Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gızzzzzzzzz tuliny karamsar gacı....
dün uyku tutmamıştı ya beni saat 3 kadar sitede dolandım durdum.......
üçüz anneleri topiğinede bakayım dedim merak ettim nasıl geçiyor ayları diye.
bir kadın rumuzu özgülmü öznurmu öle bişe işte kadın üçüz hamile hemde aşılama yöntemiyle son aylarında.........
yazısını okuyunca ilk aklıma sen geldin hani hap diyosun ya zaten tutmicak boşa yaptırıyoz diye bak allahın işine 1 değil 3 tane nasip etmiş sen böle olumsuz konuşuyon ya allahın işine karışıyon bence tamam bundan önce yaptırdığın aşılamalar negatifle sonuçlandı ama herşey nasip kismet belki bu sefer olacak zamanı gelmiştir tüpbebeğe gerek kalmaz......bizim azolular topiğindede bir arkadaş yazmış bizlere umut olmak için bir defe tüpbebe microtese denemişler hiç sperm bulunmamış sonra bitkiseller falan kullanmışlar kadında adet düzensizliği başlayınca dr gitmiş dr azolu olduklarını bildiği için sende kist var demiş eşide sen bence hamilesin bir test alıp bakalım demiş çift çizgi inanamamışlar ertesi gün kanda yaptırmışlar kesinleşmiş eşide sperm tahlili vermiş 7 milyon sperm çıkmış tam herşeyin bitti dediği yerde rabbim yüzlerini güldürmüş....
bir azolu bile doğal yoldan hamile kalabiliyosa sen neden kalmayasınki canımcım benim......
inşallahhhhhhhhhhhhhhh bu sefer hamile kalırsında bu olumsuzluklarına pişman olursun ben niye hep kalbi karalık yaptım bak üzmedi beni bebeğim geldi dersin

ne varkine zambak tv de.........
ben tv izlemek yerine uydudan radyo dinlemeyi tecih ediyorum.......
benim gözyaşı fm mem var 1 yıldan beri hergün dinliyorum bıkmadan usanmadan ilahi dinlemek beni oldukça sakinleştiriyor rahatlatıyor en kızgın stresli zamanımda bile bu kanalı dinlesem rahatlıyorum iyiki bulmuşum hemen hemen ilahileri duaları ezberledim bahsettikleri konularda iç açıcı beni bilgilendiriyor oh daha ne isteyeyimki.
tv ye bakıp abuk sabuk dizileri magazin programlarını izleyip sinir olup günaha girene kadar radyo pc daha iyi.....tabiki bence ......ama yabancı filmlere dizilere bakıyorum onu itiraf edebilirim ilhassada gerilim filmlerine

canım sinan çetinin programı
boşanma aşamasına gelen çiftlere son bir şans vermek için olan bir program 2.bölüm zaten
şuanda erkek infertilitesinden kaynaklanan bir boşanma olayı var
hepimizin yaşadıgı duygularıı anlatıyor eşler
izlemen lazım anlatmayla olmaz
ben çok duygulandım senağlamasenağlama

aksilikler de sizi bulmuş canım...ama neyse sağlık olsun...iş dediğin neki yavaş yavaş akşamlardan yapar...
zaten aksilikte çıkmasa bir günde bitmezdiki işler...

evet bede biliyorum bu dr...takdir ettiğim bir dr dur...

henüz bu siteyle tanışmadan önce eşimin durumunu ilk o dr a sormuştum...
gerçekten her zaman da cevap yazar...
allah razı olsun...

iYİ AKŞAMLAR KIZLAR inşallah 2009 un son haftalarında son günlerinde mucize bebekler çıkarda biraz topiğimiz canlanır.
inşallah canım ya:Saruboceq:

canım reklamlarından öğle bir durum olduğunu anlamıştım...
ama ben yaprak dökümünü izlerkende çok duygulandım...
üstüne o programı izlemeyi hiç düşünmüyorum...

