CANIM NE KADAR DORU SEDİNkızlar rabbimin sevdiği kullarızki bizi en büyük sınavlarından birine tabi tuttu bize düşen şu durumda sadece sabır ve dua etmek.elbetteki bizlerinde şu kadarlık hamileyim yada ne bilim şöyle rahatsızlık veriyor diyecegimiz günler gelecek.ancak herşeyin bir sırası var onun için zamanımızı beklicez şekerler. bu yolda umutsuzluga yer yok ltf birbirimizin umudu olalım hepimiz aynıyız ve sadece bizi bizler anlarız sloganımız aynı tek yürekte tek dilek olcaz.yagmurumuzun sözüzüde es geçmemek lazım öyle değilmi her şey çocuk için haydi hep beraber.....
gözün aydın caspercım:)
kızlar merhaba uzun zmandır işlerin yoğunluğundan uğrayamıyorum buralara eve gidince de yorgunluktan uyuyorum çocuk düşüncesinden biras uzaklaştım ama tam bu hafta izin alıp doktora gitcektim ki patron şehir dışına çıkıyomuş bir hafta tamda zamanıydı dedim içimden ama kısmet artık bakalım doktor müsait olursa cumartesi öğlen gitmeyi düşünüyorum ama buara çok rahatsızlandım sanırım mantar oluyorum anlamadım da pek kaşıntı akıntı hepsi mevcut yaşadığım iş stresinden de olabilir diyorum rabbim bu mübrek günde dualarımızı boş çevirmesin inşallah hep aklımdasınız gelemesemde uğrayamasamda iyiki varsınız kızlar
casperım inşallahh canım amin dediğin gibi bugünlerde geride kalacak Allah' ın izniyle annem hep derdi anne olunca anlarsın gerçkten de öyle sabırla yavrusunu büyüten tüm anneler mutlaka cennetin kapısa gidecektir birgün dediğin gibi boşuna dememşler cennet annelerin ayağının altında şimdi annemi daha çok seviyoyum o yoklukta ayrıca dahada zor zaman elde bez yıka çamaşır yıka bu rahatlıkta biz yoruluyoruz tembeliz tembel :)
kızlar rabbimin sevdiği kullarızki bizi en büyük sınavlarından birine tabi tuttu bize düşen şu durumda sadece sabır ve dua etmek.elbetteki bizlerinde şu kadarlık hamileyim yada ne bilim şöyle rahatsızlık veriyor diyecegimiz günler gelecek.ancak herşeyin bir sırası var onun için zamanımızı beklicez şekerler. bu yolda umutsuzluga yer yok ltf birbirimizin umudu olalım hepimiz aynıyız ve sadece bizi bizler anlarız sloganımız aynı tek yürekte tek dilek olcaz.yagmurumuzun sözüzüde es geçmemek lazım öyle değilmi her şey çocuk için haydi hep beraber.....
herkese İyİ akŞamlar kılar
bu gÜnlÜk benden bu kadar
yarınınız bu gÜnde gÜzel olsun
herkese İyİ akŞamlar kılar
bu gÜnlÜk benden bu kadar
yarınınız bu gÜnde gÜzel olsun
tulincim konyaya geliyoruz insallah canim konyada olcak tedavimiz
eurofertil konyada hastaneyi arayip konustum cok ilgilendiler bakalim artik kismet
26 aralikta randevumuz var insallah ocak ayinin basinda ki adetimle tedaviye baslicaz allahin izniyle
allahim yardimcimiz olsun
Kızlar Slm,
Bişey sorucam spermiyogram sonucunda elonge(uzun) baş sperm değeri yüksek olan varmıdır?Neyi ifade eder bu?
Birşey daha sorucam:) doktor bazı ek kan testleri istedi T4 gibi,özel de yaptırmasam mesela,kızılay da falan yapılıyor mudur?
