Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Kızlar benide listeye eklermisiniz.Benim 2.aşılamam da negatif şuan 3.yaptırdım ve beklemedeyim.

gelirim canylomda resim koymuyorum yanlış anlayanlar olabilir diye çünkü bi arkaş koymuştu böyle bi topice birisi hemen yazmış neden koyuorusun burda özlem çekenler falan var die

bence tam tersi canım burda resim olduğu zaman arasıra dahada umutlar artmalı çünkü sıradan insanlar gelipte zaten bebişinin resmini koymuyo bir zamanlar aynı dertte olduğumuz insanlardan bekliyoruz resimler ve gördükçe umudumuz sevincimiz iki kat daha artıyo allahım bi kişi daha kurtuldu bu dertten belkide sıradaki benimdir diye düşünürdüm ben hep özellikle zorluklardan sonra anne olanların bebeğine kendi bebeğim kadar sevinmişimdir geçen yıl 13 yıl aradan sonra hamile kalan komşumla sarılıp ağladık sevinçten çünkü o kurtulmuştu bir gün bende kurtulabilirdim çünkü daha bir ay önce neler konuşup dertleştiğim kişi şimdi hamile deyip umutlanırdım .... tabiki herkesin fikrine düşüncesine saygı duyuyorum rabbim herkese nasip etsin inşallah ne deyim...

megaloyu da gördüm evet..
sizdekiyle ilgili kötü bişey okumadım canım..
başı uzun herhangi bir deformasyon yok gibi görünüyor resimlerde düzgün yani..
inş herşey çabuk yoluna girer ve bebeğinde zamanı gelir bir an önce..

canım ya bir mucezede seni bulsa:Saruboceq::Saruboceq:
hayırlısı artık bekleyip göreceğizopuyorumnanaktan

herkese hayırlı akşamlar canlara.s.

kısmet fadiğim çok sağol..
bakalım yumurtadan ne çıkacak kaydirigubbakcemile3

Kızlar benide listeye eklermisiniz.Benim 2.aşılamam da negatif şuan 3.yaptırdım ve beklemedeyim.

nergis hayırlısı olsun..
inş bu kez zamanı gelmiştir..

semişim korkma fıstığım..
o gün gelicek sen uyuyup uyanacaksın..
sonra da mis kokulu bebeğiniz besleyip büyütmeye başlayacaksın Allah'ın izniyle..
herşey yolunda gidicek inş..
Allah kurtarsın canım.. Şeniz

iyi geceler fıstıklar..

casperımmm cok saol..
gelmeye basladım artık yavas yavas:kedi:
bu mevsımde hormanlusu vardır bırde gdo cıktıya:1ninca:
hıcbırsey guvenemıyoruz
sanal ıcıcı oldum bende

vereliniortakvereliniortak
ıyı geceler arkadaslar

bende böyle düşünüyorum ama işte herkesin fikri saygı duymak gerekir.. canım ben ,inadına bebekleri daha çok sevmiştim ki Rabbim belki sevgimi görürde banada nasip eder diye şimdi dua ediyorum isteyen herkese herkese yaşatsın

Günaydınlarrrr kızlarrrr ilk günaydın benden hoş daha tam aydın olmadı ama zemuszemus
ben gittim yine durulmuş topic delikafadulden

geldim hadi coşunnn gelinn kaydirigubbakcemile

HER- ŞEY ÇO-CUKK İ- ÇİN :lepi:

:lepi:

günaydın tatlım bakıyorumda çok enerjiksin maaşallah

Son düzenleme:
gunaydin caneylom
nasilsin
ya canimsana birsey soracaktim
ari sutu ne sen biliyormusun
nerdebulabilirimbunu
birde ilac mi yoksa baska bir sey mi
ya kusura bakma bilmiyorum
eger sen biliyorsan yardimci olurmusun

sanada günaydın canım evet biliyorum ama ben saf olanı nerde satılır onu bilmiyorum da marketlerde satılanından kullandık biz arı sütü+bal+polen karışımı satılıyo çeşitli markaların onlardan kullandık burdaki kızlar istanbulda eminönünde mısır çarşısı sanırım tam emin değilim ordan buluyolar bu konuda sana tam anlamıyla zaman arkadaş var azospermliler topiğimizde o yardımcı olur canım o saf arı sütüde almıştı hatırlıyorum
inşallah yardımcı olabilmişimdir..

gunaydin caneylom
nasilsin
ya canimsana birsey soracaktim
ari sutu ne sen biliyormusun
nerdebulabilirimbunu
birde ilac mi yoksa baska bir sey mi
ya kusura bakma bilmiyorum
eger sen biliyorsan yardimci olurmusun

günaydın tatlım bakıyorumda çok enerjiksin maaşallah

evet canım sana yürekten katılıyorum

canım aslına yorgun ve bitkinimde bakma işte hareketlilik kazandırıyım dedim sabah sabah günydn yetercimm

şöyle güzel bi şarkı aç dinle canım enerjin yerine gelsin
bende dinliyorum şu an bi şarkı ama ne enerjik şarkı olgun şimşek üflediler söndüm çok enerjik değilmi:)) ama olsun dinleyesim geldi sabah sabah kocişi gönderdim bugün yokta ondan sanırım(

canım aslına yorgun ve bitkinimde bakma işte hareketlilik kazandırıyım dedim sabah sabah günydn yetercimm

günaydın canım
bebişin uyuduğu aralar sende uyu
dinlen yoksa hasta olursun
çok yorucu bir dönem dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…