Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar nasılsınız ne var ne yok, herkes nerelerde yine yaa

kızlar merhabalar.uzun zaman oldu yazmadım..
herkes ıyıdır ınsallah..
yagmurcan ne guzel destek oluyosun bıze canım.hıc bırakmadın bızlerı..oglusuna ıyı bak.bız onun teyzelerı sayılırız..
herkese hayırlı gunler kızlar..

slm kıslar griple uğraşıp durdum izinden geldim geleli şükür daha iyiyim ..gözüm açılır açılmaz açtım hemen pc yi

Son düzenleme:
slm arkadaslar nasilsiniz?
benden iyilik.....
bayadir gelemedim ne var ne yok?
hersey yolundadir insallah...

İyi akşamlar kızlar bugün baya yoğunmuş burası sağolsun yağmurcan çoşturmuş.Kızlar 2009 son ayındayız bu ay iyi çalışın ben buay yumurta takibi yaptırdım ilaçsız takip yaptı sağ yumurtalığımda 2 tane gelişti ve sanırım 15 gününde çatlatıcı iyne yaptırdır doktor bir hafta gün aşırı çalıştık tabi hepsi nasip bakalım sonuç ne olacak .Geçen sene ocak ayında 2009 un ilk ayında hamile kalmıştım inşallah bu son ayında tekrar o mutluluğu yaşarım.Rabbim evlat hasreti çeken herkese en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin .....HERŞEY ÇOCUK İÇİN

ıyi geceler kızlar kimseler kalmamış ya nerlerdesiniz neyse iyi geceler tatlı rüyalar herkese.
kızlar ben çakşır suyu almayı düşünüyorum normal bir aktarda bulabilirmiyim acaba sizlerden kullanan var mı.Birde arı sütü alıcam rabbim şifa olur inşallah.Arı sütünün bir etkisi olur mu kullanan var mı..

Son düzenleme:
kızlarrr günaydıon ve iyi günler laptopu götürüyorum ablama (( artık ne zaman girerim nete Allah kerim bakın bana gelne kadar güzel haberler getirin HERŞEY ÇOCUK İÇİN delikafadulden

balkafam ekledım senı kabul edersın benızemuszemus
tulınıın proofılınden buldumkaydirigubbakcemile5

slm kıslar griple uğraşıp durdum izinden geldim geleli şükür daha iyiyim ..gözüm açılır açılmaz açtım hemen pc yi
selam sırınem...
gecmıs olsun
slm arkadaslar nasilsiniz?
benden iyilik.....
bayadir gelemedim ne var ne yok?
hersey yolundadir insallah...
aysammm selam ..Şeniz

lalauzcum hayırlıs canım ınsallah melegın bekletmez yıne ocak ayında suprız yapar sana:Saruboceq:

yagmurum sen sık sık annen gıt..
hem rahat edersın orda senın yakıısıklıya annen bakarkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…