- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
yemiyosan bir veya 2 kilo verirsin merak etme canım saten yediklerimizin yarısını yesek veririz yaa ama işte boğazımızı tutabilmek önemlii olan
hayırlı cumalar kızlar..
iyiyim sendenne haber
canim senin kilon cok yokmus ki ama 5 kiloyuda koalylikla atarsin insallahcanım kolay gelsin bende diyete başladım 4.5 kilo kadar fazlam var subat gibi tedaviye başlayacağız inşş veirim o zamana kadar
canım sonuçlar iyi bendece
gunaydin topikin guzel anneler ve anne adaylari
ya kizlar bende zayiflamak istiyorum
sizler nasil yapiyorsunuz zayiflamak icinneler yapiyorsunuz
slm kızlar ne var ne yok???opuyorumnanaktan
ben birkaç gündür rahatsızdım
dün doktora gittim
geçen ay idrar testi yaptırmıştımda kum çıkmıştı
ama 3 ayım dolmadığı için doktorum ilaç vermemişti
dün yine rahatsızlanınca gittim bi test daha yaptırdım
çok şükür kum gözükmüyo enfeksiyon falanda yok
ama bebişin biri aşağıya inmiş
idrar torbasının üstünde yatıyomuş yaramazakannehir
doktor yatacaksın yürümek ve aşırı hareket yok dedi
oyüzden buaralar fazla giremicem sabahları uğrar geçmişe bakarım
biraz yatayım da şu kız yukarı çıkıversin ozaman gelirim
çok kaynatmayın haa aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Merhaba hanımlar,
Biz de 2009 un mayısından bu yana varikosel problemiyle uğraşıyoruz. 2 senelik evli olduğumuz için artık çocuk vaktinin gelmiş olduğunu düşünüp harekete geçmemizle ortaya çıkan durum :sinifsinif:
Ben de bir problem yok çok şükür,ama eşimin 1.3 milyon olan sperm sayısı hamile kalmak için çok düşük. Hepinizin yaşadığını düşündüğüm travmayı biz uzun bi süre yaşadık,eşimin durumu kabullenmesi oldukça zor ve uzun sürdü. ''senin de çocuk sahibi olmaya hakkın var,istersen ayrılalım '' bile dedi,düşünün artık...
Dün bahçelievler de özel bir hastaneye gittik,ameliyat tarihi için,spermiogram testini yenilemek gerek ameliyat öncesi dedi. C.tesi için randevu aldık,ama ameliyat için öngörülen ücret oldukça yüksek,en azından şuan bizi aşıyor.2,300 civarı. anadolu yakasında bildiğiniz,önereceğiniz,uygun bir hastane var mı? ameliyat sonrası neler yaşadınız,lütfen paylaşır mısınız :gitme:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkese hayırlı cumalar
sanada hayırlı cumalar caspercım bak sevcan doğurmuşş darısı sana sen de hayırla kurtul inşallah tabii can iso sende hayırla alın bebişlerinizi kucağınızaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?