Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nevro canım hoşgeldin allaha şükürler olsun ki sen sağlıcakla bebişini kucağına aldın gerisi önemli değil herşey düzelir düzene girer canım iyiki aramıza geldin ben kendi adıma çok sevindiğimi söyleyebilirim bebeğinide güle güle büyüt yaşadığın acıları sıkıntıları sana unuttursun canım

geçmişi okumadan hoşgeldin nevrosky seni burda görmek çok güzel.allah analı babalı büyütsün evladını hayırlı olsun...

Sağol bitanem. Allah razı olsun. Amin inşallah. Darısı başına bitanem. Senin de yeniden hamile kaldığın öğrendiğimiz , doğum haberlerini aldığımız , seni tebrik ettiğimiz günleri görelim inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Nevro,ne güzel sürpriz oldu bu..:asigim:
Çok sevindim canım...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
İnşallah senin de eşinin de sağlığı daha iyidir..:1hug:

Canımmm geldim çok şükür. Şeniz Ben iyiyim canım da eşim tam iyi değil. Ama yarın işe gidecek mecbur. Doğum izniydi , ameliyat raporuydu derken 1 aydır gitmiyor. Artık ayıp olacak. Yeni nickin hayırlı olsun bu arada. zemuszemus Sen nasılsın? opuyorumnanaktan

Sağol güzelim. Aminnnnn. :Saruboceq: Senin de doğumuna az kalmış. Allah kurtarsın canım ikinizi de. Sağ salim kavuşun inşallah. :Saruboceq:

Canımsınnn. Teşekkürler bu içten karşılama için. Takvim görüyorum orada. :sm_cool: :hooray: Henüz geçmişe bakma , hamilelere göz atma şansım olmadı. Yeni öğreniyorum. hihoyyytTebrik ediyorum bitanem seni. :dance: Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla dünyaya getirsin inşallahhhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Tedavi ile mi Doğal yoldan mı? sositososito

nevrocum aramiza tekrardan hosgeldin...bebis nasil?
acemide olsan annelik sana yakismistiropuyorumnanaktan

arkamahalle canim ben iyim son negatif fazla koymadi, diyorumya alistim artik....

sali gunu esimin ameliyat gunu belli olcak, herhalde 24aralik ama tam kesin degil, cift tarafli varikosel, insallah faydasini goruruz....
bu arada benim yeni adet tarihi 4ocak, belirtmeyi unutmustum

Hoşbuldummm aysecim. Şeniz Bebişimiz iyi çok şükür. Allah razı olsun bitanem. Sizin güzel gönlünüz bana herşeyi yakıştırıyor zaten. opuyorumnanaktan Sen iyisindir inşallah. Ziyaretçi mesajına cevap verdim. Sen örnek insansın. vereliniortak

benim eşim de çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.İnşallah hayırlısı ile herşey güzel olucak canım :Saruboceq:

sagol canim,iyim iste ekim ve kasimda iki trasferim oldu ekim transferim dusukle sonuclandi, simdilik ara verdik, esim varikoselden kurtulsun ondan sonra bakacaz artik...
bu arada bende bi dahaki ay safra kesesi ameliyati olacam, yiginla tas yapmisim :lepi:

insallah bademim, aslinda esimin spermiogramida fena degil, tek sorun morfolojo ve hareket, yoksa sayida filan bisey yok, ama bide idrar testi yapildi, sonucu sali alacaz, prostatin gibi bisey dediler, yanlis anlamadiysam prostat iltihabi gibi bisey herhalde, oyle bisey varsa o'da cok etkiliyomus neyseki tedaviside antibiyotikle oluyomus

Çok geçmiş olsun canım :teselli:
İnşallah mutlu sona ulaşırsınız en kısa zamanda :Saruboceq:

