kizlar birsey soracam
ya benim adetime az kaldi ayaklarim agriyor
sizce birsey olabilir mi
inanin herseyi buna bagliyoruz ya
hapsursak bile acaba diye dusunuyoruz
canım hiç bilmiyorum. benim adet olacağımda kasıklarımdan ayaklarıma kadar vururdu sancı çok sancılı geçerdi benim adetlerim . ama daha önce ağrırmıydı senin canım herkesde farklı farklı oluyo inşallah bir işarettir canımopuyorumnanaktan
kizlar birsey soracam
sizce birsey olabilir mi
GÜNAYDIN CANIM İYİSİNDİR İNŞ.
CANIM BENİM BENDE ADET OLMAYA YAKIN BACAKLARIM ACAYİP BİR ŞEKİLDE SIZLAR.AMA SENDEKİ DE AYNI ŞEYMİ BİLMEM.
HADİ BAKALIM İNŞ. DEDİĞİN GİBİDİRsüprizzzzzsüprizzzzz.:ecrin_bebek:RABBİM UMUTLARIMIZI BOŞA ÇIKARMASIN.:içelim::içelim::içelim:
ya yok adetime daha bir hafta var ama ayaklarim cok agriyor
ozelliklede sol ayagim
ya inan cok korkuyorum yine hayal kirikligi olur diye
rabbim yuzume baksin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
insallahcanim ya
ya benim dahaonce hic ayagim agrimazdi bu ilk bu yuzden sasirdim
allahim yuzume baksin
dua edin ya belki bu ay benim gonlumdeki olur
inşallah canım hayal kırıklığı olmaz. allah hakkında hayırlısını versin canım benim.
ayyyy ne güzel patiklerdi onlar ellerine sağlık canım ya. maşallah ne marifetlisin. zaman gelecek kendi bebişin için yapacaksın canım hiç merak etme. rabbim çok büyük mutlaka gönderecektir mucizeni canımopuyorumnanaktan
HERKESE KOCAMAN GUNAYDINNN NASILSINIZ KISLARR yerimsenibenolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
CASPERCİM NASI GİDİYOR HAMİLELİK ALLAH HAYIRLA VERSİN KUCAĞINA RABBİM İNNŞALLAH CANIM :Saruboceq:
dualarımız seninle canım. :Saruboceq:
insallahcanim ya
ya benim dahaonce hic ayagim agrimazdi bu ilk bu yuzden sasirdim
allahim yuzume baksin
dua edin ya belki bu ay benim gonlumdeki olur
kizlar birsey soracam
sizce birsey olabilir mi
kızlar günaydın öncelikle allah hepinizin dualarını kabul etsin ve gönlünüze göre versin . Sizlerde en kısa zamanda anne olursunuz inşallah . Bizde bu sıkıntılar yüzünden 7 yıl bekledik 3 kere tüpbebek denedik. Eşimin sperm sayısı azdı ve hareketsizlik. şekil bozukluğu vardı . 2 kere denedik olmadı . üçüncü denememizden önce doktor bir arkadaşımızın tavsiyesiyle destek ilaçlar kullandık .ben hernekadar inanmasamda eşim inandı bi eczaneden getirttik. Ilaçlar bittikten sonra tekrar denemeye karar verdik . Sperm sayısıda artmıştı normalde milyon civarındayken 5 ilyonlara falan çıktı . Ilaçlarmı etkiliydi eşimin inancımı valla bilemedim ama tabiki şanşımızda arttı işlemler sonrasında 19 haziran 2008 de transfer oldu 10 şubatta üçüz bebeklerime kavuştum )))) sizinle paylaşmak istedim malum dert dünyası her bilgide bi hayır vardır . Denemek isteyenler olabilir belki
günaydın arkadaşlar allahım dualarınızı kabul etsin kucaklarını boş bırakmasın biran önce sizlerinde yüzünü güldürsün tedavideki arkadaşlarımıızın emeklerini boşa çıkarmasın pozitifi görsünler inşallah canlarım
DUALARIM SENİNLE CANIM:Saruboceq::Saruboceq:
günaydın kızlar dün geceki yazışmalarınızı okudumda yarama dokundunuz sanki beni anlatıyorsunuz bu erkeklrin hepsimi böyle yaaa bizde çok küseriz fadikçim seninki yanı başında benim eşim benden çok arkadaşlarına kocalık yapıyor verseler nerdeyse o işi:1hug: Bile onlarla yapacak küssemde değişen bişey olmuyor adımı küsküs koymuş en son psikologa ihtiyacım oldugunu söyledi benim psikologa değil kocama ihtiyacım var bence psikologlog olan o çünkü 5 sene olcak hala evliliğe adapte olamadı herkesin evliliğinde sorun var yani kimse 4 4 lük yaşamıyor bunun tek nedeni anlayışsızlık biraz empati evliliği cennet bahçesine çevirir ama nerdeeeeeeee:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?