bugun rahım fılmı cekıldım cok sukur bu sorundanda kurtuldum tuplerım acık cıktı hersey normal mıhrımah sultan tıp merkezınde cekıldım hıc canım acımadı cok rahat gectı cok fafıf 30 sanıyeden daha az adet sancısı gıbı bır acı oluyor hıc korkulacak bırsey degılmıs cok normal bır cekımmıs eltıme sormustum o benı cok korkutmustu cok abartmıstı cekılcek olan arkadaslar varsa rahatca cektırsınler bence
teşekür ederim canım.ne okudun merak ettim şimdi nasıl satabilecekmişiz?yaban gülü çok güzel hepsi ellerine sağlık . dün burda okumuştum yaptıgınız el işlerini artık satabilecekmişsiniz sizin içinde çok iyi olur
slm kızlar......uzun zamandan beri merak ediyodum smhsmh doğum yapotımı diye yapmış oğluna kavuşmuş ben daha yeni gördüm oda tesadüfen başka topikte ne güzel oda nne oldu darısı sevcanın caneylomun canzinin cornellanın canisonun casperın başına inşallah onlarda hayırlısıyla kurtulurlar bebişlerini kucaklarına alırlar .....başka hamile varsa alınmasın aklıma gelmedi yaaa onlarda hayırlısıyla doğum yapsınlar inşallahhhhhhh.........
yabangülüm ellerine sağlık canım..........
fadikçim eşin üzmüş seni allah sana bol bol sabır ve duyarsız eşine dayanma gücü versin diyorum inşallah düzelir aranız sizi birbirinize daha çok kenetleyecek bebeğinize kavuşursunuz canım rabbim bu üzüntülerinin karşıçığını inşallah hayırlı bir evlatla mükafatlandırır......
kızlar günaydın öncelikle allah hepinizin dualarını kabul etsin ve gönlünüze göre versin . sizlerde en kısa zamanda anne olursunuz inşallah . bizde bu sıkıntılar yüzünden 7 yıl bekledik 3 kere tüpbebek denedik. eşimin sperm sayısı azdı ve hareketsizlik. şekil bozukluğu vardı . 2 kere denedik olmadı . üçüncü denememizden önce doktor bir arkadaşımızın tavsiyesiyle destek ilaçlar kullandık .ben hernekadar inanmasamda eşim inandı bi eczaneden getirttik. ilaçlar bittikten sonra tekrar denemeye karar verdik . sperm sayısıda artmıştı normalde milyon civarındayken 5 ilyonlara falan çıktı . ilaçlarmı etkiliydi eşimin inancımı valla bilemedim ama tabiki şanşımızda arttı işlemler sonrasında 19 haziran 2008 de transfer oldu 10 şubatta üçüz bebeklerime kavuştum )))) sizinle paylaşmak istedim malum dert dünyası her bilgide bi hayır vardır . denemek isteyenler olabilir belki
can iso nasılsın canım
nasıl gidiyor hamilelik
yabangulum benim onlari alacak bebegim yok ki mafoldumben
yabangulum benim onlari alacak bebegim yok ki mafoldumben
kıslaaaarr kocişleri çekiştirmişsinizaklinialirimsmile
Şaka bir yana Allah sabır versin hepinize,
Erkekler bayanlar kadar hassas olamıyo herzaman,
Çok şükür Rabbime ben 1 buçuk yıllık evliyim ama hiç bir konuda eşimin anlayışsızlığını, kavgasını görmedim,
bana bir kere bile sesini yükseltmemiştir sağolsun
bırak kavgayı, tartışmamız bile olmaz,(Allah razı olsun)
evliliğimizin 3.ayından itibaren tedaviye başladık,
çok zor ve sıkıntılı günler geçirdik,
benimle üzüldü, benimle sevindi, en zor günlerimizde bile birbirimizin hep yanında olduk,
hep anladık birbirimizi,
Rabbim sonuna kadar hiç bozmasın inşallah
Allahım evliliğinde sıkıntı yaşayanlarında yardımcısı olsun canlarım:Saruboceq:
canım benim benimde yok bebeğim ama örüyorum işte.elbet bir gün olur üzülme:teselli:
canım yaaaa üzülme :teselli: Rabbim en kısa zamanda gönderir inşallah bebeğini, :ecrin_bebek:
ozaman ne patikler öreriz ona birlikte:hulya: :hulya: :hulya:
canım benim benimde yok bebeğim ama örüyorum işte.elbet bir gün olur üzülme:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?