Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kıslar ikiniz içinde çok geçmiş olsun
Allah beterinden korusun canisocum inşallah herşey yoluna girer
Rabbim yardımcın olsun bundan sonraki günler
sorunsuz geçer inşallah ikiniz içinde

kızlar merhaba..
nasılsınız görüşmeyeli?
caniso ve caspercım çok geçmiş olsun.Allah yardımcınız olsun..

mrehaba kızlar nasılsınız
caniso casper çok geçmiş olsun rabbim bebişlerinizi korusun

canım çok geçmiş olsun çok dikkat edin kendinize

selam kızlar..
can iso casper geçmiş olsun kızlar..
Allah şifa versin..
can iso inş ameliyata falan gerek kalmaz çıkar bebeğin yukarı..

kizlar cok cok gecmis olsun
allaha emanet olun bebeklerinizle birlikte
allah yardimciniz olsun insallah gecirdiginiz son sikintilar olur

canlarım çok sağolun. dualarınızıda eksik etmeyin.opuyorumnanaktantekrar olmaz inşallah.

canım geçmiş olsun. inşallah kateter takılmasına gerek kalmaz canım. sen yat dinlen yukarı çıkar canım zaten şu haftalar yukarı çıkıyo canım. dinlenmekle atlatırsın inşallah

merhaba casper33 ben siteye yeni üye oldum biraz acemilik var ben eşimin morfoloji bozukluğunda dolayı hamile kalamıyorum siz anladığım kadarıyla probleminizi çözüp hamile kalanlardansınız allah hayırlı bir şekilde evladınızı kucağınıza almanızı nasip etsin

canim cok gecmis olsun
Allah bir daha yasatmasin
dikkat et kendine

canım çok geçmiş olsun.kıyamam ben onlara ,dedim ya bizim topiğin en nazlı bebişi olcak.rabbim seni ve bebişlerini korusun .inş katater midir nedir ona gerek kalmadan kurtulursun.amiiiinn:Saruboceq::Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım.rabbim aynı şeyi bidaha yaşatmasın.amiiin.

SELAM KIZLAR.YA BURDA YİNE KİMSELER YOK YA.
YETEEEERRR BACIM NERDESİN GII.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:hulya::hulya::hulya::hulya:

aman geçmiş olsun çok dikkatli ol bol bol su içolumunekankayizsmile

adepeli kısss ne örüyon öyle gayretli gayretli

KISS GÜLESİMİ GETİRDİN BREE.AMAAAN NE ÖRECEM İŞTE.CAN SIKINTISI.BENİ GÖRENDE ÇOL ÇOCUK ÇIPLAK KALMIŞ ZANNEDER.BEBEK YELEĞİ ÖRÜYOM,Bİ YANDAN DA ÇAY YAPIYOM.DURAMIYOM ÖRGÜ İPLERİNİ GÖRÜNCE.ÇOK TATLI RENKLER VAR.DAYANAMAYIP ALIP ÖRÜYOM.:hulya::hulya::hulya::içelim:BELKİ BİGÜN OLURDA GİYDİRİRİM DİYE.GEL BUYUR ÇAY İÇELİM HEMDE KAYNATIRIZ BİRAZ .OLMAMI.[:içelim::içelim:buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn:kedi:/FONT]

casper ve caniso geçmiş olsun kıazlar inşallah herşey yolunda gider en yakın zamanda sağlığınıza kavuşrsunuz.Ben iyiyim şimdilik yoğunum bu aralar pek gelemiyorum yeni mucize var mı bakalım.

canım içmiş kadar oldumolumunekankayizsmile teşekür ederim.sahibi gelir en kısa zamanda işallah ördüklerinin.kısss ördüklerinin resmini eklesene :hulya: eyvahedigeldismile

ne güzel bir haber...
arkadaşınnın gözü aydın canım...
rabbim bizlerede nasip etsin...

fadik,
5 şubat- keçiboynuzu kürü,klomen,arginmax,l carnitin

kolay gelsin ve de çok başarılısın
tamam canım bir ara güncellerim...

geçmiş olsun canım...
bak sen şu yaramaza şimdiden rahat durmuyor...

canım sana da geçmiş olsun...ama dikkat et kendine...

canım bunun kim olduğunu bana özelden yazarmısın...
bir araştıralım eğer yanlış bir durum varsa icabun bakarız...

hoşgeldiniz...
evet buraya katılmak için birşey yapmanıza gerek yok...
istediğiniz zaman gelip derdinizi paylaşabilirsiniz...
ama eğer devamlı gelecekseniz listemizede girebilirsiniz...

yabangülüm duydun mu gıı esra özmeninde 7yılbebişi olmamış şimdi tüp bebekle 2 aylık hamişmiş.:1shok::1shok:bu tüpe kafam iyice yatmaya başladı.ne güzel demi.
yaprak dökümünün fikreti bile doğurdu,ömürde az kaldı doğuracakohaoldumsmileohaoldumsmile: bende tık yok.dizi olsa bile etkileniyom nedense:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:.

canım içmiş kadar oldumolumunekankayizsmile teşekür ederim.sahibi gelir en kısa zamanda işallah ördüklerinin.kısss ördüklerinin resmini eklesene :hulya: eyvahedigeldismile

amiin canım amiin.inş.canu gönülden amiiiiiinn.
canım tam olarak bilmiom eklemeyi.eklentiden ekliyom,sadece yazısı ekleniyo,o yazıya tıklayınca resim çıkıyo.yani seninki gibi resim direk çıkmıyo.karışık oldu biraz inş. anlatabilmişimdir

Ben buna inanmıyorum. Cunku tup yonteminde en saglıklı ve kaliteli yumurta ve en sağlıklı spermlerden elde ediliyor.. Normal hamile kalmadan hic bir farkı yok demişti doktorum bana. Bizim oğlan gayet sağlıklı doğdu canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…