Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar rahim filimi cektircem ağrısı cok oluyomuş cektiren oldumu

esinte ben 10 yıl önce çektirdim ve 5 ay öncede çektirdim.her ikiside sancılıydı çok şükür açık çıktı.hiç zorlanmadım diyenleride okudum ben.kişiye göre değişir belki ben biraz fazla hassasta olabilirim.10 yıl önce çektirdiğimde eşimde sperm düşüklüğü vardı(şimdi olduğu gibi) ama iki ay sonra hamile kalmıştım(10 yaşında bir oğlum var).5 ay önce çektirdim bu sefer hamile kalamadım hatta aralık ayı 1 aşılama başarısız.biz denemeye devam diyoruz tabii. İNŞ. SENİNDE AÇIK ÇIKAR TÜPLERİN.FAZLA TELAŞ YAPMA YETERKİ AÇIK OLSUN TÜPLERİN.HİÇBİR EMEK ZAİ OLMAZ ALLAHIN İZNİYLE.

canım cok korkuyorum elimde değil ben biraz dayanıksızım anestesi istemiyorum

ben 8-9 ay once cektırdım fındıkzadede ozelde. ama ordakı soktor superdı hıc ne acı ne sancı hıc bısey olmadı dr sureklı moral verdı benı rahatlattı fıkır olarak ayrıca gunluk hayatıma da devam ettım aksam bıraz karın agrısı gıbı oldu o kadar

iyi akşamlar canım
ıyı akşamlar cnm :1hug:

neee anestezimi istersen gideceğim yerin numarasını vereyım yok oyle bısey inan öyle korkulacak bişey değil
300-350 lira bişeydi gerçi ssk falan karşılamıyordu

neee anestezimi istersen gideceğim yerin numarasını vereyım yok oyle bısey inan öyle korkulacak bişey değil
300-350 lira bişeydi gerçi ssk falan karşılamıyordu

canım ben kocaelinde oturuyom uzak oluyo orası biraz ya benim görümcemde cektirdi o ay hamile kaldı yumurta takibiylen ama cooooookkkkkkkkk acı olduğunu anlattı biraz ürperdim

esinte canım sen bilirsin ama gerek yok bence anestesiye.dur daha doğum yapacaksın inş.ben normal doğum yaptım allah nasip ederse yine normal doğum istiyorum.Allah her kadına nasip etsin bence doğum yapmak bile çok güzel.şimdi okadar istiyorum ki o güzel heyacanı tekrar yaşamayı.

kızlar ben namaz kılacam sizede dua edrim inş. hayırlı geceleeer.
allah kabuletsin canım...çok sağol...

canım bu işte stres çok önemli...
bu yüzden gayet rahat olmaya çalış:..
ben de 2 kere çekildim çok az ağrım oldu...
hiç dayanılmayacak birşey değil...

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım.3 yıllık evliyiz.1,5 yıldır korunmuyoruz ve eşimin sperm hareketlilik sayısı az.bu ay ilk aşılamamı yaptırdım 12 ocakta ama bakalım sonuç bekliyoruz.ama sanırım adet olucam çünkü benzer belirtiler görünüyor.benide aranıza eklerseniz çok sevinirim...inşallah hepimiz güzel haberler alırız

Aptal gibi sevinmişim düşmüş değerim

canım ya nasıl yani.pek anlamadım ne değeri düşmüş.inş bi sorun yoktur.
canım rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versin.bu günlerde geçecek inş üzülme.

Son düzenleyen: Moderatör:
doktorunun ismini bana özelden atarmısın?
merhaba aa1 sizin morfoloji probleminiz var galiba bizim de öyle benim eşim ameliyat oldu siz ameliyat oldunuz mu? yada başka neler yapıyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…