Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kiz valla sucum yoktu

o benim ona verdigim kiymeti kaldiramiyor

varya elimden gelse ona yemegini bile yediririm istese varya yaparim
ama o benim hic kiymetimibilmiyor

valla aynı dediğin gibi canım bende ona nerdeyse yemeğini bile yedirecem ki tedavi amaçlı bitkiselleri yediriyom zaten ama yine kıymet bilmez yeri gelince.önceleri üzülüyodum ama şimdi umrumda bile deil.ona diyomki şimdiye kadar senin ilginle büyümedim ki zaten diyom. klava:klava:

ya beni sinir ediyor
benim ona verdigim degeri o bana vermiyor

evet yyaa beraberken bizdee öleyiz
küçücük şeylerden birbirimize kızarız ama o yokken ben hep keşke şuna buna kızmasaydım diye hep düşünceler içindeyim

ya aslında şu 3 günlük dünyada üzmek üzülmek boşuna ama bazan oluyor böle şeyler
ama ben erkeklerin kendilerini eşlerine tam olarak ifade edemediklerini düşünüyorum
yoKsa onlarda bizi çok seviyorlar

Son düzenleme:

canım sakın okumayı bırakma mutlaka bir iş sahibi olmak gerekiyor mutlaka
eğer çalışmassan bile eğtimli eş eğtmli anne olmak bile çeok önemli

canim ya evet beni anladiniz biz hersey icin kavga ederiz
biz elmanin icnde kurt cikti diye bile kavga ediyoruz
yani kavga etmede kimse uzerimizde yok

ve benim encok zoruma giden sey noldu biliyormusun bana dedi ki sen benden ayrilmak icin mana ariyorsun dedi

nekadaragrima gitti
kursun vursaydi yuregime bu kadr acitmazdi

ah canım şu stresli günleri bi atlatsam .mesela konu okuyorum ya bi bakıyomki aklım taaaa nerelere gitmiş.biraz zorladım kendimi ama yapamadım.bak beni iştahlandırdın tekrardan deneyecem.
değil mi ama ben zaten bebeğim (annemin koca bebeğiyim)dermişim.kendimi nasılda
avutuyom.
canım sende öğrenci yazıyo ,ünivrst. mi okuyon.

canim ya ben ona kurleri yediriyorum o da bana bir bagiriyor kiziyorki anlatamam
kiymet bilmiyor

ya dogru soyluyorsun onlarin ilgileri ile buyumedim ama ben genede ondan ilgi bekliorum
napayim ben o beni sevsin istiyorum

evet sen annenin hala kucuk yaramaz biraz da simarik kizisin
bende oyle
herkes oyle
canim bak hayallere daldigin zaman kendine sart kos yalnizca10 dk dusunecem sonra calisacam diye

canım işte bu da erkek le kadın arasındaki fark kadın konuşurken karşınıdakini kırmadan konuşur erkek se .....................

Ama ben yinede bu şekilde davranmalrını yaşadıkları olumsuzluklara bağlıyorum
dışa vuruşları böle diye düşünüyorum

kızlar bem Çıkıyorum
ıyı bakın kedınıze
Üzmeyın kendınızı
eŞlerımızı bızım her Şeyımız (galıba nasırım Öle )
onlar bızım bebıŞlerımız

canım sakın okumayı bırakma mutlaka bir iş sahibi olmak gerekiyor mutlaka
eğer çalışmassan bile eğtimli eş eğtmli anne olmak bile çeok önemli
geçen yıl bademcikten ameliyat oldum urfadan hataya taşındık. o yıl öylece geçti.bu yılda yazın benim adet düzensizliği başladı ilaçlarla onu hallettik derken bu kez de eşimin sorunu çıktı.çevre hep tanıdık soran sorana.strese sokuyolar zorla.deniyom deniyom kafayı derse veremiyom.işte böyle.
nekadaragrima gitti
canım küslüğünüzün bu kadar cidi old.anlamamıştım.gerçekten çok ağır.canım oda hani sorun kendin de ya çok alıngan olmuş çok normal yani.yine de sen küs durma.valla adam iyicene strese girmesin.bebek olana kadar idare et.onun içinde çok zor bi durum.erkekler gururlu oluyo bunu kendine yediremiyo olabilir.(bizimkinde öyle.gururlu ne dese senlenmiyom )bu yüzden çatacak yer arıyodur.dedim ya bebek olana kadar idare et.üzme kendini.

kıslar merak edenler için eşime gizli varikosel dendi ultrasyondada muaynedede rastlanmadı amelyt dediler bizde kararsız kalmıştık etrafımdaki insanlarda amlyt konusunda bizi korkutmuşlardı açıkcası
ama rabbim öle büyükki doğal şeyleri bize vesile etti değerler 1 ay içinde kaç katına çıktı
inanmak başarmanın yarısı kıslar bunu yaşadık biz gerçekten
düşününki diğer teste bakaark benim doktorum bile sonu tüp bebk gibi görünüyor dedi
ama ertesi günki testte nasıl bir umut nasıl bir heyecan yaşadığımızı anlatamam
tabi bunuda ancak yaşanlar yani sizler bilirsiniz kıslarr

ARTIK DAHA Bı UMUTLUYUZ
ALLAHIMMMMMMM SANA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUNNNN

canı inş senin yaşadığın şu heyecanı şu mutluluğu bizde yaşarı.çünkü bizim durumda iyi değil.allahın izniyle aşacaz inş bu sorunları.inş.amiiiinnnn

kızlar ben kaçar.benim bulaşıklar duruyo daha sohbet koyu ayrılamıyom bi türlü.

Rabbim her türlü konuda yar ve yardımcımız olsun.amiiinnn

inşlhh canım inşlhhh...rabbim herkese şafi isminin yüzü suyu hürmetine acil şifalar versin
bizleride evlat hasretiyle yakmasın kucaklarımızı boş bırakmasın..
bu ay nasıl bi ay yaşadık anlatamam düşünün 25 günde olan adetim bile 10 gün geçti ama hala gelen giden yok..dktrum yaşadığım strestendir dedi rahime baktı yumurtalıklara baktı sorun yok dedi
kendini kasma sıkma dedi..
işte dünde glokofene başladık bakalım reglim ne zaman gelir
artık gelsinde çalışmlara başlasak die dört gözle bekliyrum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu hafta sonlarını hiç sevmiyorum kimsecikler olmuyorohaoldumsmile fadik yeni adet tarihim 10 şubat
tamam canım güncelliyorum....

esımle çarsamba aksam çalışmıstık persembe cuma cumartesı sabah saat 10.30da sperm vardı yanı ıkı buçuk gün oluyo
diğer topiğe yazdım canım....

ben iyiyim canım
kadeşimin de yarıon aşılaması var

inanlır gibi değil ama ben çok heycanlıyım
kadeşimden çok daha fazala
sanki ben tedavi olacağım gibi
demek yarın canım...herşey yolunda gider inşallah....
allah yardımcınız olsun...

günaydınlar herkese iyi hayırlı haberler alacağımız bir hafta diliyorumm allahım tez zamanda sizlerinde yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…