- 3 Kasım 2007
- 1.525
- 12
- 358
- 55
SELAM KIZLAR DOKTORDAN GELDİM COK MORALİM BOZUK BU AY ASILAMA TEDAVİİSİNE BASLIORDUM MENOGON AMPUL 75LİK KULLANIORDUM 1TOZ 1SU HERGÜN BUGUN 10.GÜNÜM ADETLE BERABER ADETİN 3.GÜNÜ BASLADK 7TANE İĞNE KULLANDM DOKTOR BİRİ 11 2TANE 9.5 MMLİK ÖLLÇTÜ YANİ ANLAYACAGINIZ COK KÜÇÜKLER...NORMALDE 15OLMASI LAZIM PERŞEMBE TEKRAR CAGIRDI PERŞEMBE ZATEN 13 14.GÜNÜM OLCAK NEZAMAN CATLAMA İĞNESİ OLUCAM NEZMAN ASILAMA UUMUDUM BİİTİİ....İĞNEYİDE KESTİ...COK YUMURTA OLUSUOR DEDİ..ÖNEMLİ OLAN YUMURTA OLUSMASI DEĞİL AZ VE ÖZ OLMASI BİLİORSUNUZ BENİM OLUSUOR AMA KÜÇÜK KÜÇÜKLER NEE YARICAKLAR ÜÇTANE ÖLÇTÜ İŞTE KIZLAR 11 9.5 9.5 İĞNEMDE KESİLDİ.....PERŞEBEYE KADAR BÜYÜYECEĞİNİDE SANMIORUM NAPICAM YARDIMCI OLUN LÜTFEN KIZLAR BİŞE SÖLEYİN KIZLARboshayallersmile
bu gün çok yorucu bir gündü yine
kız kadeşim aşılama oldu
çok yorulduk ama
innşşşşşşş güzel hebrler alıp bu yorgunluğumuzu unuturuz
meval evlet isteyen tüm arkadaşlarıma evlat nasşp etsin
kimseleri bu yolda yalnız bırakmasın
iinnnnnnnnşşşşşşşşşş
selam kızlar doktordan geldim cok moralim bozuk bu ay asılama tedaviisine baslıordum menogon ampul 75lik kullanıordum 1toz 1su hergün bugun 10.günüm adetle beraber adetin 3.günü basladk 7tane iğne kullandm doktor biri 11 2tane 9.5 mmlik öllçtü yani anlayacagınız cok küçükler...normalde 15olması lazım perşembe tekrar cagırdı perşembe zaten 13 14.günüm olcak nezaman catlama iğnesi olucam nezman asılama uumudum biitii....iğneyide kesti...cok yumurta olusuor dedi..önemli olan yumurta olusması değil az ve öz olması biliorsunuz benim olusuor ama küçük küçükler nee yarıcaklar üçtane ölçtü işte kızlar 11 9.5 9.5 iğnemde kesildi.....perşebeye kadar büyüyeceğinide sanmıorum napıcam yardımcı olun lütfen kızlar bişe söleyin kızlarboshayallersmile
menogon menopurun ayni turunde bi ilac diye biliyorum yani hemen hemen aynilar ben yurt disinda yasadigim icin belkide bu adi aldi bende bi onceki tuobebek tedavisinde bu ilacdan kullandim pkos oldugum icin
yani cok yumurta olusmasin diye
dozuda ayni idi 75 lik ve sonuc ayni canim benim yumurtalarda buyumedi kaldi yani cok az doz bu ve benim tedavimde iptal edildi yani bence umudunu kes canim
bir dahaki tedaviye daha fazla doz verirler
gecmis olsun
insallh beklediginiz guzel sonuc az kalmistir
allah yardimcisi olsun yetercim
iyi haftalar kıslar hepinizee
menogon menopurun ayni turunde bi ilac diye biliyorum yani hemen hemen aynilar ben yurt disinda yasadigim icin belkide bu adi aldi bende bi onceki tuobebek tedavisinde bu ilacdan kullandim pkos oldugum icin
dozuda ayni idi 75 lik ve sonuc ayni canim benim yumurtalarda buyumedi kaldi yani cok az doz bu ve benim tedavimde iptal edildi yani bence umudunu kes canim
gecmis olsun
OFFF CANIM CİİİDDİMSN YA COK ÜZÜLDÜM İİCE BOZULDU MORALİMMM:umursamaz:
canım ben aşılama olmadın çok bilğim yok
ama biz cuma gün gittiğimizde kız kadeşime dr yumoşlar küçük ama pzrts gelişiler demişti 9. 12 arasındaydılar
bu gün gittik dr aşılam yaptı
innnşş güzel haberler alırız
