Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kimmis o kizim acik acik yazda herkes gorsun kendide gorsunkaydirigubbakcemile3

Selam Kızlar,
Ne var ne yok?
Çarşamba günü test sonucumu öğrenicem biraz gerginim sanırım...
Caspercım geçmiş olsun,dikkat et kendine...
Harzem kimmiş bu yaaa,niye böyle şeyler yapar ki insan?

Canisocum geçmiş olsunnn yaaaa,dikkat et kendine,dualarımız seninle canım
Biran önce herşey yoluna girer inşallah:Saruboceq:

kızlar yaa ezelin tekarı var bugun yeni bölüm deilmişşakannehir

neyse kızlar bişe sorcamm ben bu ayki adetim 2 gun erken geldi normal 28 29 gun olurum 26 sında geldi
ilk geldi tamam olcam dedim 2 gunun bişe gelmedi sonra 28. gun gelmeye başladı normalde 6. gun biter benimki ama bugun 8. gunum ve kahverengi ve küçücük parçalar şeklinde gelmeye devam ediyorr ne bu yaa anlamadım ilk defa oldu bu bende bu haftam biraz biraz deil baya stresli geçti ondanmıı yok 5 gundur diyet yapıorum ondan mı anlamadın bu ay cok duzensiz oldum ama perşembeye kadar gecmesse dr gideyim diyorumm

bu arada doktorum la konuştum 6 subat subat adet tarihim 7 si veya 5 de olabilir başlıyacağız adetin olduğun ilk gun ara dedi bir kontrol edelim dedii bakalım hayırlıs arkadaşalr

Son düzenleme:
Selam Kızlar,
Ne var ne yok?

bu ay hamiş ayı 2 gundur en yakınlarımdan hamiş haberi alıyorum inşallah rabbim nasip ederde senin de iyi haberlerini alırızz canımmm:Saruboceq::Saruboceq:

melonicim haberler doğru ise ezel kanal değiştirmiş bundan sonraki bölümler atv ye geçecekmiş ondan yeni bölüm yok sanırım

canım benim pek bilgim yok....
ama evet eğer kesilmesse dr a git...

kimmis o kizim acik acik yazda herkes gorsun kendide gorsunkaydirigubbakcemile3
canım belki yanlış anlaşılma vardır...
önce özelden bi konuşalım...
daha sonra burdan...

Selam Kızlar,
Ne var ne yok?
canım az kalmış...
hadi hayırlısı...
pozitif olur inşallah...

[fadik canim cok sukur bu gun benimkiler geldi
bir dahaki adet tarihimi kullanacagim balli karisima guvenerek 18 subat diyorum
veya istersen bilinmeyenlerin arasida biraz daha takilayim sen bilirsin canim

duymamıştım hiç.hayırlısı olsun nasipte yoksa hiç bir şekilde olmaz canım.sen ömüre fikrete ne bakıyon.dizilere bakarsan ilk ilişkide hemen hamile kalıyor kızlar:)

canım Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting buraya gir.gözat var tıkla bilg.resimler çıkar istediğini ekle.yükle de bekle yeni bir sayfa açılacak.linkler var en alttaki resim adresi yazıyor.onu kopyala.sonra k.kdan resim yazma yerinin üstünde sarı kutucuk var onu tıkla yapıştır tamam de.adres mesaj yazma yerine gelecek fakat kopyaladığın linkte http:// olduğu için 2 tane çıkacak 1 tanesini sil ve ekle.işallah anlatabilmişimdir.

canım çok teşekkür ederim.güzel anlatmışın.ben anladığım kadarıyla yapmaya çalışayım bakim.yapabilirsem eklerim senin örgülerin yanına.

[fadik canim cok sukur bu gun benimkiler geldi
bir dahaki adet tarihimi kullanacagim balli karisima guvenerek 18 subat diyorum
veya istersen bilinmeyenlerin arasida biraz daha takilayim sen bilirsin canim
çok şükür canım...

tamam ben şimdilik yukarı alırım...

ekşına bayılıyoruuuuuuuuumakannehir

bende diyodum tozum nerde şimdi o bu işi halleder:jeyyar:

Son düzenleme:
yeni konu açıp kendi el emeklerinede ekleyebilirsin.

en son kopyalayı yaptım ondan sonra sarı kutu diyonya onu bulamadım daha doğrusu anlamadı pek.kk derken ana sayfayımı kasdettin herhal.neyse ya bıktırmayım seni yapmaya çalışıyom olursa senin sayfanda paylaşırım.

kıs mesaj yazdığımız yerdeki yazı renklerini değiştiğin yerde:)

canım sarı kutucukta http:// varya onu sil sen kopyaladığını yapıştır.öyle daha kolay.hani ben 2 tane olacak filan dedim ya böyle yaparsan 1 tane olur.

kimmiş kız bu ahanda meraktan çatlarım ben şimdik.

canim cok gecmis olsun
Allah bir daha yasatmasin
dikkat et kendine

çok geçmiş olsun canım.rabbim aynı şeyi bidaha yaşatmasın.amiiin.

aman geçmiş olsun çok dikkatli ol bol bol su içolumunekankayizsmile

casper ve caniso geçmiş olsun kıazlar inşallah herşey yolunda gider en yakın zamanda sağlığınıza kavuşrsunuz.Ben iyiyim şimdilik yoğunum bu aralar pek gelemiyorum yeni mucize var mı bakalım.

Selam Kızlar,
Ne var ne yok?

gizmo çarşambaya bişi kalmadı canım inşallah halayını çekicez canım benim

kızlar iyi dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim canlarım benimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…