kızlar rahim filimi cektircem ağrısı cok oluyomuş cektiren oldumu
esinte ben 10 yıl önce çektirdim ve 5 ay öncede çektirdim.her ikiside sancılıydı çok şükür açık çıktı.hiç zorlanmadım diyenleride okudum ben.kişiye göre değişir belki ben biraz fazla hassasta olabilirim.10 yıl önce çektirdiğimde eşimde sperm düşüklüğü vardı(şimdi olduğu gibi) ama iki ay sonra hamile kalmıştım(10 yaşında bir oğlum var).5 ay önce çektirdim bu sefer hamile kalamadım hatta aralık ayı 1 aşılama başarısız.biz denemeye devam diyoruz tabii. İNŞ. SENİNDE AÇIK ÇIKAR TÜPLERİN.FAZLA TELAŞ YAPMA YETERKİ AÇIK OLSUN TÜPLERİN.HİÇBİR EMEK ZAİ OLMAZ ALLAHIN İZNİYLE.
ben 8-9 ay once cektırdım fındıkzadede ozelde. ama ordakı soktor superdı hıc ne acı ne sancı hıc bısey olmadı dr sureklı moral verdı benı rahatlattı fıkır olarak ayrıca gunluk hayatıma da devam ettım aksam bıraz karın agrısı gıbı oldu o kadarkızlar rahim filimi cektircem ağrısı cok oluyomuş cektiren oldumu
ıyı akşamlar cnm :1hug:iyi akşamlar canım
canım cok korkuyorum elimde değil ben biraz dayanıksızım anestesi istemiyorum
neee anestezimi istersen gideceğim yerin numarasını vereyım yok oyle bısey inan öyle korkulacak bişey değil
300-350 lira bişeydi gerçi ssk falan karşılamıyordu
allah kabuletsin canım...çok sağol...kızlar ben namaz kılacam sizede dua edrim inş. hayırlı geceleeer.
kızlar rahim filimi cektircem ağrısı cok oluyomuş cektiren oldumu
canım cok korkuyorum elimde değil ben biraz dayanıksızım anestesi istemiyorum
Aptal gibi sevinmişim düşmüş değerim
merhaba aa1 sizin morfoloji probleminiz var galiba bizim de öyle benim eşim ameliyat oldu siz ameliyat oldunuz mu? yada başka neler yapıyosunuz?doktorunun ismini bana özelden atarmısın?
bafo;11147879 acaba sizde mormoloji kaçtı bizim %1 tup bebek denicem haftaya başlıyorum iğnelere inşallah bizden o testi istemediler debilmiyorumkismile[/QUOTE .!.:merhaba bafo bizim de morf.%0 malasef siz neler yapıyosunuz
gizmocum herşeyde bi hayır vardır hemen endişelenme sabret belki değişir:çok üzgünüm:Aptal gibi sevinmişim düşmüş değerim
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım.3 yıllık evliyiz.1,5 yıldır korunmuyoruz ve eşimin sperm hareketlilik sayısı az.bu ay ilk aşılamamı yaptırdım 12 ocakta ama bakalım sonuç bekliyoruz.ama sanırım adet olucam çünkü benzer belirtiler görünüyor.benide aranıza eklerseniz çok sevinirim...inşallah hepimiz güzel haberler alırız
a.s.canım hoşgeldin ben de yeniyim bir kaç günlük allah hepimizin her daim yardımcısı olsun
kizlar ben cikiyorum
benim icin dua edin
yarin belli olacakinsallah normal yolla sperm cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?