merhaba kizlar nasilsiniz
bu gun doktora gittik verdigim kilolari iyi buldu kendimi cok hirpalamami soyledi
ama yine 10 kg vermem sart sonra doktora telefon acip haber vericez sonrasida tedavi insallah
adet olmadigimi soyledim ilaca ragmen kan testine gidicem yarin hamile olmadigim garantilendigindede 10 gun sonra duphastona basliycam tekrardan
esimde test yaptirdi 73 milyon toplamda cikti
milimde 21 milyon sanirim doktorlar toplami pek onemsemiyorlar esime ml deki sayinin onemli oldugunu soylemis
hareketli sprem %30 az hareketli %10 morfoloji %15 krugere gore
cok super olmassada gayet iyi geldi sonuclar bana
sukurler olsun
selam ben geldim doktora gittiim hiçbir gelişim yok....:umursamaz: aynı duruorlar öle..yapıstılar bana:umursamaz: üstelik 30a yakın yumurta olmuseyvahedigeldismile cok vahim durum nası olucak bilmiorum asılama iptal oldu ben saglıgıma dönmek ve baska bişe düşünmemek istiorum artıkboshayallersmile yeter.....30adet yumurta nası atıcam kızlar bişe söleyin yardım edin böle olan varmı aranızda...fartual vericekmiş...kist olma ihtmlide var dimi kızlar...napıcam ben cok kötüyümboshayallersmile
geçmiş olsun canım....
demek aşılama da iptal oldu...canım ne desek boş olmayınca olmuyor...
allah yardımcın olsun...
bu arada eski adın umutsuuz du değilmi...
super canim cok sevindim
insallah kilo vermeyede devam edersin ve bu arada bebegin seni bulur
pes etme devam et masallah cok iyi verdin valla
arkamahalle haklsn cnm adetle atarmıyım bunları sanada fartual verdimi doktor
yok canim adetim kendi gelmisti benim atilmistir onunla birlikte demisti drum hatta bakmadi bile
bu ayda nasipse tekrar basliyorum tedaviye
benim boyum 1.60,kısa olduğum için şişkoyum.evlendiğimde 57 kiloydum.artık 75 kiloyum,bu gidişe bir dur demek için ip atlamaya başladım dünhihoyyyt
bu gun doktora gittik verdigim kilolari iyi buldu kendimi cok hirpalamami soyledi
ama yine 10 kg vermem sart sonra doktora telefon acip haber vericez sonrasida tedavi insallah
adet olmadigimi soyledim ilaca ragmen kan testine gidicem yarin hamile olmadigim garantilendigindede 10 gun sonra duphastona basliycam tekrardan
milimde 21 milyon sanirim doktorlar toplami pek onemsemiyorlar esime ml deki sayinin onemli oldugunu soylemis
sukurler olsun
selam ben geldim doktora gittiim hiçbir gelişim yok....:umursamaz: aynı duruorlar öle..yapıstılar bana:umursamaz: üstelik 30a yakın yumurta olmuseyvahedigeldismile cok vahim durum nası olucak bilmiorum asılama iptal oldu ben saglıgıma dönmek ve baska bişe düşünmemek istiorum artıkboshayallersmile yeter.....30adet yumurta nası atıcam kızlar bişe söleyin yardım edin böle olan varmı aranızda...fartual vericekmiş...kist olma ihtmlide var dimi kızlar...napıcam ben cok kötüyümboshayallersmile
inş sonuc alrsn cnm:Saruboceq::Saruboceq:
eşinin sonuçları gusel canım ya inşallah bu inanç sayesinde allah bebişini sana verecek darısı başıma kilo için diyorum benimde 10 kilo gibi bir fazlam varda canım
aman yaa hamileyken bile rahat bırakmıyolar insanı alsanaalsanasmileben o kadar sıkınlmıştımki kurdeşen döktüm o kadar ugraştım hamile kalmak için ama zerre kadar keyfini yaşayamadım geriye baktığımda 9 ayı unutmak istiyorum rabbim hepsini ıslah etsin sen üzülme sonra üzüldüğüne yanarsın a.s.
[sıze="2"]selam ben geldim doktora gittiim hiçbir gelişim yok....:umursamaz: Aynı duruorlar öle..yapıstılar bana:umursamaz: üstelik 30a yakın yumurta olmuseyvahedigeldismile cok vahim durum nası olucak bilmiorum asılama iptal oldu ben saglıgıma dönmek ve baska bişe düşünmemek istiorum artıkboshayallersmile yeter.....30adet yumurta nası atıcam kızlar bişe söleyin yardım edin böle olan varmı aranızda...fartual vericekmiş...kist olma ihtmlide var dimi kızlar...napıcam ben cok kötüyümboshayallersmile[/sıze]
sukurler olsun
gunaydin topikin guzel anneler ve anne adaylari
ya kizlar bende zayiflamak istiyorum
sizler nasil yapiyorsunuz zayiflamak icinneler yapiyorsunuz
günaydınlar kızlar gününüz aydın göbişiniz dolu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?