Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlarım hepinize kocaman selamlar umarım herkesleriyidir biz iyiyiz allaha şükürler olsun ama tabi doğuma kadar yatcaz cinsiyetide belli oldu erkek allahım sağlıcakla noksansız kusursuz kucağıma almayı nasip etsin allahım sizlerinde biran önce hayırlısıyla hamiş haberlerini almak dileğiyle

dileklerin çok güzel,inşallh kabul olur , inşallah sağlıkla oğlunu kucağına alırsın

canım mile için dua ettik rabbim yardımcısı olur sağlıkla kucağına alır inşallah
yetercim ne güzel adım atmışsın direk tüp bebek merkezine giderek başladın sanırım bende istiyorum ya inşallah bu yaza olcak seninde hayırlara vesile olur inşallah başarılı bir sonuç alırsın canım
canzim bi paşa daaha kazandırıyorsun topiğimize inşallah sağlıklı gelir oda
mutlu haberlerin coğalması tek dileğimiz rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah

slm kızlar, nasılsınız?
ne var ne yok?
Aymesim, yeterciiiim ve melony canım tedavileriniz hayırlı olsun, Rabbim bebişlerle sonuçladırsın inşallah, dualarımdasınız...

meryem canım tekrar tebrik ederim, umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsin, Rabbim ikizlerine uzun ömür verir inşallah, ikiz gebelik normale göre biraz daha dikkat gerektiren bi gebelik canım oyüzden kendine dikkat et, Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallah...

Harzemciiim canım yeni evin hayırlı olsun güle güle oturun Allahım bebiş sesleriyle doldursun inşallah, ben evlendiğimden beri kendi evimizde oturuyoruz, dediğin gibi, insan kendi evi olunca ayrı bir özen gösteriyor, bende düğünden önce eşya ve dekorasyonla çok uğraştım, yorulmuşsun ama değmiştir, yeni evinizde sağlık ve mutlulukla geçsin ömrünüz inşallah...

kaçırdığım bişey varmı kızlar, varsa haber verin ha, sık giremiyorum, kaçırmayım haberleriolumunekankayizsmile

hayırlı olsun canım...bu sefer rabbim yüzünü güldürsün....

geçen sene burda olan arkadaşlar hatırlarkaydirigubbakcemile3
mart ayı bizim için çok eğlenceli geçmişti...burda çok eğlenmiştik....
mart ayının önemine gelincede hani mart ayında kediler anlarsınızya:jeyyar:
bizde bebiş için onları örnek alıp ve mart ayını çok iyi değerlendirmek gerek demiştik:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
yine mart geldi ne olur topiğimizzede neşe gelsehihoyyyt
aaaaa kızlar ben dün kedicikleri iş üstünde yakaladım:jeyyar::roflol:
yani şimdiden çalışmalara başlamak lazım:jeyyar:

ne demiştik:

her-şey-çocuk-için:lepi:

kızlar şunu da söylemeden edemiycem....
mart ayı geldi ama bizim bebişlerin çoğu çalışmaktan değil ama tedaviden gelecekkaydirigubbakcemile3
çünkü tedavideki arkadaşlar çoğaldı...
rabbim hepsine pozitifi görüp bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin:Saruboceq:boshayallersmile
ama çalışmaya son gaz devam:jeyyar:
bebiler çoğalsın

EVET CANIM BİR ÇOGU TEDAVİYLE GELECEK SANIRIM BENDE KISMETSE BASLADIM LUCRINI VURMAYA BENDE MART AYI TEDAVİLERİNDENMİN KISMETSE İNŞALLAH TÜM ARKADAŞLARIMIZ POZİTİFİ GÖRÜR HİÇ OLMAZSA MARTI VERİMLİ GEÇİRİRİZ sempatiksalakcinni

aymes canim insallah hersey sorunsuz ilerler canim
bu aralar tedaviye start veren arkadaslarimiz cogaliyor
Allah'im insallah hepsi pozitif sonucu gorsunler insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba kizlar
herkese hayirli gunleropuyorumnanaktan

merhaba kızlar nasılsnız arada bir cee desemde gelmeye çalışıyorum olumunekankayizsmile
bu aralar rapor işi için araştırmadayım içinizde bilen varsa bana söylesin ne olur canlar
bu işler nasıl çabuklaşır rapor verebilecek doktorun özel muayenesine gidip rapor işini daha çabuk halledebilirmiyim bilen varmı böyle bir dr varmı acaba bilmiyorumkismile
birde benden hsg istediler prosedür gereği oofff birde onun stresi sardı beni her aklıma geldikçe geriliyorum zira ilk deneyimim bir felaketti :sinifsinif:

