Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:kedi:listeyi her zaman kolayca görebileceğimiz bi yol var mı acemiliğimi hoş görün
canım arada güncelliyorum yani yeni mesaj olarak yolluyorum...
aslında hergün güncellemem lazım ama bazen unutuyorum...
ama eğer merak edipte o an okumak istessen benim ismime tıklarsın orda fadik kullanıcısın ait mesajları görüntüle çıkar...
ve benim yazdığım mesajların içinden bulabilirsin...

gizmocuk allah kucağına almayı nasip eder inşallah çok sevindim :))ve benim yeni adet tarihim 15 şubat arkadaşlar sevincimiz başka bahara kaldı

hayırlısı canım...
tamam birazdan güncellerim...

gızmocum tebrık ederım Cenabı Allah saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın annesı ve babası ıle uzun hayırlı bır omur gecırsın bebısın annesıne ve babasına hayırlı bır evlat olsun ınsallah gozun aydın olsun canımzemuszemuszemuszemuszemuszemus

canımmmmmm tebrik ederim:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
çok sevindim çooookkkk :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:

bu gun aldigim en guzel haber bu
canim Allah saglicakla kucaginiza almanizi nasip etsin insallah
cok tebrik ediyorum
darisi basimiza olsun

bende dun doktora gıtım 2 veya 3 ay gorusmeyelım dedı yapacak bırsey sımdılık yok dedı ne zaman asılamaya karar verırsek o zaman goruselım dedı bıraz dınlenelım artık asılamaya geçecegız karar verdık esımle ınsallah asılamaya gerek kalmadan burdakı herkes ve bende hamıle kalabılırım esımdekı rahatsızlık gectı sperm sayılarıda ıyı artık sebepsız ınferlıte oldu bızım durumumuz burdan ayrılmayacam tabıkı ınsallah herkesı en kısa zamanda hamılelık haberlerını duyma dılegıyle

canımya tebrik ediyorum cok sevindim darısı bizlerin başına ya bende yarın kan testi yapacam ve cok heycanlıyım bu müjde beni biraz rahatlattı canım tüp bebekmi aşılamamı doğal yoldanmı bilen varsa yazarsa sevinirim bende aşılma yaptıralı yarın 12 gün oluyo inşallah bu müjdeyi yarın bende veririmhihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey::teytey::teytey::enbuyukkk:

canım mrs.gizmo tebrik ederim ne mutlu haber bu rabbim gönlüner göre verdi benimki olumsuz oldu ama
fadikcim benim yeni adet tarihim 18 ocak.kısmet böyleymiş.

esinte canım mrsgizmo tüp bebek tedavisindeydi rabbim daha fazla bekletmedi inşallah seninkide olumlu olur

gizmocuk allah kucağına almayı nasip eder inşallah çok sevindim :))ve benim yeni adet tarihim 15 şubat arkadaşlar sevincimiz başka bahara kaldı

canımmmmmm tebrik ederim:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
çok sevindim çooookkkk :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:

mrs.gizmo tebrik ederim hayırlı olsun kucağına aldığın günün müjdesini duymayı allah nasip etsin hihoyyyt:dance:

bu gun aldigim en guzel haber bu
canim Allah saglicakla kucaginiza almanizi nasip etsin insallah
cok tebrik ediyorum
darisi basimiza olsun

Kızlar dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum opuyorumnanaktan
Darısı tüm arkadaşlarımın başına inşallah,dua edicem bugece özellikle bol bol:Saruboceq:
Esintecim,dualarım seninle sen de umarım yarın güzel haberlerini bizimle paylaşırsın(bizimki tüp bebekti canım)
Aşkmeleğim en kısa zamanda inşallah senin de güzel haberlerin için halaylar çekeceğiz:Saruboceq:
Sevgiler...

:ecrin_bebek: hihoyyyt alkisalkisalkis delikafadulden :dance: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: canım allahım tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına al işallah.

Enikazyacım ,iyi olmuş dinlenme süreniz,biraz hem kafan hem bedenin dinlensin,
Ben 1.5 sene hep kaçtım böyle doktorlardan canım sıkılıyordu artık
Kendi haline bıraktım,sonra dedim artık buna kökten çözüm bulmak gerek,tüp bebek tedavisine başladım
Mucizenin ne vesilesiyle karşına çıkacağı belli olmuyor,bizim bi tanıdık vardı,tam bugün tüp filmi için randevusu varmış,öncesinde bi test yapmışlar hamileymiş meğer:) ne güzel oldu dedim o tüp filmi acısını çekmeden,hiç beklemediğin bi anda çok garip işte...
Öpüyorum..

mrs gizmo canım acaba bugün test falan yapmışmısındır diye bir girem bakem dedim.çok şükür o güzel haberini gördüm canım. tebrik ederim. allahım tamamına erdirsin canım. darısı diğer arkadaşlarımıza en kısa zamanda inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

selam kızlar.sizleri hergün takip ediyorum hamile olan arkadaşlar sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inş.hayırlı olsuuun.tedavideki arkadaşlar tez zamanda ALLAH ŞıFA VERSıN nasip olur inş.fadik benide listeye eklermisin lütfen.31 ocak adet tarihim,sorun sayı,şu an doğal yoldan deniyoru(aralık ayı 1. aşılama başarısız)keçi boynuzu kürü,klomen ve çatlama iynesi kulandık.şimdi allahtan hayırlı olanı bekliyoruz.nasip olur inş.

Canlarım iyi geceler. a.s. Uzun zamandır giremedim yine. İnanın vakit ayıramıyor insan. Gün nasıl geçiyor anlamıyorum. Sürekli koşuşturmacadayım. Acemiliğimin de etkisi var tabi günü yetiremememde sanırım. :sm_confused:

Sizler nasılsınız , umarım iyisinizdir. Geleyim de en azından listelere bir bakayım dedim. Sizleri ve gelişmeleri merak ettim. Haliyle geçmişi okuyamıyorum. Sadece Fadik'in listesine bakabildim. laluz arkadaşımızın mucizesinin geldiğini gördüm. Çooook sevindimm. Ve cornelia arkadaşımız da tüp bebek deneyerek meleğine kavuşmuş , çok şükür. İkisini de tebrik ediyor ; güzel bir hamilelik geçirerek bebeklerini sağlıkla kucaklamalarını diliyorum. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Tedavide olan arkadaşlarımızın da Allah yardımcısı olsun. Güzel sonuçlansın inşallah. Ve herkese güzel gelişmeler diliyorum. Yeni yılın ilk ayında güzel sürprizlerin sizleri bulmasını istiyorum.. Hepinizi kocaman öpüyorum. Allaha emanet olun. Şeniz

:teytey::teytey::teytey:ne kadar güzel bir haber bu.canım allah tamamına erdirsin.inan ki ben hamileymişim gibi heyecanlandım.rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.darısı bizlerin başına.amiiinn:Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar morfoloji %0 olup ameliyatla ya da başka yolla düzelen var mı bilenler cevap yazarsa sevinirim sitede yönlendirebileceğiniz (yani şurayı oku gibi ) yerler varsa yazarmısınız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…