Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kötü birşey olmamasına sevindim canım...
ben bu ilacı 3 ay içmiştim...ben de kilo yapmamıştı...
bazen kiloda yapabiliyormuş ama sen buna çok takılıp stres yapma sonuçta sen sade 1 ay kullncaksın...
hem tadeviden önce dr lar genelde doğum kotrol hapı veriyorlar..
aynı şey sayılır...

kızlar test yapmaya gidiom bana dua edin
güzel haberlerle gelirsin inşallah....

selam arkadaslar
morfolojisi 0 olup hamile kalanlar varmi?
canım çok nadir oluyor...
şans mı desek denk geliyormu desek...

hoşgeldin canım....
tamam senide eklerim...
allah yardımcınız olsun...

arkadaşlar morfoloji %0 olup ameliyatla ya da başka yolla düzelen var mı bilenler cevap yazarsa sevinirim sitede yönlendirebileceğiniz (yani şurayı oku gibi ) yerler varsa yazarmısınız
canım ben denk gelmedim...
ama morfolojide değişiklikler olabiliyor...

kizlar esim sperm verdi insallahiyi olur
ya insallah ilac fayda etmistir
inşallah canım....
rabbim yüzünüzü güldürsün...
eğer çıkış olursa en az hamile haberi gelmiş kadar sevineceğiz...
allah yardımcınız olsun...

dinlenmekte iyi canım...
inşallah bu dinlenmede bebişiniz çıka gelir...

hayırlısı bitanem.....
çok üzülme emi...
görüyorsun eğer nasipte yoksa hiç bir şey kar etmiyor...
ama sakın pes etme şimdi olmadı diye olmayacak değil....

Arkadaşlar biliyorsunuz nevrosky arkadaşımız bir süre listelere bakamayacak.
Bu yüzden şimdilik küçük bir liste yapalım dedik…
Nevrosky arkadaşımızın en son 28-08-2009 tarihindeki listeye burdan göz atabilirsiniz…
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi-7715.html
Çünkü çok uzun olduğu için,bu listedeki her şeyi yeni listemize yazamayacağım…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nick---Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler

