Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar merhaba uzun zmandır işlerin yoğunluğundan uğrayamıyorum buralara eve gidince de yorgunluktan uyuyorum çocuk düşüncesinden biras uzaklaştım ama tam bu hafta izin alıp doktora gitcektim ki patron şehir dışına çıkıyomuş bir hafta tamda zamanıydı dedim içimden ama kısmet artık bakalım doktor müsait olursa cumartesi öğlen gitmeyi düşünüyorum ama buara çok rahatsızlandım sanırım mantar oluyorum anlamadım da pek kaşıntı akıntı hepsi mevcut yaşadığım iş stresinden de olabilir diyorum rabbim bu mübrek günde dualarımızı boş çevirmesin inşallah hep aklımdasınız gelemesemde uğrayamasamda iyiki varsınız kızlar

Ah yağmurcum zordur tabi,kendini suçlama,insan yorgun ve uykusuz olunca istemeden sinir katsayısı yükseliyor,bilinçsiz olmuştur o olay öyle,vicdan azabı yapma nolur,
:sinifsinif:

geçmiş olsun ..,,geç olsun güç olmasın,
belki de gidicektin doktora haydi mantar falan diye erteleyecekti tedavini ,daha sinirlerin bozulacaktı,şimdi bari patrona bağlamışsındır olayıdelikafadulden

casperım inşallahh canım amin dediğin gibi bugünlerde geride kalacak Allah' ın izniyle annem hep derdi anne olunca anlarsın gerçkten de öyle sabırla yavrusunu büyüten tüm anneler mutlaka cennetin kapısa gidecektir birgün dediğin gibi boşuna dememşler cennet annelerin ayağının altında şimdi annemi daha çok seviyoyum o yoklukta ayrıca dahada zor zaman elde bez yıka çamaşır yıka bu rahatlıkta biz yoruluyoruz tembeliz tembel :)

canım hoş geldin
geçmiş olsun
hakkında hayırlısı

merhaba kizlar hayirli cumalar
bu mubarek gunde ettigimiz dualari allah kabul etsin insallah
hoşgeldin canım
amin inşşşşşş

mrz.gizmo ne yapayım cnm insan o kadar arayıp birde acı yaşayıp böyle sinirlenince kendimi kötü hissetim.

neden kendini suşluyorsun canım
insanız sonuçta
olur öle şeyler
üzme kendini
biraz büyüsün her şey daha güzel olur inşşşşş

inşallah canım inşallah banada anne olmak nasip olur

AYMESİN SENİ KARAMSAR GÖRDÜM lmaz: lmaz: lmaz:
ALLAHIN İZNİ İLE SENDE ANNE OLACAKSIN İNNŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
RABİM YAŞATACAK :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
UMUDUNU KAYBETMEK YOK
YETERKİ RABİMİN OL DEME ZAMANI GELSİN

kızlar rabbimin sevdiği kullarızki bizi en büyük sınavlarından birine tabi tuttu bize düşen şu durumda sadece sabır ve dua etmek.elbetteki bizlerinde şu kadarlık hamileyim yada ne bilim şöyle rahatsızlık veriyor diyecegimiz günler gelecek.ancak herşeyin bir sırası var onun için zamanımızı beklicez şekerler. bu yolda umutsuzluga yer yok ltf birbirimizin umudu olalım hepimiz aynıyız ve sadece bizi bizler anlarız sloganımız aynı tek yürekte tek dilek olcaz.yagmurumuzun sözüzüde es geçmemek lazım öyle değilmi her şey çocuk için haydi hep beraber.....

kızlar aradım doktoru haftaya randevu aldım bakalım inşallah benim içinde hayırlı başlangıç olur içim içime sığmıyor bu yönde attığım ilk adım olduğu içindir belki rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah bi aksilik olmaz bende artık tedavime başlarım dualarda buluşmak ümidiyle.

yağmurcum canım sen anneliği de en güzel şekliyle yaparsın ne kdar bekledin o anlar için rabbim yardımcın olsun
yetercim geçmiş olsun güzelim tez zamanda şifana kavuşman dileğiyle
caspercim test sonuçların iyiymiş ne güzel inşallah sağlıklı bir bebiş dünyaya getirirsin

geçmiş olsun ..,,geç olsun güç olmasın,
belki de gidicektin doktora haydi mantar falan diye erteleyecekti tedavini ,daha sinirlerin bozulacaktı,şimdi bari patrona bağlamışsındır olayıdelikafadulden

aynen canım ya dedim ben bu hafta rahatsızlandım haftaya sağlıkla giderim daha iyiolur herşey inşallah

hadi bakalım :) şimdiden maşallah diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…