anneciğine çok geçmiş olsun canım...hayırlı günler kızlar.........birkaçgünden beri annemin yanındaydım arada topiğe girip bakıp çıkıyodum sonra tekrar annemin yanına koşuyodum annem hastalandı yine dün geceyide acilde sabahladık beraber öğlene doğruda taburcu olduk ........onu evine bıraktım bende biraz dinlenmeye duş almaya eve geldim ama uyuyamadım bende hemen topiğe koştum ne var ne yok diye...........
bir güzel bir üzücü haberle karşılaştım umudunukaybetme canım senin adına o kadar sevindimki anlatamam canım çok şükür sen kurtuluyosun bu azosperm hastalığından rabbim gönlüne göre versin güzelim .......
gizmo hakkında hayırlısı canım inşallah değerlerin yükselirde sende bir mucize yaşarsın canım
teşekkürler cnm benim ilk aşılamam olcak daha aşılama konusundada bildiklerini paylaşırsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler
kizlar vallahi sevincten gecmisi okuyamadim
ne var ne yok bilmiyorum
ya kizlar cok mutluyum
Herkese dilekleri için teşekkür ederim
Ya düşük yapıyorum ya da dış gebelik,değer çok garip bi şekilde düşmüş çünkü
Nerdeyse düşük yapacağıma sevineceğim,dış gebelik yaşatmasın diye Allahım..
slm millet
halay cekmeye hazirmiyiz
benim esimin sperm testinde sperm bulundu
oleeyyyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
rabbim bana da acidi
hayırlı günler kızlar.........birkaçgünden beri annemin yanındaydım arada topiğe girip bakıp çıkıyodum sonra tekrar annemin yanına koşuyodum annem hastalandı yine dün geceyide acilde sabahladık beraber öğlene doğruda taburcu olduk ........onu evine bıraktım bende biraz dinlenmeye duş almaya eve geldim ama uyuyamadım bende hemen topiğe koştum ne var ne yok diye...........
bir güzel bir üzücü haberle karşılaştım umudunukaybetme canım senin adına o kadar sevindimki anlatamam canım çok şükür sen kurtuluyosun bu azosperm hastalığından rabbim gönlüne göre versin güzelim .......
gizmo hakkında hayırlısı canım inşallah değerlerin yükselirde sende bir mucize yaşarsın canım
hayırlı günler kızlar.........birkaçgünden beri annemin yanındaydım arada topiğe girip bakıp çıkıyodum sonra tekrar annemin yanına koşuyodum annem hastalandı yine dün geceyide acilde sabahladık beraber öğlene doğruda taburcu olduk ........onu evine bıraktım bende biraz dinlenmeye duş almaya eve geldim ama uyuyamadım bende hemen topiğe koştum ne var ne yok diye...........
umudunu kaybetme :teytey: :teytey: :teytey:
canım çok sevindim senin adına,
inşallah arkasından bebiş haberlerinide alırız canım
umudunu kaybetme nıcın gıbı ol emı bundan sonra..rabbımın katında ımkansız dıye bır sey yok.ol der oluverır...ınsallah bızlerde gulecegız bır gun...
fadık dun adet oldum ben.herseyın hayırlısı artık..
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
umudunu kaybetme aynı adın gibi canım bak umudunu sakın kaybetme sperm bulundu çok şükür geriside gelecek bence
gizmo doktorun ne dedi peki tekrar değere ne zaman bakılacak canım içini ferah tut belkide geri yükselir yükselmezsede sağlıkolsun canım. canım rabbim büyük bugün mübarek gün dua edicem sürekli inşallah geri yükselir
canım ya Şeniz
gözünüz aydınopuyorumnanaktan
peki kaçtane bulunmuş?
sayı önmeli değil ama sadece merak ettim...
canım sakın zaman kaybetmeyin hemen tedaviye başlayın...
tabi böyle birden bire her yönden zor olur ama allah göstermesin zamanla yine düşebilir...
allah yardımcınız olsun...
hay allah ya :çok üzgünüm:
inşallah önemli birşey değildir...
peki canım kaçtan kaça düştü...
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım.3 yıllık evliyiz.1,5 yıldır korunmuyoruz ve eşimin sperm hareketlilik sayısı az.bu ay ilk aşılamamı yaptırdım 12 ocakta ama bakalım sonuç bekliyoruz.ama sanırım adet olucam çünkü benzer belirtiler görünüyor.benide aranıza eklerseniz çok sevinirim...inşallah hepimiz güzel haberler alırız
umudunu kaybetme cccccccccooooooooooook sevındımmmmm canım cok iyi bır haber buuuuuuuuu..:) :)
eşinin rahtsızlıgı neydı fsh lh testosteren sevıyelerı nasıldı ...??????
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben geldİm
hoşgelmişsin yeteerim.
a.sa.sa.s
HOŞ BULDUM
TOPİK YİNE YALNIZLARI OYNUYOR bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
yeteeeercim sen nasılsın kardeşin nasıl oldu.herşey yolundadır inş.
canım kadeşim 26 sında test günü
yyaaaaaaaaaa benimde adet olmam gerekiyor du ama olmadım test yaptım negetif çıkıtı hiç anlamdım hiç böle olmazadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?