- 22 Ağustos 2009
- 2.691
- 197
- 698
HAYILISILyla İNŞŞŞŞŞŞ
RAHİM FİLMİNDEN SORA GEBELİKLERDE BİR ARTIŞ OLUYORMUŞ
İNŞŞŞ SENDEDE YAŞARIZ BU DURUMU
geçmiş olsun canım...şükür temiz çıkmış...
cok tesekkurler artık bundan sonra nasıl bır programa devam edıcem bılemıyorum doktor hemen asılama yap dıyor ben bırazdaha sabredeyım ıstıyorum artık hayırlısı Allahtan:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:...
...
ah canım ne güzel anlatmışsın....erkeklerin kadınlarla dalga geçmesine ve gülmesine gıcık oluyorum.
Ne sıkıntını dinliyorlar, ne ağlamanı normal karşılıyorlar.
Onlar mükemmeller.
Kadınlar dırdırcı, kaprisli, sulugöz.
Gıcık oluyorum, halden beklentiden anlamazlar ki....
ah canım herkesin farklı farklı huyu var işte...canım seni çok iyi anlıyorum.siz ne güzel küs duruyonuz karşılıklı olarak.keşke biz küsünce oda aynı şekilde küssede konuşmasa.ben bizimkiyle küsünce allah allah sen misin küsen.sen misin surat asıp konuşmayan.sofradaysak sofranın altını üstüne getirir.elinde bişey varsa onu fırlatır.tabi aynı şekilde karşılığını alır benden.kavga dahada şiddetleniyo.bu yüzden şimdi küsmez oldum.küsmek yerine ağzıma geleni sayıyom.çünkü küsünce hem suçlu hem güçlü oluyo.anladığı dilden konuşuyorum.
yani kedi köpek misali oluyoz bazen.ama yinede seviyorum başımın belasını.
tabi değmez ama .....
canım bizde seni özlüyoruzopuyorumnanaktanmerhaba kızlar
eskisi gibi takılamıyorum size ama çokda özlüyorum eski muhabbetleri olumunekankayizsmile
fadikciğim eşin zor insanlardan anlaşılan
hep fedakarlık yapan taraf sensin
ama olsun küs durma canım
bunlar gelip geçici şeyler
rabbim beterinden korusun
birgün gelir hatasını anlar elbet
sen tatlı canını daha fazla üzme arkadaşım :teselli:
sağol canımopuyorumnanaktan
bizim için tedavi bundan sonra sadece tüp bebek gözüküyor...
oda olursa nisandan sonra ancak...
ama şuan eşime o kadar kızgınımki bırak ondan bir bebek yapmayı yüzünü bile görmek istemiyorum...
diyeceksin ki ne oldu....aldattımı yok....dayak mı attı yok...içkisi kumarı mı var o da yok...
kendisine kalsa bunlar olmadığı için dört dörtlük bir insan....
ama öğle olmuyor işte....
arkadaşları hep karı kız peşindeymiş bu evine düşkünmüş...
hiç dışarı hayatı da yokmuş...
çalışmadığı zaman evden çıkmazmış(sanki evden çıkmıyorda benimle ilgileniyor)
beni anlamadıktan, benimle arkadaş olup herşeyimi paylaşmadıktan,yaklaşık 6 yıldır bu evin her köşesinde hiç yok yere sıkıntıdan göz yaşı döktükten sonra neye yarar...
ama tabi bunda da sorun bende...durduk yere bunları yapıyorum...ben salağımya rahatlık batıyor...şöye biraz gırgır şamata olsun istiyorum
ağlamak hele çok saçma birşey insan durduk yere ağlarmı
erkekler ağlamazya benide onlarla karıştırıyor...
zaten beni anlamak istese anlar ama yok....
o dört dörtlük insan bütün kabahat benim
keşke nasılsın diye sormasaydın canım....
kusura bakma....
slm kizlar, nasilsiniz?
ben iyiyim, annem babam kardesim esim etrafimda dort donuyozemuszemus
biraz sancim var ama gecer, gecmis olsun dileklerinde builunan butun arkadaslara tesekkur ediyorum a.s.
fazla detaya giremiyorum tedavide olan arkadaslar insallah hayirli sonuclarla gelirler
sevcan bebisine kavusmaya az kaldi, saglikla kucagina al canim
canım zaten şuan eşimi taktığım bile yok...
ama ben mutsuzum işte...
ben bayanım ilgi alaka istiyorum.....
ama yok...
tam tesi bizmki kendini nazlamak istiyor...
diyeceksinizki sende nazlama...
ben nazlamıyorum ama sevidiğimi hep belli ederim...
sevildiğini bilsin isterim...
ama o ruh gibi adamklava:
ben ona darılsam küssem o benden önce küser...hiç konuşmaz...
hep ben konuşurum...
bende onu sevdiğimden değilde sıkılırım artık bunalım gellir...
hemde annem çok yakın bizi görüp üzülsün istemiyorum...
canım yaşadıklarınız için çok geçmiş olsun...
