Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
anneciğine çok geçmiş olsun canım...
rabbim onlara sağlık sıhat versin...

teşekkürler cnm benim ilk aşılamam olcak daha aşılama konusundada bildiklerini paylaşırsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler

canım arkadaş seni tüp bebek tedavisinde sanmış..
kullandığın iğne tüp bebek tedavisinde de kullandığı için galiba ...

aşılama için yumurtalar belirli bir boyuta gelene kadar dr kotrolunda olacaksın...
daha sonrada çatlama iğnesi olup dr sana gün verecek o zaman eşinle beraber hastaneye gideceksiniz...
bir kaç saat önceden eşinden sperm alınıp o hazırlanacak...
daha sonrada senin rahmine koyacaklar...
ben aşılama olmadım ama bunlar duyduklarım...

cumanız mübarek olsun kızlar.
rabbim cuma günün hürmetine herkesin hakkında hayırlısını versin amiiiiiinnnnnnnnn:Saruboceq:

canım çıkmadık candan hemen ümit kesilmez bakalım biraza daha bekle allahım hayırlısını versin inşallah dediğin gibi dış gebelik falan olmaz inşallah hamişsimdir hormonlar seni şaşırtmıştır canım allahım hepinizin yüzünü gülüdürsün canım
slm millet
halay cekmeye hazirmiyiz
benim esimin sperm testinde sperm bulundu
oleeyyyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
rabbim bana da acidi

canım çokkkkk sevindim inşallah hamiş haberini alıncada böyle halaylar çekeriz canım allahım biran önce yüzünüzü güldürsün canımm

canım anneciğine acil şifalar diliyorum geçmiş olsun allahım hepimize önce sağlık versin canım

amin canimya sonun da bende bu azo denen illetten kurtuldum

evet ya bende gizmo ya cok uzuldum

evet canim kaybetmedim ve umudum da geldi

umudunu kaybetme cccccccccooooooooooook sevındımmmmm canım cok iyi bır haber buuuuuuuuu..:) :)
eşinin rahtsızlıgı neydı fsh lh testosteren sevıyelerı nasıldı ...??????

canim 6 tane cikti rabbim yuzumuze guldu
insallah dahada guzel gunler gelecek hepimiz icin

ohh çok şükür canım .inan çok merak ediyodum.şükürler olsun sperm varmış.artık daha iyi haberlerini alırız inş.gerçekten okadar sevindimki senin adına anlatamam.
:teytey::teytey::teytey::teytey:

sagol canim benim
bende sevicten havalara uctum rabbim yuzumuze guldu

sinemisen merhaba,benile senin sorunun aynı eşlerden dolayı ..eşimin sperm hareketlerinde sorun var.doktorum bana bütün tahlilleri yaptı ve sonuçlarımın hepsi temiz çıktı.şimdi 5 gündür gonal f iğnesi vuruyorum göbeğimden pazartesi dr da randevum var seninde bu şekildemi ilerledi bana aşılamaya giden yolu anlatırmısın inş.hayırlısıyla güzel hbrlerini alırız senin:uhm:

yeteeeercim sen nasılsın kardeşin nasıl oldu.herşey yolundadır inş.

canım kadeşim 26 sında test günü
yyaaaaaaaaaa benimde adet olmam gerekiyor du ama olmadım test yaptım negetif çıkıtı hiç anlamdım hiç böle olmazadı

canım kadeşim 26 sında test günü
yyaaaaaaaaaa benimde adet olmam gerekiyor du ama olmadım test yaptım negetif çıkıtı hiç anlamdım hiç böle olmazadı

ayyyyy çok merak ettim.inş test yanılıyodur.bi de bakmişsı kanda pozitif,valla halayın başını ben çekerim.hadi bakalım hayırlısı olsun.:dance::dance::dance:

kardeşinin de inş pozft olur,bi halyda onun için çekeriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…