canım bildğim kadarıyla hatayda merkez yok siz nerde tedavi olmayı düşünüyorsunuz
birde eşinin sorununa bu kadar takılma bak bizde sayı 4.500 milyon ileri hareketi %1 morfoloji %1 sağlık olsun rabim dermensız dert vermesin hiç üzülme eğer bebek gelme isterse önnde hiç bir şey duramaz yeterki rabim ol desin
inniişşşşşşş en kısa zamanda mucizenle buluşursun
yeğenine demek:roflol:
yaşamaya belki yaşarsın hayırlısıyla da ama o zaman gelin bakalım bu örneği beğenirmikaydirigubbakcemile3
kızlar ii akşamlar
fadikcim gene ugraşmışsın liste için o kadar . allah razı olsun hepinizden . insan bu mesajları okuyunca kendine geliyo . adapeli daha az olmuış evleneli canım allah hayırlısı versin hakkımızda
iyi akşamlar beyzanur.evet daha çok olmadı ama sorun çok ondan.tabi bunada şükür.kısmetten öteye gidilmezmiş.değil mi dünyanın sonu değil ya.rabbim ol der olur birgün.sağlık olsun.:teytey:
Arada ben de bunalıma giriyorum sonra şu aklıma geliyor
"Biz nekadar çabalasak da ne olacağı zaten çoktan belli",
oyüzden üzülsem de sevinsem de ne zaman olacaksa ozaman olacak.
Böyle düşünelim diyorummmm...kaydirigubbakcemile2
*Yarın başka bişey diyebilirimdelikafadulden
İste sizin bizim pofidik oğlanın son hallerinden bir resim. Darısı tüm bebek isteyenlerin başına olsun tez zamandaa
Eki Görüntüle 31032
örelimde elbet birşeye yarar kaydirigubbakcemile3
ben şuan elimde havlu kenarı örüyorum...
kime neye ördüğüm bile belli değilkaydirigubbakcemile3
can sıkıntısı işte:hulya:
öyle canım bende çok bunaltıyorum kendimi 1 aşılamz olmadı çok kararsızım 2. yaptırmakta direk tüp bebeğe geçmek istiyorum. eşiminde hareketliğinde bi düzelme olmadı senin neydı canım sorun .
tülinim başlamışsın aşılama tedavisine hayırlı olsun canım
inşallah düşündüğünün tersi olurda hamiş kalırsın:lepi:
tuliny aşılaman hayırlı olsun inşallah tüpbebeğe gerek kalmadan bu aşılama ile kavuşursun meleğine hiç belli olmaz rabbim ol desin yeter ki
Günaydın Kızlar,,
Tüliny hayırlı uğurlu olsun aşılaman,opuyorumnanaktan
TÜLİŞİM HHAYIRLI UĞURLU OLSUN
AŞILAMAN
SEN BU KONUDA NE KADARDA NEGATİF DÜŞÜNSENDE RABİM İNŞŞŞŞ SANA MELEĞİNİ GÖNDERİRİ CANIM
tulin canım bizdede sizdeki gibi.toplam sayı 6.5 , hareket kocaaaaman bir sıfır, morfoloji de%2.işimiz çok zor gibi.ama bak sen tedaviye başladın sizin şans bizden kat kat çok.hayırlısı bakalım.inş tutar .buradaki herkese dua ediyorum.:Saruboceq:
yeteeer canım kafaya çok takmıyorum .ara sıra geliyo moral bozukluğu oda geçiyo.evet burda yok.biraz doğal yoldan deneyecez.hiç olmazsa sayı ve hareketi arttıralım diyoz.ondan sonra bakacaz artık.ayrıca bendede adet düzensizliği başlamıştı bi ara.şimdilik iyi gibi.soğan suyu içiyorum.çok iyi geliyo.işte büyle.16 aylık evliyim..siz kaç yıllık evlisiniz.rabbim en kısa zamanda bizede nasip etsin tatlı melekleri
yeğenine demek:roflol:
yaşamaya belki yaşarsın hayırlısıyla da ama o zaman gelin bakalım bu örneği beğenirmikaydirigubbakcemile3
hemen daldım kusura bakmayın iyi akşamlar kızlar pek giremiyorum.canım sıkıldığı zaman burda moral buluyorum inanın.bide geçmişte kötü zamanlar geçirmiş ve şimdi bebeklerine kavusan arkadaşların hikayelerini okuyunca umutlanıyorum.bi bğlandım buraya kopamıyorum.zemuszemus
canım hepimizin bazan bu yükü taşımaktan yorluduğu zamanlar oluyor ama ne yapalım kısmetimizde bunları yaşamk varsa yapalıcak fazla bir şey yok bütün buları yaşarken hayatı kendimize zehir etmemeye dikkat etmeliyiz çünki hatatımızın tekrarı yok allah eşlerimizi yanımızdan eksik etmesin huzurumuzu bozmesın sağlık sıhat versin demensız dertlerle sınamasın bizleri ne yapalım en büyük derdimiz bebek olsun
inşşş bu kadar duacı arkadaşımız kadeşimiz varken mevlam o melekleride gönderiri bizlere inşşşşşşşşşş
burda büyümü varne:jeyyar:gelen daha gidemiyorhihoyyytopuyorumnanaktanhemen daldım kusura bakmayın iyi akşamlar kızlar pek giremiyorum.canım sıkıldığı zaman burda moral buluyorum inanın.bide geçmişte kötü zamanlar geçirmiş ve şimdi bebeklerine kavusan arkadaşların hikayelerini okuyunca umutlanıyorum.bi bğlandım buraya kopamıyorum.zemuszemus
çok haklısın canım ya:sm_cool::sm_cool:AMMANNNN kızlar boş verelim gitsin yavv.satmışım bu dünyanın anasını babasını.ne bu ya.ööfff sıkıldım artık bu can sıkıntısından.:teyteyh ooohh yandan yandan .son ses müzik.kafayı dağıtalım biraz.düşün düşün.bi işe yarasa bari.şakkıdı:lepi:kafamçokkarıştı:dance:dünya üç günlük.yarına çıkacağımız bile belli değil.yoksa yok .ne yapalım.valla can sıkmakla bişeyler yoluna girecekse sabah akşam hep beraber oturak canımızı sıkalım.hatta ben oturayım ağlayım.işe yararmı .hiç sanmam.sabır etmekten başka çaremiz yok.tabi olurunada çalışmak lazım.biz elimizden geleni yapıyoz. gerisi Rabbime kalmış.bol bol dua edelim.öpüyorum HERKEŞİ.benim çay hazır gidim çayımı hürpletim.görüşürüz.kaydirigubbakcemile5zemuszemus:dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
tulişim tedaviye başlamışsın kuzum
hayırlısı olsun hakkında inşallah bitanem
dualarımdasın :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?