fadikciğim söylediklerine katılıyorum inşallah bu mart ayında da hepimiz için bebiş patlaması olur :CüvCüv: :CüvCüv:

meryemciğim hamişmiş çok sevindim kutlarım canım rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşallah :CüvCüv:

aymesciğim yeni tedavin hayırlı olsun uğur getirsin bebiş getirsin inşallah yine aynı merkezdemi deniyorsun,rabbim sonunu güzel eylesin canım :CüvCüv:

yeterciğim,melonym tedavileriniz hayırlı olsun rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın,
güzel haberlerinizi bekliyoruz :CüvCüv: :CüvCüv:

harzemciğim yeni evişin hayırlı olsun canım evim evim güzel evim topiğinde görmek isteriz yeni evişini :1rolleyes: rabbim inşallah yeni evinde tatlış,tatlış bebişler nasip eder :CüvCüv:

Kıslar ÇıldıracaĞım. Yarın aŞıalama yapılacak ve ben eŞımle kavga edıyorum sebebı ıse sperm vermesı lazım malum aŞılama ıÇın fakat ben o ortamda veremem dıyor baŞka bırŞey demıyor. ıkı kere sperm testı yapıldı ama evde boŞalmıŞ ben hemen dıbımızdekı Özel labaratuara 1dk ıÇınde gÖtÜrerek sonuÇ almıŞdık Şımdı mecburen tedavı olduĞum yere gıtmesı lazım yok dıyor ne yapayım akıl verın. Şeytan boĞ dıyor:) kÖkden kurtul. Bırde doktorum ıkıncı sperm testıne bakdı ve dedıkı normal yolla bebıŞ sahıbı olmanıza hıÇ bır engel gÖrÜnmÜyor. Bazen sebebı aÇıklanamayan bÖyle durumlarda olabılıyor dedı yaŞdan aŞılama dedı ıkı aylık klomenın ardından Şımdı tutturdu madem normal oluyor aŞılama yapmayalım. Yaa anlatamıyorum normal yolla olsa 2,5 yıllık evlıyız olurdu ..... Ee olmadı demekkı aŞılama Şart. Offff

Hayırlı olsun tedavin, inşallah kucağın bebişlerle dolar

teşekkür ederim canım isteyen herkese versin rabbim tabi bizedeolumunekankayizsmile

can iso tşk ederim rabbim emeklerimizi boşa cıkarmaz inşallah

saol canım

allah allah neden böle yapıyor mecbur vermek zorun da ama eğer merkez yakınsa yarım saat içinde ulaştıra bilirseniz sorun olmaz sanıyorum ama yinede görüşün bir doktorla doktorla konuşması şart gibi

fadikçim sen nasılsıl neler yapıyorsun mart ayı dediğin gibi aklinialirimsmile ama bakalı rabbim dualrımızı kabul ederde bu ayda tedaviyle hamiş kalırız rabbim sanada ummadığın bir anda versin seni çok mutlu etsinolumunekankayizsmile

amin canlarım inşallah bu sefer yüzüm güler
bu sefer inşallah müjdeli haberle gelirim
ağlarım yine ama sevinçten olsun bu sefer

bu arada fadikçim mart ayını unutmak mümkünmüyerimseniben
inşallah bu martta bereketli geçer:Saruboceq:

merhaba arkadaŞlarım nasılsınız. Uzun zamandır gelemıyorum topıĞımıze...eŞım hala gelemedı tÜrkıyeye. Gemı hep arıza Çıkarıyor. Oda sıkıntılı bende ama yapacak bıŞı yok. Daha ne olacaĞımız bellı deĞıl. ıŞ desenız Çok yoĞun. Kahvaltı etmeye vaktım bıle yok desem yerıdır. Artık gırmeye ÇalıŞacaĞım. Sızlerı Çok Özledım.

fadigim kedi muhabbetini unutmak mümkünmüüü
tülinin kulakları çınlasınnna.s.

canım hoş geldin
özlettin kendini
canım allah kavuştursun
inşş sorunlarını haledip döner eşin sağlıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…