ÖNEMLİ OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (11-12-2009 - Cuma)
:hooray:Hamişşlerimiz - ASIL LİSTE (Erkek İnfertilitesi) ::hooray:
65.Hamişşimizz---tuna0909 :17-09-2009-doğal yoldan-Sayı-(1. Aşılama başarısız)
66.hamişşimizz---gelinc---21-09-2009---doğal yoldan---(doğal yoldan bir düşüğü var)
67.hamişşimizz---berenboz---27-09-2009(bu tarihte 23 haftalıkmış)Sayı ve Hareket---mikroenjeksiyon-ımsı yöntemi---(3 aşılama başarısız)
68.hamişşimizz---casper33---05-10-2009---Sayı ve Hareket---tüp bebek yöntemiyle---(2 Aşılama Başarısız)
69.hamişşimizz---seyneb---06-10-2009---hareket-(20 ocakta varikosel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(normal yoldan bir düşüyü var)
70.hamişşimizz---melih---07-10-2009---Morfoloji---ilk tüp bebek denemesiyle---(2. Aşılama Başarısız,Doğal yoldan bir düşük)---???
71. hamişşimizz---rapunzell_82 ---26-10-2009---Hareket ve Morfoloji--- Doğal yoldan---(3 aşılama başarısız, Doğal yoldan hamile kalmış ve bebeğin kalbi durmuştu)
72.hamişşimizz---can_iso---29-Ekim-2009---Sayı ve Morfoloji---1. tüp bebek denemesiyle--- Eşi mart ayında varikosel ameliyatı oldu---
73.hamişşimiz---liyadora(AdaEge)---15-11-2009---Ağır Oligospermi---3. tüpbebek denemesiyle---(1. Tüp Bebek ikizlerini kaybetti,2. Tüp Bebek başarısız)
74.hamişşimiz---canzi3445---24-Aralık-2009---Doğal yoldan---sayı hareket ve morfoloji---(doğal yoldan 1 erken doğum)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
rapunzell_82 arkadaşımız hamile :CüvCüv: bebişi doğal yoldan süpriz yaptı:hooray:
can_iso arkadaşımız ilk tüp bebek denemesiyle hamile:CüvCüv: :teytey:
liyadora(AdaEge) arkadaşımız tüp bebek tedavisiyle hamile:CüvCüv:allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin...
canzi3445 arkadaşımız doğal yoldan maşallah mücizesine kavuştu:teytey:
mucize diyorum çünkü değerler gerçekten iyi değildi ve tüp bebek hazırlığı yapıyorlardı...
rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin(aminn)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:Saruboceq:Tedavide Olanlar :Saruboceq:
surayn ---???---tüp bebek tedavisinde(dondurulmuşlarla):Saruboceq:
lalin80---tüp bebek tedavsi :Saruboceq:
cankiz84 ---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
LİSTEDE İSMİ OLMAYAN ARKADAŞLAR ADET TARİHLERİNİZİ VERİRMİSİNİZopuyorumnanaktan
TOPİĞİMİZE YENİ GELEN ARKADAŞLAR OLDU...HEPSİNE HOŞGELDİNİZ DİYORUMa.s.
EĞER BU ARKADAŞLARDAN LİSTEMİZE GİRMEK İSTEYENLER VARSA BİLGİLERİNİ
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERİP
BENDE LİSTEYE GİRMEK İSTİYORUM DİYE BELİRTMELERİNİ İSTİYORUM...
gelirim canylomda resim koymuyorum yanlış anlayanlar olabilir diye çünkü bi arkaş koymuştu böyle bi topice birisi hemen yazmış neden koyuorusun burda özlem çekenler falan var die
çok saol canım araştırmışsın,%22si böyle gayet yüksek bi oran
Mesela megalo head dedikleri dna yapısı bozukluğundan dolayı çok kötü bişeymiş ama elonge bir sperm dölleme yaparsa problem yaratırmı hiç bir kaynak bulamadım,ya ne sebep oluyor buna genetik mi çevresel mi??Belki birinde çıkmıştır da bilgisi vardır diye sordum canım..çok saolkaydirigubbakcemile3
canım ya bir mucezede seni bulsa:Saruboceq::Saruboceq:
hayırlısı artık bekleyip göreceğizopuyorumnanaktan
HOŞ GELDİN ARAMIZA
DR SEÇİMİ ÇOK ÖNEMLİ [FONT="Arial Bl[/COLOR][/FONT][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=magenta]CANIM EŞİNE GEÇMİŞ OLSUN [/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial Black][COLOR=magenta]AMA BU BAHÇIVANLIK İŞİNİ ÇOK MERAK ETMEYE BAŞLADIM :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[B][FONT=Comic Sans MS]yeterımmmm bana gore degıl cıftcılıkzemuszemus[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]zarar edıyorum sureklı...[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]bugunde kaynan yuuznden zarar ettım:sinifsinif:[/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]sende gır oyuna [/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS]yumurta guzelı tulınden ogrenkaydirigubbakcemile3[/FONT][/B]
[quote="casper33, post: 10410799"]rapum geçmiş olsun eşin için canım. aman sen kendine dikkat etde arada gelsende olur canım benim.