Teşekkürler..
hepinize iyi akşamlar ben foruma yeni üye oldum 29 yaşındayım 8 yıldır evliyim eşiminden dolayı tüp bebek yaptıracağız ama bu konuda iyi bir ürolog ve iyi bir kadın doğumcuya gitmem gerekiyor
bende gecen gun arabaya benım cantanın tokası dusmus tabı ben bılmıyorum
arabada elıme gelldı bu ne dedım:kedi:
adam yemın edıyor ama ben eldekı delıle bakıyorumkaydirigubbakcemile3
soylenmeye basladım erkekler hamıle olunca nıye aldatıyor sımdı anladım..
neler neler soyluyorum.:kedi:
adam demesınmı cantana bak bu senın dıye:kedi:
tulıncım aldım yumurtalarıkaydirigubbakcemile3
gonderdıgın mınık yavruyuda aldımzemuszemus
yanlıs sey ekmısım tarlayada..buyumuyorlar sımdı onları beklıyorumzemuszemus
cılekj eke eke aklımdanda gecmedı degıl bugunkaydirigubbakcemile3
nerde bulunur bu mevsımde:kedi:
kızlar tedaviye başlayacak olan lar var sanırsam
çok takipte edemiyorum sizi
hep dualarımdasınız sağlıcakla inşallah
güzel günler gelecek içinizi hep ferah tutun
rabbim büyük
bende sağlıcakla vusalata az kaldı kavuşmayı bekliyorum korkularımda yok değil hani rabbim kaldıramayacağı dert vermesin kimseye
canylom ben geldim ya delikafadulden
aşkmeleği canım sevindim ilk adımını atmana inşallahhh bu vesileyle meleğinde gelir hadi bakalım hayırlı olsun güzel haberşer getir....
yetercim haklısın ama işte dediğim gibi zor buldum ya Allah' ın gücüne gider diye korktum
rabbim büyük
bende sağlıcakla vusalata az kaldı kavuşmayı bekliyorum korkularımda yok değil hani rabbim kaldıramayacağı dert vermesin kimseye
ALLAH BIRAN ONCE SAGLIKLA KUCAGINA DA ALMAK NASIP ETSIN BIZLERE DE O DUYGULARI YASAMAYI INSALLAH :Saruboceq:
gelirim canylomda resim koymuyorum yanlış anlayanlar olabilir diye çünkü bi arkaş koymuştu böyle bi topice birisi hemen yazmış neden koyuorusun burda özlem çekenler falan var die
canım sorduğun şey sanırım morfolojide yer alıyor..[/B]
nette baktım biraz..
normal spermden uzun başlı oluyormuş..
resimleri de var.. elonge sperm olarak ara çıkıyor..
ama bunun yanında değeri var mı.. hepsi mi öyle ki..
%1 çıkmış morfolojiniz canını sıkma değişip duruyor bu morfoloji..
inş çabuk düzelir..
hormon testlerine de para verme devlette yaptırın..
çok saol canım araştırmışsın,%22si böyle gayet yüksek bi oran
Mesela megalo head dedikleri dna yapısı bozukluğundan dolayı çok kötü bişeymiş ama elonge bir sperm dölleme yaparsa problem yaratırmı hiç bir kaynak bulamadım,ya ne sebep oluyor buna genetik mi çevresel mi??Belki birinde çıkmıştır da bilgisi vardır diye sordum canım..çok saolkaydirigubbakcemile3
rabbim büyük
hoşgeldin canım...hepinize iyi akşamlar ben foruma yeni üye oldum 29 yaşındayım 8 yıldır evliyim eşiminden dolayı tüp bebek yaptıracağız ama bu konuda iyi bir ürolog ve iyi bir kadın doğumcuya gitmem gerekiyor
canım bu konuda kendine kızma...mrz.gizmo ne yapayım cnm insan o kadar arayıp birde acı yaşayıp böyle sinirlenince kendimi kötü hissetim.
evet canım zamanın azalıyor...kızlar tedaviye başlayacak olan lar var sanırsam
rabbim büyük
canım ya bir mucezede seni bulsa:Saruboceq::Saruboceq:]
özlemcim hayırlısı canım..
rahatım ama ben salladım olursa çok mutlu olurum olmazsa hiç etkilenmem..
olmucak diye giriyorum bu işe zaten..
hepinizi öpüyorum fıstıklar..
rabbim büyük
bende sağlıcakla vusalata az kaldı kavuşmayı bekliyorum korkularımda yok değil hani rabbim kaldıramayacağı dert vermesin kimseye [/QUOT
az kaldi insallah allahim bir avazda kurtarir saglicakla kucagina alirsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?