Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlaar benim merak ettiğim bir şey var.adet günü geçmeden hamile kaldığını öğrenen arkadaşlar idrarda bulanıklık oluyomu lütfen cevap yazın.cam kaba aldığınızda nasıl gözüküyor.bulanık olur tortu olur diye duydum doğruluğunu merak ettim.yazımı okuyan arkadaşlar sizde araştırırsanız sevinirim.sağlıkla kalıııın.

herkese gÜnaydın
ıyı hafta sonları

caım eltinn gözü aydın olsun
sağlıcakla büyütsün inşşşşşş
minik kusunu
canım neden öle diyorsun sende kucaklayacaksın mucizeni
allahın izni ile

umudunukaybetme canım hadi gözün aydın.işallah bebişin en kısa zamanda gelir.

amin canim benim

canim ben cok uzuldugum zamanlar sen bana sanki firca ceker gibi azo korkulacak birsey degil bazen bir spermle bile yapiyorlar derdin
ben hissederdim ki cok guclu bir kadin bana yol gosteriyor ve korkulacak bir sey yok diye hissediyordum

nedendir bilmem sen bana oyle soyledikten sonra bana guc geliyordu

simdi anliyorumki benim arkadasim gercektende bilmis korkulacak bir sey olmadigini
sagol canim benim

canim unutma sen guclu bir kadinsin ve unutma mucizen sana en yakin zaman da gelecek

canim valla o kadarini bilmiyorum
amin canim benim insallah ikizim olur

canım çok güzel bir haber umudunukaybetme inşallah Allah kuçağınıza bebişlerinizi de kucaklamayı nasip etsin ,benim merak ettiğim tese ameliyatında olgunlaşmamış hücreler bulunmuşmuydu?bizde tese ameliyatı olduk ve sizin gibi bulunamamıştı ve bu salı günü kaan hocayla randevumuz var .bizede umut oldunuz çoooooooooooooooook sevindimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…