hihoyyytmerhaba kızlar sevcan mesaj attı şimdi erenine kavuşmuş sabah 8de olmuş almış yavrusunu kucağına hepinize söylememi istedi darısı tüm annelerin başına
rabbim bizlerede bu duyguyu tatmayı nasip etsin
:ecrin_bebek:
hihoyyythihoyyyt:teytey::teytey: HOŞGELDİN EREN BEBEK
Merhaba Kızlar,
Grip oldum ben çok pis ,oyüzden giremedim doğru dürüst
Herkese allah aile içi sorunlarında sabır versin,dışardaki sorunlar gibi kapıyı kapatınca dışarda kalmıyorlar maalesef
Caneylom daha buralardasın maşallah yaffff:)
Minoşcum,bence de değerleriniz süper çıkmış canım
Herkesi öpüyorum...
melony, aa1, ayse57, aşk_meleği+, can_iso, casper33+, minos+, mrs.gizmo
baya kalabalıklaştı yeteeer nerdesin yaa sen gittin doldu walla gel hadiiii
hihoyyytmerhaba kızlar sevcan mesaj attı şimdi erenine kavuşmuş sabah 8de olmuş almış yavrusunu kucağına hepinize söylememi istedi darısı tüm annelerin başına
geçmiş olsun canım...Merhaba Kızlar,
Grip oldum ben çok pis ,oyüzden giremedim doğru dürüst
Herkese allah aile içi sorunlarında sabır versin,dışardaki sorunlar gibi kapıyı kapatınca dışarda kalmıyorlar maalesef
Caneylom daha buralardasın maşallah yaffff:)
Minoşcum,bence de değerleriniz süper çıkmış canım
Herkesi öpüyorum...
merhaba kızlar nasılsınız anlaşılan kaynanalar kayınpederler konuşuluyor rabbim bu sıkıntılara maruz kalan arkdaşlarıma sabır versin yüce rabbim görüyor siz canınızı sıkmayın
kızlar günler yaklaştıkça bende de ufak ufak heycan var sanki adet olcakmış ggibi hissediyorum kendimi ama biryanımda neden olmasın diyo kısmet artık çatlatma iğnesinden nekdar süre sonra adet olunuyorki bileniniz varmı
davete icabet etmek lazım herkese merhaba
oooo sonunda yazdın demek...
hadi hoşgeldin bakalım....
anlat bakalım sizin sorun ne...
sorun olmasa biizm topiğe takılmassın her halde...
oooo sonunda yazdın demek...
benim 3 aşılam ve 2 tüp bebek denemem var. Evliliğimizin 7. senesine girdik. Erkek infertilitesi olduğu için bir süredir araştırma yapıyorum. Hareket ve morfoloji bozukluğu var.Umarım bu sene hepimizin dilği gerçek our.
geçmiş olsun...listeye beni de eklersen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?