Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
rabbim yardımcın olsun:Saruboceq:

Sağolun kızlar,opuyorumnanaktan inanın herşey hamile kalmakla bitmiyofisfisfis
Rabbim tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla bebişlerini göndersin ve sorunsuz bir hamilelik geçirip kucaklarına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

slm kızlar herkes iyidir inşallah.

bizde kötü bir pazar gününden sonra çok şükür bugün iyiyiz.
dün acildeydim kızlar dün öğleden sonra bir başdönmesi geldi ayağa dahi kalkamadım neye uğradığımı şaşırdım. resmen ev fırıl fırıl dönüyodu yaaaa. doktoru aradı eşim hemen getir bakalım dedi.eşimin kollarında zor gittim hastaneye vallaha. serum taktılar. tansiyon düşmüş kan şekerim düşmüş. susuz kalmışsın dedi. allaha şükür ikimizde iyiyiz.

hayırlı günler kızlar..........

caniso casper çok çok geçmiş olsun canlarım ........inşallah ikinizde hayırlısıyla sağlıklı şekilde atlatırsınız bu günleri bebişlerinizi kucağınıza alırsınız resimlerini çeker buraya koyarsınız emiiii

kıslar ikiniz içinde çok geçmiş olsun
Allah beterinden korusun canisocum inşallah herşey yoluna girer
Rabbim yardımcın olsun bundan sonraki günler
sorunsuz geçer inşallah ikiniz içinde

bi yazı gördüm moralim bozuldu.zaten olmuyo.tüp bebekten başka çaremiz yok.
tüp bebeklerin dna sı farklı oluyormuş bakın yaa..
Bilim adamları, tüp bebek yöntemiyle dünyaya gelen bebeklerin DNA'sının diğer çocuklardan farklılık gösterdiğini, bu durumun, tüp bebeklerin yaşamlarının daha sonraki evrelerinde şeker hastalığı, obezite gibi hastalık riskleriyle karşılaşmaları olasılığını artırdığını belirtti.

Philedelphia'daki Temple Üniversitesi bilim adamlarınca yapılan araştırmanın, tüp bebeklerin düşük kilolu doğma, doğumdan gelen kusurlara sahip olma ve nadir görülen metabolik hastalıklara yakalanma risklerinin neden daha fazla olduğuna da açıklama getirebileceği kaydedildi.

canım yyaaaaaa
çok geçmiş olsun çok üzüldüm dikkat et kenine

canım çok geçmiş olsun çok dikkat edin kendinize

canım ne güzel arkadaşıyın gözü aydın allah sağlıcakla kucağına alsın bebeişini

çok teşekkür ederim
inşalalh hepimizin mucizesi gerçekleşir.2010 umuyorum çok güzel bir sene olacak

iinnşşşşşşşşşşşş
canım iinşşşşşşşşşşşşşşşşş

selam kızlar..
can iso casper geçmiş olsun kızlar..
Allah şifa versin..
can iso inş ameliyata falan gerek kalmaz çıkar bebeğin yukarı..

kizlar cok cok gecmis olsun
allaha emanet olun bebeklerinizle birlikte
allah yardimciniz olsun insallah gecirdiginiz son sikintilar olur

herkese iyi haftalar
iyi bir haber gelse bu hafta keske bencedeeeeeeeeeee
tedavide olanlar nerelerde hic girmiyorlar sonuclaru ne oldu ki

kızlar ben kaÇtım ıyı bakın kenDıNıze

iyi akşamlar kızlar..............

sizinle birşey paylaşmak istedim....dün topiklerde gezerken bi arkadaşın yani burada sürekli olan bir arkadaştı şimdi isim değiştirmiş ne olduğuda belli değil onun buraya yazdıklarıyla pekalakası olmayan yazılarını okudum bir an şaşırdım doğrusu bu arkadaş ya oynuyo topiklerde yada hayal gücü yüksek atıyo tutuyo belkide eğleniyodur ........bilemiyorum ya kafam karıştı ama bu gerçek yani kafamın karıştığı..

hani derler ya sanal alem hayal alem diye doğruymuş bireee

merhaba ben yeni üyelerden ben de eşimim sperm morfolojisi %0 olduğu için hamile kalamıyorum bu gruba katılmak için sadece bu başlığa mesaj yazmam yeterlimi yoksa bi şeyler yapmam gerekiyormu yeni olduğum için bazı şeylerisite kullanımıyla ilgili tam anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…