geçmişi okumadan hoşgeldin nevrosky seni burda görmek çok güzel.allah analı babalı büyütsün evladını hayırlı olsun...
Nevro,ne güzel sürpriz oldu bu..:asigim:
Çok sevindim canım...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
İnşallah senin de eşinin de sağlığı daha iyidir..:1hug:
canım hoşgeldin allah analı babalı büyütsün kuzunu sağlıklı uzun ömürler versin rabbim:Saruboceq:
diğer konuya gelincede gönül umduğuna küser yoksa hamileliğinde yada doğumundan sonra gelemeyen bir çok kişi vardı seni herkes olarak görmediğimizden kırıldık arka mahalle arkadaşında dediği gibi tek tek olmasada liste ve görevlerini yapman için değil tek bir mesaj için bekledik... neyse canım kapatalım bu tatsız konuyu geçte olsa geldiğin için sevindik hoşgeldin tekrardankaydirigubbakcemile5
nevro canım hoşgeldin allaha şükürler olsun ki sen sağlıcakla bebişini kucağına aldın gerisi önemli değil herşey düzelir düzene girer canım iyiki aramıza geldin ben kendi adıma çok sevindiğimi söyleyebilirim bebeğinide güle güle büyüt yaşadığın acıları sıkıntıları sana unuttursun canım
nevrocum aramiza tekrardan hosgeldin...bebis nasil?
acemide olsan annelik sana yakismistiropuyorumnanaktan
arkamahalle canim ben iyim son negatif fazla koymadi, diyorumya alistim artik....
sali gunu esimin ameliyat gunu belli olcak, herhalde 24aralik ama tam kesin degil, cift tarafli varikosel, insallah faydasini goruruz....
bu arada benim yeni adet tarihi 4ocak, belirtmeyi unutmustum
nevrocum aramiza tekrardan hosgeldin...bebis nasil?
acemide olsan annelik sana yakismistiropuyorumnanaktan
arkamahalle canim ben iyim son negatif fazla koymadi, diyorumya alistim artik....
sali gunu esimin ameliyat gunu belli olcak, herhalde 24aralik ama tam kesin degil, cift tarafli varikosel, insallah faydasini goruruz....
bu arada benim yeni adet tarihi 4ocak, belirtmeyi unutmustum
sagol canim,iyim iste ekim ve kasimda iki trasferim oldu ekim transferim dusukle sonuclandi, simdilik ara verdik, esim varikoselden kurtulsun ondan sonra bakacaz artik...
bu arada bende bi dahaki ay safra kesesi ameliyati olacam, yiginla tas yapmisim :lepi:
insallah bademim, aslinda esimin spermiogramida fena degil, tek sorun morfolojo ve hareket, yoksa sayida filan bisey yok, ama bide idrar testi yapildi, sonucu sali alacaz, prostatin gibi bisey dediler, yanlis anlamadiysam prostat iltihabi gibi bisey herhalde, oyle bisey varsa o'da cok etkiliyomus neyseki tedaviside antibiyotikle oluyomus
İnşallah canım. :Saruboceq:
Hoşbuldum bitanem. Allah razı olsun. Amin inşallahhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Beklemede yazıyor. Tedavidemisin canım? Şeniz
sagol canim,iyim iste ekim ve kasimda iki trasferim oldu ekim transferim dusukle sonuclandi, simdilik ara verdik, esim varikoselden kurtulsun ondan sonra bakacaz artik...
bu arada bende bi dahaki ay safra kesesi ameliyati olacam, yiginla tas yapmisim :lepi:
inşallah canım aminnnsagol bademim insallah faydasini goruruz....bu arada senin bebisler nasil?
nergis insallah guzel sonuclar alirsin canim....
mrs gizmo sagol canim
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
nevrocum hoşgeldin
tebrik ederim kuzum sağlıcakla gelmiş yaa oğlun
sonrası Allah kerim
özletme kendini emi
eşinede geçmişler olsun
nevrocum güle güle büyüt bebişini,neler yaşamışsın öyle,okuyunca çok üzüldüm,önemli olan önce sağlığın,bende yazmıyorum artık bu topiğe,nedenine gelince geçmişte kendi hayatımda yaşadığım üzücü olayları burda paylaştığım için buraya tekrar yazmaya çekiniyorum belki de utanıyorumdur bilmiyorum ama yazılanları takip etmeye çalışıyorum bazen altta misafir yazıyor ya o ben olabilirim itiraf edeyim :kedi:
ben yeni bir hayata başladım,1 yıldır evdeydim artık çalışıyorum,olaylara daha ılımlı ve empati kurarak bakıyorum,eşimden ayrılmadım,bu yaşanılan ayrılık ve kaybettiğim bebeğim beni daha farklı yaptım artık büyüdüm.
tekrar çocuk istiyoruz ama ne zaman olur bilmiyorum sanırım en büyük hatam istemek oldu meğer hayırlısını istemek gerekiyormuş Allahtan ben bunu düşünemedim.
şimdiden hepinize yeni yılın sağlık,mutluluk ve hayırlı evlatlar getirmesini temenni ediyorum,kendinize iyi bakın ve her şeyin hayırlısını isteyin......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?