selam kızlar.görmeyeli nassınız bakim.ooo sayfalar nerelere gitmiş.cenazeden dolayı çoktandır giremiyodum.artık buralardayım.aşure yaptım.gelin de yiyelim tabi seviyosanız.
Arkadaşlar rahman ve rahim olan yüce rabbim tez zamanda derdimizin demanını buldursun,şifamızı versin daha sonrada hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin.inş.amiiiiiiiiinnnnnnn[/QUOTE
canim allh rahmet eylsein
evet asureye bayilirim ama bana cok verceksin
amminnnnnnnnnn insallah canim anne olalim ya
günaydın kızlar iyi hafta sonları
Günaydınnnn anne ve anne adaylarııı
selam kızlar.görmeyeli nassınız bakim.ooo sayfalar nerelere gitmiş.cenazeden dolayı çoktandır giremiyodum.artık buralardayım.aşure yaptım.gelin de yiyelim tabi seviyosanız.
Arkadaşlar rahman ve rahim olan yüce rabbim tez zamanda derdimizin demanını buldursun,şifamızı versin daha sonrada hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin.inş.amiiiiiiiiinnnnnnn[/QUOTE
ALLAH RAZI OLSUN CANIM
AYY CANIM NE DEMEK YA.İSTEDİĞİN KADAR YOLLAYIM.AŞURENİN DE LAFIMI OLUR.GERÇEKTEN GÜZEL OLDU.GÖNDERDİM YARIN ADRESİNE TESLİM OLUR OK Mİ CANIM.NASILSIN İYİSİNDİR İNŞ.ÇOKTANDIR GÖRÜŞEMİYOZ.NE VAR NE YOK DEĞİŞİK BİŞEYLER VARMI.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM
AYY CANIM NE DEMEK YA.İSTEDİĞİN KADAR YOLLAYIM.AŞURENİN DE LAFIMI OLUR.GERÇEKTEN GÜZEL OLDU.GÖNDERDİM YARIN ADRESİNE TESLİM OLUR OK Mİ CANIM.NASILSIN İYİSİNDİR İNŞ.ÇOKTANDIR GÖRÜŞEMİYOZ.NE VAR NE YOK DEĞİŞİK BİŞEYLER VARMI.
yok canim ya
iste calismalari hizlandirdik mesai uzattik ama gene de tik yok:roflol: :roflol:
canim sende nasil degisik birse yvar mi
yok canim ya
iste calismalari hizlandirdik mesai uzattik ama gene de tik yok:roflol: :roflol:
canim sende nasil degisik birse yvar mi
CANIM İYİ GÜLDÜRDÜN BENİ ALLAH DA SENİ GÜLDÜRSÜN.ÇALIŞIN ÇALIŞIN.BİZDE YAKINDA BAŞLARIZ.ADETİM BUGÜN BİTİYO.ÖMRÜMÜZ ÇALIŞMAKLA GEÇMEZ İNŞ.ŞU GEBELİK OLUŞSUN BİRSÜRE ARA VERECEM ÇALIŞMALARA .BIKKINLIK GELDİ İYİCE.BİZDE ÇALIŞMALAR ADET DÖNEMİNİN 9.GÜNÜYLE 20.GÜNLERİ ARASINDA OLUYO AMA YİNEDE USANDIM.
HA Bİ DE CANIM ADET DÜZENSİZLİĞİ VARDI YA BU AY SOĞAN KÜRÜ UYG DIM.TAM GÜNÜMDE OLDUM.ALLAHIN İZNİYLE BUNDAN KURTULACAM GALİBA
EVET YILMAK YOK YOLA DEVAM.
HER-ŞEY-ÇO-CUK-İÇİN:lepi::lepi::lepi:
CANIM İYİ GÜLDÜRDÜN BENİ ALLAH DA SENİ GÜLDÜRSÜN.ÇALIŞIN ÇALIŞIN.BİZDE YAKINDA BAŞLARIZ.ADETİM BUGÜN BİTİYO.ÖMRÜMÜZ ÇALIŞMAKLA GEÇMEZ İNŞ.ŞU GEBELİK OLUŞSUN BİRSÜRE ARA VERECEM ÇALIŞMALARA .BIKKINLIK GELDİ İYİCE.BİZDE ÇALIŞMALAR ADET DÖNEMİNİN 9.GÜNÜYLE 20.GÜNLERİ ARASINDA OLUYO AMA YİNEDE USANDIM.
HA Bİ DE CANIM ADET DÜZENSİZLİĞİ VARDI YA BU AY SOĞAN KÜRÜ UYG DIM.TAM GÜNÜMDE OLDUM.ALLAHIN İZNİYLE BUNDAN KURTULACAM GALİBA
EVET YILMAK YOK YOLA DEVAM.
