hayırlı günler kızlar..........
caniso casper çok çok geçmiş olsun canlarım ........inşallah ikinizde hayırlısıyla sağlıklı şekilde atlatırsınız bu günleri bebişlerinizi kucağınıza alırsınız resimlerini çeker buraya koyarsınız emiiii
kıslar ikiniz içinde çok geçmiş olsun
Allah beterinden korusun canisocum inşallah herşey yoluna girer
Rabbim yardımcın olsun bundan sonraki günler
sorunsuz geçer inşallah ikiniz içinde
kızlar merhaba..
nasılsınız görüşmeyeli?
caniso ve caspercım çok geçmiş olsun.Allah yardımcınız olsun..
mrehaba kızlar nasılsınız
caniso casper çok geçmiş olsun rabbim bebişlerinizi korusun
canım çok geçmiş olsun çok dikkat edin kendinize
selam kızlar..
can iso casper geçmiş olsun kızlar..
Allah şifa versin..
can iso inş ameliyata falan gerek kalmaz çıkar bebeğin yukarı..
kizlar cok cok gecmis olsun
allaha emanet olun bebeklerinizle birlikte
allah yardimciniz olsun insallah gecirdiginiz son sikintilar olur
slm kızlar, nasılsınız?
ben malum yatak istirahatiyle devam mirmirmirmir
cumartesi üroloğa gittim
bebek idrar kanalını sıkıştırıyo, şimdilik büyük bi sorun gözükmüyo dedizemuszemus
ama ileriiki aylarda bebek büyüdükçe iyice daraltacak idrar geçişine izin vermicek dedimafoldumben
ağrıların dayanılmaz noktaya geldiğinde de geleceksin idrar kanalına kateter takacaz dedi
bundan sonrada her cumartesi kontrole gidecez
ameliyat süresini olabildiğince ileri atmak istiyo doktor
inşallah gerek kalmadan doğar bebişler :ecrin_bebek::ecrin_bebek:bizim içinde dua edin olurmu :Saruboceq:
slm kızlar herkes iyidir inşallah.
bizde kötü bir pazar gününden sonra çok şükür bugün iyiyiz.
dün acildeydim kızlar dün öğleden sonra bir başdönmesi geldi ayağa dahi kalkamadım neye uğradığımı şaşırdım. resmen ev fırıl fırıl dönüyodu yaaaa. doktoru aradı eşim hemen getir bakalım dedi.eşimin kollarında zor gittim hastaneye vallaha. serum taktılar. tansiyon düşmüş kan şekerim düşmüş. susuz kalmışsın dedi. allaha şükür ikimizde iyiyiz.
slm kızlar, nasılsınız?
cumartesi üroloğa gittim
bebek idrar kanalını sıkıştırıyo, şimdilik büyük bi sorun gözükmüyo dedizemuszemus
ama ileriiki aylarda bebek büyüdükçe iyice daraltacak idrar geçişine izin vermicek dedimafoldumben
ağrıların dayanılmaz noktaya geldiğinde de geleceksin idrar kanalına kateter takacaz dedi
inşallah gerek kalmadan doğar bebişler :ecrin_bebek::ecrin_bebek:bizim içinde dua edin olurmu :Saruboceq:
dün acildeydim kızlar dün öğleden sonra bir başdönmesi geldi ayağa dahi kalkamadım neye uğradığımı şaşırdım. resmen ev fırıl fırıl dönüyodu yaaaa. doktoru aradı eşim hemen getir bakalım dedi.eşimin kollarında zor gittim hastaneye vallaha. serum taktılar. tansiyon düşmüş kan şekerim düşmüş. susuz kalmışsın dedi. allaha şükür ikimizde iyiyiz.
SELAM KIZLAR.YA BURDA YİNE KİMSELER YOK YA.
