iyi akşamlar kızlar..............
sizinle birşey paylaşmak istedim....dün topiklerde gezerken bi arkadaşın yani burada sürekli olan bir arkadaştı şimdi isim değiştirmiş ne olduğuda belli değil onun buraya yazdıklarıyla pekalakası olmayan yazılarını okudum bir an şaşırdım doğrusu bu arkadaş ya oynuyo topiklerde yada hayal gücü yüksek atıyo tutuyo belkide eğleniyodur ........bilemiyorum ya kafam karıştı ama bu gerçek yani kafamın karıştığı..
hani derler ya sanal alem hayal alem diye doğruymuş bireee
slm kızlar, nasılsınız?
ben malum yatak istirahatiyle devam mirmirmirmir
cumartesi üroloğa gittim
bebek idrar kanalını sıkıştırıyo, şimdilik büyük bi sorun gözükmüyo dedizemuszemus
ama ileriiki aylarda bebek büyüdükçe iyice daraltacak idrar geçişine izin vermicek dedimafoldumben
ağrıların dayanılmaz noktaya geldiğinde de geleceksin idrar kanalına kateter takacaz dedi
bundan sonrada her cumartesi kontrole gidecez
ameliyat süresini olabildiğince ileri atmak istiyo doktor
inşallah gerek kalmadan doğar bebişler :ecrin_bebek::ecrin_bebek:bizim içinde dua edin olurmu :Saruboceq:
ben geldim kızlar ama çok yorgunum yine
köye gittim annemin yanına yoruldumama annemide özlemiştim
canım sağolasınnn 26 ocak tarıhım allahın ıznıyle 27 sinde ilk denememiz olacak:Saruboceq:
Selam Kızlar,
Ne var ne yok?
Çarşamba günü test sonucumu öğrenicem biraz gerginim sanırım...
Caspercım geçmiş olsun,dikkat et kendine...
Harzem kimmiş bu yaaa,niye böyle şeyler yapar ki insan?
canım benim pek bilgim yok....kızlar yaa ezelin tekarı var bugun yeni bölüm deilmişşakannehir
neyse kızlar bişe sorcamm ben bu ayki adetim 2 gun erken geldi normal 28 29 gun olurum 26 sında geldi
ilk geldi tamam olcam dedim 2 gunun bişe gelmedi sonra 28. gun gelmeye başladı normalde 6. gun biter benimki ama bugun 8. gunum ve kahverengi ve küçücük parçalar şeklinde gelmeye devam ediyorr ne bu yaa anlamadım ilk defa oldu bu bende bu haftam biraz biraz deil baya stresli geçti ondanmıı yok 5 gundur diyet yapıorum ondan mı anlamadın bu ay cok duzensiz oldum ama perşembeye kadar gecmesse dr gideyim diyorumm
bu arada doktorum la konuştum 6 subat subat adet tarihim 7 si veya 5 de olabilir başlıyacağız adetin olduğun ilk gun ara dedi bir kontrol edelim dedii bakalım hayırlıs arkadaşalr
canım belki yanlış anlaşılma vardır...kimmis o kizim acik acik yazda herkes gorsun kendide gorsunkaydirigubbakcemile3
canım az kalmış...Selam Kızlar,
Ne var ne yok?
kimmis o kizim acik acik yazda herkes gorsun kendide gorsunkaydirigubbakcemile3
duymamıştım hiç.hayırlısı olsun nasipte yoksa hiç bir şekilde olmaz canım.sen ömüre fikrete ne bakıyon.dizilere bakarsan ilk ilişkide hemen hamile kalıyor kızlar:)yabangülüm duydun mu gıı esra özmeninde 7yılbebişi olmamış şimdi tüp bebekle 2 aylık hamişmiş.:1shok::1shok:bu tüpe kafam iyice yatmaya başladı.ne güzel demi.
yaprak dökümünün fikreti bile doğurdu,ömürde az kaldı doğuracakohaoldumsmileohaoldumsmile: bende tık yok.dizi olsa bile etkileniyom nedense:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:.
amiin canım amiin.inş.canu gönülden amiiiiiinn.
