Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yıllar önce bizde böyle sorun yaşadık
eşim varikosel ameliyatı olmuştu
ameliyattan 4 ay sonra hamile kalmıştım
yanlız eşiniz ameliyat olsa dahi E vitaminini asla ihmal etmeyin
ve E vitamini de en çok pirinç de varmış
o yüzden bol bol pirinçli şeyler yedirin
pilav dolma sütlaç .vb.

SELAM KIZLAR DOKTORDAN GELDİM COK MORALİM BOZUK BU AY ASILAMA TEDAVİİSİNE BASLIORDUM MENOGON AMPUL 75LİK KULLANIORDUM 1TOZ 1SU HERGÜN BUGUN 10.GÜNÜM ADETLE BERABER ADETİN 3.GÜNÜ BASLADK 7TANE İĞNE KULLANDM DOKTOR BİRİ 11 2TANE 9.5 MMLİK ÖLLÇTÜ YANİ ANLAYACAGINIZ COK KÜÇÜKLER...NORMALDE 15OLMASI LAZIM PERŞEMBE TEKRAR CAGIRDI PERŞEMBE ZATEN 13 14.GÜNÜM OLCAK NEZAMAN CATLAMA İĞNESİ OLUCAM NEZMAN ASILAMA UUMUDUM BİİTİİ....İĞNEYİDE KESTİ...COK YUMURTA OLUSUOR DEDİ..ÖNEMLİ OLAN YUMURTA OLUSMASI DEĞİL AZ VE ÖZ OLMASI BİLİORSUNUZ BENİM OLUSUOR AMA KÜÇÜK KÜÇÜKLER NEE YARICAKLAR ÜÇTANE ÖLÇTÜ İŞTE KIZLAR 11 9.5 9.5 İĞNEMDE KESİLDİ.....PERŞEBEYE KADAR BÜYÜYECEĞİNİDE SANMIORUM NAPICAM YARDIMCI OLUN LÜTFEN KIZLAR BİŞE SÖLEYİN KIZLARboshayallersmile

bu gün çok yorucu bir gündü yine
kız kadeşim aşılama oldu
çok yorulduk ama
innşşşşşşş güzel hebrler alıp bu yorgunluğumuzu unuturuz
meval evlet isteyen tüm arkadaşlarıma evlat nasşp etsin
kimseleri bu yolda yalnız bırakmasın
iinnnnnnnnşşşşşşşşşş

menogon menopurun ayni turunde bi ilac diye biliyorum yani hemen hemen aynilar ben yurt disinda yasadigim icin belkide bu adi aldi bende bi onceki tuobebek tedavisinde bu ilacdan kullandim pkos oldugum icin
yani cok yumurta olusmasin diye
dozuda ayni idi 75 lik ve sonuc ayni canim benim yumurtalarda buyumedi kaldi yani cok az doz bu ve benim tedavimde iptal edildi yani bence umudunu kes canim
bir dahaki tedaviye daha fazla doz verirler
gecmis olsun

insallh beklediginiz guzel sonuc az kalmistir
allah yardimcisi olsun yetercim

canım ben aşılama olmadın çok bilğim yok
ama biz cuma gün gittiğimizde kız kadeşime dr yumoşlar küçük ama pzrts gelişiler demişti 9. 12 arasındaydılar
bu gün gittik dr aşılam yaptı
innnşş güzel haberler alırız
inşş senin yumoşlarında gelişler (ilaçların etkisi hala devam ediyordur bence bence prşbe kadar büyürler )
ve aşılaman başarıyla yapılır
rahat ol ve dua et rabim inşşş sanada mucizesini gösterir

amin canım innşşşşşşş

meraba arkadaşlar uzun süredir ankarada olduğumdan nete giremiyodum ev
me geldim artık bol bol girerim çok şükür hamileyim darısı tüm olmayanların başına

yetercim rabbim yardımcınız olsun ,, umutsuzum canım inş herşey yolunda gider ,, surayn rabbim tamamına erdirsin inş

Son düzenleme:
me geldim artık bol bol girerim çok şükür hamileyim darısı tüm olmayanların başına

RABİM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

:sm_cool::sm_cool:alkisalkisalkisalkisalkisalkis:dance::dance:sırnaşık şeysırnaşık şeydelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenhihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey:
KIZLAR HAMMİİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ VAR HAMİİİİİŞŞŞŞŞŞŞŞ:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canım allahım hayırlı etsin inşallah aşılamasını emeklerini boşa çıkarmasın fazla bekletmeden bebişini yollasın kardeşine ve tabikide sana canım allahım yüzünüzü gülüdrsün inşallah tez zamandaa

canım allahtan ümit kesilmez rabbim ol dediyse ilaçsız bir şekilde perşembeye kadar büyür yumoşalrın allahım hayırlısını nasip etsin emeklerinin karşılığı olan bebişinizi size nasip etsin canım

çok güzel bir haber canım allahım tamamına erdirsin allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım allahım bir umutla bekleyen isteyen herkese en kısa zamanda bebiş sahibi olmayı nasip etsin :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

AMİN ÜREĞİ GÜZEL ARKADAŞLARIM AMİN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
İNŞŞ HEPİMİZE NASİP ETSİN RABBİM:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
BU DUALAR VARYA BENİ ÇOK DUYGULANDIRIYOR :gitme::gitme:
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN :kedi::kedi::kedi:

ben Çıkıyorum
yemek yapacaĞım ıyı bakın kendınıze kızlar

hoşgeldin canım...
ben zaten seni hamileler listesine eklemiştim:CüvCüv:
tekrradan gözün aydın...

rabbim tamamına erdirsin canım....
aynı şeyleri yaşadığımız için onlarıda ancak biz anlıyoruz...
bu yüzden bizde çok seviniyoruz...

12 günde hemen faydasını göremessiniz...
3 ay kullanması lazım...
içilen ilaçlarin veye kürlerin faydası olup olmadığını 3 ay sonra ancak anlayabiliriz...
çünkü spermler 3 ayda ancak yenilenirmiş...

canım benim bu konularda çok bilgim yok...
inşallah herşey düzene girer...
allah yardımcın olsun...

hayırlı olsun canım....rabbim pozitifi görmeyi nasip etsin...

Teşekkürler fadıkcım saol
allah herkesın yardımcısı olsun
önemli değil canım...

amiin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…