Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaslar, nasilsiniz?
Benden iyilik, cuma gunu ameliyat oldum, dun hastaneden ciktim, safrakesem tasla dolmus, allaha sukur zamaninda kurtuldum....
Simdilik annemlerde dinleniyorum,

kendinize iyi bakin, optuum

çok geçmiş olsun canım iyi bak kendine

evet ya kilolara dikkat etmek gerekiyor
bendede var 3.5 kilo benimde acilen kutulmam gerekiyor sorasında sorun yaşamamak için

kımsele yok yyaaaaaaaa
bende Çıkıyorum kızlar

slm kizlar
kizlar esim onumuzdeki gunlerde sperm testi yapacak nolursunuz kizlar bizm icindua edin
belki esimde sperm uretimi baslamistir
rabbbim yuzume bakar insallah

selam canım...ben kendi adıma iyiyim...
her zamanki işler uğraşıp duruyorum...

canım burdan bakabilirsin...

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...6-cok-sukur-dondurulmuslarimla-hamileyim.html

tskler canim
slm kizlar
kizlar esim onumuzdeki gunlerde sperm testi yapacak nolursunuz kizlar bizm icindua edin

insallah guzel haberler alirsiniz canim

hepinize günaydın kızlar
umudunu kaybetme canım inşallah test sonucu size süpriz yapar ve çok güzel çıkar inşallah biz bi defa yaşadık allah sizede nasip etsin aynı duyguyu inşallah benim eşimde azospermya uzun bi süre tedavi görmemiştik ve yeniden başlamaya karar vermiştik maddi durumumuz çok iyi değildi testi devlet hastanesinde yaptırıp sonra gidelim doktorn özeline dedik hastanede bi test yaptırdık 700 000 sperm çıktı bu bi mucizeydi ayaklarımız yerden kesilmişti tabi doktor bunun öncesinde azosperm olduğumuzu bilmediği için bunu vahim olarak değerlendirdi ama :))) bize tırıst geldi doktorun lafları :)) dediki bide özelde yaptırın bu kadar kötümü sonuçlarınız dedi bizde itiraz etmedik özele gittik tekrar yaptırdık bide ne görelim 2 000 000 çıkmazmı:))))) o anki sevincimizi anlatmaya gerek yok sanırım sonra aldık bu test sonuçlarını bi doktorun özeline gittik bizi tedavi et diye sonuçta sperm var doktor dediki sağolsun bunun öncesi ölü ben tedavi yaparken gene ölebilir benden size abi tavsiyesi bir an önce tüp bebeğe gidin dedi( bu bahsettiğim olay tam 6 yıl önceydi ve malesef devlet karşılamıyodu tüp bebeği o zaman biz özele gitmek için bile parayı zor denkleştirmiştik o zamanlar tüp bebek yaptırmamız mümkün değildi o kadar parayı bulmamız kaynanamın 10 tane bileziği vardı bende dünyada en son bişey istiycem adam olmasına rağmen bütün cesaretimi toplayıp aradım anne parayı denkleştirebilirsek tüp bebek yaptırcaz dedim bana sadece karnına düşmeden kimseye söyleme tüp bebek demekle yetindi lafımı ağzıma tıkadı ............. bizde karar verdik biriktirmeye 7 ayda denkleştirebildik hemen gttik ankaraya rapor için tekrar edilmesi gerekiyodu karı koca bütün testlerimiz veeeeee eşime yapılan sperm testinin sonucu kocaman bi 00000000000000((((

canım biraz uzun oldu ama sperm çıkışının sonucu bu oldu inşallah sizde sperm çıkışı olurda sonucu benim anlattığım gibi olmaz allahım yüzünüzü güldürsün canım seninde eşininde iyi haberlerle gelirsin inşallah.....

herkese gunaydinlarrrrrrrrrrrrr

bu facebook u kapattirmak gerek ya
aymes sende hic gelmiyorsun eskisi gibi
kk bombossssssssssssssssssss

canim ya ne kadar zor gunler gecirmisiniz sizde
ama sonucu cok cukur guzel oldu
neden sperm cikmisti birseyler falanmi uygulamistiniz
benim esiminde sperm sayisi 500 000 lerde korkuyorum bazen oda giderse diye​

slm topiğin gülleri nasılsınız??? Biz iyiyiz çok şükür...

