hamile kaldıımı öğrendiğim ay yazmışım :)) hala baıp gülüyorum bu mesajlarıma az kopmamıştık
slm kızlar bir bakayım dedim ne var ne yok.
ben sabahtan beri ne yediysem çıkardım gene hiç halim kalmadı eşim gelecek anneme götürecek beni. sonra görüşrüz. herkese iyi hafta sonlarıııııııııııııı
slm kıslar griple uğraşıp durdum izinden geldim geleli şükür daha iyiyim ..gözüm açılır açılmaz açtım hemen pc yi
en kısa zamanda eşine pc aldırrr.Delü bir leptopa sahip çıkamadın .sana ders olsun kaydirigubbakcemile3 bir daha evden dışarı çıkarsan pc yi güvenli bir yere sakla yasakkelime
:) Site artık sıkıcı geliyorda ondan tarlada eğleniyoruz bizim kızlarla kaydirigubbakcemile3
Rapumm özledim senii evet msnyede takılmıyorum .Çünkü günün nasıl geçtiğini anlamıyorum tarlada ..Arada geliyorum ama sen yoksunn :))) bana istek yolla kabul edimmm .:1rolleyes:
selam sırınem...slm kıslar griple uğraşıp durdum izinden geldim geleli şükür daha iyiyim ..gözüm açılır açılmaz açtım hemen pc yi
aysammm selam ..Şenizslm arkadaslar nasilsiniz?
benden iyilik.....
bayadir gelemedim ne var ne yok?
hersey yolundadir insallah...
İyi akşamlar kızlar bugün baya yoğunmuş burası sağolsun yağmurcan çoşturmuş.Kızlar 2009 son ayındayız bu ay iyi çalışın ben buay yumurta takibi yaptırdım ilaçsız takip yaptı sağ yumurtalığımda 2 tane gelişti ve sanırım 15 gününde çatlatıcı iyne yaptırdır doktor bir hafta gün aşırı çalıştık tabi hepsi nasip bakalım sonuç ne olacak .Geçen sene ocak ayında 2009 un ilk ayında hamile kalmıştım inşallah bu son ayında tekrar o mutluluğu yaşarım.Rabbim evlat hasreti çeken herkese en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin .....HERŞEY ÇOCUK İÇİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?