arkadaşlar morfoloji %0 olup ameliyatla ya da başka yolla düzelen var mı bilenler cevap yazarsa sevinirim sitede yönlendirebileceğiniz (yani şurayı oku gibi ) yerler varsa yazarmısınız
kızlar rahim filimi cektircem ağrısı cok oluyomuş cektiren oldumu
Aptal gibi sevinmişim düşmüş değerim
arkadaşlar merhaba bende eşimden dolayı hamile kalamadım 2 senedir.doktorlardan çıkamadık maaalesef.(ama şu anda gonal f iğnesi yapıyorum 4 gündür.pazartesi gidicem doktora.sonraki aşama ne bilmiyorum.sanırım bu iğne yumurta büyütüyor bilen varsa bana yazabilirmi .ÇOK HEYECANLIYIM.BENDE HİÇBİRSORUN ÇIKMADI.EŞİMİNDE, SPERM SONUÇLARI SÜREKLİ DEĞİŞKENLİK GÖSTERİYOR.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
usg ye hergunmu giriliyor?
hoşgeldin a.s.merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım.3 yıllık evliyiz.1,5 yıldır korunmuyoruz ve eşimin sperm hareketlilik sayısı az.bu ay ilk aşılamamı yaptırdım 12 ocakta ama bakalım sonuç bekliyoruz.ama sanırım adet olucam çünkü benzer belirtiler görünüyor.benide aranıza eklerseniz çok sevinirim...inşallah hepimiz güzel haberler alırız
canım ya bişe anlamadık...şunu açıkça anlatsana:çok üzgünüm:Aptal gibi sevinmişim düşmüş değerim
iyi tatiller canım...sonra görüşürüz inşallah...arkadaşlar malumunuz 15 tatil geldi ben yarın akşam tatie çıkıyorum 1 hafta olmayacağim:gitme:
hoşgeldina.s.kızlar bizimde eşimden kaynaklı bebişimiz olmuyor morfoloji 0((mikroenjeksiyon yaptırdım malesef tutmadı şimdi keçi boynuzu kürüne başladık 1 ay oldu saraçoğlu 4 ay verdi olmazsa başka bir kür vericek sayımız hareketliliğmiz herşeyimiz bozuk malesef... bakalım 2 ay sonra test yaptırıcakk eşim sonuçları yazarım .şimdi garip gelicek ama spermlerde 1 ayda olsa yapısında bi değişiklik oldu umarım faydasını görürüz...
canım ya bişe anlamadık...şunu açıkça anlatsana:çok üzgünüm:
herkese dilekleri için teşekkür ederim
ya düşük yapıyorum ya da dış gebelik,değer çok garip bi şekilde düşmüş çünkü
nerdeyse düşük yapacağıma sevineceğim,dış gebelik yaşatmasın diye allahım..
canım rahatlattın beni yater canım kızkardeşinin sonuc ne cıktı tahlil yaptırdımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?