Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sağol canım yyaaa inşş kadeşimden güzel haber gelr

canım belim ağrıyor başkada hiç bir şey yok normalde hep 2 gün önc gelirdi
ama gelmedi teste negatif çıkınca (zaten doğal yldan beKlemiyorum ) ne biLım ya aklım karıştı inşş yolunda gitmEyEn bir şey yoktur

Son düzenleme:
Aptal gibi sevinmişim düşmüş değerim

canim ins tekrar yukeslir allahim yardimcin olsun cok uzuldum

slm millet
halay cekmeye hazirmiyiz
benim esimin sperm testinde sperm bulundu
oleeyyyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
rabbim bana da acidi

super bir haber canim ya gercekten rabbim dualarini kabul etti ins devamida gelir ve anne olursun
:lepi:

herkesin cumasi mubarek olsun
allahim dualarimizi kabul etsin
amin amin amin
amin diyen herkes bir gun anne olsun

dediğin gibi inş ters giden bişeyler yoktur:1no2::1no2:

kızlar eltim doğum yaptı bi oğlu oldu 1 gün küvezde kaldı.yaramaz kakasını yemiş doğmadan önce, 1 gece ben yanında kaldım annesi servisteydi emmesi yasaktı.çok güzel ya allah hepimize o duyguyu yaşatsın.gece boyunca uyumadım bişey olur diye sorumluluk almışım altını filan değiştim.bakarken ona keşke benim bebeğim olsaydı dedim

teşekkür edrim canım eşimi ikna edebilirsem hemen alacağm benim eşim ilaçlar ve bitkiler konusunda çok hassas hemen kullanmak istemeyebilir onu ikna etmeye çalışacağm sizdeki sonuca çok sevindim inşallah en hayırlı ve en kısa zamnda doğal yoldan bebişlerinizi kucağınıza alırsınıza.s.

slm millet
halay cekmeye hazirmiyiz
benim esimin sperm testinde sperm bulundu
oleeyyyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
rabbim bana da acidi

çoook sevindim rabbim hayırlı sonuçlarla tamamlasın yani en kısa zamnda bebiş haberini duyarız inşallah dualarımız seninlealkisalkisalkis:sm_cool::teytey:

selam kızlar..

gizmo hayırlısı canım..
ne istiyorsan o olsun inş..

umudunu kaybetme inş bebeğinizde gelir artık..

yabanım allah sağlıkla büyütsün bebeğinizi..
sana da nasip olsun inş canım..

[/QUOTE]

aa1 canım paylaşımların için çok teşekkür ederim inşallah şu morfoloji problemini aşarız benim çevremde de hiç bu problemi çözüp hamile kalan yok ama sizlerden bu haberler gelince ümitleniyorum bizde de morfoloji %0 tavsiyelerini inşallh eşime uygulmaya çalışacağıma.s.

Son düzenleme:

canım hayırlı olsun darısı bizim başımıza olsun.ben de bazen yeğenimi severken keşke benim bebişim olsaydı diye dalıp gidiyorum.yeğenlerim için ölüyom ya.rabbim bizede nasip eder inş.

teşekkürler cnm benim ilk aşılamam olcak daha aşılama konusundada bildiklerini paylaşırsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler

canım biz aşılama hiç yaptırmadığımız için transfere kadar evreleri nasıl gelişiyo hiç bi bilgim yok:1no2: sadece tüp bebekten farkı senden yumurta toplamıycaklarıni eşinin spermlerini enjekte edeceklerini biliyorum bunu sende biliyosundur zaten bilen arkadşlar yardımcı olurlar canım fadik arkadaşımızda cevaplamış bir iki sayfa geride bakabilirsin inşallah tedavinin sonu hayır olsun canım...

canim 6 tane cikti rabbim yuzumuze guldu
insallah dahada guzel gunler gelecek hepimiz icin

umutcum testiniz hangi yöntemle yapıldı acaba çünkü 6 tane diyosunda mesela normal testte 4-5 tane çıkanlar yıkamalı testlerde 5000 6000 çıkabiliyo belki umduğunuzdanda daha çoktur canım inşallah o 5-6 tane spermciğin sonu ikiz üçüz bebişler oluuuuurrrr
Bizimde morfoloji 0 . Haftaya tup bebek deneyecegiz.

hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah bebişle sonuçlanır tedaviniz:ecrin_bebek:

gizmocum ne dıyebılırım bılemıyorum ınsallah degerlerın tekrar yukselır doktorunla gorustunmu o ne dıyor bu duruma daha oncelerını baska bır sayfada okumustum zayıf gebelıktı konusu yıne bırının boyle sonucları dusmus ardından tekrar yukselmıs gebelık devam edıyormus ınsallah bebegın senınledır ıcını ferah tut hepımız duacınız

canım hayırlı olsun darısı bizim başımıza olsun.ben de bazen yeğenimi severken keşke benim bebişim olsaydı diye dalıp gidiyorum.yeğenlerim için ölüyom ya.rabbim bizede nasip eder inş.

teşekür ederim canım.aminnnnnnnnnnnnnnnn işallah rabbim hayırlısından nasip etsin.:Saruboceq:

yabangülüm canım arkadaşım burda bir sürüüü hamile arkadaş var ve eski mesajlar duruyo kayıtlı bak bi bakalım hangisi inanıyomuş hamile olcağına ama işte rabbim isteyince bide vakti gelince çıkageliyo inşallah seninde vaktin çoooooooookkkkkk yaklaşmıştır canım benim gelen yeğenin ayaklarını sürümüştür inşallah senin bebeğinide getirir tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…