Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım yyaa zor bir durum ama ikna etmenin yoluna bak bir şekilde bunu yapması gerekiyor

canım sağol allah razı olsun
benim gönlü güzel arkadaşlarım hepinizden allah razı olsun
rabbim en kısa zamnada en çok istediğiniz şeyi nasip etsin hepinize hepimize
allahız izni ile ve sizin dualrınzla
işnnnn muafak olacağız

allah razı olsun canım
inşşşşşşşş
rabbim yardımcımız olsun
mucizlerimzle bizlei buştursun
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

slm arkadaşlar ben bayadır kk üyesiyim ama gebelik topiğinde takılıyodum 7 ay öncesine kadar ben sorunu kendimde ararken sorun bende çıkmadı 2 yıllık evliliğimizde çevremdekilerin ve eşiminde ailesinin baskılarından dolayı sorunu kendimde arayıp durmuşum ama gerçek 7 ay önce çıktı benım ağlayım zırlamamla tabiki meğer eşimde varikosel varmış 6 yıllık bir olaymış ve süper ileri derecede bir sorunmuş ameliyat oldu doktar normal yolla hamile kalamıyacağımı söledi ameliyat ve tedavininde nedeni tüp bebek şansımızın çoğalması içinmiş yani bizdeki durum bıçak kemikte misali şuanda iğne ve ilaçlarını kullanıyor 7 ay biticek işte son bir test yapılacak ve tüp bebeğe yönlendirilicez ALLAH sizlerinde BENıMDE yardımcımız olsun ama şuan hiç üzülmüyorum nedeni ise derdi veren allahım dermanı varsa onuda verir diye düşünüyorum sebepsiz neden,nedensizde sebep olmaz gibi bişi sanırım bu ,,HEPıNıZ GÖNLÜNÜZÜ FERAH TUTUN allah herkezin yanında dualarımızı kabul edecek ümitliyim ben bu durumda çok çok ümitliyim sizler daha çok ümitli olun buarada eşimin ilk test sonuçlarını yazayım size ,,buna rağmen çok çok ümitli olduğumu görün belki sizinde içiniz azda olsa rahatlar

miktar:3ml
sıvılaşma:30dk

1ml de spermatozoon sayısı : 1.4 milyon (önemli olan bu sayıymış)
totaL spermatozoon sayısı :4.2 milyon

haraketlilik değerlendirilmesi:
hızlı ileri haraketli :%0
yavaş ileri hareketli :%0
yerinde hareketli:%0
hareketsiz :%0

SONUÇ :OLıGOSPERMı VE HAREKETSıZLıK

işte böyle arkadaşlar buna rağmen süper derecede ümitli ve unutluyum:):):):)

EVET CANIM YYAAA
AMA BU BİT TEK GEÇEN YIL MARTINDA KALMASIN BU YILDA DEVEM EDELİM :lepi::lepi::lepi:

HER-ŞY-ÇO-CUK-İÇ-İN :lepi::lepi::lepi::lepi:

BEKLİYORUZ KÜÇÜK MUCİZELERİMİZİ :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

AMİN CANIM
İİİNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

allah razı olsun
amin amin
iinnşşşşşşşşşşşşşşşş

canım sağol
innşş hepimiz için güzelikler olur hayatlarımızda
inşşşş
CANIM BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA RAPOR VEREN ÖZEL HAS ORALARDAN DAHA ÇABUK ÇIKIYORMUŞ BEN ÜNVRS DEN ALDIM 30.45 GÜN ARASINDA SÜRMÜŞTÜ
HSG İÇİNDE HİÇ KORKMA ÖLE KORKULACAK BİR ŞEY DEĞİL ZTEN 3.5 DK BİR İŞLEM

CANIM GÖZÜN AYDIN DEMEK ERKEK ANNESİ OACAKSIN İNŞŞŞŞ
SAĞLICAKLA GELSİN KUZUN CANIM:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tedavin hayırlı olsun Allah sağlıklı bebişler nasip etsin:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ALLAH RAZI OLSUN CANIM
İNNŞŞ HEPİZE BEBİŞLERİMİZİ GÖNDERİR RABBİM :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

BİMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK
Tüp bebek yeni genelgesi (ÖNEMLİ)

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar yeni cıkacak olan tüp bebek genelgesi tedavi olacak çiftler icin oldukça sıkıntılı bir durum yaratıyor.aynen kopyalıyorum.
(7) Merkezlerde birden fazla embriyo transfer edilmemesi esastır. Birinci uygulamada yaşa bakılmaksızın tek embriyo, 35 yaş üzerinde ikinci uygulamada iki embriyo, sonraki uygulamalarda ise yaşa bakılmaksızın iki embriyo transfer edilebilir.
8) Merkezlerde, doğacak çocuğun cinsiyetini belirleme amaçlı gonad ve/veya embriyo seçimi ve transferi yapılamaz.
(9)Üremeye yardımcı tedavi teknikleri kullanarak oluşan çoğul gebeliklerde embriyonal ya da fetal redüksiyon yapılamaz. Ancak tıp fakülteleri ve Bakanlığa bağlı eğitim hastanelerinden alınan durum bildirir heyet raporuna göre redüksiyon işlemi yapılabilir. Tıbbi endikasyon dışı redüksiyon yapan merkezlerin üç ay süre ile yeni hasta alımı durdurulur. Tekrarı halinde faaliyet izin belgesi iptal edilir.