inşş senin yumoşlarında gelişler (ilaçların etkisi hala devam ediyordur bence bence prşbe kadar büyürler )
ve aşılaman başarıyla yapılır
rahat ol ve dua et rabim inşşş sanada mucizesini gösterir
BENM DOKTOR İĞNEYİ KESTİ AMA CANIM ETKİSİ DEVAM EDER DEMİŞSİN İNŞALLAH ÖLE OLUR CANIM YA:Saruboceq:İNŞALLAH SİZDE SONUC ALIRSINIZ YUMOSLAR 12MM ARASIYENMİ CATLATTILAR CANIM ADETLE BERABER KACINCI GÜN ASILAMA OLDU CANIM SAOLopuyorumnanaktan
yetercim rabbim yardımcınız olsun ,, umutsuzum canım inş herşey yolunda gider ,, surayn rabbim tamamına erdirsin inş
gecmis olsun
OFFF CANIM CıııDDıMSN YA COK ÜZÜLDÜM ııCE BOZULDU MORALıMMM:umursamaz:
BENM DOKTOR ıĞNEYı KESTı AMA CANIM ETKıSı DEVAM EDER DEMıŞSıN ıNŞALLAH ÖLE OLUR CANIM YA:Saruboceq:ıNŞALLAH SıZDE SONUC ALIRSINIZ YUMOSLAR 12MM ARASIYENMı CATLATTILAR CANIM ADETLE BERABER KACINCI GÜN ASILAMA OLDU CANIM SAOLopuyorumnanaktan
CANIM BENıM BıLDıĞM KADARIYLA HORMON ıLAÇLARI ODUĞU ıÇıN BÖLE BıR DURUM SÖZ KONUSU (HATTA BENM DR ıKıNCı AY BıLE NORMAıL ÜZERıNDE YUMOŞ OLMASINI ETKıLER DEMıŞTı )
CANIM BU GÜN 16. GÜN AŞILAMASI YAPILDI
meraba arkadaşlar uzun süredir ankarada olduğumdan nete giremiyodum ev
me geldim artık bol bol girerim çok şükür hamileyim darısı tüm olmayanların başına
bu gün çok yorucu bir gündü yine
kız kadeşim aşılama oldu
çok yorulduk ama
iinnnnnnnnşşşşşşşşşş
SELAM KIZLAR DOKTORDAN GELDİM COK MORALİM BOZUK BU AY ASILAMA TEDAVİİSİNE BASLIORDUM MENOGON AMPUL 75LİK KULLANIORDUM 1TOZ 1SU HERGÜN BUGUN 10.GÜNÜM ADETLE BERABER ADETİN 3.GÜNÜ BASLADK 7TANE İĞNE KULLANDM DOKTOR BİRİ 11 2TANE 9.5 MMLİK ÖLLÇTÜ YANİ ANLAYACAGINIZ COK KÜÇÜKLER...NORMALDE 15OLMASI LAZIM PERŞEMBE TEKRAR CAGIRDI PERŞEMBE ZATEN 13 14.GÜNÜM OLCAK NEZAMAN CATLAMA İĞNESİ OLUCAM NEZMAN ASILAMA UUMUDUM BİİTİİ....İĞNEYİDE KESTİ...COK YUMURTA OLUSUOR DEDİ..ÖNEMLİ OLAN YUMURTA OLUSMASI DEĞİL AZ VE ÖZ OLMASI BİLİORSUNUZ BENİM OLUSUOR AMA KÜÇÜK KÜÇÜKLER NEE YARICAKLAR ÜÇTANE ÖLÇTÜ İŞTE KIZLAR 11 9.5 9.5 İĞNEMDE KESİLDİ.....PERŞEBEYE KADAR BÜYÜYECEĞİNİDE SANMIORUM NAPICAM YARDIMCI OLUN LÜTFEN KIZLAR BİŞE SÖLEYİN KIZLARboshayallersmile
meraba arkadaşlar uzun süredir ankarada olduğumdan nete giremiyodum ev
me geldim artık bol bol girerim çok şükür hamileyim darısı tüm olmayanların başına
canım allahım hayırlı etsin inşallah aşılamasını emeklerini boşa çıkarmasın fazla bekletmeden bebişini yollasın kardeşine ve tabikide sana canım allahım yüzünüzü gülüdrsün inşallah tez zamandaa
hoşgeldin canım...meraba arkadaşlar uzun süredir ankarada olduğumdan nete giremiyodum ev
rabbim tamamına erdirsin canım....kızlar az önce eski işyerimdeki arkadaşımdan çok güzel bir haber aldım. o arkadaşımında çocuğu olmuyodu. 3,5 yıllık evli 2 yıldırda olmuyodu.polistikeverdi. klomenle 3 kere takip yapılmıştı olmamıştı. aşılama yapacaklardı rahim duvarı kanadığı için tedavisi yarım kalmıştı. ama şimdi doğal yoldan hamile kalmış çok sevindim ya.bir yıldırda çok stres atlattı kolay şeyler değildi yaşadıkları. önce bu dertler yavaş yavaş bitti . bu dertler arasında bebiş biraz unutuldu sanırım ama zamanı gelmiş demekki geldi.