çok şükür rabbime mutlu son oldu...
canım ya ben göz yaşlarımı hiç tutamam...sevinç acı sinir farketmez...hemen boşalır göz yaşlarım...
insan üzülünce onunla ilgilensin birileri sarılsın istiyor ama biizmki tam tersi eğer önü dönükse afedersin kıçını döner...
insan ister istemez takıyor...
şuan en çok taktığım ve sinir olduğum şey ne biliyormusun...
2 önce ne yaşadık yaşadık...
ve kendisi suçluydu...
kalabalık ortam çok birşey demedim ben ve küstüm...
o benden daha çok küstü...işten geliyor ne konuşma ne bişe...
sanki ben ona ne etmişim...
peki şu durumda ben hep ben düzeltcem bu durumu...
düzeltmesem nereye kadar...
hepinize iyi geceler kızlar[/QUO
sanada ii geceler cano
canım siizn içinde üzüldüm....hiç merak etme seninle beraber aynı şeyleri yaşayan birleri var
hepimiz başka hayatlar sürsekte aynı şeyleri palaşıyoruz sen evin bir kşesinde ağlarken ben belki bir köşesinde ağlıyorum eşime kalırsa neden ağlıyorum ağlamamalıyım boşveriim olur nasılsa neyim eksikk elinden geleni yapıyormuş bir dediğimi iki etmiyormuş daha ne istiyormuşum ama yetmior iştee akşam gelio saat 8 e uyumuş oluyo tv karşısındatedavi olmaya gidemedim ne kadar zor bu maddi imkansızlıklar.. off yaamafoldumbenmafoldumben fadiğim doluyum bir arkadaşım test sonuçları olumsuz cıkınca anladım seni dedi bana ne cekmişin 2 yıldır dedi ben 1 ay zor dayandım dedi ve tedaviye başlayacakalr... allah hayırlı eylesin :Saruboceq:ya sen fadiğim yada uzun yıllar bu derdi ceken arkadaşlarım sizler allah hepimizin sabrını artırsın
ALLAH GÖNLÜMÜZDEKİNİ HAKKIMIZDA HAYIRLI EYLESİN HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANIDA GÖNLÜMÜZEE RAZI EYLESİNN
sağol canım opuyorumnanaktaninşallah...fadiğim inş. senin küs kalmanla hatasını anlar canım
şimdiye kadar hep senin alttan almana alışmamıştır inş.
varya aynısı benimkide bana kuserr ama gecen cuma 2 yıl boyunca yapmadığımız kavgamızı yaptık hatta yapmadık sadece o bağırdı ben kaçtım kaçtıkca yanıma geldi bağırdı eften püften şeyler di sebebi ama beni cok kırdı öle böle deil 3 gun küs durdum hiç böle durmazdık kus .. neyse bu dayanamıyorum yeter artık diye geldi gelmeseydi eğer bırakıp memlekete gidecektim haketmediğim lafları sözleri duydum ha özür diledimi hayır ben dedim tamam uzatma dşyor bana kapat diyor bana ama hala içimde bir soğukluk var içimde
hepinize iyi geceler kızlar
İNŞ. CANIM İNŞ. SPERM ÇIKAR.CANU GÖNÜLDEN DUA EDYORUM RABBİM HAYIRLISINI VERSİN.RABBİM YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN.AMA SONUÇ OLUMSUZ ÇIKARSA KESİNLİKLE ÜZÜLMEK YOK TAMAM MI CANIM.AZOSPERM OLSA BİLE RABBİM OL DEYİNCE OLUR.HERŞEYİ NORMAL OLAN ARKADAŞLARDA VAR AMA OLMAYINCA OLMUYO.UNUTMAKİ KİMSE KENDİ MARİFETİYLE HAMİŞ OLMUYO.RABBİM VERİNCE OLUYO.
NAPALIM SABIR VE BOL BOL DUA.BAŞKA ÇAREMİZ YOK.BİZ ELİMİZDEN GELENİ YAPIYOZ TAKDİR DE ALLAHTAN.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nasılsın canım yalnızmısın bu saatte burda olduğuna göre iştemi eşin(
gÜnaydın kızlar
günaydın arkadaşlar allahım dualarınızı kabul etsin kucaklarını boş bırakmasın biran önce sizlerinde yüzünü güldürsün tedavideki arkadaşlarımıızın emeklerini boşa çıkarmasın pozitifi görsünler inşallah canlarım
günaydın kızlar dün geceki yazışmalarınızı okudumda yarama dokundunuz sanki beni anlatıyorsunuz bu erkeklrin hepsimi böyle yaaa bizde çok küseriz fadikçim seninki yanı başında benim eşim benden çok arkadaşlarına kocalık yapıyor verseler nerdeyse o işi:1hug: bile onlarla yapacak küssemde değişen bişey olmuyor adımı küsküs koymuş en son psikologa ihtiyacım oldugunu söyledi benim psikologa değil kocama ihtiyacım var bence psikologlog olan o çünkü 5 sene olcak hala evliliğe adapte olamadı herkesin evliliğinde sorun var yani kimse 4 4 lük yaşamıyor bunun tek nedeni anlayışsızlık biraz empati evliliği cennet bahçesine çevirir ama nerdeeeeeeee:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?