hayırlı cumalr kızlarr Rabbim dualarınızı kabul eylesin..
Ben nasılım yorgun bitkin annemde kalıyorum 2 gündür dinlenemk için gece annem bakıyo ama dinelenemiyor insan 2 ayın yorgunluğu var üzerimde sanırım herşeyi unuturyorum dün makarnayı yaktım nerdeyse kül olacakmış :S ayrıca sabah çok sinirlendiğim bebeğe durmadı diye bir anda sanırımyorgunluk uykusuzluk sinirde yapıyo kaç sene bekledim bu bebeği Rabbime nasıl yalvardım ama insan sinirlenebiliyormuş demek sonra ağladım Allah'ım affet bana çok görme diye sonra sevdim oğlumu onun hiç bi suçu yok meğer gazdan durmuyormuş sonra pırtt pırtt sustu.. Ve sonrasında kendime daha çok kızdım meğer yavrum acı çekiyomuş(( Kızlar anne olmak gerçkten zormuş beni sizde anlayacaksınız bir gün öncede sadece olmuyor diye üzülüyordum şimdi gazı oluyo uyumuyo üşütmüşümde çocuğu öksürüyo ağlıyo herşeyine üzülüyorsun yani yine Rabbim bana çok görmesin oğluma uzun ömürler versinde bakarım büyür ...
kızlar merhaba uzun zmandır işlerin yoğunluğundan uğrayamıyorum buralara eve gidince de yorgunluktan uyuyorum çocuk düşüncesinden biras uzaklaştım ama tam bu hafta izin alıp doktora gitcektim ki patron şehir dışına çıkıyomuş bir hafta tamda zamanıydı dedim içimden ama kısmet artık bakalım doktor müsait olursa cumartesi öğlen gitmeyi düşünüyorum ama buara çok rahatsızlandım sanırım mantar oluyorum anlamadım da pek kaşıntı akıntı hepsi mevcut yaşadığım iş stresinden de olabilir diyorum rabbim bu mübrek günde dualarımızı boş çevirmesin inşallah hep aklımdasınız gelemesemde uğrayamasamda iyiki varsınız kızlar
mrz.gizmo ne yapayım cnm insan o kadar arayıp birde acı yaşayıp böyle sinirlenince kendimi kötü hissetim.
amin aymesim aminnn tabi güzel sağlıklı olsun yeter ki
anne olcaksn inşallah ve inşallahta burda anlatırsınız
Özlemcim,yeni tedavin hayırlı olsun şimdiden demek aynı zamanlarda olucak gibi ,umarım uğur getiririz birbirimizegunaydın şekerlerrrrrrrrr
aminnnn canım evet baslayacagım ama daha tam tamına 1 ay var :)
kızlar merhaba uzun zmandır işlerin yoğunluğundan uğrayamıyorum buralara eve gidince de yorgunluktan uyuyorum çocuk düşüncesinden biras uzaklaştım ama tam bu hafta izin alıp doktora gitcektim ki patron şehir dışına çıkıyomuş bir hafta tamda zamanıydı dedim içimden ama kısmet artık bakalım doktor müsait olursa cumartesi öğlen gitmeyi düşünüyorum ama buara çok rahatsızlandım sanırım mantar oluyorum anlamadım da pek kaşıntı akıntı hepsi mevcut yaşadığım iş stresinden de olabilir diyorum rabbim bu mübrek günde dualarımızı boş çevirmesin inşallah hep aklımdasınız gelemesemde uğrayamasamda iyiki varsınız kızlar
hoşgeldin canımmerhaba kizlar hayirli cumalar
bu mubarek gunde ettigimiz dualari allah kabul etsin insallah
mrz.gizmo ne yapayım cnm insan o kadar arayıp birde acı yaşayıp böyle sinirlenince kendimi kötü hissetim.
inşallah canım inşallah banada anne olmak nasip olur
geçmiş olsun ..,,geç olsun güç olmasın,
belki de gidicektin doktora haydi mantar falan diye erteleyecekti tedavini ,daha sinirlerin bozulacaktı,şimdi bari patrona bağlamışsındır olayıdelikafadulden
inşallah canım inşallah ugur getirir:lepi::Saruboceq:Özlemcim,yeni tedavin hayırlı olsun şimdiden demek aynı zamanlarda olucak gibi ,umarım uğur getiririz birbirimize:teytey:
inşallah canım inşallah banada anne olmak nasip olur
kızlar aradım doktoru haftaya randevu aldım bakalım inşallah benim içinde hayırlı başlangıç olur içim içime sığmıyor bu yönde attığım ilk adım olduğu içindir belki rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah bi aksilik olmaz bende artık tedavime başlarım dualarda buluşmak ümidiyle.
yağmurcum canım sen anneliği de en güzel şekliyle yaparsın ne kdar bekledin o anlar için rabbim yardımcın olsun
yetercim geçmiş olsun güzelim tez zamanda şifana kavuşman dileğiyle
caspercim test sonuçların iyiymiş ne güzel inşallah sağlıklı bir bebiş dünyaya getirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?