kızlar eltim doğum yaptı bi oğlu oldu 1 gün küvezde kaldı.yaramaz kakasını yemiş doğmadan önce, 1 gece ben yanında kaldım annesi servisteydi emmesi yasaktı.çok güzel ya allah hepimize o duyguyu yaşatsın.gece boyunca uyumadım bişey olur diye sorumluluk almışım altını filan değiştim.bakarken ona keşke benim bebeğim olsaydı dedim
herkese gÜnaydın
İyİ hafta sonları
günaydın herkezeeee
canim ins tekrar yukeslir allahim yardimcin olsun cok uzuldum
super bir haber canim ya gercekten rabbim dualarini kabul etti ins devamida gelir ve anne olursun:lepi:
umdunu kaybetme bak nickin gibi umduunu kaybetme
çoook sevindim rabbim hayırlı sonuçlarla tamamlasın yani en kısa zamnda bebiş haberini duyarız inşallah dualarımız seninlealkisalkisalkis:sm_cool::teytey:
gözün aydın canım,inşallah hamiş halayınıda çekeriz :teytey::teytey:
umudunukaybetme canım hadi gözün aydın.işallah bebişin en kısa zamanda gelir.
kızlar eltim doğum yaptı bi oğlu oldu 1 gün küvezde kaldı.yaramaz kakasını yemiş doğmadan önce, 1 gece ben yanında kaldım annesi servisteydi emmesi yasaktı.çok güzel ya allah hepimize o duyguyu yaşatsın.gece boyunca uyumadım bişey olur diye sorumluluk almışım altını filan değiştim.bakarken ona keşke benim bebeğim olsaydı dedim
gunaydin canim benim
selam kızlar..
gizmo hayırlısı canım..
ne istiyorsan o olsun inş..
umudunu kaybetme inş bebeğinizde gelir artık..
yabanım allah sağlıkla büyütsün bebeğinizi..
sana da nasip olsun inş canım..
canım biz aşılama hiç yaptırmadığımız için transfere kadar evreleri nasıl gelişiyo hiç bi bilgim yok:1no2: sadece tüp bebekten farkı senden yumurta toplamıycaklarıni eşinin spermlerini enjekte edeceklerini biliyorum bunu sende biliyosundur zaten bilen arkadşlar yardımcı olurlar canım fadik arkadaşımızda cevaplamış bir iki sayfa geride bakabilirsin inşallah tedavinin sonu hayır olsun canım...
umutcum testiniz hangi yöntemle yapıldı acaba çünkü 6 tane diyosunda mesela normal testte 4-5 tane çıkanlar yıkamalı testlerde 5000 6000 çıkabiliyo belki umduğunuzdanda daha çoktur canım inşallah o 5-6 tane spermciğin sonu ikiz üçüz bebişler oluuuuurrrr
hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah bebişle sonuçlanır tedaviniz:ecrin_bebek:
Bizimde morfoloji 0 . Haftaya tup bebek deneyecegiz.
NASILSIN zemuszemus zemuszemus zemuszemus
YİNE YALNIZLAR TOPĞİ BİZİM TOPİK bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?