diziyi izlemeyenler İçin kızaca birşeyler yazayım;
fikret anne oluyor ve anneliği o kadar bandıra bandıra anlatıyor ki insan ister istemez duygulanıyor...
öğle sadece bir sahnede de değil...bölüm boyunca
neyse ya boşverelim

fadigim
yaprak dökümünü bende izledim
aynen dedigin gibiydi eksigi var fazlası yok yaniii
diziyi iazlerken kendimi ve eşimi hayal ettimmsenağlamasenağlama

ama bu program beni diziden daha çok etkilediiimafoldumbenmafoldumben

öncelıkle ıyı geceler..
bende cok etkılendım programı ıkıncı ızleyısım bı kac daha yayılansada ızlerım uyku bıle tutmuyo kendımı attım buraya..senağlama

slm kizlar....
nasilsiniz? sanki topige biraz hareketlilik gelmis, 2gunde 25 sayfa filan olmuszemuszemus

tulincim tedaviye baslamissin hayirlisi olsun canim insallah bebis hiç ummadigin bi anda gelir, hamile haberini almayi cok isterimopuyorumnanaktan
zaten bu aralar bi durgunluk var kesin nazar degdi dogru durust hamile haberi alipta sevinemiyoruz!!!

ealnas oglusun cok tatli masallah allah nazarlardan saklasin......

sinan cetinin programini ben pazartesi izlemistim allahtan yanimda annem ve yengem vardi eger yalniz olsaydim cok aglardim herhalde, onlarin yaninda bile cok uzuldum, annemde biraz teselli olsun diye, olsun allahin taktiri bunun için bosanilirmi diye biseyler soyledi durdu, annem bana uzuluyo bense olmayan evladima!!!!

neyse bu arada canimda biraz skkin bu sabah urolog aradi, ve hastaneden hala bi haber cikmamis buyuk ihtimal esimin varikosel ameliyati ertelenecek!!!!bende 8ocakta ameliyat olacam 1ay kadar dikkat etmem gerekiyomus bu yuzden esimin ameliyat subata kaliyo!!!!(gerci varikosel ameliyat sonrasi nasil oluyo bilmiyorum)

fadikom listelere hala sen bakiyosun benim bi dahaki adet tarihim, 5ocak, sorunlara varikoselide ekleyebilirsin, birde 7tupbebek ve iki dusuk oldu.....
hepinizi cok opuyorum ve beni unutmayin diyorum :kedi:

slm kizlar

ealsnas canim bebisin cok sirin bayada buyumus boyle yanaklarini koklaya koklayaopmek istiyorum
benim yerime onu op

harzem canim bali ari sutunu ve poleni karistircam
tahta kasikla karistirmam mi lazim

Selam Ayşecimopuyorumnanaktan

tulişim tedaviye başlamışsın kuzum
hayırlısı olsun hakkında inşallah bitanem
dualarımdasın :asigim:

kuzum seninde fazla bir günün kalmamış baktımda takvime mutlu sona az kalmış normalmi sezeryanmı bellimi canım. allahım kolay doğumlar versin sağlıcakla kucağına almayı nassip etsin. opuyorumnanaktan

Günaydın kıslarrrr opuyorumnanaktan

evet canım bende izledim diziyi gerçekten çok duygusaldı
bende gözyaşlarımı tutatmadım bu bizimmi falan diyoya eşine
içim okadar tuhaf olduki anlatamam Allahım ne olur bizede nasip et
Rabbiim anneliği sağlıklı bi evlat sahibi olmayı :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım merhaba nasılsın
bahsettiğin sevcan sevcangöksel se
doğum iznine ayrıldı canım
evde neti olmadığı içinde siteye giremiycek büyük ihtimalle

canım semihanında dediği gibi doğum iznine ayrıldı
giremiycek bi süre kardeşimden girerim fırsat bulursam dedi
inşallah güzel hebrlerini alırız hayırlısıyla arkadaşımızın

herkese günaydınnn.............opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gunaydin kizlarrrr

herkese günaydınnn.............opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Günaydın Herkeseyerimseniben

günaydın kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

GÜNAYDINLAR

NE GÜZEL KALABALILAŞMIŞIZ SABAH SABAH :lepi::lepi::lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…