gizmocuk allah kucağına almayı nasip eder inşallah çok sevindim :))ve benim yeni adet tarihim 15 şubat arkadaşlar sevincimiz başka bahara kaldı
canım arada güncelliyorum yani yeni mesaj olarak yolluyorum...:kedi:listeyi her zaman kolayca görebileceğimiz bi yol var mı acemiliğimi hoş görün
gizmocuk allah kucağına almayı nasip eder inşallah çok sevindim :))ve benim yeni adet tarihim 15 şubat arkadaşlar sevincimiz başka bahara kaldı
Kızlar Merhaba
Ben dayanamadım yaptım kan testini bugünden(11.gün) pozitifmiş çok şükür
Dualarınızı eksik etmediğiniz için teşekkür ederim
Darısı isteyen herkesin başına
Çok çok öpüyorum
hihoyyyt
a.s.Allah size de en kısa ve en hayırlı zaman da nasip etsin
Kızlar Merhaba
Çok çok öpüyorum
hihoyyyt
Kızlar Merhaba
Çok çok öpüyorum
hihoyyyt
gızmocum tebrık ederım Cenabı Allah saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın annesı ve babası ıle uzun hayırlı bır omur gecırsın bebısın annesıne ve babasına hayırlı bır evlat olsun ınsallah gozun aydın olsun canımzemuszemuszemuszemuszemuszemus
canımmmmmm tebrik ederim:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
çok sevindim çooookkkk :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:
mrs.gizmo tebrik ederim hayırlı olsun kucağına aldığın günün müjdesini duymayı allah nasip etsin hihoyyyt:dance:
bu gun aldigim en guzel haber bu
canim Allah saglicakla kucaginiza almanizi nasip etsin insallah
cok tebrik ediyorum
darisi basimiza olsun
canımya tebrik ediyorum cok sevindim darısı bizlerin başına ya bende yarın kan testi yapacam ve cok heycanlıyım bu müjde beni biraz rahatlattı canım tüp bebekmi aşılamamı doğal yoldanmı bilen varsa yazarsa sevinirim bende aşılma yaptıralı yarın 12 gün oluyo inşallah bu müjdeyi yarın bende veririmhihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey::teytey::teytey::enbuyukkk:
canım mrs.gizmo tebrik ederim ne mutlu haber bu rabbim gönlüner göre verdi benimki olumsuz oldu ama
fadikcim benim yeni adet tarihim 18 ocak.kısmet böyleymiş.
esinte canım mrsgizmo tüp bebek tedavisindeydi rabbim daha fazla bekletmedi inşallah seninkide olumlu olur
Kızlar Merhaba
Çok çok öpüyorum
hihoyyyt
bende dun doktora gıtım 2 veya 3 ay gorusmeyelım dedı yapacak bırsey sımdılık yok dedı ne zaman asılamaya karar verırsek o zaman goruselım dedı bıraz dınlenelım artık asılamaya geçecegız karar verdık esımle ınsallah asılamaya gerek kalmadan burdakı herkes ve bende hamıle kalabılırım esımdekı rahatsızlık gectı sperm sayılarıda ıyı artık sebepsız ınferlıte oldu bızım durumumuz burdan ayrılmayacam tabıkı ınsallah herkesı en kısa zamanda hamılelık haberlerını duyma dılegıyle
:ecrin_bebek:hihoyyyt alkisalkisalkis delikafadulden :dance: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: canım allahım tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına al işallah.
Kızlar Merhaba
Çok çok öpüyorum
hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?