Çok teşekkür ederim Kızlar çok saolun zemuszemus
kötü birşey olmamasına sevindim canım...kızlar bu arada gunaydın gunaydınnnnn gusel haberler almışız yinekaydirigubbakcemile2
bu arada benim kanamam devam ediyordu 13. gunum bugun dun dr gittik gecen ay yumurtalamam olmamış ve kiste dönüşmüş ama problem olmayacağını söledi gelecek subat ayında tedaviye başlayalım diyorduk öyle olunca burdaki doktorum tüp tedavisini yapacak olan doktorumu aradı ve ne yapmamız gerektiğini tedavi engellememek için ne kullanmamız gerektiğini sordu ve oda bana cyclo progynova adlı hormon ilacını kulllansın dedi 2 gundur devam ediyorum 21 gunluk bir ialç 21 . gunun sonunda adet olacağım ve tedaviye başlıyacağız hayırlısı ile bişe sorcam bu ilaç hormon ilacıymışş şimdi tek korkum kilo aldırırmı saten sorunluyum bu konuda kullanan varmı bu ilacı yada benzerini bilgisi olan varmııı bilmiyorumkismile
güzel haberlerle gelirsin inşallah....kızlar test yapmaya gidiom bana dua edin
canım çok nadir oluyor...selam arkadaslar
morfolojisi 0 olup hamile kalanlar varmi?
hoşgeldin canım....selam kızlar.sizleri hergün takip ediyorum hamile olan arkadaşlar sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inş.hayırlı olsuuun.tedavideki arkadaşlar tez zamanda ALLAH ŞİFA VERSİN nasip olur inş.fadik benide listeye eklermisin lütfen.31 ocak adet tarihim,sorun sayı,şu an doğal yoldan deniyoru(aralık ayı 1. aşılama başarısız)keçi boynuzu kürü,klomen ve çatlama iynesi kulandık.şimdi allahtan hayırlı olanı bekliyoruz.nasip olur inş.
canım ben denk gelmedim...arkadaşlar morfoloji %0 olup ameliyatla ya da başka yolla düzelen var mı bilenler cevap yazarsa sevinirim sitede yönlendirebileceğiniz (yani şurayı oku gibi ) yerler varsa yazarmısınız
inşallah canım....kizlar esim sperm verdi insallahiyi olur
ya insallah ilac fayda etmistir
dinlenmekte iyi canım...bende dun doktora gıtım 2 veya 3 ay gorusmeyelım dedı yapacak bırsey sımdılık yok dedı ne zaman asılamaya karar verırsek o zaman goruselım dedı bıraz dınlenelım artık asılamaya geçecegız karar verdık esımle ınsallah asılamaya gerek kalmadan burdakı herkes ve bende hamıle kalabılırım esımdekı rahatsızlık gectı sperm sayılarıda ıyı artık sebepsız ınferlıte oldu bızım durumumuz burdan ayrılmayacam tabıkı ınsallah herkesı en kısa zamanda hamılelık haberlerını duyma dılegıyle
hayırlısı bitanem.....canım mrs.gizmo tebrik ederim ne mutlu haber bu rabbim gönlüner göre verdi benimki olumsuz oldu ama
fadikcim benim yeni adet tarihim 18 ocak.kısmet böyleymiş.
esinte canım mrsgizmo tüp bebek tedavisindeydi rabbim daha fazla bekletmedi inşallah seninkide olumlu olur
selam kızlar .bugün çok güzel bi gün.GİZMO arkadaşımız hamile ne kadar güzel:teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyyt.böyle hamiş haberleri alınca daha da umutlanıyo heyecanlanıyo.
rabbim tez zamanda bu sevinci bizlerede tattır yarabbim.amiiin
tebrik ederim arkadaşım ne güzel haber bu böyle:lepi:
:teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: çok mutlu oldum senin adına
darısı başımıza inşallah:Saruboceq:
çok tebrik ederim mrs.gizmo sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah...sanırım ilk tüp bebek denemendi belirtilerin varmıydı biraz bahsedermisin ?
Ah canım yaaa,çok saol,Allah size daha tez zamanda versin inşallah
3sene beklemeden sonra ben hala inanamıyorummmbilmiyorumkismile
Teşekkürler:)
Darısı başına :)
İlk denememdi çok şükür oldu
Benim 2.günden itibaren hep rgl olacakmışım gibi karnım ağrıdı,hatta bazı geceler karnımın ağrısıyla uyandım
Acaip bir iştah açılması oldu ne yesem böyle karnım 2dk sonra kazınmaya başlıyordu
Artık sonucu almama az kala,kasıklarımda damarlarım belli olmaya başlamıştı,bi de karnımda bir şişkinlik oluştu,gaz gibi de denebilir ama sanki bana daha çok kas gibi geldi.
Sen denemedemiydin canım?
hepinize selam kızlar topikte güzel havalar esiyo inşallah esinte ve umudunu kaybetme arkadaşlardan gelecek güzel haberlerle bugünde devam eder bu güzel hava....
slm kızlar, nasılsınız???
Gizmooooo canııııım hayırlı olsun tatlım
inan çok sevindim senin adına:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ben sık giremiyorum senin sonuç günün diye bi girip bakiim dedim
maaşallah bebişin konmuş göbişine,
Rabbim hayırlı bir hamilelik dönemi geçirmeni ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmm
çok güzel olmuş canım takvimin ALLAH ım inşallah bebeğin içinde yapmanı nasip edicek saplıcakla gelicke bebişin :ecrin_bebek:
Çok saol özlemcim,sen yap diyince baktım şöyle bi buldum kafama görebayanssulusmile
Hepimize nasip olsun inşallah hazırlamak
Caneyloooom yaaa,sen de bu güne kadar bile bizi yalnız bırakmadın
Maşallah diyeyim...
Çok saol özlemcim,sen yap diyince baktım şöyle bi buldum kafama görebayanssulusmile
Hepimize nasip olsun inşallah hazırlamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?