Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ozbüyücüsü geçmiş olsun canım. canım benim eşimde 10 ocak 2008 tarihinde çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.bizde mersin tıp fakültesinde özel bölümde bir doktora yaptırmıştık doktorumuz çok iyiydi. ameliyat öncesi 4 milyondu ameliyattan 1 yıl sonra 65 milyon oldu ama geri 12 milyon düşmüştü. 4 ay öncede hala 12 milyondu canım. bizdende doktor o zaman 1 milyar istemişti.

ameliyat kolay canım lokal anestezi ile yapılıyo 1 gece hastanede yattı eve çıktık sonra. 3 gün kadarda evde yattı sonra işine döndü.ameliyat sonrası 1 ay kadar ağır bişiler kaldırmıyacak ani haraket yapmayacak falan zaten doktor söylüyo yapılacak ve yapılmayacakları.

bide aklında olsun canım ameliyat olurken mikro olanı var ondan yapılırsa tekrar etmiyomuş canım

:lepi: :lepi: :lepi: allahım ne güzel haber bu böyle
çok sevindim canım ya kavuşmuş demek bebişine
darısı hepimizin başına kıslar:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

benim esimde ameliyat olacak; turkiyede doktora gitmisitik orda buldular, ve acik ameliyat olmasini tavsiye etti, eger lazerle olursa tekrarlar dedi,
belcikaya dondugumuzde urologa gittik o'da aynisini soyledi, lazerle varikosel ameliyati artik hic yapilmiyomus

Merhaba Kızlar,
Grip oldum ben çok pis ,oyüzden giremedim doğru dürüst
Herkese allah aile içi sorunlarında sabır versin,dışardaki sorunlar gibi kapıyı kapatınca dışarda kalmıyorlar maalesef
Caneylom daha buralardasın maşallah yaffff:)
Minoşcum,bence de değerleriniz süper çıkmış canım
Herkesi öpüyorum...

geçmiş olsunn dikkat et bayan gizmokaydirigubbakcemile3

melony, aa1, ayse57, aşk_meleği+, can_iso, casper33+, minos+, mrs.gizmo

baya kalabalıklaştı yeteeer nerdesin yaa sen gittin doldu walla gel hadiiii

evet yyaaaaaaaaaa
ben gitmişim siz çoşmuşsunuz

HOŞ GELDİN EREN BEBEK
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN:Saruboceq::Saruboceq:
SEVCANIN GÖZÜ AYDIN OLSUN zemuszemuszemuszemuszemuszemus

Oh oh ne güzel bir haber:)
Sevcancım hayırlı olsun canım. allah analı babalı büyütsün inşallah. darısı tüm isteyenlere:lepi:

geçmiş olsun canım...
tüh şimdi ilaçta alamassın...
bol bol dinlen dikkat et kendineopuyorumnanaktan

hoşgelmiş eren bebekopuyorumnanaktan

14 gun sonra adetin gelir canim insallah gelmezdeee
allah anali babali buyutsun ins
hosgelmis eren bebek bahti guzel olsun:Saruboceq:

aa1 cok merak uyandirdin bizde
hep okuyorsun ama yazmiyorsun disardanda okyabilirdin bir yil once uye olmusun ama aramiza gelmiyorsun yazsana birseyler

AYYYYYYYYYY
canım SEVCAN'ım benim.
maşallah erkekimize.
Allah analı babalı, hayırlı bir ömür versiiiiinnnn.:sm_cool:

oooo sonunda yazdın demek...
hadi hoşgeldin bakalım....
anlat bakalım sizin sorun ne...
sorun olmasa biizm topiğe takılmassın her halde...
benim 3 aşılam ve 2 tüp bebek denemem var. Evliliğimizin 7. senesine girdik. Erkek infertilitesi olduğu için bir süredir araştırma yapıyorum. Hareket ve morfoloji bozukluğu var.Umarım bu sene hepimizin dilği gerçek our.

ileri hızlı %5 ve morfoloji %0-%1 gibi değerler çıkıyor. Bizim değerlerimiz çok iç açıcı değil.Ama elimizden ne geliyorsa yapacağız. Umarım 2010 hepimizi dileğimize kavuşturur.

listeye beni de eklersen sevinirim
geçmiş olsun...
hoşgeldin aramızaa.s.
tamam senide ekleriyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…