kıslar çıldıracağım. Yarın aşıalama yapılacak ve ben eşimle kavga ediyorum sebebi ise sperm vermesi lazım malum aşılama için fakat ben o ortamda veremem diyor başka birşey demiyor. Iki kere sperm testi yapıldı ama evde boşalmış ben hemen dibimizdeki özel labaratuara 1dk içinde götürerek sonuç almışdık şimdi mecburen tedavi olduğum yere gitmesi lazım yok diyor ne yapayım akıl verin. şeytan boğ diyor:) kökden kurtul. Birde doktorum ikinci sperm testine bakdı ve dediki normal yolla bebiş sahibi olmanıza hiç bir engel görünmüyor. Bazen sebebi açıklanamayan böyle durumlarda olabiliyor dedi yaşdan aşılama dedi iki aylık klomenin ardından şimdi tutturdu madem normal oluyor aşılama yapmayalım. Yaa anlatamıyorum normal yolla olsa 2,5 yıllık evliyiz olurdu ..... Ee olmadı demekki aşılama şart. Offff
canım mile için dua ettik rabbim yardımcısı olur sağlıkla kucağına alır inşallah
yetercim ne güzel adım atmışsın direk tüp bebek merkezine giderek başladın sanırım bende istiyorum ya inşallah bu yaza olcak seninde hayırlara vesile olur inşallah başarılı bir sonuç alırsın canım
canzim bi paşa daaha kazandırıyorsun topiğimize inşallah sağlıklı gelir oda
mutlu haberlerin coğalması tek dileğimiz rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah
slm kızlar, nasılsınız?
Ne var ne yok?
Aymesim, yeterciiiim ve melony canım tedavileriniz hayırlı olsun, rabbim bebişlerle sonuçladırsın inşallah, dualarımdasınız...
Meryem canım tekrar tebrik ederim, umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsin, rabbim ikizlerine uzun ömür verir inşallah, ikiz gebelik normale göre biraz daha dikkat gerektiren bi gebelik canım oyüzden kendine dikkat et, allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallah...
Harzemciiim canım yeni evin hayırlı olsun güle güle oturun allahım bebiş sesleriyle doldursun inşallah, ben evlendiğimden beri kendi evimizde oturuyoruz, dediğin gibi, insan kendi evi olunca ayrı bir özen gösteriyor, bende düğünden önce eşya ve dekorasyonla çok uğraştım, yorulmuşsun ama değmiştir, yeni evinizde sağlık ve mutlulukla geçsin ömrünüz inşallah...
Kaçırdığım bişey varmı kızlar, varsa haber verin ha, sık giremiyorum, kaçırmayım haberleriolumunekankayizsmile
hayırlı olsun canım...bu sefer rabbim yüzünü güldürsün....
geçen sene burda olan arkadaşlar hatırlarkaydirigubbakcemile3
mart ayı bizim için çok eğlenceli geçmişti...burda çok eğlenmiştik....
mart ayının önemine gelincede hani mart ayında kediler anlarsınızya:jeyyar:
bizde bebiş için onları örnek alıp ve mart ayını çok iyi değerlendirmek gerek demiştik:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
yine mart geldi ne olur topiğimizzede neşe gelsehihoyyyt
aaaaa kızlar ben dün kedicikleri iş üstünde yakaladım:jeyyar::roflol:
yani şimdiden çalışmalara başlamak lazım:jeyyar:
ne demiştik:
her-şey-çocuk-için:lepi:
kızlar şunu da söylemeden edemiycem....
mart ayı geldi ama bizim bebişlerin çoğu çalışmaktan değil ama tedaviden gelecekkaydirigubbakcemile3
çünkü tedavideki arkadaşlar çoğaldı...
rabbim hepsine pozitifi görüp bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin:Saruboceq:boshayallersmile
ama çalışmaya son gaz devam:jeyyar:
bebiler çoğalsın
EVET CANIM BİR ÇOGU TEDAVİYLE GELECEK SANIRIM BENDE KISMETSE BASLADIM LUCRINI VURMAYA BENDE MART AYI TEDAVİLERİNDENMİN KISMETSE İNŞALLAH TÜM ARKADAŞLARIMIZ POZİTİFİ GÖRÜR HİÇ OLMAZSA MARTI VERİMLİ GEÇİRİRİZ sempatiksalakcinni
aymes canim insallah hersey sorunsuz ilerler canim
bu aralar tedaviye start veren arkadaslarimiz cogaliyor
allah'im insallah hepsi pozitif sonucu gorsunler insallah:saruboceq::saruboceq::saruboceq:
merhaba kizlar
herkese hayirli gunleropuyorumnanaktan
meryemciğim hamişmiş çok sevindim kutlarım canım rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşallah :CüvCüv:
aymesciğim yeni tedavin hayırlı olsun uğur getirsin bebiş getirsin inşallah yine aynı merkezdemi deniyorsun,rabbim sonunu güzel eylesin canım :CüvCüv:
yeterciğim,melonym tedavileriniz hayırlı olsun rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın,
güzel haberlerinizi bekliyoruz :CüvCüv: :CüvCüv:
harzemciğim yeni evişin hayırlı olsun canım evim evim güzel evim topiğinde görmek isteriz yeni evişini :1rolleyes: rabbim inşallah yeni evinde tatlış,tatlış bebişler nasip eder :CüvCüv:
CANIM GÖZÜN AYDIN DEMEK ERKEK ANNESİ OACAKSIN İNŞŞŞŞcanlarım hepinize kocaman selamlar umarım herkesleriyidir biz iyiyiz allaha şükürler olsun ama tabi doğuma kadar yatcaz cinsiyetide belli oldu erkek allahım sağlıcakla noksansız kusursuz kucağıma almayı nasip etsin allahım sizlerinde biran önce hayırlısıyla hamiş haberlerini almak dileğiyle
tedavin hayırlı olsun Allah sağlıklı bebişler nasip etsin:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
iyi akşamlar...........