Ayşe canım çok geçmiş olsun iyi bak kendine...a.s.

Yeteriiiim tatlım kardeşinin sonucu inşallah pozitif çıkarda hep birlikte seviniriz, ardındanda sen gelirsin inşallah canım...:Saruboceq:

Semihacığım almışsın bebişi kucağına, Rabbim uzuuuuuun uzun ömürler versin bebişine, sağlıkla büyüt...opuyorumnanaktan

Gizmooo sonuç günün yaklaşıyo hadi hayırlısıyla güzel haberlerini alalım canım...hihoyyyt

Tedavide olan, sonuç bekleyen tüm arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun, Dualarım sizinle, inşallah hepinizin göbişlerine konar bebişleriniz... :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

slm kizlar

inşallah canım...
test vermeye gideceği günüde bize hatırlat bol bol dua edelim...
allah yardımcınız olsun.

merhaba arkadaslar, nasilsiniz?
benden iyilik, cuma gunu ameliyat oldum, dun hastaneden ciktim, safrakesem tasla dolmus, allaha sukur zamaninda kurtuldum....
simdilik annemlerde dinleniyorum,

kendinize iyi bakin, optuum
canım ya mesajı dün yazmışsın...ben dün topikteğdim ama nasıl görmemişim:kedi:
çok çok geçmiş olsunopuyorumnanaktan
kendine iyi bakopuyorumnanaktan

ayse cok gecmis olsun canim bi daha tekrarlamaz insallah
caniso cabim masallah sizede
ayrica caneylom gibi burda dogrucan cok guzel bizi yalniz birakmaman
fadik sen nasilsin ne var ne yok
tedavi olcanmi beklemedemisin

gitmem kuzuuuum gidermiyim hiç,
önemli durumlar dışında burdayım kızlar,
fırsatım oldukça gelirim,
gelemediğim zamanlarda da mutlaka işim vardır
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah,
doğumlarıda burda yapalım:Saruboceq:
içimizde anne olmayan kalmasın :Saruboceq:
sonrada topiğin adını değiştiririz :CüvCüv::ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

sağol canımopuyorumnanaktan

bizim için tedavi bundan sonra sadece tüp bebek gözüküyor...
oda olursa nisandan sonra ancak...

ama şuan eşime o kadar kızgınımki bırak ondan bir bebek yapmayı yüzünü bile görmek istemiyorum...

diyeceksin ki ne oldu....aldattımı yok....dayak mı attı yok...içkisi kumarı mı var o da yok...
kendisine kalsa bunlar olmadığı için dört dörtlük bir insan....
ama öğle olmuyor işte....
arkadaşları hep karı kız peşindeymiş bu evine düşkünmüş...
hiç dışarı hayatı da yokmuş...
çalışmadığı zaman evden çıkmazmış(sanki evden çıkmıyorda benimle ilgileniyor)

beni anlamadıktan, benimle arkadaş olup herşeyimi paylaşmadıktan,yaklaşık 6 yıldır bu evin her köşesinde hiç yok yere sıkıntıdan göz yaşı döktükten sonra neye yarar...

ama tabi bunda da sorun bende...durduk yere bunları yapıyorum...ben salağımya rahatlık batıyor...şöye biraz gırgır şamata olsun istiyorum
ağlamak hele çok saçma birşey insan durduk yere ağlarmı
erkekler ağlamazya benide onlarla karıştırıyor...
zaten beni anlamak istese anlar ama yok....
o dört dörtlük insan bütün kabahat benim

keşke nasılsın diye sormasaydın canım....
kusura bakma....

canim benim ya
inan once ccok sevindim sonlarini okuyunca kaynanan denen o mahlukata dedigim sozleri aklindan bile geciremizsin
simdi soylerimde ceza alirim
canimya sizde nasil oldu dasperm cikisi oldu
hehangi birilacmi kullandiniz
ya insallah bizdede sperm ciikar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…