Kızlar Merhaba
Ben dayanamadım yaptım kan testini bugünden(11.gün) pozitifmiş çok şükür
Dualarınızı eksik etmediğiniz için teşekkür ederim
Darısı isteyen herkesin başına
Çok çok öpüyorum
hihoyyyt
arkadaşlar morfoloji %0 olup ameliyatla ya da başka yolla düzelen var mı bilenler cevap yazarsa sevinirim sitede yönlendirebileceğiniz (yani şurayı oku gibi ) yerler varsa yazarmısınız
Canlarım iyi geceler. a.s. Uzun zamandır giremedim yine. İnanın vakit ayıramıyor insan. Gün nasıl geçiyor anlamıyorum. Sürekli koşuşturmacadayım. Acemiliğimin de etkisi var tabi günü yetiremememde sanırım. :sm_confused:
Sizler nasılsınız , umarım iyisinizdir. Geleyim de en azından listelere bir bakayım dedim. Sizleri ve gelişmeleri merak ettim. Haliyle geçmişi okuyamıyorum. Sadece Fadik'in listesine bakabildim. laluz arkadaşımızın mucizesinin geldiğini gördüm. Çooook sevindimm. Ve cornelia arkadaşımız da tüp bebek deneyerek meleğine kavuşmuş , çok şükür. İkisini de tebrik ediyor ; güzel bir hamilelik geçirerek bebeklerini sağlıkla kucaklamalarını diliyorum. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Tedavide olan arkadaşlarımızın da Allah yardımcısı olsun. Güzel sonuçlansın inşallah. Ve herkese güzel gelişmeler diliyorum. Yeni yılın ilk ayında güzel sürprizlerin sizleri bulmasını istiyorum.. Hepinizi kocaman öpüyorum. Allaha emanet olun. Şeniz
Selam Nimescim,
Bizim de morfoloji sorunu olduğu için ben de çok araştırmıştım bu konuyu
Ameliyat harici bulduğum en iyi takviye,Pycnogenol olmuştu(GNC yada Solgarda vardı)
Biz de çok etkisi olmadı ama %3ten %14lere çıkardığı durumlar olmuş,istersen sen de bi araştır
İyi bak kendine...
Kızlar Merhaba
Çok çok öpüyorum
hihoyyyt
mrs gizmo canım acaba bugün test falan yapmışmısındır diye bir girem bakem dedim.çok şükür o güzel haberini gördüm canım. tebrik ederim. allahım tamamına erdirsin canım. darısı diğer arkadaşlarımıza en kısa zamanda inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ÇOK ŞÜKÜR NE NE GÜZEL HABER BU
RABBİM SAĞLICALAKLA KUCAĞINA LADIĞIN GÜNLERİDE GÖSTERSİN İNŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:lepi::lepi::lepi::lepi::teytey::teytey::teytey::teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt
canım özledik arada gir böyle haberlerini alalım allah size ve oğluşuna uzun sağlıklı ve hayırlı ömürler versin inşallah
canım haberini duydum tebrik ederim inşallah hayırla kucağına almayıda nasip eder rabbimhihoyyythihoyyyt:teytey:
mrs gizmo bu cok guzel haber canim benim
oleyyyyyyyyyyyy darisi basimiza
günaydın kızlar
mrs gizmo çoksevındım inş Allah tamamını erdırır canım.
:teytey::teytey::teytey:ne kadar güzel bir haber bu.canım allah tamamına erdirsin.inan ki ben hamileymişim gibi heyecanlandım.rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.darısı bizlerin başına.amiiinn:Saruboceq::Saruboceq:
kizlar esim sperm verdi insallahiyi olur
ya insallah ilac fayda etmistir
kızlar bu arada gunaydın gunaydınnnnn gusel haberler almışız yinekaydirigubbakcemile2
bu arada benim kanamam devam ediyordu 13. gunum bugun dun dr gittik gecen ay yumurtalamam olmamış ve kiste dönüşmüş ama problem olmayacağını söledi gelecek subat ayında tedaviye başlayalım diyorduk öyle olunca burdaki doktorum tüp tedavisini yapacak olan doktorumu aradı ve ne yapmamız gerektiğini tedavi engellememek için ne kullanmamız gerektiğini sordu ve oda bana cyclo progynova adlı hormon ilacını kulllansın dedi 2 gundur devam ediyorum 21 gunluk bir ialç 21 . gunun sonunda adet olacağım ve tedaviye başlıyacağız hayırlısı ile bişe sorcam bu ilaç hormon ilacıymışş şimdi tek korkum kilo aldırırmı saten sorunluyum bu konuda kullanan varmı bu ilacı yada benzerini bilgisi olan varmııı bilmiyorumkismile
allahım yüzünüzü güldürsün hayılrı haberler almanızı nasip etsin canım tez zamanda beklediğiniz özlediğiniz bebiş haberide gelir inşallah canım
kızlar test yapmaya gidiom bana dua edin
günaydınlar canlarım allahım inşallah dularınızı kabul eder ve bu sıkıntıdan biran önce sizleride feraha erdirir hepinizin göbüşlerini bebişlerle doldurur allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı noksansız bebişler nasip etsin hamiş olanlarında kendimde dahil sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yüce allahım
canım canım çok sevindimmmm ben inanıyordum zaten pozitif olduğuna allaha şükürler olsun canım inşallah sağlıcakla kucağına alacağın günlerde gelecek sorunsuz sıkıntısız hamilelik diliyorum noksansız sağlıklı hayırlı bebiş yada bebişlerin olsun canım :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
günaydın kızlarr mrs.gizmo canım hayırlısı olsunn tebrik ediyorum seniii kucağına almak nasip olsunn inşallahhhhhhhhhhhhhhh............
kizlar esim sperm verdi insallahiyi olur
ya insallah ilac fayda etmistir[/QUOTE
canım senın eşinde hareket sorunumu vardıu bide ne ilacı içti eşin
Kızlar Merhaba
Çok çok öpüyorum
hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?