YETEEEERRR BACIM NERDESİN GII.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:hulya::hulya::hulya::hulya:
adepeli kısss ne örüyon öyle gayretli gayretli
KISS GÜLESİMİ GETİRDİN BREE.AMAAAN NE ÖRECEM İŞTE.CAN SIKINTISI.BENİ GÖRENDE ÇOL ÇOCUK ÇIPLAK KALMIŞ ZANNEDER.BEBEK YELEĞİ ÖRÜYOM,Bİ YANDAN DA ÇAY YAPIYOM.DURAMIYOM ÖRGÜ İPLERİNİ GÖRÜNCE.ÇOK TATLI RENKLER VAR.DAYANAMAYIP ALIP ÖRÜYOM.:hulya::hulya::hulya::içelim:BELKİ BİGÜN OLURDA GİYDİRİRİM DİYE.GEL BUYUR ÇAY İÇELİM HEMDE KAYNATIRIZ BİRAZ .OLMAMI.[:içelim::içelim:buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn:kedi:/FONT]
ne güzel bir haber...kızlar merhaba bugun cok gusel bir haber aldım en yakın arkadaşım hamile eşinin test sonuçları cok kötü cıkmıştı hatta buraya da yazmıştım hareketlilik %12 anormal yapı%98 di daha bir ay önce yaptırmışlardı testi ve moralı cok bozuktu bugun test yaptı sonuçç pozitiff çok mutlu oldum ve kilo problemi vardı öle kilosu da az buz değil de ve sonuççç pozitiff yanii arkadaşlar hani burda yazıyoruz ya sonuçlar kötü şöle kiloluuyum böle olmuyo diye hepsi hikaye rabbim ol diyecekkk ne diyelimm allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesinnnn
tamam canım bir ara güncellerim...fadik,
5 şubat- keçiboynuzu kürü,klomen,arginmax,l carnitin
kolay gelsin ve de çok başarılısın
geçmiş olsun canım...slm kızlar, nasılsınız?
cumartesi üroloğa gittim
canım sana da geçmiş olsun...ama dikkat et kendine...slm kızlar herkes iyidir inşallah.
canım bunun kim olduğunu bana özelden yazarmısın...iyi akşamlar kızlar..............
sizinle birşey paylaşmak istedim....dün topiklerde gezerken bi arkadaşın yani burada sürekli olan bir arkadaştı şimdi isim değiştirmiş ne olduğuda belli değil onun buraya yazdıklarıyla pekalakası olmayan yazılarını okudum bir an şaşırdım doğrusu bu arkadaş ya oynuyo topiklerde yada hayal gücü yüksek atıyo tutuyo belkide eğleniyodur ........bilemiyorum ya kafam karıştı ama bu gerçek yani kafamın karıştığı..
hani derler ya sanal alem hayal alem diye doğruymuş bireee
hoşgeldiniz...merhaba ben yeni üyelerden ben de eşimim sperm morfolojisi %0 olduğu için hamile kalamıyorum bu gruba katılmak için sadece bu başlığa mesaj yazmam yeterlimi yoksa bi şeyler yapmam gerekiyormu yeni olduğum için bazı şeylerisite kullanımıyla ilgili tam anlayamadım
canım içmiş kadar oldumolumunekankayizsmile teşekür ederim.sahibi gelir en kısa zamanda işallah ördüklerinin.kısss ördüklerinin resmini eklesene :hulya: eyvahedigeldismile
bi yazı gördüm moralim bozuldu.zaten olmuyo.tüp bebekten başka çaremiz yok.
tüp bebeklerin dna sı farklı oluyormuş bakın yaa..
Bilim adamları, tüp bebek yöntemiyle dünyaya gelen bebeklerin DNA'sının diğer çocuklardan farklılık gösterdiğini, bu durumun, tüp bebeklerin yaşamlarının daha sonraki evrelerinde şeker hastalığı, obezite gibi hastalık riskleriyle karşılaşmaları olasılığını artırdığını belirtti.
Philedelphia'daki Temple Üniversitesi bilim adamlarınca yapılan araştırmanın, tüp bebeklerin düşük kilolu doğma, doğumdan gelen kusurlara sahip olma ve nadir görülen metabolik hastalıklara yakalanma risklerinin neden daha fazla olduğuna da açıklama getirebileceği kaydedildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?