iyi dilekleriniz için çok çok sağolun kızlarrrrrrrr hepinizden allah razı olsun rabbim daha güzellerini sizlere nasip etsin inşallahhh..........eve taşındık amma 1 hafta olacak taşınalı kocacım 1 gece yattı evde oda sabah 5 te kalkıp işe gitti ayol neyse bir kaçgün sonra 2 günde olsa kalacak evde o zamanda acısını çıkartırız :jeyyar:.......
ne güzel tedaviye start vermiş topiğimiz innnnşallahhhh hepiniz hamile kalırsınız minik meleklerinize kavuşursunuz.............
can Aymes'im hayırlı olsun tedavin.günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan herkese hayırlı haftalar
bendede güzel haberler var cumartesi günü itibariyele
2. tüp bebek denememe start verdim
inşallah Rabbim bu sefer yüzümü güldürür:Saruboceq:
maşallah ilerlemiş hamileliğin.canlarım hepinize kocaman selamlar umarım herkesleriyidir biz iyiyiz allaha şükürler olsun ama tabi doğuma kadar yatcaz cinsiyetide belli oldu erkek allahım sağlıcakla noksansız kusursuz kucağıma almayı nasip etsin allahım sizlerinde biran önce hayırlısıyla hamiş haberlerini almak dileğiyle
ah be Fadik'cim
selam kızlara.s.
maşallah busıra tedavide ki arkadaşlar çoğalıyorhihoyyyt
birde mart ayı geliyor:jeyyar:
geçen sene burda olan arkadaşlar hatırlarkaydirigubbakcemile3
mart ayı bizim için çok eğlenceli geçmişti...burda çok eğlenmiştik....
mart ayının önemine gelincede hani mart ayında kediler anlarsınızya:jeyyar:
bizde bebiş için onları örnek alıp ve mart ayını çok iyi değerlendirmek gerek demiştik:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
yine mart geldi ne olur topiğimizzede neşe gelsehihoyyyt
aaaaa kızlar ben dün kedicikleri iş üstünde yakaladım:jeyyar::roflol:
yani şimdiden çalışmalara başlamak lazım:jeyyar:
ne demiştik:
her-şey-çocuk-için:lepi:
kızlar şunu da söylemeden edemiycem....
mart ayı geldi ama bizim bebişlerin çoğu çalışmaktan değil ama tedaviden gelecekkaydirigubbakcemile3
çünkü tedavideki arkadaşlar çoğaldı...
rabbim hepsine pozitifi görüp bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin:Saruboceq:boshayallersmile
ama çalışmaya son gaz devam:jeyyar:
bebiler çoğalsın
Nesrin'cim hoşgeldin canım.merhaba arkadaŞlarım nasılsınız. Uzun zamandır gelemİyorum topİĞİmİze...eŞİm hala gelemedİ tÜrkİyeye. Gemİ hep arıza Çıkarıyor. Oda sıkıntılı bende ama yapacak bİŞİ yok. Daha ne olacaĞımız bellİ deĞİl. İŞ desenİz Çok yoĞun. Kahvaltı etmeye vaktİm bİle yok desem yerİdİr. Artık gİrmeye ÇalıŞacaĞım. Sİzlerİ Çok Özledİm.
iyi akşamlarherkese İyİ akŞamlar
dileklerin çok güzel,inşallh kabul olur , inşallah sağlıkla oğlunu kucağına alırsın
canzim bi paşa daaha kazandırıyorsun topiğimize inşallah sağlıklı gelir oda
mutlu haberlerin coğalması tek dileğimiz rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah
CANIM GÖZÜN AYDIN DEMEK ERKEK ANNESİ OACAKSIN İNŞŞŞŞ
SAĞLICAKLA GELSİN KUZUN CANIM:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
maşallah ilerlemiş hamileliğin.
Allah tamamına erdirsi.
bu ne arkadaşlar bizim topiği pipiler bastı resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?