HER-ŞEY-ÇO-CUK-İÇİN:lepi::lepi::lepi:
canim vallah sana helal olsun ben ne kadar ugrastim
su sogan kuruicinama icemedim
canim ya bendeki sorun dr pko var dedi ama banim adetler duzenli
evet ya bende cok yoruldum calismalardan
bizde tik yok
tamam canım senide eklerim...bende listeye girmek istiyorum. 2,5 yıllık evliyim 1 yıldır doğal yolla uğraştık olmadı. sonunda doktora gittik bende herşey normal eşimdede 15milyon sperm çıktı normalin altında ve bunun yüzde 30zu ileri hareketli ilk ilqç tedavisi dedi 17 aralıkda en son hastalandım kloamen tedavisine başladık 28de çatlama iğnesi yapıldı şimdi ise bekliyorum ayın 11de hastalanmam lazım çok dzüenli adet oluyorum her ay bir önceki aydan 7 gün öne aıyor adetim 25 günde bir düzenim çok iyi şaşmaz. ama iğne olanlarda arada şaşma oluyormuş buradan okuduğum kadarıyla... dediğim gibi 3 test evde hepsinde silik çizgi çıktı ama kanda tık yok:) hepinizin duacısıyım..... yanlız olmadığımı bilmem güzel. iyi varsınız tanımasamda orda olmanız ço güzel bir teselli.
evet canım mesajını kaçırmışım....iyigeceler............
fadikçim dünkü mesajımı okumamışsın herhalde........ben 6 ocakta adet oldum yeni tarih eğer düzenli olursa 6 şubat.......
hayatımda ilk defa 10 gün önce adet oldum her zaman 2 ay gecikirdi bu ay garez etti namussuz.....neyse düzenli gelsinde hep gelsin
tamam canım senide eklerim...
Allah yardımcınız olsun...
Evet canım mesajını kaçırmışım....
şimdi düzeltiyorum...
Demek 10 gün önce oldun...ah canım nedir bu adetten çektiklerimiz...
Rabbim beterinden korusun....
Gitmeden bir uğrayayım dedim...[/sıze]
evet canım ne kadar girsemde başka topiklerde misafir gibi hissettmi kendimi burdan hiç ayrılamadımolumunekankayizsmile tulinimde öyle diyo doğuramadın gitti diyokaydirigubbakcemile3 ama artık yaklaşıyo günüm allaha şükür ocak sonuna allah nasip ederse doğuracam artık :kedi: rabbim benide bütün hamileleride kurtarsın sağlıcakla kavuştursun bebişlerine hamile olmayan arkadaşlarımada bir an önce nasip etsin güzel rabbim bizimki gibi 10 sene bekletmesin inşallah:Saruboceq:
UMUDUNU KAYBETME .!.:canim vallah sana helal olsun ben ne kadar ugrastim
su sogan kuruicinama icemedim
canim ya bendeki sorun dr pko var dedi ama banim adetler duzenli
evet ya bende cok yoruldum calismalardan
bizde tik yok
CANIM DEMEKKı YUMURTLAMA OLUYO DEĞıL Mı.KıST YADA HORMONLAR MI DÜZENSıZ.KıST FALAN VARSA BENCE BU SOĞANI MUTLAK UYGULA.BURNUNU KAPAT KAFANA DıKLE .ıSTıFA EDE EDE ıÇ YıNE ıÇ.SANA DA ÇOK YARAYACAĞINDAN EMıNıM.ÜSTÜNE DE BıŞEYLER YEME SAKIN.BıR ıKı YUDUMSU ıÇ.MUTLAK DENE.
Günaydınnnn anne ve anne adaylarııı
günaydın yetercima.s.
günaydın kızlar iyi hafta sonları
Herkeze iyi hafta sonları.
Eki Görüntüle 33158
İNŞ OLMUŞTUR.GERÇEKTEN ÇOK KOMİK .SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.delikafaduldendelikafadulden
allah sagliklica kurtarsin canim
darisi bizlereeeeeeeee:CüvCüv:
selamlar bos topikkkkkkkkkkkk
fadik canim bende adet oldum
yeni tarihim 7 subat
bu arada bu adetin sonunda iglenelere basliyorum tedavi icin allah izin verirse
tamam canım senide eklerim...
allah yardımcınız olsun...
evet canım mesajını kaçırmışım....
şimdi düzeltiyorum...
demek 10 gün önce oldun...ah canım nedir bu adetten çektiklerimiz...
rabbim beterinden korusun....
gitmeden bir uğrayayım dedim...
CANIM DEMEKKİ YUMURTLAMA OLUYO DEĞİL Mİ.KİST YADA HORMONLAR MI DÜZENSİZ.KİST FALAN VARSA BENCE BU SOĞANI MUTLAK UYGULA.BURNUNU KAPAT KAFANA DİKLE .İSTİFA EDE EDE İÇ YİNE İÇ.SANA DA ÇOK YARAYACAĞINDAN EMİNİM.ÜSTÜNE DE BİŞEYLER YEME SAKIN.BİR İKİ YUDUMSU İÇ.MUTLAK DENE.
KIZLAR NE HABER
SABAH BAKTIM MKİSE3LER YOKTU
KIZLAR NE HABER
SABAH BAKTIM MKıSE3LER YOKTU
ıYıDıR YETERCıM SENDEN NE HABER.ıYıSıNDıR ıNŞ.DR ıŞıNE ÜZÜLDÜM VALLA.EŞEKSIPALARI ıŞTE NE OLACAK.ALLAH ISLAH ETSıN ONLARI.ÖPÜYORUM CANIM .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?