Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cok guzel ya insallah saglikla kucaklarina alsinlar :Saruboceq:

canim insallah kardesin hamile kalsin
sende teyze ol
sende onu en kisa zamanda teyze yap insallahhh

meraba arkadaşlar uzun süredir ankarada olduğumdan nete giremiyodum ev
me geldim artık bol bol girerim çok şükür hamileyim darısı tüm olmayanların başına

tebrik ederim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah

merhaba kizlar nasilsiniz
benden hicbir degisiklik yok 2 ay olucak nerdeyse hala adet olamadim
adet sokturucum biteli 10 gun olucak nerdeyse normalde gelmesi lazimdi
persembe randevum var doktorda herhalde birsey soyler
kilo vermemi istiyordu 7 kilo verdim sukur
insallah memnun kalir doktorda en az 10 kilo daha vermem lazim sonra insallah tup bebege baslariz :Saruboceq:

hay allah demek hale gelmedi...
neyseki perşembeye az kalmış...
bakalım dr ne diyecek....
canım maşallah 7 kilo iyi vermişsin...
inşallah gerken diğer kilolarıda kolayca verirsin...
allah yardımcın olsun...

SELAM KIZLAR :sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance:
selam şekera.s.

selam canlar nasılsınız bakalım
selam canım...
hoşgeldina.s.
nasıl gidiyor annelik...

Son düzenleme:

CANIM NE GÜZEL DİLEKER BUNLA RYYAAAAAAAAAAAAA:gitme::gitme:senağlamasenağlamasenağlama
ÇOK SAĞOL CANIM İNŞŞŞŞ
İİNNŞŞŞ
İSTEYN NHERKES ANNE TEYZE OLSUN

AMİN CANIM AMİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kizlar aslinda doktorum cok oncelereden demisti bana ver kilolarini diye ama ben umursamamistim
nasilsa adetim duzenli yumurtalar calisiyor hormon degerlerim iyi diye kendimi oyaliyordum halbuki simdi bakinca ne kadar cok vakit kaybetmisim diyorum
adet duzenim ilk asilamdan sonra bozuldu bir ara duzeldi son 1 senedirde duzensizlik yasiyorum
doktor kilodan kaynakli diyince benim kafa yerine geldi galiba
insallah boyle devam edebilirim artik elimden geleni yapmanin zamani geldide geciyor bile

merhaba arkadaslar, nasilsiniz?
benden iyilik, cuma gunu ameliyat oldum, dun hastaneden ciktim, safrakesem tasla dolmus, allaha sukur zamaninda kurtuldum....
simdilik annemlerde dinleniyorum,

kendinize iyi bakin, optuum

daha 10 gün korkma büyürler yumoşların allahın izniyle aşılamanda olur.hemen ümitsizliğe kapılma.

SELAM kızlar nasılsınız.ne zamandır gelemiyorum ama aklım hep sizde.Biz iyiyiz çok şükür ...
selam canım...ben kendi adıma iyiyim...
her zamanki işler uğraşıp duruyorum...

en son gelisme neydi nasil hamile keldin biraz bilgi verirmisin
tbrler saglicakla kucagina alamna dilegi ile

]

canım burdan bakabilirsin...

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...6-cok-sukur-dondurulmuslarimla-hamileyim.html

[/B]

umutsuz canım daha perşembeye kadar yumoşlar büyümeye devam eder canım bendede bir taraf çabuk gelişirken bir taraf yavaş gelişiyodu doktor orantılamak için dozu çok düşürmüştü ama eşitlenmişti merak etme canım bekle bakalım hakkında hayırlısı olsun canım

yetercim canım kardeşinin aşılaması olmuş hayırlı haberler verirsin inşallah bizlere canım. teyzoş olasın inşallah canım.dualarımda kardeşinde olacak canım.

smhsmh canım kaanına kavuşmuşsun allah analı babalı büyütsün uzun uzun bir ömür versin sizlerle birlikte canım.

darısı inşallah tüm hamişlerimize inşallah. sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallah.

isteyen tüm arkadaşlarımada nasip eder inşallah göbüşleri bebişlerle dolar inşallah.

yetercim canım kardeşinin aşılaması olmuş hayırlı haberler verirsin inşallah bizlere canım. teyzoş olasın inşallah canım.dualarımda kardeşinde olacak canım.

ÇOK TEŞEKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN
RABİM HEPİMİZİN YÜZÜNE BAKSIN İNŞŞŞŞŞ

YYAA İKİ GÜNDÜR SİZLERİN İYİ DİLEKLERİNİ OKUDUÇA DYGULANIYORUM senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…