Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
güzel dıleklerınız ıcın tesekur ederım kızlar allhhhepiimizin kucaklarıını doldursun ıns

HAYILISILyla İNŞŞŞŞŞŞ
RAHİM FİLMİNDEN SORA GEBELİKLERDE BİR ARTIŞ OLUYORMUŞ
İNŞŞŞ SENDEDE YAŞARIZ BU DURUMU

merhaba kızlar
eskisi gibi takılamıyorum size ama çokda özlüyorum eski muhabbetleri olumunekankayizsmile

fadikciğim eşin zor insanlardan anlaşılan
hep fedakarlık yapan taraf sensin
ama olsun küs durma canım
bunlar gelip geçici şeyler
rabbim beterinden korusun
birgün gelir hatasını anlar elbet
sen tatlı canını daha fazla üzme arkadaşım :teselli:

ayşecim çok geçmiş olsun,rabbim acil şifalar versin a.s.

cornelliacım hamismisin ne güzel rabbim tamamına erdirsin sağlıkla inşallah :Saruboceq:

tedavideki tüm arkadaşlara rabbimden haklarında hayırlısını diliyorum,
allahım tüm isteyenlere annelik duygusundan mahrum etme :Saruboceq:

ah canım ne güzel anlatmışsın....
hayırlısı ne yapalım bunca yıldan sonra erkeklerin dna larını değiştiremeyizki....

ah canım herkesin farklı farklı huyu var işte...
hayırlısı artık....

canım bizde seni özlüyoruzopuyorumnanaktan
evet canım eşim zor insan...
hatasını anlayacağıda yok gibi...
bu sefer o konuşmadığı sürece konuşmayacağim...
herşeyi ben düzeltmek zorunda değilim...
biraz o da sorumluluk alsın...

hiç merak etme seninle beraber aynı şeyleri yaşayan birleri var
hepimiz başka hayatlar sürsekte aynı şeyleri palaşıyoruz sen evin bir kşesinde ağlarken ben belki bir köşesinde ağlıyorum eşime kalırsa neden ağlıyorum ağlamamalıyım boşveriim olur nasılsa neyim eksikk elinden geleni yapıyormuş bir dediğimi iki etmiyormuş daha ne istiyormuşum ama yetmior iştee akşam gelio saat 8 e uyumuş oluyo tv karşısında tedavi olmaya gidemedim ne kadar zor bu maddi imkansızlıklar.. off yaamafoldumbenmafoldumben fadiğim doluyum bir arkadaşım test sonuçları olumsuz cıkınca anladım seni dedi bana ne cekmişin 2 yıldır dedi ben 1 ay zor dayandım dedi ve tedaviye başlayacakalr... allah hayırlı eylesin :Saruboceq:ya sen fadiğim yada uzun yıllar bu derdi ceken arkadaşlarım sizler allah hepimizin sabrını artırsın

ALLAH GÖNLÜMÜZDEKİNİ HAKKIMIZDA HAYIRLI EYLESİN HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANIDA GÖNLÜMÜZEE RAZI EYLESİNN

fadiğim inş. senin küs kalmanla hatasını anlar canım
şimdiye kadar hep senin alttan almana alışmamıştır inş.

ayşecim geçmmiş olsun
hemen iyileş hemen kalk ayağa tamammı

varya aynısı benimkide bana kuserr ama gecen cuma 2 yıl boyunca yapmadığımız kavgamızı yaptık hatta yapmadık sadece o bağırdı ben kaçtım kaçtıkca yanıma geldi bağırdı eften püften şeyler di sebebi ama beni cok kırdı öle böle deil 3 gun küs durdum hiç böle durmazdık kus .. neyse bu dayanamıyorum yeter artık diye geldi gelmeseydi eğer bırakıp memlekete gidecektim haketmediğim lafları sözleri duydum ha özür diledimi hayır ben dedim tamam uzatma dşyor bana kapat diyor bana ama hala içimde bir soğukluk var içimde

nasılsın canım yalnızmısın bu saatte burda olduğuna göre iştemi eşin(

canım siizn içinde üzüldüm....
ama insanı rahatlatan birşey var...
oda bu konuda tek olmadığımız...
demek ki herkes böyle sorunları yaşıyormuş...
sonuçta onlar farklı cinsten...
bu yüzden bizi anlamalarına imkan yok...
aslında istese anlarlar ama istemezlerki...
her zaman onların dediği ve düşünceleri doğrudur

fadiğim inş. senin küs kalmanla hatasını anlar canım
şimdiye kadar hep senin alttan almana alışmamıştır inş.
sağol canım opuyorumnanaktaninşallah...

bizim tartışmalarımızda genelde eften püften şeyler olur...
küslüyümüzde bu güne kadar 3 günü geçmedi...geçmezde galiba...
işten az önce geldi....geleni hiç konuşmadık ama baya yumuşak davranıyor...
aslında ona olan kırgınlığım hiç geçmedi ama konuşursa konuşacağım...
yoksa nereye kadar...
ama bu sefer ben konuşmam...

hepinize iyi geceler kızlar

iiy geceler şekera.s.

iyi geceler a.s.

insallah canim dualara a cok ihtiyacim var
sana birsey soracaktim noldu dersleree basladin mi

günaydın arkadaşlar allahım dualarınızı kabul etsin kucaklarını boş bırakmasın biran önce sizlerinde yüzünü güldürsün tedavideki arkadaşlarımıızın emeklerini boşa çıkarmasın pozitifi görsünler inşallah canlarım

günaydın kızlar dün geceki yazışmalarınızı okudumda yarama dokundunuz sanki beni anlatıyorsunuz bu erkeklrin hepsimi böyle yaaa bizde çok küseriz fadikçim seninki yanı başında benim eşim benden çok arkadaşlarına kocalık yapıyor verseler nerdeyse o işi:1hug: bile onlarla yapacak küssemde değişen bişey olmuyor adımı küsküs koymuş en son psikologa ihtiyacım oldugunu söyledi benim psikologa değil kocama ihtiyacım var bence psikologlog olan o çünkü 5 sene olcak hala evliliğe adapte olamadı herkesin evliliğinde sorun var yani kimse 4 4 lük yaşamıyor bunun tek nedeni anlayışsızlık biraz empati evliliği cennet bahçesine çevirir ama nerdeeeeeeee:çok üzgünüm:

nasılsın canım yalnızmısın bu saatte burda olduğuna göre iştemi eşin(

yok canım her zamankı gibi karşı koltukta uyuyor evet yalnızım yani ama geç olduğu için yattım cevabını şimdi veriyorum kusura bakma bu arada gunyadın

gÜnaydın kızlar

günyadın canım

aminn aminn bugun bizler için nebiliyim çok gusel bir gun olsun inşallah beklediğimiz güzel şeyleri duyalım... bugun eşlerimiz süprizler yapsın bize opuyorumnanaktaninşallah

aman hepsi aynı yaa süngercim burda bende okuduğum zaman anladım hepsi çocuk ve çok mantıklı hareket etmiyolar yada bizim gibi derin düşünmüolar daha takmıyorlar napalım ne olursa olsun seviyoruz kocişlerimizi allah başımızdan eksik etmesinn demii
zemuszemusolumunekankayizsmile:asigim:

fadikçim bende öle yaptım o sorarrsa söledim yemeğini hazrıladım istediğini yaptım sadece soğuk durdum bana dayanamıyorum diye geldi 3. gun yapma böle diye geçiştirmedim bu sefer hayır alışmasın bazen de cekinsin demii canımm :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…