Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

super canim cok sevindim
insallah kilo vermeyede devam edersin ve bu arada bebegin seni bulur
pes etme devam et masallah cok iyi verdin valla

selam sana demistim
senin durumunda olana ben varim benimde 20 ye yakin yumurta kaldi bende adetle gidicek demisti benim drum merak etme giderler zarari olmaz yani
gecmis olsun

geçmiş olsun canım....

demek aşılama da iptal oldu...canım ne desek boş olmayınca olmuyor...
allah yardımcın olsun...

bu arada eski adın umutsuuz du değilmi...

teşşekr edrm cnm haklıısn amin cümlemizin yardmcısı olsn bakalm napıcaz....hayrılısı olsna.sevet cnm ben umutsuzz

benim boyum 1.60,kısa olduğum için şişkoyum.evlendiğimde 57 kiloydum.artık 75 kiloyum,bu gidişe bir dur demek için ip atlamaya başladım dünhihoyyyt

ama seninki kayde değer bir kilo değilmişde ondan canım efet biraz dikkat etmek lazım aslındaa başla başla bende yürüyüşe başlıcamkaydirigubbakcemile

eşinin sonuçları gusel canım ya inşallah bu inanç sayesinde allah bebişini sana verecek darısı başıma kilo için diyorum benimde 10 kilo gibi bir fazlam varda canım

oy oy 30 yumurtaa :1shok::1shok: doktorun bişe demedimi sana canım yaa ne alaka yarayı aç ortada bırak yok böle bişe ohaoldumsmile

eşinin sonuçları gusel canım ya inşallah bu inanç sayesinde allah bebişini sana verecek darısı başıma kilo için diyorum benimde 10 kilo gibi bir fazlam varda canım

insallah canim insallah
Allah hepimize nasip etsin
kilo cogu kadinin sorunu sanirim

merhaba kızlar nasılsınız anlaşılan kaynanalar kayınpederler konuşuluyor rabbim bu sıkıntılara maruz kalan arkdaşlarıma sabır versin yüce rabbim görüyor siz canınızı sıkmayın
kızlar günler yaklaştıkça bende de ufak ufak heycan var sanki adet olcakmış ggibi hissediyorum kendimi ama biryanımda neden olmasın diyo kısmet artık çatlatma iğnesinden nekdar süre sonra adet olunuyorki bileniniz varmı

yok canım hiç onlara takılıpta bu güzel günlerimi mahvedermiyim bu kadar yıldan sonra ilk defa hamileyim ve bi daha olurmuyum oda meçhul hamileliğimn tadını kaçırmaya onların gücü yetmez izin vermem ama doğumun tadını kaçırmazlar inşallah neyse ya herşey olacağına varır ne diyelim ... canım keşke sende takmasaydın okadar sonuçta kaç defa hamile kalmak nasip olcakkibilmiyorumkismile

geçmiş olsun canım

canım kolay gelsin bende diyete başladım 4.5 kilo kadar fazlam var subat gibi tedaviye başlayacağız inşş veirim o zamana kadar

canım sonuçlar iyi bendece

gunaydin topikin guzel anneler ve anne adaylari

ya kizlar bende zayiflamak istiyorum
sizler nasil yapiyorsunuz zayiflamak icinneler yapiyorsunuz

hayrılı cumalar
rabim açılan ellerimizi boş çevirmesin
dualarımızı kabul etsin
göbüşlerimizi ve kucaklarımızı doldursun
herkesin gönlünden geçeni naspi etsin
sağlık huzur versin
bizleri küçük mucizelerimzle ödülendirsin
iinnşşşşşşşşşşşşşşşş

gunaydin topikin guzel anneler ve anne adaylari

ya kizlar bende zayiflamak istiyorum
sizler nasil yapiyorsunuz zayiflamak icinneler yapiyorsunuz

BU GÜN 3. GÜN AÇIM VALLA
:roflol::roflol::roflol:

CANIM BEN BOL BOL SEBZE YİYORUM HAŞLANMIŞ SADECE EKMEK YEMİYORUM O KADAR ÇOK YÜKLENMİYORUM KENDİME
ZATEM 5 KİLO VERECEĞİM

kızlar normalde aşılama yaptıran coğu insan kanaması bel ağrısı şişkinlik oldu diyolar ama bende banamısın demedi hiç birşey hisstmedim aşılama yapılırkende aşılama sonrasıda bi damla sperm dışarı cıkmadı bu normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…