ayyyyy çok merak ettim.inş test yanılıyodur.bi de bakmişsı kanda pozitif,valla halayın başını ben çekerim.hadi bakalım hayırlısı olsun.:dance::dance::dance:
kardeşinin de inş pozft olur,bi halyda onun için çekeriz.
Aptal gibi sevinmişim düşmüş değerim
slm millet
halay cekmeye hazirmiyiz
benim esimin sperm testinde sperm bulundu
oleeyyyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
rabbim bana da acidi
herkesin cumasi mubarek olsun
allahim dualarimizi kabul etsin
amin amin amin
amin diyen herkes bir gun anne olsun
sağol canım yyaaa inşş kadeşimden güzel haber gelr
canım belim ağrıyor başkada hiç bir şey yok normalde hep 2 gün önc gelirdi
ama gelmedi teste negatif çıkınca (zaten doğal yldan beKlemiyorum ) ne biLİm ya aklım karıştı inşş yolunda gitmEyEn bir şey yoktur
benım tavsıye edebılecegım bıtkı macunu ben esıme mısır carsısından erkekten kaynaklanan cocuk olmama problemıne karsın macun yaptırdım super faydasını gordum esımın sperm sayıları tamamen duzeldı normal yolla artık cocugumuz olabılır dedı urolojı doktorumuz cok sasırdı ne kulandınızsa devam edın dedı bızım ancak tup bebekle cocuk sahıbı belkı olabılecegımız soylenıyordu tahlıl sonucları cok kotuydu onceden Rabbım herkese sıfa versın ınsallah çakşır suyu ve darıfulful dıye bır bıtkı var bunlarda cok guzel ınsallah faydası sanada olur
slm millet
halay cekmeye hazirmiyiz
rabbim bana da acidi
slm millet
halay cekmeye hazirmiyiz
rabbim bana da acidi
[/QUOTE]canım bizim morfoloji%0 ileri hareket %5 . ılk yıllarda morfolji den doktorlar bahsetmedi.Sebepsiz infertilite dediler.3 aşılama yaptırdık fakülte hastanesinde.Daha sonra 2 tüp bebek yaptırdık özelde.Tüp bebek yaptırırken öğrendik morfolojinin %o olduğunu.2.tüp bebek de IMSI ile yapıldı.1. kalitede sperm hiç bulunamadı.Önceden bize doktorlar eşimin kullanması için hiçbirşey vermedi.Sadece birkaç ay klomen denemişlerdi.Artış olmamıştı.Geçen sene keçiboynuzu kullandı. Sayı artınca ümitlendim.Şimdi morfolojiye ve hareketliliğe yarayacak herşeyi araştırıyorum Benim araştırmalarıma göre morfolojiye en iyi antioksidan geliyor.Ben de üzüm çekirdeği tozu ve kapsülü aldım.
kızlar eltim doğum yaptı bi oğlu oldu 1 gün küvezde kaldı.yaramaz kakasını yemiş doğmadan önce, 1 gece ben yanında kaldım annesi servisteydi emmesi yasaktı.çok güzel ya allah hepimize o duyguyu yaşatsın.gece boyunca uyumadım bişey olur diye sorumluluk almışım altını filan değiştim.bakarken ona keşke benim bebeğim olsaydı dedim
teşekkürler cnm benim ilk aşılamam olcak daha aşılama konusundada bildiklerini paylaşırsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler
canim 6 tane cikti rabbim yuzumuze guldu
insallah dahada guzel gunler gelecek hepimiz icin
Bizimde morfoloji 0 . Haftaya tup bebek deneyecegiz.
canım hayırlı olsun darısı bizim başımıza olsun.ben de bazen yeğenimi severken keşke benim bebişim olsaydı diye dalıp gidiyorum.yeğenlerim için ölüyom ya.rabbim bizede nasip eder inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?