ne varkine zambak tv de.........
ben tv izlemek yerine uydudan radyo dinlemeyi tecih ediyorum.......
benim gözyaşı fm mem var 1 yıldan beri hergün dinliyorum bıkmadan usanmadan ilahi dinlemek beni oldukça sakinleştiriyor rahatlatıyor en kızgın stresli zamanımda bile bu kanalı dinlesem rahatlıyorum iyiki bulmuşum hemen hemen ilahileri duaları ezberledim bahsettikleri konularda iç açıcı beni bilgilendiriyor oh daha ne isteyeyimki.
tv ye bakıp abuk sabuk dizileri magazin programlarını izleyip sinir olup günaha girene kadar radyo pc daha iyi.....tabiki bence ......ama yabancı filmlere dizilere bakıyorum onu itiraf edebilirim ilhassada gerilim filmlerine
aksilikler de sizi bulmuş canım...ama neyse sağlık olsun...iş dediğin neki yavaş yavaş akşamlardan yapar...iyigeceler kızlar...........ben geldim ama kimseler yok....arkadaşın evini anca yerleştirdik aksilikler peşimizi hiç bırakmadı hava zaten bozuktu ama fırtına çıktı rüzgarın önüne dursak sormadan alıp gidecek mübarek sonra yağmur başlar gibi oldu kesildi bu seferde elektirikler kesildi fırtınadan dolayı sonra geri geldi......tam eşyalar eve yerleşti ince işleri yapacağız yatak odası mutfak falan elektirik yine kesildi bekle bekle gelen giden yok bu saat ettik oturduk durduk soğukta bir iş yapamadan ne şansız bahtsız bir arkadaşım varmış işin kötüsü çalışıyor patronundan bugün için bile zor izin almış akşamları eve gelince yavaş yavaş yaparım diyor herşey kolilerde bekliyo birtek yatağı derleyip açtık oda yatacaklar diye mum ışığında yatak odası ya romantik davrandık..........
zaten adette olmuştum bir kaç aydan beri olmuyodum bu koşturmaca içinde baya boşalma yaptı bu sayede haraket iyi geldi emme belim çok ağrıyor bide midem bulanıyor
evet bede biliyorum bu dr...takdir ettiğim bir dr dur...canım dralihatay.com üroloji sayfasına yazarsan diğer gün hemen cevap geliyor. bizde durmadan oraya yazdık eşim bunalımdaydı resmen ama sağolsun hergün cevapladı. hatta bu doktor konyada numune hastanesinde ve eşimin yolu konyaya düştüğünde sırf tanışmaya gitti. ne zaman yazarsan yaz hergün 17.00 18.00 arası cevabın verilmiş oluyor.
inşallah canım ya:Saruboceq:iYİ AKŞAMLAR KIZLAR inşallah 2009 un son haftalarında son günlerinde mucize bebekler çıkarda biraz topiğimiz canlanır.
canım reklamlarından öğle bir durum olduğunu anlamıştım...canım sinan çetinin programı
boşanma aşamasına gelen çiftlere son bir şans vermek için olan bir program 2.bölüm zaten
şuanda erkek infertilitesinden kaynaklanan bir boşanma olayı var
hepimizin yaşadıgı duygularıı anlatıyor eşler
izlemen lazım anlatmayla olmaz
ben çok duygulandım senağlamasenağlama
slm kizlar....
nasilsiniz? sanki topige biraz hareketlilik gelmis, 2gunde 25 sayfa filan olmuszemuszemus
tulincim tedaviye baslamissin hayirlisi olsun canim insallah bebis hiç ummadigin bi anda gelir, hamile haberini almayi cok isterimopuyorumnanaktan
zaten bu aralar bi durgunluk var kesin nazar degdi dogru durust hamile haberi alipta sevinemiyoruz!!!
ealnas oglusun cok tatli masallah allah nazarlardan saklasin......
sinan cetinin programini ben pazartesi izlemistim allahtan yanimda annem ve yengem vardi eger yalniz olsaydim cok aglardim herhalde, onlarin yaninda bile cok uzuldum, annemde biraz teselli olsun diye, olsun allahin taktiri bunun için bosanilirmi diye biseyler soyledi durdu, annem bana uzuluyo bense olmayan evladima!!!!
neyse bu arada canimda biraz skkin bu sabah urolog aradi, ve hastaneden hala bi haber cikmamis buyuk ihtimal esimin varikosel ameliyati ertelenecek!!!!bende 8ocakta ameliyat olacam 1ay kadar dikkat etmem gerekiyomus bu yuzden esimin ameliyat subata kaliyo!!!!(gerci varikosel ameliyat sonrasi nasil oluyo bilmiyorum)
fadikom listelere hala sen bakiyosun benim bi dahaki adet tarihim, 5ocak, sorunlara varikoselide ekleyebilirsin, birde 7tupbebek ve iki dusuk oldu.....
hepinizi cok opuyorum ve beni unutmayin diyorum :kedi:
tulişim tedaviye başlamışsın kuzum
hayırlısı olsun hakkında inşallah bitanem
dualarımdasın :asigim:
aksilikler de sizi bulmuş canım...ama neyse sağlık olsun...iş dediğin neki yavaş yavaş akşamlardan yapar...
zaten aksilikte çıkmasa bir günde bitmezdiki işler...
canım reklamlarından öğle bir durum olduğunu anlamıştım...
ama ben yaprak dökümünü izlerkende çok duygulandım...
üstüne o programı izlemeyi hiç düşünmüyorum...
diziyi izlemeyenler İçin kızaca birşeyler yazayım;
fikret anne oluyor ve anneliği o kadar bandıra bandıra anlatıyor ki insan ister istemez duygulanıyor...
öğle sadece bir sahnede de değil...bölüm boyunca
neyse ya boşverelim
canım merhaba nasılsın
bahsettiğin sevcan sevcangöksel se
doğum iznine ayrıldı canım
evde neti olmadığı içinde siteye giremiycek büyük ihtimalle
canım semihanında dediği gibi doğum iznine ayrıldı
giremiycek bi süre kardeşimden girerim fırsat bulursam dedi
inşallah güzel hebrlerini alırız hayırlısıyla arkadaşımızın
CANIM EN SON DOĞUM İZNİNE AYRILACAKTI
SONRASINI BİLMİYORUM
NASILSIN CANIM
SEN İÇİNİ FERAH TUT ALLAHA GÜVEN VE DUA ET İNŞŞŞ GÜLDÜRECEK RABİM İNŞŞŞ
sağolun kızlar. demek ayrıldı izne allahım onuda hayırlısı ile sğlıcakla kurtarsın inşallah
gunaydin kizlarrrr
herkese günaydınnn.............opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Günaydın kıslarrrr opuyorumnanaktan
evet canım bende izledim diziyi gerçekten çok duygusaldı
bende gözyaşlarımı tutatmadım bu bizimmi falan diyoya eşine
içim okadar tuhaf olduki anlatamam Allahım ne olur bizede nasip et
Rabbiim anneliği sağlıklı bi evlat sahibi olmayı :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Günaydın Herkeseyerimseniben
günaydın kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
GÜNAYDINLAR
NE GÜZEL KALABALILAŞMIŞIZ SABAH SABAH :lepi::lepi::lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?