞIMDA YAPTIRDI
SONUÇ NEFATİF OLDU AMA ODA ÇOK MEMNUN KALMIŞTI
BANA HEP ÖNERİYOR AMA BİLEMİYORUM
BİRDE ŞU ARALAR BİR KANPANYALARI VARMIŞ İLKİNDE OLMAZSA İKİNCİ ÜCRETSİZMİŞ ARAYIPHABER VERDİLER AMA KISMET İŞTE HER ŞEY
yetercim yoksa sendemi tedaviye baslamaya niyetlendin inşallah niyetlenirsin. sırnaşık şey
hadi kolları sıva kısım bekletme bebişini aaaaa sıkılmış beklemekten ama yavrucak :ecrin_bebek:doğru valla canım gözünü açıp kapayana kadar
günler geçip gidiyo 29 yaşında olmuşum ya inanamıyom
hep 30 dan önce doğurucam bi çocuk diyodum
ama bakalım kısmet olucakmı
inşallah iyi çıkar canım troıd hormonlarını kontrol edicekler hamile kalmadan önce bakılması çok çok önemli hem hamile kalamnı engelliyor hemde bebege zararlı bu hormon ben aylarca bekledim duzelsin diye inşallah sende bişeycik çıkmazda baslarsın tedavine hayırlısylaKızlar Slm,
Bişey sorucam spermiyogram sonucunda elonge(uzun) baş sperm değeri yüksek olan varmıdır?Neyi ifade eder bu?
Birşey daha sorucam:) doktor bazı ek kan testleri istedi T4 gibi,özel de yaptırmasam mesela,kızılay da falan yapılıyor mudur?
Teşekkürler..
hoşgeldin cnaım inşallah burda huzur bulursun kii öle olucaktır eminim bizi bizden baska kimse anlayamazhepinize iyi akşamlar ben foruma yeni üye oldum 29 yaşındayım 8 yıldır evliyim eşiminden dolayı tüp bebek yaptıracağız ama bu konuda iyi bir ürolog ve iyi bir kadın doğumcuya gitmem gerekiyor