Bununla ilgili görüşlerinizi buraya yazmanızı önemle rica ediyorum.
Belçika da devlet tek embiryo koyduruyor ama sınırsız olarak tedavi imkanıda sağlıyor. Türkiyede hem ödememizi biz yapıyoruz devlet tedavinin neydeyse ancak 2/3 üni destekliyor hemde hemde hamile kalma sansı tamamen azalıyor.
Bize göre 40 yaş öncesi her defasında en az 2 embiryo mutlaka koyulmalı.
40 yaş sonrasıda 3 embiryo ya kadar müsaade edilmeli.

ARKADAŞLAR BU GENELGE VE TÜP BEBK FİYATLARIYA İLGİLİ GÖRÜŞLARİNİZİ BURAYA MAİL TABİLİRSİNİZ

iyi akşamlar...........

iyi dilekleriniz için çok çok sağolun kızlarrrrrrrr hepinizden allah razı olsun rabbim daha güzellerini sizlere nasip etsin inşallahhh..........eve taşındık amma 1 hafta olacak taşınalı kocacım 1 gece yattı evde oda sabah 5 te kalkıp işe gitti ayol neyse bir kaçgün sonra 2 günde olsa kalacak evde o zamanda acısını çıkartırız :jeyyar:.......

ne güzel tedaviye start vermiş topiğimiz innnnşallahhhh hepiniz hamile kalırsınız minik meleklerinize kavuşursunuz.............

yeni evin hayırlı osun içinde güzelikler yaşansın
innşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hep huzur ve sağlık berekt olsun canım
amin canım inşşşşş iinşşşşşşşşşşşşşşş

KIZLAR BUNU DıNLEYıM ÇOK GÜZEL BıR ŞARKI
MUSTAFA CECLı

Ne telefona gidiyor elim
Ne farkındayım günün güneşin
Heryanım nazlı gülüşün, gül yüzün
Görmez oldum senden başka
Hiçbirşeyi iki gözüm

Ki ben
Ne yol ne iz bilmiyorum

Sanki liseliyim toyum
Seviyorum sonunda itiraf ediyorum
O kadar temiz ve sahi
Öpmeye bile kıyamıyorum

Ki ben…

Neredeyse inanmazdım
Aşk tenlerin seçimiydi
Geçici ateşiydi
Gelip vurdu tam hedeften
Bu saatten sonra olacak iş miydi?

ınansaydım yanar mıydım?
Kalır mıydım savunmasız, çaresiz çocuk gibi
Tatmasaydım o zamanda
Yaşamış sayar mıydım kendimi adam gibi

can Aymes'im hayırlı olsun tedavin.
çok sevindim.
oohhh bu ay patlamaya hazır bomba dolu topiğimiz.

maşallah ilerlemiş hamileliğin.
Allah tamamına erdirsi.
bu ne arkadaşlar bizim topiği pipiler bastı resmen.

ah be Fadik'cim
eskilere götürdün beni.
ayyy ne marttı ama 2009 martı.
kedi muhabbeti, geyik
resimler, gırgır şamata.

Nesrin'cim hoşgeldin canım.
özlemişim seni.
Allah kolaylık versin eşine sana.
dilerim tez zamnada kavuşun ve hiç ayrılmayın

herkese İyİ akŞamlar
iyi akşamlar
topiğin fedakar üyesi

Herkese merhabalar.
Şirketimizde ınternet ortamında kısıtlamalar yapıldığı için bu çok sevdiğim siteye giriş yapamıyordum. nihayet kaldırdılar yasaklamayı sizlerle paylaşımda bulunmak beni çok rahatlatıyordu. bu siteden ve sizlerden uzak geçirdiğim aylar sonra tekrar merhaba
biz 2 aşılama denemesinden sonra tüp bebeğe karar verdik fakat rapor alabilmem için mayıs ayını beklemem lazım allhım nasip ederse haziran ayında istanbula gelip özel bir hastanede tüp bebek tedavisine başlayacağız. bu yolda sizlerle birlikte yürüceğim.
allahım herkese kalbindeki dileğine kavuşmasını nasip etsin

hepinize iyi haftalar kızlar
aymesem hayırlı olsun canım tedavin allahım güldürsün yüsünü inşallah

dileklerin çok güzel,inşallh kabul olur , inşallah sağlıkla oğlunu kucağına alırsın

canzim bi paşa daaha kazandırıyorsun topiğimize inşallah sağlıklı gelir oda
mutlu haberlerin coğalması tek dileğimiz rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah

CANIM GÖZÜN AYDIN DEMEK ERKEK ANNESİ OACAKSIN İNŞŞŞŞ
SAĞLICAKLA GELSİN KUZUN CANIM:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

maşallah ilerlemiş hamileliğin.
Allah tamamına erdirsi.
bu ne arkadaşlar bizim topiği pipiler bastı resmen.

canlarım hepinize çok çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinde allah razı olsun yüce mevlam en kısa zamanda hayırlı sağlıklı hamilelikler nasip etsin hepinize tedavide olan arkadaşlarımında allahım tez zaman yüzlerini güldürsün ve emeklerini boşa çıkarmasın inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…