canım tam olarak bilmiom eklemeyi.eklentiden ekliyom,sadece yazısı ekleniyo,o yazıya tıklayınca resim çıkıyo.yani seninki gibi resim direk çıkmıyo.karışık oldu biraz inş. anlatabilmişimdir
duymamıştım hiç.hayırlısı olsun nasipte yoksa hiç bir şekilde olmaz canım.sen ömüre fikrete ne bakıyon.dizilere bakarsan ilk ilişkide hemen hamile kalıyor kızlar:)
canım Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting buraya gir.gözat var tıkla bilg.resimler çıkar istediğini ekle.yükle de bekle yeni bir sayfa açılacak.linkler var en alttaki resim adresi yazıyor.onu kopyala.sonra k.kdan resim yazma yerinin üstünde sarı kutucuk var onu tıkla yapıştır tamam de.adres mesaj yazma yerine gelecek fakat kopyaladığın linkte http:// olduğu için 2 tane çıkacak 1 tanesini sil ve ekle.işallah anlatabilmişimdir.
canım çok teşekkür ederim.güzel anlatmışın.ben anladığım kadarıyla yapmaya çalışayım bakim.yapabilirsem eklerim senin örgülerin yanına.
çok şükür canım...[fadik canim cok sukur bu gun benimkiler geldi
bir dahaki adet tarihimi kullanacagim balli karisima guvenerek 18 subat diyorum
veya istersen bilinmeyenlerin arasida biraz daha takilayim sen bilirsin canim
ekşına bayılıyoruuuuuuuuumakannehir
yeni konu açıp kendi el emeklerinede ekleyebilirsin.
en son kopyalayı yaptım ondan sonra sarı kutu diyonya onu bulamadım daha doğrusu anlamadı pek.kk derken ana sayfayımı kasdettin herhal.neyse ya bıktırmayım seni yapmaya çalışıyom olursa senin sayfanda paylaşırım.
iyi akşamlar kızlar..............
sizinle birşey paylaşmak istedim....dün topiklerde gezerken bi arkadaşın yani burada sürekli olan bir arkadaştı şimdi isim değiştirmiş ne olduğuda belli değil onun buraya yazdıklarıyla pekalakası olmayan yazılarını okudum bir an şaşırdım doğrusu bu arkadaş ya oynuyo topiklerde yada hayal gücü yüksek atıyo tutuyo belkide eğleniyodur ........bilemiyorum ya kafam karıştı ama bu gerçek yani kafamın karıştığı..
hani derler ya sanal alem hayal alem diye doğruymuş bireee
canim cok gecmis olsun
Allah bir daha yasatmasin
dikkat et kendine
çok geçmiş olsun canım.rabbim aynı şeyi bidaha yaşatmasın.amiiin.
aman geçmiş olsun çok dikkatli ol bol bol su içolumunekankayizsmile
casper ve caniso geçmiş olsun kıazlar inşallah herşey yolunda gider en yakın zamanda sağlığınıza kavuşrsunuz.Ben iyiyim şimdilik yoğunum bu aralar pek gelemiyorum yeni mucize var mı bakalım.
ne güzel bir haber...
arkadaşınnın gözü aydın canım...
rabbim bizlerede nasip etsin...
tamam canım bir ara güncellerim...
geçmiş olsun canım...
bak sen şu yaramaza şimdiden rahat durmuyor...
canım sana da geçmiş olsun...ama dikkat et kendine...
canım bunun kim olduğunu bana özelden yazarmısın...
bir araştıralım eğer yanlış bir durum varsa icabun bakarız...
hoşgeldiniz...
evet buraya katılmak için birşey yapmanıza gerek yok...
istediğiniz zaman gelip derdinizi paylaşabilirsiniz...
ama eğer devamlı gelecekseniz listemizede girebilirsiniz...
Ben buna inanmıyorum. Cunku tup yonteminde en saglıklı ve kaliteli yumurta ve en sağlıklı spermlerden elde ediliyor.. Normal hamile kalmadan hic bir farkı yok demişti doktorum bana. Bizim oğlan gayet sağlıklı doğdu canım..
Selam Kızlar,
Ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?