- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
canım inşallah o tuhaflık gelecek olan güzel haberin ayak sesleridir opuyorumnanaktan
kizlar benım bu bu sitedeki ilk mesajim:)esımın sperm sayısı az ne edecez bılmıyom doktorun tekı hemen tup dedı sperm sayısı artırılamıyor dedı bu sıtedede bayagı bızımkınden az olanların kurlarla artıgını okudum Anlamadım gıttı
bilmiyorum canim cuma belli olacak dedi
vallhi dayanamiyorum am napim
ya birde icim bir tuhaf
neden boyle oldu anlamadim
canım nerelerdesin hiç karşılaşmaz olduk.inş inş sperm çıkışı olmuştur.bende merakla seni bekliyom.hemen yaz olurmu
geldim canim
sonuc yarin belli olacak
ogrenir ogrenmez sizlere bildirecem
canim ya dua edin
canim sizin sorun tam olarakneydi
slm kızlar ne haber
gunaydin canim
ya nasil oldu kardesin
canim ya sende benim gibisin bir kardesinin derdi bitmeden oburu basliyor
iyidir yetercim,nasıl oldu kardeşin?
Saol bafocum,darısı başına herşey yolunda gidecekmiş gibi düşün sıkma kendini hiç:Saruboceq: bol bol yumoşun olsun:lepi:
Spermiyogram diyorlar ama IMSI tekniğiyle yaptılar sonra %3 biliyoduk ,%1 düştü,
sonra böyle derecelere ayırdılar 1.derecede iyi:0 ,2:derecede iyi:4 ,3.derecede iyi :21,4.derecede iyi :75 diye,ben bi panik oldum offf 1.derecede iyi 1 tane bile yok napcaz diye,doktorum çok moral verdi ben pek bi sıkıntı göremiyorum diye,sonra olumlu oldu bak sonuç çok şükür:lepi:
Dedimki gizmo çok panik bi kişiliksin sen ,ne sonuçla ne güzel şeyler olabiliyor,O yüzden hiç moral bozma %1 bence gayet güzel bir şans.
Şimdiden bol şanslar tedavinde...
allah'u teala yüzünüzü gürdürsün canım...aminn...kizlar ben cikiyorum
benim icin dua edin
yarin belli olacakinsallah normal yolla sperm cikar
1 bucuk ay once 2 milyon cıktı bır defa yaptırdık.netten arastırırken saracoglunun sıtesını buldum 1 bucuk haftadır kecıboynuzu suyu ıcırıyorum sabah aksam bakalım yarında tekrar sperm analızı yaptıracak ınsaAllah ıyı sonuclar cıkar faydalı olur
yoksa tup deneyecez bakalım ama ınsaAllah gerek kalmadan hamıle kalabılırım.
hoşgeldin canım...kizlar benım bu bu sitedeki ilk mesajim:)esımın sperm sayısı az ne edecez bılmıyom doktorun tekı hemen tup dedı sperm sayısı artırılamıyor dedı bu sıtedede bayagı bızımkınden az olanların kurlarla artıgını okudum Anlamadım gıttı
kızlar rahim filimi cektircem ağrısı cok oluyomuş cektiren oldumu
[ı]selam kızlar.herkese hayırlı akşamlar:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:[/ı]
ben çektirdim hiçde öle abatlıdığı gibi zpor değil zaten 2.3 dk kadar sürüyor adet sancısı kadar bir şey
hiç korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?