Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
naber gizmocum?
senden sonrada cok düşündüm, nette gezindim falan
bir sitede 1 örnek gördüm aynı değerde seyredip sonra artmış.
insan ümidini yitirmek istemiyor, hayırlısı canım.

arkadaşlar morfoloji %0 olup ameliyatla ya da başka yolla düzelen var mı bilenler cevap yazarsa sevinirim sitede yönlendirebileceğiniz (yani şurayı oku gibi ) yerler varsa yazarmısınız

benım tavsıye edebılecegım bıtkı macunu ben esıme mısır carsısından erkekten kaynaklanan cocuk olmama problemıne karsın macun yaptırdım super faydasını gordum esımın sperm sayıları tamamen duzeldı normal yolla artık cocugumuz olabılır dedı urolojı doktorumuz cok sasırdı ne kulandınızsa devam edın dedı bızım ancak tup bebekle cocuk sahıbı belkı olabılecegımız soylenıyordu tahlıl sonucları cok kotuydu onceden Rabbım herkese sıfa versın ınsallah çakşır suyu ve darıfulful dıye bır bıtkı var bunlarda cok guzel ınsallah faydası sanada olur

kızlar rahim filimi cektircem ağrısı cok oluyomuş cektiren oldumu

ben 1 hafta once cektırdım hıc korkma rahat ol onceden ıstersen bır tane kas gevsetıcı ve agrı kesıcı al sadece korkma ınan 30 sanıyeden daha az adet agrısı gıbı bır agrın oluyor alet takılırken bıle agrın olmuyor dedıgım gıbı adet sancısının yuzde onbeslık bır bolumu kadar agrı cekılıyor sımdıden gecmıs olsun

arkadaşlar merhaba bende eşimden dolayı hamile kalamadım 2 senedir.doktorlardan çıkamadık maaalesef.(ama şu anda gonal f iğnesi yapıyorum 4 gündür.pazartesi gidicem doktora.sonraki aşama ne bilmiyorum.sanırım bu iğne yumurta büyütüyor bilen varsa bana yazabilirmi .ÇOK HEYECANLIYIM.BENDE HİÇBİRSORUN ÇIKMADI.EŞİMİNDE, SPERM SONUÇLARI SÜREKLİ DEĞİŞKENLİK GÖSTERİYOR.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

gizmocum sonucun kaçtı kaça düştü canım. bir bekle bakalım bazen düşerken geri yükselebiliyomuş canım. hakkında hayırlısı olsun canım benim

kızlar bizimde eşimden kaynaklı bebişimiz olmuyor morfoloji 0 ((mikroenjeksiyon yaptırdım malesef tutmadı şimdi keçi boynuzu kürüne başladık 1 ay oldu saraçoğlu 4 ay verdi olmazsa başka bir kür vericek sayımız hareketliliğmiz herşeyimiz bozuk malesef... bakalım 2 ay sonra test yaptırıcakk eşim sonuçları yazarım .şimdi garip gelicek ama spermlerde 1 ayda olsa yapısında bi değişiklik oldu umarım faydasını görürüz...

canım usg ye girceksin her defasında yumurtaların yeterli büyüklüğe gelince toplancak labaratuarda eşinin spermleriyle döllendirildikten sonra 1 yada 5 gün arasında transfer yapılacak yaklaşık on gün sürüyo bu süreç allah yardımcınız olsun canım inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız..

hoşgeldin a.s.
aşılman hayırlı olsun.... inşalah sonuç güzel olur...
Aptal gibi sevinmişim düşmüş değerim
canım ya bişe anlamadık...şunu açıkça anlatsana:çok üzgünüm:

arkadaşlar malumunuz 15 tatil geldi ben yarın akşam tatie çıkıyorum 1 hafta olmayacağim:gitme:
iyi tatiller canım...sonra görüşürüz inşallah...

hoşgeldina.s.
değerleriniz düzelir inşallah...

canım ya bişe anlamadık...şunu açıkça anlatsana:çok üzgünüm:

Herkese dilekleri için teşekkür ederim
Ya düşük yapıyorum ya da dış gebelik,değer çok garip bi şekilde düşmüş çünkü
Nerdeyse düşük yapacağıma sevineceğim,dış gebelik yaşatmasın diye Allahım..

hayırlı cumalar
rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin
sağlık huzur versin
tedavide ve bebişbekleyenleri güldrsün

canım yyaaaaa
inşşşşş değerler düzelir
dr ne dede

slm millet
halay cekmeye hazirmiyiz
benim esimin sperm testinde sperm bulundu
oleeyyyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
rabbim bana da acidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…