turkbayragiLıSTEMıZZZZ(Erkek ınfertilitesi)turkbayragi

ecemnurr---03-Ocak---sayı ve hareket,---doğal yoldan---Keçiboynuzu kürü, E vitamini, çakşır otu, arı poleni, bal
enepInAr---11 Ocak---sayı---doğal yoldan---???
esra1989---16 Ocak---???---(1. aşılama başarısız)---keçiboynuzu k.
kelebek_1974---16 Ocak---hareket ve morfoloji (kasım 2009 da eşi ameliyat olmuş)---???
UykucuSirine---20 Ocak---Hareket ve Morfoloji---normal yoldan---(2 Aşılama,1 tüp bebek başarısız,1 Tüp Bebek karnında öldü)
ozlem82do---20 Ocak---Hareket---Doğal yoldan---(2. Aşılama, 1. tüp bebek başarısız)
fatıma zehra---22 Ocak---morfoloji---Doğal yoldan---Keçiboynuzu pekmezi,bal,ceviz(fatımada da çikolata kisti var)
yeteeeeer---22 OcakSayı ve Hareket---Doğal yoldan (2 Tüp Bebek başarısız)---Klomen,Padutin,Keçib.Kür.,Aktardan karışım
aymes---25 Ocak---Sayı ve Hareket---Ocak'ta ameliyat oldu---Doğal yoldan(1.Tüp Bebek Denemesi başarısız)---Keçib.kürü,3 ay klomen kullandı
ASOS--25 Ocak---sayı,hareket ve morfoloji---doğal yoldan---keçiboynuzu kürü,pycnogenol(solgar),zencefil-havlıcan-zerdeçal-darülfülfül-tarçın-karanfil karışımı çayı,ace plus,selenyum ,koç yumurtası,çinko
serenalar---26 Ocak---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2 Aşılama Başarısız)---Gınkgo complex
bafo---26 Ocak---morfoloji ve hareket---doğal yoldan---arı sütü bal karışımı
sidelya01---29 Ocak---Sayı---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Denemesi Başarısız)---Keçib.kürü,çörekotu bal polen arı sütü karışımlı macun,çakşır suyu
ayse57---29 Ocak---Morfoloji,varikosel (Kendisinde de PKO var)---doğal yoldan---(4 Aşılama ve 7 Tüp Bebek başarısız , 2 Tüp Bebek düşük)---???
almira85---30 Ocak---sayı ve hareket---doğal yoldan---keçiboynuzu-havuç kürü-çinko bulunan sebzeler-klomen-antibiyotik (azitro 3 tane)
tuliny---30 Ocak---Sayı,hareket,morfoloji (Nisan-2008 de varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Larginine,Ace Plus Selenyum,Trental(artık ilaç kullanmıyor)
candycruuz---31 Ocak---???---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)---keçi boynuzu kürü,klomen
nazz81---01 Şubat---sayı ve morfoloji--- keçiboynuzu kürü pekmezi ve tribulus adında karışım
adepeli---=3 Şubat---sayı,hareket ve morfoloji---doğal yoldan---keçib.k.,klomen, evicap,L-arginine,fındık, fıstık ballı süt ,patlamış mısır,ceviz,kuru siyah üzüm ara sıra kabak çekirdeği
aa1---5 Şubat---hareket ve morfoloji---doğal yoldan---(3 aşılama ve 2 tüp bebek başarısız)---keçiboynuzu kürü,klomen,arginmax,l carnitin
HARZEM---06 Şubat---Azosperm---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek yarım kaldı)---???
melony---06 Şubat---Morfoloji---Doğal yoldan(Doğal yoldan bir düşük)---E vitamini,keçib.kürü,selenyum,çinko,üzüm çekirdeği ekstersi
ARKAMAHALLE---07 Şubat---sayı---doğal yoldan
beyzanur55---10 Şubat---hareket (eşi 2007 de varikasel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(1. aşılama başarısız)---evicap , keçi boynuzu
zencefill---10 Şubat---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 Tüp Bebek Denemesi,döllenme olmadığı için yarıda kaldı)---Klomen,evicap,pentox(artık ilaç kullanmıyolar)
umudunukaybetme---10 Şubat---azosperm---???
yabangülüm.---10 Şubat---Hareket ve Morfoloji---Doğal yoldan---???
aysen_34---13 Şubat---hareket---doğal yoldan---keçi b. kürü,pekmezi,havuç suyu,arı sütü
eftalya_35 ---15 Şubat---hareket varikosel(1eylül ameliyat tarih ---Doğal yoldan---keçiboynuzu kürü, evicap kullanıyor
nimes---17 Şubat---sayı v emorfoloji(7 ekim 2009 da eşi ameliyat oldu)---doğal yoldan---
minos---18 Şubat---Sayı---doğal yoldan(3. Aşılama başarısız)---???
Fadik---18 Şubat---Sayı va Hareket---Varikosel(15 Temmuz 2008 de ameliyat oldu)---Doğal Yoldan(Doğal yoldan 3 düşük)--Keçib. Kürü,E vitamini
aşk_meleği---18 Şubat---Hareket ve Morfoloji(1 sene önce varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü

butterfly 's'---???---Azosperm---doğal yoldan(1 tüp bebek dış gebelik,1 tüp bebek düşük,3 tüp bebek başarısız)---???
mavimenekse---???---azo spermi---doğal yoldan---(???)---endol, trental,proxeed plus
nergis55---???---Morfoloji---3. aşılama tedavisinde---(2. Aşılama Tedavisi başarısız)---Çinko,e vitamini,selenyum,folik asit
parlak87---???---sayı,varikosel---normal yoldan---???
ZAMBAK 3---???---Sayı ve Hareket---Klomen kullanıyor(Doğal)---Vitamin Takviyesi,bal,fındık,fıstık,ceviz,zencefil,havuç suyu,l-arginine,arısütü,polen,bal
papatyaa10---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan (1Tüp Bebek başarısız)---???
Gokkbb--- ???---Sayı,Varikosel(27 Mayıs'ta ameliyat oldu)---Doğal yoldan---Keçi boynuzu,e vitamini,çakşır otu çayı,siyah kuru üzüm
sevvalzeynep---???---azosperm---doğal yoldan---(3 tüp bebek denemesi başarısız)keçib.kürü,arı sütü
zehra.tugba---???---???---???---???
lalin80---???---sayı,hareket,morfoloji---tüp bebek tedavisinde---
becun---??? ---Sayı ve Hareket---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)
gulce8484---???---sayı ve hareket---doğal yoldan---(1.aşılama başarısız)
arzu0000--- ???--- morfoloji--- doğal yoldan--- keçiboynuzu kürü---
cankiz84---???---???---tüp bebek tedavisinde---???
maviumutolsun---???---Hareket(24 Haziran-2009 da ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız,doğal yoldan 1 düşük)
mavioje---???---varikosel,eşi 2008 aralıkta ameliyat oldu---doğal yoldan---(3 aşılama ve 1 tüp bebek başarısız)---keçiboynuzu arı poleni,fındık,fıstık
leylmelek---???---Morfoloji---Doğal yoldan---Keçi boynuzu kürü,ace plus selenyum,evicap,zinco-c,coraspinsız)---???
ftsedp---???---(bir aşılama başarısız)
gulem---???---Hareket ve morfoloji---proxeed plus,keçiboynuzu tozu,ısırgan tohumu,bal,polen,arı sütü
Ceylin_naz---???---Sayı,haraket,morfoloji,varikosel(ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1. Tüp bebek başarısız)---Keçi.Boy.Kürü
samsak---???---azo sperm---doğal yoldan---(1. tüp bebek denemsi yarım kaldı, tese ameliyatında sperm bulunamadı)
dilserserin---???----hareket---doğal yoldan---(3 başarısız aşılama)
meryem42---???---Sayı---tüp bebek tedavisinde(3 Aşılama başarısız,1 Tüp Bebek Dış gebelik,1 Tüp bebek başarı

