Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
fadiğim bir sonraki tarihim 7 ocak demeyi unutmuşum..
bugün iğneye başladım..
pazartesi kontrole gidicem..
aşılama başladı bakalım olmaz ya neyse kaydirigubbakcemile3

tülincim Allah yardımcınız olsun. Tedaviniz güzel sonuçlansın inşallah. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: Dualarımız seninle. :Saruboceq: Nerede yaptırıyorsun? Şeniz

iyi geceler bacılar........sayfalar ilerlemeye başladı en sonunda inşallah güzel haberlerde gelir bol bol hamişimiz çıkar inşallah yeni yılı şöyle yeni cici annelerle karşılayalım dimiii

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Sağol bitanemmm. Allah sana kendi bebeğine bakıp , büyütmeyi nasip etsin inşallah. :Saruboceq:

Zaman cok cabuk geciyor Fadikim. Bak Nevroda dogurdu. Oğlu Nerdeyse 1 aylık oldu. Allah sizede nasip etsin en kisa zamanda..

Evet canım haklısın. Zaman ne çabuk geçiyor di mi. Seneye bu zamanlar kimlerin bebeklerini konuşuyor seviyor olacağız acaba. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

CANIM YYAAA KİMSELER YOK BURADA
BU ÖRGÜLERLE NE YAPACAĞIZ:hulya::hulya::hulya:

Allah beni ne yapmasın. Ben ne örgü bilirim ne dikiş. Beceriksizin tekiyim. Burada okuyorum neler neler geliyor elinizden. Ben de becerebilmeyi çok isterdim. Utanıyorum söylerken ama düğme sökük bile dikemem ben. Eşim yapıyor o işleri.

mrb kızlar eşimin spermiyogram sonucunu yorumlarmısınız:uhm:?
ilerihızlı hareket:0
ileri yavaş hareketli:4 %16
olduğu yerde hareketli:9 %36
hareketsiz :12 %48
ml de 25 milyon serm
toplam sperm:88milyon
like faksiyon:25 dk
toplam hacim:3.5 ml
her sahada:12-14 lökosit

iYı AKŞAMLAR KIZLAR inşallah 2009 un son haftalarında son günlerinde mucize bebekler çıkarda biraz topiğimiz canlanır.

tülincim Allah yardımcınız olsun. Tedaviniz güzel sonuçlansın inşallah. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: Dualarımız seninle. :Saruboceq: Nerede yaptırıyorsun? Şeniz

teşekkür ederim çok sağol..
ege doğumevinde yaptırıyorum..
olacak diye değil aşılama prosedürünü aşmak için.. opuyorumnanaktan

faddim testi yorumladım bakarsın..

baktım canım.cevap da yazdm.valla sonucu alıp da dr a gösteremeyince napacağımı şaşırmış heryere yazmışım yaa:kedi:

teşekkür ederim çok sağol..
ege doğumevinde yaptırıyorum..
olacak diye değil aşılama prosedürünü aşmak için.. opuyorumnanaktan

faddim testi yorumladım bakarsın..

memnun kalırsan bana da tavsiye et gerçe biz 6ay falan beklicez ameliyatın ayda etmesini ama izmirde bilgim olsun hangi merkezler iyi bilmek isterim canım

memnun kalırsan bana da tavsiye et gerçe biz 6ay falan beklicez ameliyatın fayda etmesini ama izmirde bilgim olsun hangi merkezler iyi bilmek isterim canım

şunu söyleyebilirim ki..
doktorlar ve hemşireler açısından sıkıntım olmadı..
hepsi de iyi davranıyor ve ilgililer..
ben öncelikle devletteki hakkımı kullanmak istedim..
sonrası için maliyete ihtiyacımız olucak nasılsa..
üniversite gibi ayrı bir tedavi ücreti de almıyorlar sanırım tüp bebek için..
tabloda aleni olarak yazmışlar 420 lira gibi bir ücret ödenicek sadece hastaneye..
üniversitede 1000 lira alıyorlarmış..

420 lira tüp mü aşılamamı??

hımm ama olsun ucuzmuş iyi valla baharda bende mi gitsem acaba ege doğumevi nerede tam konaktaki değil dimi

evet canım sadece tedavi ücretini alıyorlar sanırım..
sorduğum görevli öyle dedi..
ama kesin olarak tüpe geçtiğimde belli olucak benim için..
konakta değil tepecik atatürk eğitim hastanesinin yanındaki bina..
tepecikte... yenişehir ile basmane arasında kalıyor..
ilaçlar hariç tabi.. ilaçlar da kişiye göre değişiyor..
kullanılan miktara göre yani..
aşılama için raporla 120 lira tuttu ilaçlar..

tamam canım hatırladım yerini 120 bişey değil 4-5 milyarın yanında 1sene bklemem bende o zaman bahara kadar olmazsa kendi bende gider tüp yaptırırıminşallah o yolla olur bebişim inşallah hepimizin olur haberlerini bekliyorum canım beni habersiz bırakma tamam mı

özellere daha sonra da ihtiyacımız olucak..
o yüzden elimdekini şimdi kullanmak istemedim..
devletteki hakkım bitsin önce dedim..
fiyat farkı oldukça yüksek evet..
rapor için şartlarınız da uyuyorsa ilerleyen zamanda görüşürsünüz bi..
spermlerde düzelme varsa sende de sorun yoksa aşılamayı yaparlar zaten öncelikle..
durumu biliceksiniz söylicem merak etme canım..
iyi akşamlar.. opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım iyi akşamlar kaydirigubbakcemile5

canım dralihatay.com üroloji sayfasına yazarsan diğer gün hemen cevap geliyor. bizde durmadan oraya yazdık eşim bunalımdaydı resmen ama sağolsun hergün cevapladı. hatta bu doktor konyada numune hastanesinde ve eşimin yolu konyaya düştüğünde sırf tanışmaya gitti. ne zaman yazarsan yaz hergün 17.00 18.00 arası cevabın verilmiş oluyor.

iyigeceler kızlar...........ben geldim ama kimseler yok....arkadaşın evini anca yerleştirdik aksilikler peşimizi hiç bırakmadı hava zaten bozuktu ama fırtına çıktı rüzgarın önüne dursak sormadan alıp gidecek mübarek sonra yağmur başlar gibi oldu kesildi bu seferde elektirikler kesildi fırtınadan dolayı sonra geri geldi......tam eşyalar eve yerleşti ince işleri yapacağız yatak odası mutfak falan elektirik yine kesildi bekle bekle gelen giden yok bu saat ettik oturduk durduk soğukta bir iş yapamadan ne şansız bahtsız bir arkadaşım varmış işin kötüsü çalışıyor patronundan bugün için bile zor izin almış akşamları eve gelince yavaş yavaş yaparım diyor herşey kolilerde bekliyo birtek yatağı derleyip açtık oda yatacaklar diye mum ışığında yatak odası ya romantik davrandık..........
zaten adette olmuştum bir kaç aydan beri olmuyodum bu koşturmaca içinde baya boşalma yaptı bu sayede haraket iyi geldi emme belim çok ağrıyor bide midem bulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…