oda kk üyesi arada gelir bizim topiği okur. seher bu halay senin için canım
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
darısı tüm isteyen arkadaşlarıma inşallah.hepinizin böyle halayını çekicem burada kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
12 günde hemen faydasını göremessiniz...inş.bebeğine kavuşursun Allah hepimize nasip etsim.nezamandır bu kürleri yaptığını yazarsan sevinirim.biz ikinci bebeği istiyoruz inş.aralık ayı aşılama başarısız oldu.eşim 12 gündür keçi boynuzu kullanıyor.benim yumurtalar çok güzel gelişiyo.şimdi bir gün arayla ilişki verdi dok.sizce 12 günde faydası olur mu yorumlarınızı bekliyorum.benim hiç bir sorunum yok eşimindeğerleri düşük.sizin sperm tahlilleri ayrıntılı bizimki öyle ayrıntı vermediler. miktar 3ml,ileri %15 ,az hareketli %20,yerinde %7,hareketsiz %58,1ml de 8,300,000 toplam24,900,000 bu tahlil ekimin 20 sine ait.12 gündürde keçi boynuzu kürü uyguluyoruz.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN:Saruboceq:
canım benim bu konularda çok bilgim yok...SELAM KIZLAR DOKTORDAN GELDİM COK MORALİM BOZUK BU AY ASILAMA TEDAVİİSİNE BASLIORDUM MENOGON AMPUL 75LİK KULLANIORDUM 1TOZ 1SU HERGÜN BUGUN 10.GÜNÜM ADETLE BERABER ADETİN 3.GÜNÜ BASLADK 7TANE İĞNE KULLANDM DOKTOR BİRİ 11 2TANE 9.5 MMLİK ÖLLÇTÜ YANİ ANLAYACAGINIZ COK KÜÇÜKLER...NORMALDE 15OLMASI LAZIM PERŞEMBE TEKRAR CAGIRDI PERŞEMBE ZATEN 13 14.GÜNÜM OLCAK NEZAMAN CATLAMA İĞNESİ OLUCAM NEZMAN ASILAMA UUMUDUM BİİTİİ....İĞNEYİDE KESTİ...COK YUMURTA OLUSUOR DEDİ..ÖNEMLİ OLAN YUMURTA OLUSMASI DEĞİL AZ VE ÖZ OLMASI BİLİORSUNUZ BENİM OLUSUOR AMA KÜÇÜK KÜÇÜKLER NEE YARICAKLAR ÜÇTANE ÖLÇTÜ İŞTE KIZLAR 11 9.5 9.5 İĞNEMDE KESİLDİ.....PERŞEBEYE KADAR BÜYÜYECEĞİNİDE SANMIORUM NAPICAM YARDIMCI OLUN LÜTFEN KIZLAR BİŞE SÖLEYİN KIZLARboshayallersmile
hayırlı olsun canım....rabbim pozitifi görmeyi nasip etsin...bu gün çok yorucu bir gündü yine
kız kadeşim aşılama oldu
çok yorulduk ama
iinnnnnnnnşşşşşşşşşş
önemli değil canım...Teşekkürler fadıkcım saol
allah herkesın yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?