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kaydirigubbakcemile5 Sorunları Farklı Dilekleri Aynı ; Kalpleri Bizle Çarpan Arkadaşlarımız

duygu2008---30-Ekim-2009---arkadaşımız doğal yoldan hamile:teytey:
PinkRose---???
saboli---???

Son düzenleme:
ÖNEMLİ OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (20-01-2010 -çarşamba)

:hooray:Hamişşlerimiz - ASIL LİSTE (Erkek İnfertilitesi) ::hooray:

65.Hamişşimizz---tuna0909 :17-09-2009-doğal yoldan-Sayı-(1. Aşılama başarısız)

66.hamişşimizz---gelinc---21-09-2009---doğal yoldan---(doğal yoldan bir düşüğü var)

67.hamişşimizz---berenboz---27-09-2009(bu tarihte 23 haftalıkmış)Sayı ve Hareket---mikroenjeksiyon-ımsı yöntemi---(3 aşılama başarısız)

68.hamişşimizz---casper33---05-10-2009---Sayı ve Hareket---tüp bebek yöntemiyle---(2 Aşılama Başarısız)

69.hamişşimizz---seyneb---06-10-2009---hareket-(20 ocakta varikosel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(normal yoldan bir düşüyü var)

70.hamişşimizz---melih---07-10-2009---Morfoloji---ilk tüp bebek denemesiyle---(2. Aşılama Başarısız,Doğal yoldan bir düşük)---???

71. hamişşimizz---rapunzell_82 ---26-10-2009---Hareket ve Morfoloji--- Doğal yoldan---(3 aşılama başarısız, Doğal yoldan hamile kalmış ve bebeğin kalbi durmuştu)

72.hamişşimizz---can_iso---29-Ekim-2009---Sayı ve Morfoloji---1. tüp bebek denemesiyle--- Eşi mart ayında varikosel ameliyatı oldu---

73.hamişşimiz---liyadora(AdaEge)---15-11-2009---Ağır Oligospermi---3. tüpbebek denemesiyle---(1. Tüp Bebek ikizlerini kaybetti,2. Tüp Bebek başarısız)

74.hamişşimiz---canzi3445---24-Aralık-2009---Doğal yoldan---sayı hareket ve morfoloji---(doğal yoldan 1 erken doğum)

75.hamişşimiz---surayn ---08-Aralık-2009---tüp bebek tedavisiyle(dondurulmuş)---azo sperm---(1. tüp bebek karnında öldü)

76. hamişşimiz---laluz24z---19-Aralık-2009---doğal yoldan(ilaçsız yumurta takibiyle)---Morfoloji---(Doğal yoldan bir düşük)

77. hamişşimiz---cornelia35---05-Ocak-2009---tüp bebek tedavisi---Morfoloji

78.hamişşimiz---Mrs.Gizmo---19-01-2010---tüp bebek tedavisi---Morfoloji---(1 aşılama başarısız)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

surayn arkadaşımız dondurulmuşla hamile :teytey:

laluz24z arkadaşımız bu ay ilaçsız yumurta takibi yapmıştı....ve hamile:teytey:

cornelia35 arkadaşımız 1. tüp bebek tedavisiyle hamiş:teytey:

Mrs.Gizmo arkadaşımızda maşallah ilk tüp bebek denemesinde hamile :teytey:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:Saruboceq:Tedavide Olanlar :Saruboceq:

lalin80---???---tüp bebek tedavsi :Saruboceq:
cankiz84 ---???---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:
meryem42---tüp bebek tedavisinde:Saruboceq:

