Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar herkese merhaba.bizde de sorun erkek infertilitesi.sayı 13 milyon civarında değişiyor.ama morfoloji sıfır çıkıyor hep.genetik testte debir sorun yok fakat morfoloji kafamı karıştıyor.lütfen bildiklerinizi benimle paylaşır mısınız?

hoşgeldin canım...

morfoloji için ne desem bilemiyorum...
bu konuda çok bilgimde yok....

korkma anacımolumunekankayizsmileben buralardayım...

ay kızlar bu sıra oyunlara çok takılıyorum...
aslında evde işlerimde var:sinifsinif:
ay bunlar bağımlılık yapıyor:bbo:

ay fadikcim sorma bende bir gün kocişle papaz olcamda ne zaman bilmiyorum hep bu oyunlar yüzünden yaklava:

slm kızlar.kaçtır kimseyle karşılaşamıyorum ya.nerelerdesiniz.ben buralarda yalnız kaldım.aaaah aah.

YALNIZIM DOSTLARIM YALNIZIM.senağlamasenağlamasenağlama:1no2::1no2:

iyi geceler kızlar............

topiğe girdim çok güzel bir haberle karşılaştım sevcan doğum yapmış..........
rabbim onada eşinede bebeğinede hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu bir yaşam nasip eylesin inşallahhhhhhhhhh.............

ayşe57 canım ameliyat olmuşsun çok çok geçmiş olsun ........

kızlarrrrr benmi rastlamıyorum yoksa balkafamı uğramıyor topiğe epeydir merak ettiydimde heeeee bide liyadora yoktur piyasada ne oldu bunlara yahu :uhm:

Alıntı:
EKİNTOSkullanıcısından alıntı
arkadaşlar herkese merhaba.bizde de sorun erkek infertilitesi.sayı 13 milyon civarında değişiyor.ama morfoloji sıfır çıkıyor hep.genetik testte debir sorun yok fakat morfoloji kafamı karıştıyor.lütfen bildiklerinizi benimle paylaşır mısınız

CANIM MORFOLOJİ DENEN İLLET BAŞ BELASI BİŞEY.ONDAN KURTULMAK PEK KOLAY OLMUYO.TABİ BU HERKESTE AYNI DEĞİL.İNŞ TEZ ZAMANDA HEPİMİZ KURTULURUZ.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.AMİİİİNN.:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
ay fadikcim sorma bende bir gün kocişle papaz olcamda ne zaman bilmiyorum hep bu oyunlar yüzünden yaklava:
sorma canım felaket bağımlılık yapıyor...
işim olmasa neğse ama...
ahh ahhh...

slm kızlar.kaçtır kimseyle karşılaşamıyorum ya.nerelerdesiniz.ben buralarda yalnız kaldım.aaaah aah.

YALNIZIM DOSTLARIM YALNIZIM.senağlamasenağlamasenağlama:1no2::1no2:
niye yanlız olasın canım....
biz varızopuyorumnanaktan
ama şimdili çıkmam lazım...
sonra görüşürüzopuyorumnanaktan

hoşgeldin şekera.s.
ikiside kapsaam alanı dışında...
liyadorayı bilmiyorum ama balkafalı üyeliğini sildireceğinden bahsetmiş eski mesajlarında...
yeni üyelik alcakmış...

umudunukaybetmecanım adet olcam diyodun.oldun mu gelen giden yok mu.inş olmaz da hayırlı haberler verirsin bizlere.

niye yanlız olasın canım....
biz varızopuyorumnanaktan
ama şimdili çıkmam lazım...
sonra görüşürüzopuyorumnanaktan

BAK YALNIZIM İŞTE.SENDE FİŞT DER GİBİ YAZDIN GİTTİN:gitme::gitme::gitme: .:1no2::1no2:AAAAH AH BEN AĞLAMAYIM DA KİMLER AĞLASIN.
YALNIZIM DOSTLARIM YALNIZIM YALNIZ.İNSANIN İÇİNDEKİ YALNIZLIK KİMSEYLE PAYLAŞILMIYO Kİ.O KADAR MİSAFİR GELİ GİDİ HİÇ FARKETMİ.GELEN MİSAFİR İLLAKİ ÇOLUĞUNDAN ÇOCUĞUNDAN BAHSEDİYO,BENİM DE YÜREĞİM YANIYO YANIYO KÜL OLUYO.RABBİM TEZ ZAMANDA İNŞ MELEKLERİMİZİ GÖNDERİRDE BU YALNIZLIĞIMIZ SON BULUR.BÖYLELİKLE BİZİM DEKONUŞACAK BİŞEYLERİMİZ OLUR.BAZEN ŞU İÇİM ÖYLE Bİ YANIYOKİ YANİ TARİFEDECEK KELİME BULAMIYORUM.
RABBİM SABIR VER DAYANMA GÜCÜ VER.İNŞ.
BUNDAN AŞAĞISINA DÜŞÜRME YARABBİM.ŞÜKÜRLER OLSUN SANA YARABBİM.:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar. iyi pazarlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

herkes uyuyomu ne pirelendiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yada koçişleri aldınız yanınıza:jeyyar: neyse rahatsız etmeyeyim ben işinize bakın sessizce kaçarım ben :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…