bide çilek demişsin şu büyük marketlerde arada oluyo canım.
bence tam tersi canım burda resim olduğu zaman arasıra dahada umutlar artmalı çünkü sıradan insanlar gelipte zaten bebişinin resmini koymuyo bir zamanlar aynı dertte olduğumuz insanlardan bekliyoruz resimler ve gördükçe umudumuz sevincimiz iki kat daha artıyo allahım bi kişi daha kurtuldu bu dertten belkide sıradaki benimdir diye düşünürdüm ben hep özellikle zorluklardan sonra anne olanların bebeğine kendi bebeğim kadar sevinmişimdir geçen yıl 13 yıl aradan sonra hamile kalan komşumla sarılıp ağladık sevinçten çünkü o kurtulmuştu bir gün bende kurtulabilirdim çünkü daha bir ay önce neler konuşup dertleştiğim kişi şimdi hamile deyip umutlanırdım .... tabiki herkesin fikrine düşüncesine saygı duyuyorum rabbim herkese nasip etsin inşallah ne deyim...
gunaydin caneylom
nasilsin
ya canimsana birsey soracaktim
ari sutu ne sen biliyormusun
nerdebulabilirimbunu
birde ilac mi yoksa baska bir sey mi
ya kusura bakma bilmiyorum
eger sen biliyorsan yardimci olurmusun
günaydın tatlım bakıyorumda çok enerjiksin maaşallah
bende böyle düşünüyorum ama işte herkesin fikri saygı duymak gerekir.. canım ben ,inadına bebekleri daha çok sevmiştim ki Rabbim belki sevgimi görürde banada nasip eder diye şimdi dua ediyorum isteyen herkese herkese yaşatsın
Günaydınlarrrr kızlarrrr ilk günaydın benden hoş daha tam aydın olmadı ama zemuszemus
ben gittim yine durulmuş topic delikafadulden
geldim hadi coşunnn gelinn kaydirigubbakcem
GÜNAYDIN KIZLAR a.s.a.s.a.s.a.s.
[/URL][/IMG]
GÜNAYDIN KIZLAR a.s.a.s.a.s.a.s.
sanada günaydın tatlım hoşgeldina.s. a.s. a.s.
bence tam tersi canım burda resim olduğu zaman arasıra dahada umutlar artmalı çünkü sıradan insanlar gelipte zaten bebişinin resmini koymuyo bir zamanlar aynı dertte olduğumuz insanlardan bekliyoruz resimler ve gördükçe umudumuz sevincimiz iki kat daha artıyo allahım bi kişi daha kurtuldu bu dertten belkide sıradaki benimdir diye düşünürdüm ben hep özellikle zorluklardan sonra anne olanların bebeğine kendi bebeğim kadar sevinmişimdir geçen yıl 13 yıl aradan sonra hamile kalan komşumla sarılıp ağladık sevinçten çünkü o kurtulmuştu bir gün bende kurtulabilirdim çünkü daha bir ay önce neler konuşup dertleştiğim kişi şimdi hamile deyip umutlanırdım .... Tabiki herkesin fikrine düşüncesine saygı duyuyorum rabbim herkese nasip etsin inşallah ne deyim...
canım aslına yorgun ve bitkinimde bakma işte hareketlilik kazandırıyım dedim sabah sabah günydn yetercimm
evet canım sana yürekten katılıyorum
canım aslına yorgun ve bitkinimde bakma işte hareketlilik kazandırıyım dedim sabah sabah günydn yetercimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?