Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ÇOK ŞÜKÜR NE NE GÜZEL HABER BU
RABBİM SAĞLICALAKLA KUCAĞINA LADIĞIN GÜNLERİDE GÖSTERSİN İNŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:lepi::lepi::lepi::lepi::teytey::teytey::teytey::teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt

arkadaşlar morfoloji %0 olup ameliyatla ya da başka yolla düzelen var mı bilenler cevap yazarsa sevinirim sitede yönlendirebileceğiniz (yani şurayı oku gibi ) yerler varsa yazarmısınız

Selam Nimescim,
Bizim de morfoloji sorunu olduğu için ben de çok araştırmıştım bu konuyu
Ameliyat harici bulduğum en iyi takviye,Pycnogenol olmuştu(GNC yada Solgarda vardı)
Biz de çok etkisi olmadı ama %3ten %14lere çıkardığı durumlar olmuş,istersen sen de bi araştır
İyi bak kendine...

canım özledik arada gir böyle haberlerini alalım allah size ve oğluşuna uzun sağlıklı ve hayırlı ömürler versin inşallah

canım haberini duydum tebrik ederim inşallah hayırla kucağına almayıda nasip eder rabbimhihoyyythihoyyyt:teytey:

günaydınlar canlarım allahım inşallah dularınızı kabul eder ve bu sıkıntıdan biran önce sizleride feraha erdirir hepinizin göbüşlerini bebişlerle doldurur allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı noksansız bebişler nasip etsin hamiş olanlarında kendimde dahil sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yüce allahım

canım canım çok sevindimmmm ben inanıyordum zaten pozitif olduğuna allaha şükürler olsun canım inşallah sağlıcakla kucağına alacağın günlerde gelecek sorunsuz sıkıntısız hamilelik diliyorum noksansız sağlıklı hayırlı bebiş yada bebişlerin olsun canım :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

mrs gizmo bu cok guzel haber canim benim
oleyyyyyyyyyyyy darisi basimiza

günaydın kızlar

mrs gizmo çoksevındım inş Allah tamamını erdırır canım.

Çok teşekkür ederim kızlar:)
Hepimize Allah Bıdıklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:teytey:

kızlar bu arada gunaydın gunaydınnnnn gusel haberler almışız yinekaydirigubbakcemile2

bu arada benim kanamam devam ediyordu 13. gunum bugun dun dr gittik gecen ay yumurtalamam olmamış ve kiste dönüşmüş ama problem olmayacağını söledi gelecek subat ayında tedaviye başlayalım diyorduk öyle olunca burdaki doktorum tüp tedavisini yapacak olan doktorumu aradı ve ne yapmamız gerektiğini tedavi engellememek için ne kullanmamız gerektiğini sordu ve oda bana cyclo progynova adlı hormon ilacını kulllansın dedi 2 gundur devam ediyorum 21 gunluk bir ialç 21 . gunun sonunda adet olacağım ve tedaviye başlıyacağız hayırlısı ile bişe sorcam bu ilaç hormon ilacıymışş şimdi tek korkum kilo aldırırmı saten sorunluyum bu konuda kullanan varmı bu ilacı yada benzerini bilgisi olan varmııı bilmiyorumkismile

canım tedavin hayırlı olsun inşallah sende bir çırpıda hamiş kalırısn canım benim horman ilacı ile bir bilgim yok ama bilgisi olan arkadaşlar sana yardımcı olacaktır canım bazı doğum kontrol ilaçlarının yani hormon ilaçlarının kimilerinde kilo kaybı kimilerinde kilo alımı yaptığını duydum canım ama senin vucudun nasıl bir tepki verir bilemiyorum canım

günaydın kızlarr mrs.gizmo canım hayırlısı olsunn tebrik ediyorum seniii kucağına almak nasip olsunn inşallahhhhhhhhhhhhhhh............

günaydın kızlarr mrs.gizmo canım hayırlısı olsunn tebrik ediyorum seniii kucağına almak nasip olsunn inşallahhhhhhhhhhhhhhh............

Çok teşekkür ederim Kızlar çok saolun zemuszemus

tebrik ederim arkadaşım ne güzel haber bu böyle:lepi:
:teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: çok mutlu oldum senin adına
darısı başımıza inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…