tamam canımopuyorumnanaktankıslar herkese ii akşamlar nasılsınızz canlar opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
fadikçimm bugun adet oldum hemde 4 gun önceden yine ohaoldumsmileakannehir neden böle oldu anlamadım neyse ozaman yeni adet tarihim 6 subat
listeye eklersin demii canım fadiğim olumunekankayizsmilebayanssulusmile
hayırlı olsun canımopuyorumnanaktanKızlar Herkese İyi Akşamlar
Transferim yapıldı,dinleniyorum evde.Nolur dua edin benim için
Herkese Sevgiler..:Saruboceq:
gözünüz aydın canım...hep böyle güzel olur inşallah...eşim dün sperm testi vermişti dün akşam sonuçları aldı tabidoktora göstermeden
sevinmek istemedik
ve sabah doktora gösterdi %96 sı hareketsz olan sprem sayısı % 50 ye düşmüş
21 milyon olan sperm sayısı 41 milyona çıkmış
doktor bile şaşırmış amlyt szö konusu değil artık yediklerini yemeye devam ve çalışmalarada devam demiş:te ytey:
artı
benimde şeker yüklememde çok şkür bi sorun çıkmadı herşey normal
bir aydır ilk defa ii haberler aldık yüüzmüz güldü kıslar
hemde aynı günde iki haber:teytey::sm_cool:
allahımmmmmm sana şükürler olsun
hoşgeldin canım...aşılaman hayırlı olsun...kızlar mrb ben esinte cok oluyo nete girmeyeli nasılsınız hepinizi cok özledim beni hatırlayan varmı bu gün aşılamam yapıldı bana dua edina.s
evet canım annneler çok dua ediyorboshayallersmilegüle güle canım yolun açık olsun.annene selamlarımızı ilet.annen sana mutlak dua ediyodur.bizleride unutmasın.annelerin duası çabuk kabul olur.
tamam canım güncelliyorum....allah sagliklica kurtarsin canim
darisi bizlereeeeeeeee:CüvCüv:
selamlar bos topikkkkkkkkkkkk
fadik canim bende adet oldum
yeni tarihim 7 subat
bu arada bu adetin sonunda iglenelere basliyorum tedavi icin allah izin verirse
Sakıncası yok olabilirsin.kızlar benim bu gün aşılamam yapıldı öğlen doktor bu akşam eşinle beraber ol dedi sizce bu akşam olmam doğru olurmu kafam karıştı yardım
Ahayırlı olsun. gönlüne göre olsun inşallahKızlar Herkese İyi Akşamlar
Transferim yapıldı,dinleniyorum evde.Nolur dua edin benim için
Herkese Sevgiler..:Saruboceq:
eşim dün sperm testi vermişti dün akşam sonuçları aldı tabidoktora göstermeden
sevinmek istemedik
doktor bile şaşırmış amlyt szö konusu değil artık yediklerini yemeye devam ve çalışmalarada devam demiş:te ytey:
artı
allahımmmmmm sana şükürler olsun
sevinmek istemedik
artı
bir aydır ilk defa ii haberler aldık yüüzmüz güldü
selam kızlar inşallah herkesler iyidir bzizim dün kontrolümüz vardı allaha şükür herşey yolunda ama 26 ocakta dikiş atılacak tedbir amaçlı ilk gebelikten yola çıkarak biz tedbirmizi alalım taktiri allaha bırakalım dedi doktorum bakalım allahım nasip ettiyse bebişim sağlıcakla doğar
allahım sizlerinde biran önce yüzünü güldürsün inşallah canlarım olmayan isteyen herkese nasip etsin
merhaba kızlar benimde muhtemeln yumurtam çatladı çalışmalara devam ediyoruz kısmet allaha kalmış ara ara kasıklarıma batma oluyor muhtemelen iğnenin etkileridir yaşayan varmı bilmiyorum
mrs.gizmo canım ben özel çapa hastanesinde tedavi görüyorum ama sana yakınım memorial konusunda sen napıyosun nasıl gidiyor bakalım
benide ekleyin listeye eşimin sperm hareketi %10 3 kez aşılama denedik olmadı.nisanda tüp bebek tedavisine başlıcaz insaallah
bende listeye girmek istiyorum. 2,5 yıllık evliyim 1 yıldır doğal yolla uğraştık olmadı. sonunda doktora gittik bende herşey normal eşimdede 15milyon sperm çıktı normalin altında ve bunun yüzde 30zu ileri hareketli ilk ilqç tedavisi dedi 17 aralıkda en son hastalandım kloamen tedavisine başladık 28de çatlama iğnesi yapıldı şimdi ise bekliyorum ayın 11de hastalanmam lazım çok dzüenli adet oluyorum her ay bir önceki aydan 7 gün öne aıyor adetim 25 günde bir düzenim çok iyi şaşmaz. ama iğne olanlarda arada şaşma oluyormuş buradan okuduğum kadarıyla... dediğim gibi 3 test evde hepsinde silik çizgi çıktı ama kanda tık yok:) hepinizin duacısıyım..... yanlız olmadığımı bilmem güzel. iyi varsınız tanımasamda orda olmanız ço güzel bir teselli.
kızlar herkese iyi akşamlar
transferim yapıldı,dinleniyorum evde.nolur dua edin benim için
herkese sevgiler..:saruboceq:
kızlar mrb ben esinte cok oluyo nete girmeyeli nasılsınız hepinizi cok özledim beni hatırlayan varmı bu gün aşılamam yapıldı bana dua edina.s
canım hayırlı olsun inşallah 2010 sana hayır getir bebiş getirir bebişlerin inşallah sana sımsıkı tutunurlar canım test günün ne zaman ki tam olarak...
allahım seninde bütün arkadaşlarımında yüzünü güldürsün inşallah...
arkadaşım inşallah bebişin sana tutunur seni hiç bırakmazkaydirigubbakcemile2zemuszemus
kızlar tedaviniz hayırlı olsun..
sonunda sevinen olmanızı dilerim..
inş zamanı gelmiştir..
canım benim hadi hayırlısı,seninde hamişlere katılmana az kaldı inş.sonuç pozitif olur inş.rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.amiiiiinnn
dualarımız seninle canım..rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz inşş[/I][/COLOR][/B]
hayırlı olsun canımopuyorumnanaktan
9 ay sonrada sağ salim kucağındaolur inşallah:Saruboceq:
[/B]
Ahayırlı olsun. gönlüne göre olsun inşallah
canım hayrılı olsun
sıkı sıkı tutunsunlar sana ve bırakmasınlar annelerini
inşşşşşşşşşşşşş
2010 seenin ve melekleriyin yılı osun
sağolun kıslar inşlhh hep böle ii haberler veririrz birbirimize
umudunu kaybetme
canım eşimin hareketlilik%1 çıkmıştı gizli varikolsel olabilir amlyt demişlerdi ve bu yollla bebk sahibi olmanız çok zor tüp bebk demişlerdi
bendede hipotroidi var ama sorun edilecek biçimde değil
ama rabbim çok büyük bunca sıkıntının içinde yüüzümüzü güldürdü
ilaç felan kullanmdaık doğla kürler bitkisel şeyler zemuszemusopuyorumnanaktan
herkese gÜnaydınlar
canım hayırlısıyla gelsin meleğinkızlar mrb ben esinte cok oluyo nete girmeyeli nasılsınız hepinizi cok özledim beni hatırlayan varmı bu gün aşılamam yapıldı bana dua edina.s
sevinmek istemedik
Artı
Allahımmmmmm sana şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?