Ayşecim şimdiden geçmiş olsun diyorumşutarafagitti
Belki de normal yolla gelmek için bu ameliyatı bekliyodur bebişin

nevrocum hoşgeldin
tebrik ederim kuzum sağlıcakla gelmiş yaa oğlun
sonrası Allah kerim
özletme kendini emi
eşinede geçmişler olsun

sagol bademim insallah faydasini goruruz....bu arada senin bebisler nasil?

nergis insallah guzel sonuclar alirsin canim....

mrs gizmo sagol canim

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sagol bademim insallah faydasini goruruz....bu arada senin bebisler nasil?

nergis insallah guzel sonuclar alirsin canim....

mrs gizmo sagol canim

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
inşallah canım aminnn
benim bebekler iyidir inşallah.kalpleri atıyordu en son..:asigim:

nevrocum hoşgeldin
tebrik ederim kuzum sağlıcakla gelmiş yaa oğlun
sonrası Allah kerim
özletme kendini emi
eşinede geçmişler olsun

Canım senin de az kalmış doğuma..Hayırlısı ile inşallah :1hug:

nevrocum güle güle büyüt bebişini,neler yaşamışsın öyle,okuyunca çok üzüldüm,önemli olan önce sağlığın,bende yazmıyorum artık bu topiğe,nedenine gelince geçmişte kendi hayatımda yaşadığım üzücü olayları burda paylaştığım için buraya tekrar yazmaya çekiniyorum belki de utanıyorumdur bilmiyorum ama yazılanları takip etmeye çalışıyorum bazen altta misafir yazıyor ya o ben olabilirim itiraf edeyim :kedi:
ben yeni bir hayata başladım,1 yıldır evdeydim artık çalışıyorum,olaylara daha ılımlı ve empati kurarak bakıyorum,eşimden ayrılmadım,bu yaşanılan ayrılık ve kaybettiğim bebeğim beni daha farklı yaptım artık büyüdüm.
tekrar çocuk istiyoruz ama ne zaman olur bilmiyorum sanırım en büyük hatam istemek oldu meğer hayırlısını istemek gerekiyormuş Allahtan ben bunu düşünemedim.
şimdiden hepinize yeni yılın sağlık,mutluluk ve hayırlı evlatlar getirmesini temenni ediyorum,kendinize iyi bakın ve her şeyin hayırlısını isteyin......

canım neden utanacakmışsınki hatalar insanlar içindir ... bundan sonra herşey daha güzel olur inşallah hayatındavereliniortak

kızlar size kızkardeşimin kızının fotosunu ekliyorum sıpa çok tatlı yaa... hafta sonu birlikteydik. sanki kendi çocuğummuş gibi ilgilendim. birlikte uyuduk,yemeğini yedirdim, altını temizledim. 4,5 aylık oldu maşallah sübhanallah

nesrincim cok tatli allah anlai babali buyutsun ve insallah hepimize boyle guzellikler nasip etsin

merhaba bende yeniyim.ilk sayfadan başladım okumaya.nevrosky ablanın durumundayım.heyacanla ondaki gelişmeri okuyodum. 40.sayfaya kadar okudum daha sonra meraktan son sayfayı açtımki nevro ablanın bebişi old. öğrendim ve çok çok mutlu oldum.rabbim inş. bizlerede nasip eder. nevro ablacım hayırlı mübarek olsun olsun.rabbim mutluluğunu daim etsin.bana umut oldun.umutsuz değildim ama daha da umutlandım.bende artık takip edecem sayfayı.nevro ablacım inş abla dememe kızmadın.

bizde sper sayısı düşük ve hareketlilik yok bide morfoloji%2.sayı ve hareketlilikten korkmuyorumda morfoloji nasıl düzelir ondan korkuyorum.kızlar ben bütün sayfaları okuyamadım daha.nevro abla ne yapmış ne etmiş acaba.yoksa tüp bebekmi.gözlerim ağrıdığı için sayfaları 40 kadar okudum daha fazla okuyamadım.çok merak ediyorum.bileniniz varsa yazarsa çok mutlu olurum.sizler bana çok moral oldunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…