- 6 Ekim 2008
- 6.786
- 54
- 358
hoşgeldin canıma.s.Herkese merhabalar.
Şirketimizde ınternet ortamında kısıtlamalar yapıldığı için bu çok sevdiğim siteye giriş yapamıyordum. nihayet kaldırdılar yasaklamayı sizlerle paylaşımda bulunmak beni çok rahatlatıyordu. bu siteden ve sizlerden uzak geçirdiğim aylar sonra tekrar merhaba
biz 2 aşılama denemesinden sonra tüp bebeğe karar verdik fakat rapor alabilmem için mayıs ayını beklemem lazım allhım nasip ederse haziran ayında istanbula gelip özel bir hastanede tüp bebek tedavisine başlayacağız. bu yolda sizlerle birlikte yürüceğim.
allahım herkese kalbindeki dileğine kavuşmasını nasip etsin
tüp bebek kararınız hayırlı olsun...
inşallah o zamana kadar bütün işleriniz yolunda gider...
canım ya ne desem boş...Kıslar ÇıldıracaĞım. Yarın aŞıalama yapılacak ve ben eŞımle kavga edıyorum sebebı ıse sperm vermesı lazım malum aŞılama ıÇın fakat ben o ortamda veremem dıyor baŞka bırŞey demıyor. ıkı kere sperm testı yapıldı ama evde boŞalmıŞ ben hemen dıbımızdekı Özel labaratuara 1dk ıÇınde gÖtÜrerek sonuÇ almıŞdık Şımdı mecburen tedavı olduĞum yere gıtmesı lazım yok dıyor ne yapayım akıl verın. Şeytan boĞ dıyor:) kÖkden kurtul. Bırde doktorum ıkıncı sperm testıne bakdı ve dedıkı normal yolla bebıŞ sahıbı olmanıza hıÇ bır engel gÖrÜnmÜyor. Bazen sebebı aÇıklanamayan bÖyle durumlarda olabılıyor dedı yaŞdan aŞılama dedı ıkı aylık klomenın ardından Şımdı tutturdu madem normal oluyor aŞılama yapmayalım. Yaa anlatamıyorum normal yolla olsa 2,5 yıllık evlıyız olurdu ..... Ee olmadı demekkı aŞılama Şart. Offff
iş bıraya kadar gelmiş o test vermeyeceğim diyor
tamam sizin doğal yoldan olma şansınız var ama dediğin gibi 2.5 sene olmuş....
yani sizinki sebebsiz infertiliteye giriyor....
allah yardımcın olsun canım...
sağol canım iyiyim...fadikçim sen nasılsıl neler yapıyorsun mart ayı dediğin gibi aklinialirimsmile ama bakalı rabbim dualrımızı kabul ederde bu ayda tedaviyle hamiş kalırız rabbim sanada ummadığın bir anda versin seni çok mutlu etsinolumunekankayizsmile[/COLOR]
bizim de hastene işleri var uğraşıp duruyoruz işte...
hoşgeldin canıma.s.merhaba arkadaŞlarım nasılsınız. Uzun zamandır gelemıyorum topıĞımıze...eŞım hala gelemedı tÜrkıyeye. Gemı hep arıza Çıkarıyor. Oda sıkıntılı bende ama yapacak bıŞı yok. Daha ne olacaĞımız bellı deĞıl. ıŞ desenız Çok yoĞun. Kahvaltı etmeye vaktım bıle yok desem yerıdır. Artık gırmeye ÇalıŞacaĞım. Sızlerı Çok Özledım.
özlettin kendiniboshayallersmile
işlerin için çok çok kolay gelsin....
hoşgeldin topiğimizea.s.slm arkadaşlar ben bayadır kk üyesiyim ama gebelik topiğinde takılıyodum 7 ay öncesine kadar ben sorunu kendimde ararken sorun bende çıkmadı 2 yıllık evliliğimizde çevremdekilerin ve eşiminde ailesinin baskılarından dolayı sorunu kendimde arayıp durmuşum ama gerçek 7 ay önce çıktı benım ağlayım zırlamamla tabiki meğer eşimde varikosel varmış 6 yıllık bir olaymış ve süper ileri derecede bir sorunmuş ameliyat oldu doktar normal yolla hamile kalamıyacağımı söledi ameliyat ve tedavininde nedeni tüp bebek şansımızın çoğalması içinmiş yani bizdeki durum bıçak kemikte misali şuanda iğne ve ilaçlarını kullanıyor 7 ay biticek işte son bir test yapılacak ve tüp bebeğe yönlendirilicez ALLAH sizlerinde BENıMDE yardımcımız olsun ama şuan hiç üzülmüyorum nedeni ise derdi veren allahım dermanı varsa onuda verir diye düşünüyorum sebepsiz neden,nedensizde sebep olmaz gibi bişi sanırım bu ,,HEPıNıZ GÖNLÜNÜZÜ FERAH TUTUN allah herkezin yanında dualarımızı kabul edecek ümitliyim ben bu durumda çok çok ümitliyim sizler daha çok ümitli olun buarada eşimin ilk test sonuçlarını yazayım size ,,buna rağmen çok çok ümitli olduğumu görün belki sizinde içiniz azda olsa rahatlar
miktar:3ml
sıvılaşma:30dk
1ml de spermatozoon sayısı : 1.4 milyon (önemli olan bu sayıymış)
totaL spermatozoon sayısı :4.2 milyon
haraketlilik değerlendirilmesi:
hızlı ileri haraketli :%0
yavaş ileri hareketli :%0
yerinde hareketli:%0
hareketsiz :%0
SONUÇ :OLıGOSPERMı VE HAREKETSıZLıK
işte böyle arkadaşlar buna rağmen süper derecede ümitli ve unutluyum:):):):)
değerlerrimiz ne kadar kötü olursa olsun allah a şükür çaresiz değiliz...
normal yoldan olmassa tüp bebek şansımız var...
tekrar hayırlı olsun canımopuyorumnanaktanEVET CANIM BıR ÇOGU TEDAVıYLE GELECEK SANIRIM BENDE KISMETSE BASLADIM LUCRINI VURMAYA BENDE MART AYI TEDAVıLERıNDENMıN KISMETSE ıNŞALLAH TÜM ARKADAŞLARIMIZ POZıTıFı GÖRÜR HıÇ OLMAZSA MARTI VERıMLı GEÇıRıRıZ sempatiksalakcinni
inşallah bu sefer pozitif olur....
kolay gelsin canım...rapor hakkında benim de çok bilgim yok...merhaba kızlar nasılsnız arada bir cee desemde gelmeye çalışıyorum olumunekankayizsmile
bu aralar rapor işi için araştırmadayım içinizde bilen varsa bana söylesin ne olur canlar
bu işler nasıl çabuklaşır rapor verebilecek doktorun özel muayenesine gidip rapor işini daha çabuk halledebilirmiyim bilen varmı böyle bir dr varmı acaba bilmiyorumkismile
birde benden hsg istediler prosedür gereği oofff birde onun stresi sardı beni her aklıma geldikçe geriliyorum zira ilk deneyimim bir felaketti :sinifsinif:
fadikciğim söylediklerine katılıyorum inşallah bu mart ayında da hepimiz için bebiş patlaması olur :CüvCüv: :CüvCüv:
hsg için de rahat olmaya çalış inşallah bu sefer çok rahat olur...
allah yardımcınız olsun...