Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
harzemim duaların için teşekkür ederim canım. aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bizler hayırlısı ile bir doğuralım bu seferde bizler sizlerin gününü sayıp doğumlarınızı bekliyecez canım

kizlar birsey soracam
ya benim adetime az kaldi ayaklarim agriyor
sizce birsey olabilir mi
inanin herseyi buna bagliyoruz ya
hapsursak bile acaba diye dusunuyoruz

dünkü konu koçişlermiş ha kızlar iyi çekiştirmişsiniz.

bizde de ara sıra olur ama çok sık değil. koçiş küsmeyide hiç sevmez aksine küsen ben olurum bazen nazlanır ama 1 saat bile küs kalamayız. zor durum allah yardımcınız olsun kızlar.

her evde başka başka şekilde sorunlar oluyo kocişlerde maşallah nazlı oluyolar. ama bide şöyle bişi var kaçan kovalanır misali. bu bir çok erkekde doğru çıkıyo. koçişlerin üstüne düşüldümü hemen şımarıveriyolar huysuzlanıyolar ama ilki alaka bir kesilsin bu sefer kendileri kovalıyolar. ben denemiştim kızlar doğru bazı arkadaşlarımda uyguladığında doğru çıkıyo valla. ama biz bayanlar sevgimizi saklamakda zorlanıyoruz.hemen gevşeyiveriyoruz. aslında zaten bizler kolay günler geçirmiyoruz bebek nedeniyle biraz anlayışlı olsalar ne olur. ama onlar erkek ya. neyse oluruna bırakmaya çalışın canlarım

kizlar birsey soracam
sizce birsey olabilir mi

canım hiç bilmiyorum. benim adet olacağımda kasıklarımdan ayaklarıma kadar vururdu sancı çok sancılı geçerdi benim adetlerim . ama daha önce ağrırmıydı senin canım herkesde farklı farklı oluyo inşallah bir işarettir canımopuyorumnanaktan

ya yok adetime daha bir hafta var ama ayaklarim cok agriyor
ozelliklede sol ayagim
ya inan cok korkuyorum yine hayal kirikligi olur diye
rabbim yuzume baksin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kizlar birsey soracam
sizce birsey olabilir mi

GÜNAYDIN CANIM İYİSİNDİR İNŞ.

CANIM BENİM BENDE ADET OLMAYA YAKIN BACAKLARIM ACAYİP BİR ŞEKİLDE SIZLAR.AMA SENDEKİ DE AYNI ŞEYMİ BİLMEM.

HADİ BAKALIM İNŞ. DEDİĞİN GİBİDİRsüprizzzzzsüprizzzzz.:ecrin_bebek:RABBİM UMUTLARIMIZI BOŞA ÇIKARMASIN.:içelim::içelim::içelim:

sevcanım kavuşmaya bir hafta kalmış canım. allah hayırlı doğumlar versin sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın inşallah.

insallahcanim ya
ya benim dahaonce hic ayagim agrimazdi bu ilk bu yuzden sasirdim
allahim yuzume baksin
dua edin ya belki bu ay benim gonlumdeki olur

teşekür ederim canım.işallah hayırlısı olsun.:Saruboceqpuyorumnanaktan

HERKESE KOCAMAN GUNAYDINNN NASILSINIZ KISLARR yerimsenibenolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

CASPERCİM NASI GİDİYOR HAMİLELİK ALLAH HAYIRLA VERSİN KUCAĞINA RABBİM İNNŞALLAH CANIM :Saruboceq:

amin canım sağol iyi gidiyor çok şükür inşallahda böyle gider hep. sizlerinde peşimizden gelmeniz için sürekli dua ediyoruz canım.

kizlar birsey soracam
sizce birsey olabilir mi

canım benim adetime bir kaç gün kala bacaklarım da agrı çok şidetli mide bulantısı falan olur

canım yyaaaaaaaaa
allah analı babalı büyüsünler sağlıcakla

canım allah razı olsun
yüreğine sağlık

aman yyaaaaaaa
her helde hapsi aynı
gerçekten biz erkeklerle aynı dünyadan değiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…