Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aramıza hoş geldin canım.o dr un teki bizede hemen tüp dedi.ondan öncede başka dr ilaç vermişti.3ay kullan tekrar test yapın demişti.ama o dr un teki 1ayı tamamlayın gelin bakalım artış olmamışsa tüp dedi.bi daha o dr a gitmedik.boş ver sen onu hiç aldırma.ilaç bitkiseller kullanın bi .biz kullanıyoz bi deneyelim dedik.bakalım ne olcak.

geldim canim
sonuc yarin belli olacak
ogrenir ogrenmez sizlere bildirecem
canim ya dua edin

canim sizin sorun tam olarakneydi

CANIM BENıM, BıZıM SORUN HAREKET SIFIR ,SAYI AZ ,MORFOLOJı %2.CANIM BEN SıZıN SONUÇLARI MERAKLA BEKLıYOM DERKEN SENıN ıÇıN MERAKLANIYOM ,YANı BıZDE DE AYNI SORUN VAR DıYE MERAKLANMIYOM.SADECE RABBıM UMUTLARINI BOŞA ÇIKARMAMIŞTIR ıNŞ DıYEREKTEN MERAKLANIYOM.Bı DE BıRBıRıMıZE ÇOK DUA EDıYOZ YA ıNŞ DUALARIMIZ KABUL OLMUŞTUR DıYE.
CANIM SPERM ÇIKIŞI OLMAZSA SAKIN ÜZÜLÜLÜPTE UMUTSUZLUĞA KAPILMA OLURMU. DUALARIMIZDA KABUL OLMADI DEME.ÇÜNKÜ DUALAR HıÇBıR ZAMAN BOŞA GıTMEZ.CANIM BENıM ıNŞ VARDIR YA.GERÇEKTEN SANKı BENMıŞıM GıBı ıSTıYORUM.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

CANIM BıDE SELÇUK KAYA DıYE BıR HERBALıST VAR .ONUN SıTESıNE GıRDE BAK.BENıM GÖRÜMCE GıL ıST. OTURUYOLAR.GÖRÜMCENıN KOCASININ ARKADAŞLARIDA VARMIŞ AZOSPERM.ONLAR SELÇUK KAYADAN BıTKıSEL ıLAÇ ALIP 4-5AY KADAR KULLANMIŞLAR.ŞıMDı 3ÜNÜN DE ÇOCUKLARI VARMIŞ.BıZDE ORDAN SıPARıŞ VERDıK.ıKı ÇEŞıT BıTKıSEL KÜR KAPSÜL ŞEKLıNDE.KULLANIYOZ.ıLGıNı ÇEKERSE DAHA DETAYLI ÖZELDEN GÖRÜŞÜRÜZ.OLMAMI.

Son düzenleyen: Moderatör:

gizmocum sen memorialde hangi dr.a gitmiştin bi de embriyoların hangi kaliteydi canım ya??

kizlar ben cikiyorum
benim icin dua edin
yarin belli olacakinsallah normal yolla sperm cikar
allah'u teala yüzünüzü gürdürsün canım...aminn...

hoşgeldin canım...
hiç bir tedavi ve destek görmeden bu sayı artmaz demek çok yanlış bence...
önce birşeyler denemek lazım...

hayırlı akşamlar canlara.s.

Son düzenleme:
kızlar rahim filimi cektircem ağrısı cok oluyomuş cektiren oldumu

ben çektirdim hiçde öle abatlıdığı gibi zpor değil zaten 2.3 dk kadar sürüyor adet sancısı kadar bir şey
hiç korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…