LİSTEDE İSMİ OLMAYAN ARKADAŞLAR ADET TARİHLERİNİZİ VERİRMİSİNİZopuyorumnanaktan

TOPİĞİMİZE YENİ GELEN ARKADAŞLAR OLDU...HEPSİNE HOŞGELDİNİZ DİYORUMa.s.
EĞER BU ARKADAŞLARDAN LİSTEMİZE GİRMEK İSTEYENLER VARSA BİLGİLERİNİ
(Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler) VERİP
BENDE LİSTEYE GİRMEK İSTİYORUM DİYE BELİRTMELERİNİ İSTİYORUM...

fadıkcıgım mrb canım nasılsın uzun zamandır fırsat bulup gıremıyorum ne var ne yok sıtede doguranlar varmı nevro ne yaptı

selam kızlar .bugün çok güzel bi gün.GİZMO arkadaşımız hamile ne kadar güzel:teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyyt.böyle hamiş haberleri alınca daha da umutlanıyo heyecanlanıyo.
rabbim tez zamanda bu sevinci bizlerede tattır yarabbim.amiiin

Ah canım yaaa,çok saol,Allah size daha tez zamanda versin inşallah
3sene beklemeden sonra ben hala inanamıyorummmbilmiyorumkismile

çok tebrik ederim mrs.gizmo sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah...sanırım ilk tüp bebek denemendi belirtilerin varmıydı biraz bahsedermisin ?

Teşekkürler:)
Darısı başına :)
İlk denememdi çok şükür oldu
Benim 2.günden itibaren hep rgl olacakmışım gibi karnım ağrıdı,hatta bazı geceler karnımın ağrısıyla uyandım
Acaip bir iştah açılması oldu ne yesem böyle karnım 2dk sonra kazınmaya başlıyordu
Artık sonucu almama az kala,kasıklarımda damarlarım belli olmaya başlamıştı,bi de karnımda bir şişkinlik oluştu,gaz gibi de denebilir ama sanki bana daha çok kas gibi geldi.
Sen denemedemiydin canım?

slm kızlar, nasılsınız???

Gizmooooo canııııım hayırlı olsun tatlım
inan çok sevindim senin adına:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ben sık giremiyorum senin sonuç günün diye bi girip bakiim dedim
maaşallah bebişin konmuş göbişine,
Rabbim hayırlı bir hamilelik dönemi geçirmeni ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmm

insan hep son günlere doğru bir belirti arıyo değilmi
benim 8.gün idrar testinde çıktığı için belirtileri erken aramaya başlamıştım,
karnındaki şişkinlik gazdan kaynaklanıyo canım
ilk zamanlar epeyce oluyo biara geçti diyosun
bi kaç ay sonrada gaz sancısı olarak geri dönüyo
bazen saniyelik sancılar bile epey rahatsız ediyo,
ilerde anlarsın bu dediiklerimikaydirigubbakcemile3

Rabbim tüm arkadaşlarımıza bu güzel duyguyu en kısa zamanda yaşatmayı nasip etsin inşallah...

hepinize selam kızlar topikte güzel havalar esiyo inşallah esinte ve umudunu kaybetme arkadaşlardan gelecek güzel haberlerle bugünde devam eder bu güzel hava....

Çok saol can_isom,hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım inşallah...
Ben de gaz olayını benim midem sorunludur diye sanmıştım önceleri baktımki sonra ağrısı daha farklı ,ozaman acaba dedim:)
olumunekankayizsmile

Çok saol özlemcim,sen yap diyince baktım şöyle bi buldum kafama görebayanssulusmile
Hepimize nasip olsun inşallah hazırlamak

aminn canım aminnn tüm isteyenlere versin RABBİM.

SENDE GİTMEYECEKSİN CANIM SENDE BEBEĞİNİ BURADA DOĞURACAKSIN SENİNDE BEBĞİNİ GÖRÜCEZ İNŞALLAH

Caneyloooom yaaa,sen de bu güne kadar bile bizi yalnız bırakmadın
Maşallah diyeyim...

Çok saol özlemcim,sen yap diyince baktım şöyle bi buldum kafama görebayanssulusmile
Hepimize nasip olsun inşallah hazırlamak

amin canım rabbim bütün arkadaylara nasip etsin inşallah sonrada sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin canım buralardan uzaktayken vakit geçmiyoki iki gün ayrı kalsam herkesi merak ediyorum varmı güzel bi haber herkes iyimi o kadar alıştıkki burda birbirimize ...ayrılmam mümkün değil .... inşallah burdaki bütün arkadaşlar sırasıyla anne olcak ve bebişlerimizide hep beraber büyütcez inşallah....bu arada takviminde hayırlı omsun canım çok güzel olmuş tekrar allah tamamına erdirsin inşallahopuyorumnanaktan

mrs GıZMO Hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsim.Ve rabbim evlat hasreti çeken isteyen herkese nasip etsin...:sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…